Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni roditelji
+23
mamant
Loreal
Enna
Debilko
Mesrine
Peni Vajs
Bijela labudica
inspy
Qbin
digitalmandrak
laza
Electronique Terminator
Bole
Marea
Orhideja
Johnny-Azra
MoonGirl
Fristajlo
furija
naOpaka
paket
sini_do
Avramova
27 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 13 od 31
Strana 13 od 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Re: Homoseksualni roditelji
Laza samo sto nije plakao nad onim djetetom..i rece da ne voli da se zeza na ozbiljne teme? hm, odjednom mu nije zao onog djeteta..cudno, bas cudno...sad se i sali na racun te djece koju navodno zali..
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Marea ::Nemoj da pucas u tako lepu nogu..
Pa da, šteta.
Nego amore, koga ćemo ti i ja da usvojimo od ove ''dece'' sa foruma, ko ti se čini najzaiteresovaniji za ovu temu, ko po ceo dan bira slike istopolnih bračnih drugova i drugarica pardon gospodja i gospode, khmmm ko to? Pitam se,imaš li odgovor na ovo haaa?
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Imam kako nemam. Sad cu odmah da ti kazem...E ovako...Laza nek' nam bude prvo dijete , mazicemo ga i paziti..obje, sve dok ne razazna ko je mama a ko tata ..Necemo ga pustati da se igra medj' ostale klince..zezace ga da ima dvije mame,i dvije tate a on ce onda otici da brani Kosovo i tako cemo ga izubiti...
Marea- Legendarni član
Hahha ti si...moja amore, luuda i zato će biti upravo tako kako si napisala, idem ujutro u opštinu ili već gde sve ne treba, da podnesem zahtev za usvajanje. Lazo naš si! Žao mi što ćemo ga na kraju izgubiti,prvo ćemo ga naučiti šta je tolerancija, i na kraju kada bude sasvim OK ,možda bude i gay, ode na Kosovo... takav je život, nikad ne znaš šta sve možeš da izgubiš...
Enna- Banovan
Kakve ima veze Kosovo i Metohija sa temom?
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Bitno je da cemo napraviti od njega tolerantnog covjeka,intelektualca ili homoseksualca..sve je okey.. a i ako ga izgubimo..bice nam to ponos, otici ce u heroje...a heroje svi vole...
Lazo nas si!!!!!
Marea- Legendarni član
digitalmandrak ::Kakve ima veze Kosovo i Metohija sa temom?
Jel' ti ovo ozbiljno majke ti???
Marea- Legendarni član
Smanjite malo dozivljaj i drzite se teme...Daklem,nema prozivanja,usvajanja,pretvaranja u homoseksualce i sta ti ja znam...Hvala
Preterujete,rodjaci...
Marea ::
Lazo nas si!!!!!
Men'je samo ovo bitno, na ovome ćemo da radimo sa svojim gay lobijem,do pobede!
Enna- Banovan
A da odemo mi onda a???
Ma daj, koliko je kakio laza do sad pa nije dobio nijednu opomenu, a cim krene zezanje...Vi se izvitoperite
Koji problem imate?? Pa sve je zezanje, ko je iole pametan shvatice da je prvenstveno i na svoj racun.
Sta je problem..Salimo se..Mogao bi i da odovori da li pristaje na usvajanje..a ne tu cuti ko p...
Ma daj, koliko je kakio laza do sad pa nije dobio nijednu opomenu, a cim krene zezanje...Vi se izvitoperite
Koji problem imate?? Pa sve je zezanje, ko je iole pametan shvatice da je prvenstveno i na svoj racun.
Sta je problem..Salimo se..Mogao bi i da odovori da li pristaje na usvajanje..a ne tu cuti ko p...
Marea- Legendarni član
Hoću lazu za trofej, iz pomodarstva. O tome s piše na ovoj temi danima,pa da potvrdim jer sam merodavna. sineeee naššš
Enna- Banovan
Ako zastupaš stav onda ga zastupaj ozbiljno, u suprotnom vređaš one koje braniš.Marea ::Jel' ti ovo ozbiljno majke ti???digitalmandrak ::Kakve ima veze Kosovo i Metohija sa temom?
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Enna ::Hoću lazu za trofej, iz pomodarstva. O tome s piše na ovoj temi danima,pa da potvrdim jer sam merodavna. sineeee naššš
Kupice ti mame lepog psa da se igras bebo...sav ces biti u trendu...sa sve mamama i psicima..
