Ko je trenutno na forumu
Imamo 49 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 49 Gosta :: 3 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni roditelji
+23
mamant
Loreal
Enna
Debilko
Mesrine
Peni Vajs
Bijela labudica
inspy
Qbin
digitalmandrak
laza
Electronique Terminator
Bole
Marea
Orhideja
Johnny-Azra
MoonGirl
Fristajlo
furija
naOpaka
paket
sini_do
Avramova
27 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 8 od 31
Strana 8 od 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: Homoseksualni roditelji
Okey, nebitni su ti...Ali ja imam prijatelje i ne vidim nista lose kod njihove djece, ali zato vidim mnogo lose kod ostalih koji su hetero...Razumijes ili ne?? Moj muz je bio uzasno protiv svega toga, gore nego ti. No, kada je upoznao moje prijatelje, nije mogao da vjeruje....da ne duzim dalje...promijenio je stav o tome..
A ti kazes da nema razlike kad su u pitanju pedofili...a ja ti kazem da mi takav neko NIKADA ne bi mogao biti prijatelj..
A ti kazes da nema razlike kad su u pitanju pedofili...a ja ti kazem da mi takav neko NIKADA ne bi mogao biti prijatelj..
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Time's Man of the Year?
i hitlera su proglasili čovekom godine 1938...
družili se sa njim,pili konjak,šampanjac.....
i hitlera su proglasili čovekom godine 1938...
družili se sa njim,pili konjak,šampanjac.....
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Juu lazare, sad cu ja okacim druga Tita..
Marea- Legendarni član
Prebijanje i seksualno zlostavljanje dečaka trajalo godinama. Dečak proglašen psihičkim bolesnikom kada se požalio nadležnima i stavljen na intenzivnu terapiju anti-depresivima.
Endi Kenon (23) dat je na usvajanje kada je imao osam godina i do svoje 14 godine trpeo je fizičko i seksualno zlostavljanje. Njegov poočim Dejvid Kenon (54) godinama je živeo u homoseksualnoj zajednici sa Džonom Skarfom (31), a obojica su učestvovala u maltretiranju dečaka.
Dečak je godinama prijavljivao slučaj socijalnim službama, ali su njegovi pozivi u pomoć zanemarivani, a on je proglašen za „neposlušno“ dete.
Kada je u svojoj 15. godini pobegao od kuće, socijalni radnici su ga vratili nasilnom poočimu, a psihijatri su procenili da boluje od psihičkog poremećaja i dečak je stavljen na intenzivnu terapiju anti-depresivima.
Vlasti i zajednica u kojoj je zlostaljano dete živelo su silovatelja i njegovog partnera smatrali „uzornim roditeljima“ i „vrlo cenjenim ličnostima“.
Kenon je izjavio da bi njegove pritužbe bile ozbiljno shvaćene samo u slučaju da ga je usvojila heteroseksualna porodica. Njegove pritužbe nisu usvajane a socijalni radnici su ga smatrali nervno poremećenim jer su ga usvojila dva homoseksualca u bračnoj vezi, što navodi na zaključak da su državni službenici dobro znali šta se dešava i da su namerno dopustili da se dvojica odraslih muškaraca u gej braku namerno iživljavaju na detetu.
Endi Kenon (23) dat je na usvajanje kada je imao osam godina i do svoje 14 godine trpeo je fizičko i seksualno zlostavljanje. Njegov poočim Dejvid Kenon (54) godinama je živeo u homoseksualnoj zajednici sa Džonom Skarfom (31), a obojica su učestvovala u maltretiranju dečaka.
Dečak je godinama prijavljivao slučaj socijalnim službama, ali su njegovi pozivi u pomoć zanemarivani, a on je proglašen za „neposlušno“ dete.
Kada je u svojoj 15. godini pobegao od kuće, socijalni radnici su ga vratili nasilnom poočimu, a psihijatri su procenili da boluje od psihičkog poremećaja i dečak je stavljen na intenzivnu terapiju anti-depresivima.
