Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni roditelji
+23
mamant
Loreal
Enna
Debilko
Mesrine
Peni Vajs
Bijela labudica
inspy
Qbin
digitalmandrak
laza
Electronique Terminator
Bole
Marea
Orhideja
Johnny-Azra
MoonGirl
Fristajlo
furija
naOpaka
paket
sini_do
Avramova
27 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 5 od 31
Strana 5 od 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Homoseksualni roditelji
Тачно, браво!furija :: Ta malesna stvorenja koja nista nikom nisu kriva, ne treba da budu sredstvo manipulacije pojedinih grupa i objekat za lecenje bolesnih frustracija i potreba pojedinaca.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Nije ni malo zanemarljiv broj zlostavljanih osoba, a narocito dece.
Najcrnja i najtragicnija stvar je sto se seksualno zlostavljanje u
bioloskoj porodici krije vise nego sto zmija krije noge. U pravu si kad
opravdano sumnjas da je i usvojeno dete u i u brakovima gde se radi o
hetero partnerima, izlozeno povecanom riziku od zlostavljanja.
O ovoj
drugoj situaciji, bilo da se radi o zajednici dve zene ili dva
muskarca, pomisao na usvajanje dece mi je krajnje neprihvatljiva, ne
zato sto imam "zelju" da nekome ko je "drugaciji" uskratim nekakva
prava, nego da osnovna prva dece ne budu ugrozena. Ta malesna stvorenja
koja nista nikom nisu kriva, ne treba da budu sredstvo manipulacije
pojedinih grupa i objekat za lecenje bolesnih frustracija i potreba
pojedinaca.
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
слажм се.furija ::
Ta malesna stvorenja koja nista nikom nisu kriva, ne treba da budu sredstvo manipulacije pojedinih grupa i objekat za lecenje bolesnih frustracija i potreba pojedinaca.
Генерално је осетљива тема. Прво ствар хомосексуализма, друго усвајање. Треће, заштита деце која је језива. Иначе усвајање видим као хуман чин и људи који се на то опредељују морају много више енергије да уложе за усвојено дете јер ипак недостаје она природна веза, па људи граде и култивишу неке друге. Значи изашло је из оквира чисте биологије и прелази на неки мало шири терен. И мислим да ту може да се нађе простора и за хомосексуално опредељене,наравно ако се процени да испуњавају потребне критеријуме који би у сваком случају требали да буду оштри и ригорозни...ма свакако опредељене докле год своју опредељеност држе у соби са затвореном кључаоницом а са децом су на јасном и одговорном. Та малешна створења су нажалост била угрожена, родитељи наркомани, насилници итд. зато и јесу у ситуацији да их неко преузима.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Ako u zakonu postoji termin 'heteroseksualni roditelji' tada možemo raspravljat i o ovima koji su samo želja LGBT grupacije te je besmisleno o tomu razgovarati.Problem se može tretirati u cjelosti kao problem kojeg susrećemo općenito u obiteljima.
Bijela labudica- Novi član
- Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.10.2012
Godina : 61
Bijela labudica ::Ako u zakonu postoji termin 'heteroseksualni roditelji' tada možemo raspravljat i o ovima koji su samo želja LGBT grupacije te je besmisleno o tomu razgovarati.Problem se može tretirati u cjelosti kao problem kojeg susrećemo općenito u obiteljima.
Dojmim Ljubicice da te nisam bas razumjeo naj jasnije.... Mozes li malo konkretnija biti....?
Bole- Profi član
- Broj poruka : 4620
Datum upisa : 27.04.2012
Bole, ne ljubičica već labudica pa Bijela. Kako ti nije jasno a meni jeste. Dapače, istog sam mišljenja.
Postoji Zakon o braku, ali ne i zakon o heteroseksualnom braku, pa zaista ne vidim pameti govoriti o nečemu što ne postoji makar u državi Srbiji.
Možemo raspravljati o opravdanosti zahteva LGBT grupacije.
Postoji Zakon o braku, ali ne i zakon o heteroseksualnom braku, pa zaista ne vidim pameti govoriti o nečemu što ne postoji makar u državi Srbiji.
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::Bole, ne ljubičica već labudica pa Bijela. Kako ti nije jasno a meni jeste. Dapače, istog sam mišljenja.
Avramova drago mi je sto isto razmiljas kao i ona , sad kad si mi pojasnila shvatio sam i ja i slazem se sa time....
Bole- Profi član
I meni je drago što isto razmišljam kao ti.
P.S. Čudno, ni jedan smajli. ::
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Avramova ::I meni je drago što isto razmišljam kao ti.
Ave, ala si ti pervrezna ondaaaaaa
(Pa necu da sekiram,.....)
Bole- Profi član
U svemu treba biti umeren a i perverzija ti je ovog puta suvišna.
Πάντα ῥεῖ
Avramova ::U svemu treba biti umeren a i perverzija ti je ovog puta suvišna.
