Ko je trenutno na forumu
Imamo 47 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 47 Gosta :: 3 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni roditelji
+23
mamant
Loreal
Enna
Debilko
Mesrine
Peni Vajs
Bijela labudica
inspy
Qbin
digitalmandrak
laza
Electronique Terminator
Bole
Marea
Orhideja
Johnny-Azra
MoonGirl
Fristajlo
furija
naOpaka
paket
sini_do
Avramova
27 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 14 od 31
Strana 14 od 31 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31
Re: Homoseksualni roditelji
Dobro Marea, nećemo oko toga da pravimo dramu. Upozorenje je jasno i smatrala sam da i ti tako vidiš.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Ne vidim, jer ti meni kazes digi je dao opomenu...Kakvu opomenu i zasto?
i da li je dajes i ti, ili samo digi..? i opomenu za sta????
i da li je dajes i ti, ili samo digi..? i opomenu za sta????
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Vrati se malo unazad pa na miru pogledaj.
Protiv sam usvajanja dece od strane homoseksualnih roditelja. Koliko znam, u Srbiji ni prvi zahtev nije usvojen tako da o drugom više i ne bih.
Protiv sam usvajanja dece od strane homoseksualnih roditelja. Koliko znam, u Srbiji ni prvi zahtev nije usvojen tako da o drugom više i ne bih.
To sto si ti protiv a ja za ..sasvim je nebitno...Vazno je da covjek nije zao, i da shvati da postoje razlike, postoje drugaciji ljudi...i to nikako ne znaci da su losiji....Nije u pitanju bolest, vec covjek RODJEN drugaciji. Dakle to postoji...i ne vidim u cemu je problem??
Marea- Legendarni član
Samo mi navedi pasus gde sam pisala o homoseksualcima kao o lošim ljudima.
Ne mogu sad da trazim zaista...ali znam da si se gubila..kao bolest, nije nego devijacija nije nego avijacija. ..itd.itd.
A mene ceka moj profesor poslovnog talijanskog, kazu da je gey, a meni je bas onako sladak..Idem da ga jednu uru slusam..mozda nesto i naucim...
A mene ceka moj profesor poslovnog talijanskog, kazu da je gey, a meni je bas onako sladak..Idem da ga jednu uru slusam..mozda nesto i naucim...
Marea- Legendarni član
Nekome se mnogo što-šta pričinjava. Njegova stvar. I kakve to veze ima sa ljudskom dobrotom?
Avramova ::Ok, možda je moja argumentacija tebi slaba, o lazinoj ne bih. Hajde onda neka tvoja bude jaka, i neka se na temi ne pravi sprdačina jer ima i onih koji bi ozbiljno na DRUŠTVU o društvu i porodici, a posprdnim pisanjem vređaju se i oni sagovornici kojima se ne obrašaš, pa konačno i sam forum, ali i onaj ko vas uljudno moli da se zaustavite u nekorektnom odnosu, digi.
Zabava i smeh su zaista korisni i zato postoji bezbroj tema za to.
Pisala sam jako ozbiljno na ovu temu, okreni stranicu, dve unazad, a onda se pojave likovi na temi koji kažu ''a da, sve to radi gay lobi, on stoji iza naučnih istraživanja, iza svega toga stoje satanisti??? ...''itd
Zar to nije smešno?
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
U zadnje vreme lekare je uzbudila pojava bakterije S 300 posebno raširene među homoseksualcima i biseksualcima. Zanimljiva su i istraživanja kojima je dokazano kako su homoseksualci i biseksualci skloniji suicidu ili oboljenju od raka.Homoseksualci i biseksualci imaju veću šansu za zarazu hepatitisom A i B. 65% svih slučajeva zaraze sifilisom u SAD-u čine homoseksualci. 15% homoseksualaca ima hlamidiju. Pojava gonoreje 3,68 puta je češća kod homoseksualaca i biseksualaca, a 14% homoseksualaca njome je i zaraženo. Epstein-Barr virus tip 2 ima 39% homoseksualaca .Zbog svih ovih statističkih podataka homoseksualcima i biseksualcima je zabranjeno donirati krv.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Kad pomislim na tebe,češće mi statistički padne na pamet da si homofob nego nacionlista, što bi u procentima bilo 57,5% homofob, a 42,5% ide na ostalu mržnju.