Vlasti i zajednica u kojoj je zlostaljano dete živelo su silovatelja i njegovog partnera smatrali „uzornim roditeljima“ i „vrlo cenjenim ličnostima“.
Kenon je izjavio da bi njegove pritužbe bile ozbiljno shvaćene samo u slučaju da ga je usvojila heteroseksualna porodica. Njegove pritužbe nisu usvajane a socijalni radnici su ga smatrali nervno poremećenim jer su ga usvojila dva homoseksualca u bračnoj vezi, što navodi na zaključak da su državni službenici dobro znali šta se dešava i da su namerno dopustili da se dvojica odraslih muškaraca u gej braku namerno iživljavaju na detetu.
laza- Stepski vuk
Kao prvo, na zalost ovakvi slucajevi postoje i u hetero porodicama, hoces ovom pricom da kazes kako je drzavna vlast zakazala totalno.., sto je u ovom slucaju tacno..
Marea- Legendarni član
Marea ::Kao prvo, na zalost ovakvi slucajevi postoje i u hetero porodicama, hoces ovom pricom da kazes kako je drzavna vlast zakazala totalno.., sto je u ovom slucaju tacno..
otvori temu nesavesni roditelji ili kako kazniti roditelje koji maltretiraju decu i videćeš moje komentare....
nije odbrana reći ima toga i kod hetero ili ima dobrih i savesnih roditelja koji ujedno koriste i heroin.
laza- Stepski vuk
Ima lazare raznih i raznih ljudi...Droga, alkohol, bolest...ma svasta ima na ovom svijetu.
Nisu bitni ni moji ni tvoji komentari...bitno je da covjek nije zao.
Nisu bitni ni moji ni tvoji komentari...bitno je da covjek nije zao.
Marea- Legendarni član
laza ::Marea ::lazo, ne pricaj bezveze, malo sjedi i razmisli, to nikako nije isto...ne moze biti isto..
sve do donošenja zakona o homoseksualcima niko normalan nije moga da pretpostavi da će se danas oni šetati ulicama,tražiti da budu zaštićeni kao beli medvedi to jest nedodirljivi,da će tražiti brakove,usvajati decu....
isto će tako biti i sa pedofilijom,nekrofilijom,zoofilijom....treba samo malo dolara i jak lobi....
Au budalaština nevidjenih ali čitanih, e lazo da si jedini, pa ni po brige, nažalost nisi, pojma nemaš šta pišeš, ali za ozbiljno.
Pedofilija i homoseksualizam nisu isto, jedno je bolesni poremećaj koga bih ja lično ''lečila'' motkom jer pedofili ciljaju na decu,bez obzira jesu li hetero ili nisu, homoseksualizam to nije, samo ko to ne zna, ne zna, neće da zna, pravi se blesav ili je psihološki poremećen sa nekom fobijom i nečim sličnim, ili je glup, ili je jednostavno bezobrazan i needukovan. Homoseksualnost nije uvrštena u bolesti. Šta je nekome prirodno a šta nije, zavisi od mnogo faktora, "O ne, on je homoseksualac, moje dupe je u opasnosti,oh naudiće meni i mojoj porodici zato što postoji i neće više da se krije,da bude šikaniran, da bude izopšten iz društva!"
A Hitler koga si okačio je''tvoj čovek'', bio je protiv homoseksualaca i slao ih u logore smrti. Vidiš kako diskriminacija zna biti opasna i do čega može da dovede.
Hajde da se ''kačimo'' tekstovima, da vidiš kako je to glupo. dve mame,pametnije dete
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
rečnik poznat,naučene reči i fraze decenijama korišćene.....
dete proklinje dan kada su ga usvojile lezbejke a ti meni držiš predavanje.....
Homoseksualnost nije uvrštena u bolesti....laž....
Homoseksualnost je skinuta sa liste bolesti lobiranjem,ucenama,dolarima....
ne pomažu ti uvrede,ne smetaju mi,ne postižeš njima ništa,samo dokazuješ agoniju i očaj........veruj mi....
dete proklinje dan kada su ga usvojile lezbejke a ti meni držiš predavanje.....