Marea- Legendarni član
Avramova ::Ako zastupaš stav onda ga zastupaj ozbiljno, u suprotnom vređaš one koje braniš.Marea ::Jel' ti ovo ozbiljno majke ti???digitalmandrak ::Kakve ima veze Kosovo i Metohija sa temom?
Mozes li biti malo jasnija, molim, ako moze?
Marea- Legendarni član
Da,tvoje mame su dobre mame, neće ništa da ti fali,bićeš najsrećnije dete na svetu, biće od tebe jednom nešto, možda. Nikada s ne zna, samo da se lobi ne umeša...
Enna- Banovan
Nije valjda da nisi razumela?Marea :: Mozes li biti malo jasnija, molim, ako moze?
I šta si sada napisala? Šta je u pitanju, komedija, vic?Enna ::Da,tvoje mame su dobre mame, neće ništa da ti fali,bićeš najsrećnije dete na svetu, biće od tebe jednom nešto, možda. Nikada s ne zna, samo da se lobi ne umeša...
Poslednji izmenio Avramova dana Uto Apr 09, 2013 9:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
kada je ona nešto pa razumela sem kada joj mentorka to objasni......Avramova ::Nije valjda da nisi razumela?Marea :: Mozes li biti malo jasnija, molim, ako moze?
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
laza ::kada je ona nešto pa razumela sem kada joj mentorka to objasni......Avramova ::Nije valjda da nisi razumela?Marea :: Mozes li biti malo jasnija, molim, ako moze?
Ovakvim komentarima samo pokazujete ko ste i šta ste.
Lazo, Marea je za tebe avion u svakom pogledu, po znanju, po razumevanju, po smislu za humor, ona je veličina za sebe, ružno je što misliš da njoj treba mentor, ne treba njoj mentor, ko bi to pa mogao da bude da se postavi iznad nje i da ga sluša, taj se nije rodio!
Tebe bi trebao neko da usvoji, da se vratiš u detinjstvo i tamo ponovo budeš vaspitan, bez predrasuda i straha, upišu te na faks, po mogućstvu biološki, katedra za genetiku, ili nešto oko seksologije o čemu pojma nemaš, nije to ništa ružno, to je nauka sine, nažalost, to je nemoguće, ali je moguće da te Marea i ja usvojimo, bebice bezobrazna, no kakiti bez pelene,i sve te naučimo, vaspitamo te,volimo,mazimo i pazimo, nećeš ići u roze odelcima, ne brini.
Ma, smešno je što ste tako jednostrani i čini mi se zaaa tuuucaaaniii, ali rekla sam, vaš problem, vaš problem,ostalo je šala jer vam je na ovoj temi argumentacija ''protiv '' slaba,pa ostaje samo da se zabavljamo, smejemo, što nije greh.
Enna- Banovan
Ok, možda je moja argumentacija tebi slaba, o lazinoj ne bih. Hajde onda neka tvoja bude jaka, i neka se na temi ne pravi sprdačina jer ima i onih koji bi ozbiljno na DRUŠTVU o društvu i porodici, a posprdnim pisanjem vređaju se i oni sagovornici kojima se ne obraćaš, pa konačno i sam forum, ali i onaj ko vas uljudno moli da se zaustavite u nekorektnom odnosu, digi.
Zabava i smeh su zaista korisni i zato postoji bezbroj tema za to.
Zabava i smeh su zaista korisni i zato postoji bezbroj tema za to.
laza ::kada je ona nešto pa razumela sem kada joj mentorka to objasni......Avramova ::Nije valjda da nisi razumela?Marea :: Mozes li biti malo jasnija, molim, ako moze?
Tacno je Lazare, a sad cemo te upisemo na edukaciju tj za edukaciju da svatis ako je neko druaciji od tebe ne znaci da je los.
Marea- Legendarni član
Avramova, nisam te razumjela, jesam malo priglupa, ono malko znas, al' nista strasno..Tako da ako mozes da mi objasnis ono sto si pisala..??
Marea- Legendarni član
Nema šta da se objašnjava. U pitanju je bilo da li si razumela digijevu opomenu i ništa više.
Drugacije gore pise...
A sta sam trebala da razumijem iz digijeve opomene??
A sta sam trebala da razumijem iz digijeve opomene??
Marea- Legendarni član
Strana 13 od 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 13 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?