Homofob je naziv za osobu bilo kojeg pola koja otvoreno izražava mržnju prema osobama homoseksualne orijentacije. Najveći problem kod homofoba su teške predasude koje ima prema homoseksualnim osobama. Naime, od malena se uči dete da ima gađenje i mržnju prema homoseksualnim osobama, gaje se silne predasude kojima se nastoji što više omalovažiti neko homoseksualne orijentacije, pa se homoseksualci predstavljaju samo u negativnom kontekstu. Zbog ogromne i jake mržnje prema homoseksualcima, zbog silnih napada na homoseksualce, pritiske, usađuje se ogroman strah od homoseksualaca. Društvo je izuzetno netolerantno prema različitosti i manjini kakvi su homoseksualci. Toj mržnji prema homoseksualcima doprinose najviše političari i crkva a i određeni lekari. Država će morati raditi na suzbijanju diskriminacije i na kažnjavanju govora mržnje jer samo tako će doći do smanjene homofobije, diskriminacije nad homoseksualcima. Govor mržnje, diskriminacija je nad homoseksualcima krivično delo i to lepo piše u Krivičnom zakoniku, članovima 174 i 387 stav 4.
Homofob je naziv za osobu bilo kojeg pola koja otvoreno izražava mržnju prema osobama homoseksualne orijentacije. Najveći problem kod homofoba su teške predasude koje ima prema homoseksualnim osobama. Naime, od malena se uči dete da ima gađenje i mržnju prema homoseksualnim osobama, gaje se silne predasude kojima se nastoji što više omalovažiti neko homoseksualne orijentacije, pa se homoseksualci predstavljaju samo u negativnom kontekstu. Zbog ogromne i jake mržnje prema homoseksualcima, zbog silnih napada na homoseksualce, pritiske, usađuje se ogroman strah od homoseksualaca. Društvo je izuzetno netolerantno prema različitosti i manjini kakvi su homoseksualci. Toj mržnji prema homoseksualcima doprinose najviše političari i crkva a i određeni lekari. Država će morati raditi na suzbijanju diskriminacije i na kažnjavanju govora mržnje jer samo tako će doći do smanjene homofobije, diskriminacije nad homoseksualcima. Govor mržnje, diskriminacija je nad homoseksualcima krivično delo i to lepo piše u Krivičnom zakoniku, članovima 174 i 387 stav 4.
Enna- Banovan
Nije jer stoje...I nemoj tvoje mišljenje na silu da namećeš....Enna ::
Zar to nije smešno?
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Šta,šta stoji?Enna ::Šta stoji?
Johnny-Azra- Super član
O stojanju,a ti?
Johnny-Azra- Super član
Nadam se na naučnoj osnovi?Enna ::Ja o posmatranju.
Johnny-Azra- Super član
Marea,nije opomena upucena samo tebi,vec Lazi,Eni i tebi...Jer to prepucavanje se razvlaci na skoro svakoj temi gde se nadjete vas troje. Ja ne favorizujem nijednog forumasa,a i sami znate koliko sam tolerantan mod...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Johnny-Azra ::Nadam se na naučnoj osnovi?Enna ::Ja o posmatranju.
Da, ne o satanistima i gay lobijima.
Enna- Banovan
Slažeš li se da se djeca rađaju bez seksulanih nagona???Enna ::
Johnny-Azra- Super član
Šta bi to pitanje sa tri upitnika trebalo da otkrije o satanistima i gay lobijima?
Misliš da su deca aseksualna kad se rode jer nemaju odmah želju za seksom ili polnim opštenjem?
Koje to nagone čovek ima od rodjenja, da li se sa nagonima rodiš ili ih stekneš vremenom?
Da ih stičeš vremenom nagoni se ne bi zvali ''urodjena želja'' ili instinkt, devedeset posto(više?) novorodjenčadi bi se udavilo već u materici, ne bi imalo volju da izadje napolje bez nagona za samoodržanjem(za životom), a seksualni nagon je u rangu sa istim, tako da, ako u ranoj fazi života seksualni nagon nije izražen, kasnije dolazi do izražaja, i to vrlo rano, tu ne računam aseksualne tipove kojih ima negde oko jedan procenat na celom svetu... Tako stoje stvari sa genetički programiranim impulsima kod čoveka.
Misliš da su deca aseksualna kad se rode jer nemaju odmah želju za seksom ili polnim opštenjem?
Koje to nagone čovek ima od rodjenja, da li se sa nagonima rodiš ili ih stekneš vremenom?
Da ih stičeš vremenom nagoni se ne bi zvali ''urodjena želja'' ili instinkt, devedeset posto(više?) novorodjenčadi bi se udavilo već u materici, ne bi imalo volju da izadje napolje bez nagona za samoodržanjem(za životom), a seksualni nagon je u rangu sa istim, tako da, ako u ranoj fazi života seksualni nagon nije izražen, kasnije dolazi do izražaja, i to vrlo rano, tu ne računam aseksualne tipove kojih ima negde oko jedan procenat na celom svetu... Tako stoje stvari sa genetički programiranim impulsima kod čoveka.