Homoseksualnost nije uvrštena u bolesti....laž....
Homoseksualnost je skinuta sa liste bolesti lobiranjem,ucenama,dolarima....
ne pomažu ti uvrede,ne smetaju mi,ne postižeš njima ništa,samo dokazuješ agoniju i očaj........veruj mi....
laza- Stepski vuk
Ma da, ničim ja tebe ne vredjam, pročitaj malo bolje, biće pre da ti vredjaš one koji nisu istog seksualnog opredeljenja kao ti, nazivaš ih nenormalnima, bolesnima,ovakvima, onakvima, a ko, kada, koga proklinje i zašto, da to krenemo ovde kačiti, dokle bi stigli, zar po tebi samo deca koja su u porodici sa homoseksualnim roditeljima imaju probleme? Zamisli gluposti.
Ajmo tekstić da pročitamo,šta kažu istraživanja,ima raznih istraživanja...
PS
Homoseksualnost nije bolest, a ti kako hoćeš
PS
Poslednji izmenio Enna dana Pon Apr 01, 2013 9:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Enna- Banovan
To bi moglo donekle biti normalno ako je i dete homo.. u tom slucaju porodica bi mogla imati smisla..... Ali ako je dete hetero, onda bi imalo velike psihičke posledice...... Tako da je to velika glupost.....
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
sini_do ::To bi moglo donekle biti normalno ako je i dete homo.. u tom slucaju porodica bi mogla imati smisla..... Ali ako je dete hetero, onda bi imalo velike psihičke posledice...... Tako da je to velika glupost.....
Da,ti isto znaš,imaš iskustva ili onako odokativno.....biiibiiippp?
Lazo dve mame,uspešnije dete kažu istraživanja
Enna- Banovan
Enna ::Ma da, ničim ja tebe ne vredjam, pročitaj malo bolje, biće pre da ti vredjaš one koji nisu istog seksualnog opredeljenja kao ti, nazivaš ih nenormalnima, bolesnima,ovakvima, onakvima, a ko, kada, koga proklinje i zašto, da to krenemo ovde kačiti, dokle bi stigli, zar po tebi samo deca koja su u porodici sa homoseksualnim roditeljima imaju probleme? Zamisli gluposti.
PS
ovakvima ili onakvima.....bolesni su bili do 1973.....nenormalni su i sami to priznaju samo se nazvaše,, drugačiji,,
ne postoje homoseksualni roditelji...ne poturaj tezu,postoji homoseksualni roditelj.....
studiju je uradio sociolog Mark Regnerus sa univerziteta u Teksasu.
rezultati poražavajući.....pusti ti mene nekulturnog,neobrazovanog,ostrašćenog hitlerovog čoveka.
laza- Stepski vuk
Da ižen su spaljivalikao veštice ranije,i da, sve tako nekakotoide sa predrasudama...
Postoje homoseksualni roditelji,ukoliko usvoje dete oni su mu roditelji,ili ga dobiju''iz epruvete'' donatora pun svet, a ti kako hoćeš, misli kako misliš, niko ti ne brani.
Hitlera si sam postavio, pa da ti kažem, dve mame su idealne da odgajaju decu, čitaj šta kažu najnovija istraživanja, nisu ni Amazonke bile baš glupe, jelda?
Postoje homoseksualni roditelji,ukoliko usvoje dete oni su mu roditelji,ili ga dobiju''iz epruvete'' donatora pun svet, a ti kako hoćeš, misli kako misliš, niko ti ne brani.
Hitlera si sam postavio, pa da ti kažem, dve mame su idealne da odgajaju decu, čitaj šta kažu najnovija istraživanja, nisu ni Amazonke bile baš glupe, jelda?