Bio je komentar da isto razmisljamo... Pa htedoh reci da ipak ne rzmisljamo na mozda malo ne primeren nacim ali je bio cilj sala.......
Bole- Profi član
odraz dekadencije covecanstva.
Peni Vajs- Član
- Broj poruka : 149
Datum upisa : 14.11.2012
Тачно. :q:
Pazite koliko je to poremeceno... Prirodne zakone hoce da ne postuju a posle bi na silu da to menjaju...
Pa ako su se opredelili za to ( jer su psihicki poremeceni) onda je normalnoi da ne mogu da imaju deceu i da je negde greska u njima... Ali bi oni to na silu da menjaju....
Pri tome da li oni sebe smatraju normalnim kad se ne zapitaju da li dete koje raste u takvom braku ce gledari da se dva tata ili dve mame ljube i maze....... kakvce njegov pogled da bude....
Pa ako su se opredelili za to ( jer su psihicki poremeceni) onda je normalnoi da ne mogu da imaju deceu i da je negde greska u njima... Ali bi oni to na silu da menjaju....
Pri tome da li oni sebe smatraju normalnim kad se ne zapitaju da li dete koje raste u takvom braku ce gledari da se dva tata ili dve mame ljube i maze....... kakvce njegov pogled da bude....
Bole- Profi član
Bole , ti si neprijatelj,takozvane , demokratije,a samim tim ,moj veliki prijatelj...
Gnosis,Gnoza e Gnosticum ...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Jooj Mesrine ja lepo kazem da si ti moje prvo ja na momente....
Pa skoro sam imao nekoliko debata sa likovima oko toga da li je homoseksualnost bolest.... Naravno par njih je odustalo od debate a jedna je isao malo duze i na kraju se svelo da i on je protiv toga ali to smatra liclim opredeljenjem....
Odgovorio sam mu:
"Ako je to stvar opredeljenja onda probaj da se uzbudis na muskarca pa ces videti da nije stvar opredeljenja vec mentalnog poremecaja....."
No da ne duzim veliki sam protivnik ne samo usvajanja dece vec i pominjana i reklamiranja bilo kog sekualnog opredeljenja a pogotovo poremecaja sekualnih.....
Pa skoro sam imao nekoliko debata sa likovima oko toga da li je homoseksualnost bolest.... Naravno par njih je odustalo od debate a jedna je isao malo duze i na kraju se svelo da i on je protiv toga ali to smatra liclim opredeljenjem....
Odgovorio sam mu:
"Ako je to stvar opredeljenja onda probaj da se uzbudis na muskarca pa ces videti da nije stvar opredeljenja vec mentalnog poremecaja....."
No da ne duzim veliki sam protivnik ne samo usvajanja dece vec i pominjana i reklamiranja bilo kog sekualnog opredeljenja a pogotovo poremecaja sekualnih.....
Bole- Profi član
Zašto bi im bilo neobično da dete odrasta u takvom okruženju kad je njima samima to sasvim normalno? Ne možeš da gledaš tako. Kao što je ovo skroz pogrešno:
Sad ne govorim o tome da li je njihovo mišljenje ispravno ili ne, ali ako se počne od toga što si ti rekao, mrziš bespotrebno i generalizuješ.
Ne bi pomogla ni parada niti bilo šta da su ljudi jednostavno ignorisali, da se nisu upecali na svaku udicu koja je bačena. Ne može da bude važno ono na šta niko ne obraća pažnju, a upravo to i traže.
Usvajanje opet druga stvar, ne mogu se tako deliti usvojitelji, na osnovu seksualne orijentacije..
Ne možeš da mešaš babe i žabe, jer kao što tebe ne može da privuče muškarac ne može ni njih žena ( ako o muškarcima pričamo )."Ako je to stvar opredeljenja onda probaj da se uzbudis na muskarca pa ces videti da nije stvar opredeljenja vec mentalnog poremecaja....."
Sad ne govorim o tome da li je njihovo mišljenje ispravno ili ne, ali ako se počne od toga što si ti rekao, mrziš bespotrebno i generalizuješ.
Ne bi pomogla ni parada niti bilo šta da su ljudi jednostavno ignorisali, da se nisu upecali na svaku udicu koja je bačena. Ne može da bude važno ono na šta niko ne obraća pažnju, a upravo to i traže.
Usvajanje opet druga stvar, ne mogu se tako deliti usvojitelji, na osnovu seksualne orijentacije..
MoonGirl- Napredni član
- Broj poruka : 863
Datum upisa : 24.04.2012
Godina : 30
Moon mislim da opasno gresis....
Oni bi zeleli da su normalni pa onda na sve nacine pokusavaju da to tako predstave.... Odajle poriv u njim ai zelja za usvajanje dece....
Narod boli uvo sta neko radi u intimi ali ako mu to paradira na ulici i ako u svim serijama se oni predstavljaju kao fini pozitivni likovi i kao neshvaceni i dobri , onda to jako utica na mldade koji nemaju formiranu licnost ni shvatanja....