Enna- Banovan
Ovo pitanje nema veze sa lobistima,i ako vjer dokazano da homoseksulani lobi postoji i da je veoma jak u svijetu...Enna ::Šta bi to pitanje sa tri upitnika trebalo da otkrije o satanistima i gay lobijima?
Tako kaže psihologija,a i ti...
Neke stekneš vremenom,a sa nekima se rodiš.Koje to nagone čovek ima od rodjenja, da li se sa nagonima rodiš ili ih stekneš vremenom?
Nebi,a zanaš zašto,jer se za sve priroda pobrinula..Da ih stičeš vremenom nagoni se ne bi zvali ''urodjena želja'' ili instinkt, devedeset posto novorodjenčadi bi se udavilo već u materici,
Pa djecva i ne izlaze sama,rađala si pa znaš...ne bi imalo volju da izadje napolje bez nagona za samoodržanjem(za životom), a
Ovo je ok...Sad mi reci,ako nije problem,kad kod djece dolazi do saznanja o polovima...Ili im je i to urođeno da znaju šta su čim se rode??Evo sad dva upitnika...ako u ranoj fazi života seksualni nagon nije izražen, kasnije dolazi do izražaja, i to vrlo rano
Johnny-Azra- Super član
Biologija je naučna grana koja se bavi nagonima, nagoni su ta ''priroda''o kojoj govoriš, pre svega oni, radjala sam i znam da moj sin nije pomogao pri(svom) rodjenju, da nije imao nagon da se rodi, ne bi bilo dobro, nije emotivno odlučivao o ničemu već se borio za svoj život, svaka žena koja je radjala to zna.
.
Čemu ovo pitanje, evo recimo, kada si spoznao da si dečak, kako?
Dete je itekako seksualno kao potomak čoveka, naravno da se seksualnost ne uči već se spoznaje, naravno da je davno ovakva izjava izazvala burna negodovanja kod nekih odraslih, zbog tabua o seksualnosti i seksu kao najnormalnijoj potrebi čoveka pre svega za zadovoljstvom od kojeg ni deca nisu imuna,(mada im to ne treba tuviti u glavu), a ne za produžetkom vrste. Dečija seksualnost je predistorija seksualnosti odraslih, i šta sad?
.
Sad mi reci,ako nije problem,kad kod djece dolazi do saznanja o polovima...Ili im je i to urođeno da znaju šta su čim se rode??Evo sad dva upitnika...
Čemu ovo pitanje, evo recimo, kada si spoznao da si dečak, kako?
Dete je itekako seksualno kao potomak čoveka, naravno da se seksualnost ne uči već se spoznaje, naravno da je davno ovakva izjava izazvala burna negodovanja kod nekih odraslih, zbog tabua o seksualnosti i seksu kao najnormalnijoj potrebi čoveka pre svega za zadovoljstvom od kojeg ni deca nisu imuna,(mada im to ne treba tuviti u glavu), a ne za produžetkom vrste. Dečija seksualnost je predistorija seksualnosti odraslih, i šta sad?
Enna- Banovan
I još samo ovo, postoje li hetero lobiji nasuprot gay lobijima, ako postoje(?) šta oni rade i zašto to što rade rade ,koji im je cilj? -pitanje za sve pobornike ''lobi zavera''.
Enna- Banovan
Nije se on borio nizašto,nego ti...Ti si ta koja je imala nagon da održiš njegov život i da ga rodiš,što je prirodno...Neprirodno bi bilo da je drugačije...Biologija je naučna grana koja se bavi nagonima, nagoni su ta ''priroda''o kojoj govoriš, pre svega oni, radjala sam i znam da moj sin nije pomogao pri(svom) rodjenju, da nije imao nagon da se rodi, ne bi bilo dobro, nije emotivno odlučivao o ničemu već se borio za svoj život, svaka žena koja je radjala to zna.
Kad sam prvi put svjesno stavio ruku u gaće i osjetio draž erekcije...Onda sam počeo da zapitkujem,čemu služi i kako se koristi,jbg,bio sam znatiželjan...Čemu ovo pitanje, evo recimo, kada si spoznao da si dečak, kako?
Na koji način se spoznaje seksulanost i imaju li odrasli uticaj na spoznaju seksulanosti kod djece?Dete je itekako seksualno kao potomak čoveka, naravno da se seksualnost ne uči već se spoznaje,
Ko priča o ovome,ovo je tačna konstatacija...Mene samo interesuje kako kod djece dolazi do spoznaje o polovima i seksualnosti?Dečija seksualnost je predistorija seksualnosti odraslih, i šta sad?
Johnny-Azra- Super član
Strana 14 od 31 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 14 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?