Enna- Banovan
Tu ne treba iskustvo, porodica ima veliki uticaj na psiho razvoj deteta, tako hetero dete sa homo roditeljima bi bila katastrofalna po psihu deteta......Enna ::sini_do ::To bi moglo donekle biti normalno ako je i dete homo.. u tom slucaju porodica bi mogla imati smisla..... Ali ako je dete hetero, onda bi imalo velike psihičke posledice...... Tako da je to velika glupost.....
Da,ti isto znaš,imaš iskustva ili onako odokativno.....biiibiiippp?
sini_do- Profi član
Enna ::Da ižen su spaljivalikao veštice ranije,i da, sve tako nekakotoide sa predrasudama...
loš humor,providan cinizam,..........možeš ti to bolje.....nemoj me razočarati....
laza- Stepski vuk
To ti kažeš sini _do jer ne znaš za siugrno, samo nagadjaš, zaključuješ po svojoj logici,a nije savršeno tačno niti tomože da bude, već sve zavisi o kome se radi, kao i u heterovezama.
Enna- Banovan
laza ::
loš humor,providan cinizam,..........možeš ti to bolje.....nemoj me razočarati....
Nema tu humora, sve je istina.
Enna- Banovan
Ako homoseksualnost nije devijacija seksualne orijentacije, zbog čega se još i danas, u 21. veku raspravlja o njoj? Kako je to moguće?
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Enna ::laza ::
Nema tu humora, sve je istina.
vidiš da možeš.....skoncentriši se.....
laza- Stepski vuk
Au kako se ti lažno smeješ.
Enna- Banovan
Интервју са Марком Регнерусом
Ко је и са којим циљем довео у питање ваше истраживање? Ко је спроводио процењивање, и до каквих закључака је дошла за то одређена комисија?
- Зарад истраживања усклађености мог стручног рада са стандардима научне етике, овде, на Универзитету Тексас, спроведена је истрага комплетног случаја. Одлука да се спроведе истрага је донешена након што је њујоршки друштвени активиста и блогер поднео жалбу, тврдећи да је са моје стране учињено нарушавање научне етике. Научно-истраживачки центар Универзитета је спровео истрагу и дошао до закључка да докази приложени против мене не указују на нарушавање научне етике. Тиме је оптужба оборена.
Како објашњавате настојања ЛГБТ удружења да се издејствује ваш отказ на Универзитету и забрана публикације?
- Ствар је у томе што права сексуалних мањина и борба за признање истополних „бракова“ у САД представља питање којем треба опрезно приступати. Зато су све фазе истраживања, од мог рада, као аутора, преко процеса рецензије до, на крају, привлачења медијске пажње, све се то догађало, што би се рекло-под микроскопом. На критике обављеног истраживања одговорио сам у новембарском издању истог часописа «Social Science Research» (2012), и резултати су на крају објављени. Сви заинтересовани припадници стручне јавности имају могућност да анализирају добијене резултате и доносе сопствене закључке. Оно што смо објавили је у сваком случају тачно.
Такође, значајно је и да је овом истраживању посвећена велика пажња и у самом Њу Јорк Тајмсу. У овом угледном Њујоршком дневнику је такође схваћено као неопходно да се јавност информише о резултатима истраживања професора Регнеруса. Тиме је светска јавност по први пут добила на увид званично истраживање, које баца светлост на трагичне последице васпитања деце у породицама, где родитељи практикују хомосексуалне односе.
Ко је и са којим циљем довео у питање ваше истраживање? Ко је спроводио процењивање, и до каквих закључака је дошла за то одређена комисија?
- Зарад истраживања усклађености мог стручног рада са стандардима научне етике, овде, на Универзитету Тексас, спроведена је истрага комплетног случаја. Одлука да се спроведе истрага је донешена након што је њујоршки друштвени активиста и блогер поднео жалбу, тврдећи да је са моје стране учињено нарушавање научне етике. Научно-истраживачки центар Универзитета је спровео истрагу и дошао до закључка да докази приложени против мене не указују на нарушавање научне етике. Тиме је оптужба оборена.
Како објашњавате настојања ЛГБТ удружења да се издејствује ваш отказ на Универзитету и забрана публикације?
- Ствар је у томе што права сексуалних мањина и борба за признање истополних „бракова“ у САД представља питање којем треба опрезно приступати. Зато су све фазе истраживања, од мог рада, као аутора, преко процеса рецензије до, на крају, привлачења медијске пажње, све се то догађало, што би се рекло-под микроскопом. На критике обављеног истраживања одговорио сам у новембарском издању истог часописа «Social Science Research» (2012), и резултати су на крају објављени. Сви заинтересовани припадници стручне јавности имају могућност да анализирају добијене резултате и доносе сопствене закључке. Оно што смо објавили је у сваком случају тачно.
Такође, значајно је и да је овом истраживању посвећена велика пажња и у самом Њу Јорк Тајмсу. У овом угледном Њујоршком дневнику је такође схваћено као неопходно да се јавност информише о резултатима истраживања професора Регнеруса. Тиме је светска јавност по први пут добила на увид званично истраживање, које баца светлост на трагичне последице васпитања деце у породицама, где родитељи практикују хомосексуалне односе.
laza- Stepski vuk
Enna ::Au kako se ti lažno smeješ.
ma smajlić se smeje....nisam to ja.....
da se uozbiljimo malo......
HOMOSEKSUALCI SU BESKRUPUOZNI
Dokazano je da su homoseksualci veoma beskrupuozni sa svojim agresivnim ponašanjem, isticanjem ličnog seksualnog izbora, koji pretvaraju u egzibicionističko i promiskuitetno ponašanje u društvu i tako kvare decu i mladež a to još kako prouzrokuje ozbiljnih problema pitanje braka kod heteroseksualaca. Homoseksualci nameću svoje stavove društvu pretvarajući u "normalne" i teraju društvo da prihvati ih u celosti pa i na homoseksualni brak.
Sve je to dobro smišjeno kod homoseksualaca kako bi prkosili društvu, jel da im se dozvoli homoseksualni brak kao što traže, išli dalje da usvajaju decu i da time šire zlo, da zbog svojih potreba, unište život deta. šta mislite da li takva deca mogu imati "normalno" detinjstvo??? Homoseksualci, ne shvataju i ne žele da shvate da je brak isključivo vezan za heteroseksualno orijentisane osobe, i isključivo zbog dece,da ta deca rastu u normalnoj sredini i da odrastaju kod majke i oca, kako bi raslo u zdravoj sredini a svak normalan ko je, dobro zna šta je deinicija jednog braka i zašto je uopšte brak nekome potreban? Još jednom bih pitao homoseksualce i sve druge koji podržavaju homoseksualni brak "šta mislite da li takva deca mogu imati "normalno" detinjstvo"!!!??? Homoseksualnoj ogavnostima nema kraja, u suštini homoseksualci prilaze deci i deci ispijaju mozak šireći homoseksualnost kao normanu pojavu, kao to je sada trend i biti kul ako si homoseksualac. treba se samo upitati, kakve bi opasne konsekvence deteta bilo po njegovu psihu.
laza- Stepski vuk
To nije nagađanje, to bi se lako moglo dokazat naučno, ali nauka je pod kontrolom jedne grupe mocnika, koji ruse sve vrednosti ovog sveta.....Enna ::To ti kažeš sini _do jer ne znaš za siugrno, samo nagadjaš, zaključuješ po svojoj logici,a nije savršeno tačno niti tomože da bude, već sve zavisi o kome se radi, kao i u heterovezama.
sini_do- Profi član
Samo zdrava logika i ništa više.
Mnogi su ogrezli u ludilu misleći da su se popeli na lestvicu mudrosti, dosegli famoznu slobodu i postali slobodni robijaši.
Mnogi su ogrezli u ludilu misleći da su se popeli na lestvicu mudrosti, dosegli famoznu slobodu i postali slobodni robijaši.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Strana 8 od 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 8 od 31
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?