Vidi Mon, to je psihicki poremecaj i jako malo se ljudi sa tim rodi.... to je zastranjivanje i devijacij mozga i moze se i izleciti samo je potrebna zelja pacijenta....
Da me ne shvatis pogresno , ja ne mrzim te ljude i imam poznanika homoseksualaca i neki od njih su Ok likovi ali to nema veze sa seksualnim opredeljenjem vec sa drugim stvarima.... Smatram da im treba pomoci ali imam protiv njihovog glorifikovanja u bilo kom smisli....
Ako je tako kako kazes ajde da glorigikujemo sadisze ili zofile..... Greota da su oni zapostavljeni..... ( i ostale file......)
Oni bi zeleli da su normalni pa onda na sve nacine pokusavaju da to tako predstave.... Odajle poriv u njim ai zelja za usvajanje dece....
Narod boli uvo sta neko radi u intimi ali ako mu to paradira na ulici i ako u svim serijama se oni predstavljaju kao fini pozitivni likovi i kao neshvaceni i dobri , onda to jako utica na mldade koji nemaju formiranu licnost ni shvatanja....
Vidi Mon, to je psihicki poremecaj i jako malo se ljudi sa tim rodi.... to je zastranjivanje i devijacij mozga i moze se i izleciti samo je potrebna zelja pacijenta....
Da me ne shvatis pogresno , ja ne mrzim te ljude i imam poznanika homoseksualaca i neki od njih su Ok likovi ali to nema veze sa seksualnim opredeljenjem vec sa drugim stvarima.... Smatram da im treba pomoci ali imam protiv njihovog glorifikovanja u bilo kom smisli....
Ako je tako kako kazes ajde da glorigikujemo sadisze ili zofile..... Greota da su oni zapostavljeni..... ( i ostale file......)
Bole- Profi član
Ja pričam jedno ti mi odgovaraš potpuno drugo, pišeš mi nešto što nema veze sa onim što sam napisala a toga nisi ni svestan. Gde ih ja ili bilo ko drugi glorifikuje ?
Sami ljudi im daju na važnosti tolikom odbojnošću, ponavljam svoj stav da je ravnodušnost mnogo jača, jer da im ne pridajete toliki značaj mržnjom oni bi se povukli bez toliko drame.
Hoćeš li sada ponovo pročitati moj post i odgovoriti kako treba ?
Sami ljudi im daju na važnosti tolikom odbojnošću, ponavljam svoj stav da je ravnodušnost mnogo jača, jer da im ne pridajete toliki značaj mržnjom oni bi se povukli bez toliko drame.
Hoćeš li sada ponovo pročitati moj post i odgovoriti kako treba ?
MoonGirl- Napredni član
Ja misim da je to super da dva muškarca imaju ulogu mame i tate.Što da ne.
Gost- Gost
Ту си само делимично у праву.MoonGirl :: ponavljam svoj stav da je ravnodušnost mnogo jača, jer da im ne pridajete toliki značaj mržnjom oni bi se povukli bez toliko drame.
Не би их ми толико зарезивали, али- кад ти их гомила НВО стално гура под нос, кад ти из света стално стижу наредбе за Геј параду, то иде врло тешко. Не би се они ни чули, да немају подршку споља; у томе је проблем, преко њих се завршавају неке важне ствари...
Meni ide poprilično lako, ali hajde sad da ne gazim preko svojih reči i razmišljam malo šire.
Ne znam koja je pozadina svega toga mogu samo da razmišljam o tome ali postoji sigurno i da je nešto dobro ne bi se nalazilo u pozadini, pa je valjda najlogičnije da svu tu frku zaobiđeš i zađeš malo..
Ne znam koja je pozadina svega toga mogu samo da razmišljam o tome ali postoji sigurno i da je nešto dobro ne bi se nalazilo u pozadini, pa je valjda najlogičnije da svu tu frku zaobiđeš i zađeš malo..
MoonGirl- Napredni član
Принцип ти је добар, само се овде не ради о томе...
Широка је тема; има много ствари које иду одмах иза тога, са том геј- толеранцијом. Прича о померању граница (док ти не одузму све); уништавање вредносних система, моралних норми и релативизација свега што те чини оваквим или онаквим.
Јер, шта је са мојим правом да будем овакав, а не онакав? Ко има право да ми "мења мишљење" зато што је оно, по његовим нормама- "заостало"?
И тако у круг...
Широка је тема; има много ствари које иду одмах иза тога, са том геј- толеранцијом. Прича о померању граница (док ти не одузму све); уништавање вредносних система, моралних норми и релативизација свега што те чини оваквим или онаквим.
Јер, шта је са мојим правом да будем овакав, а не онакав? Ко има право да ми "мења мишљење" зато што је оно, по његовим нормама- "заостало"?
И тако у круг...
Gde je tačno granica i ko je određuje ?
MoonGirl- Napredni član
Strana 5 od 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica