Ko je trenutno na forumu
Imamo 40 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 40 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni roditelji
+23
mamant
Loreal
Enna
Debilko
Mesrine
Peni Vajs
Bijela labudica
inspy
Qbin
digitalmandrak
laza
Electronique Terminator
Bole
Marea
Orhideja
Johnny-Azra
MoonGirl
Fristajlo
furija
naOpaka
paket
sini_do
Avramova
27 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 22 od 31
Strana 22 od 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Re: Homoseksualni roditelji
Eeeee ,tu sam te ček`o ...Enna ::Ako veruješ da smo nastali od Adama i Eve grešiš, evolucija je stvarnost koju živimo, ljudi su sisari, deo Prirode,kad ne slušaju Miroljuba dr Petrovića, svoje gurue , popove, šamane,verske učitelje itdAvramova ::Nije valjda sa smo s njima u grupi?
Mišljenje o nečemu je dobrodošlo i ljudski produkt ali istina ne mora da se sa njim poklopi.
Ljudi nisu životinje i ljudi su nastali kreacionizmom , na sasvim drugi način od životinja.
Da su nastali evolucijom , oni u hladnijim krajevima planete , nikada ne bi odbacili dlake ,da bi odmah potom pravili garderobu , koja će da ih greje. Isto tako , u Africi gde je mnogo toplo , ljudi ne bi imali nijednu dlaku , čak ni na glavi...
A druga stvar , ljudi imaju svest , za razliku od životinja , tako da se nikako ne mogu okarakterisati kao životinje.
Ljudi su nastali genetskim inžinjeringom. Rase koje su stigle iz raznih sazvežđa drage nam Galaksije ( Orion , Plejade ... ) , mešale su svoj genetski materijal sa primitivnom vrstom takozvanog čoveka , podelile mozak na dva dela i podarile nam svest , koja je stigla izparalelne dimenzije koju mi zovemo - duhovni svet.
Eto ,sad znaš sve i nema dalje ...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Ne mogu sto puta ponavljati kako se vodim zdravim razumom a ne šta ko priča. Na Dr Petrovića sam juče natrčala i prvi puta čula za njega.Enna :: Ako veruješ da smo nastali od Adama i Eve grešiš, evolucija je stvarnost koju živimo, ljudi su sisari, deo Prirode,kad ne slušaju Miroljuba dr Petrovića, svoje gurue , popove, šamane,verske učitelje itd
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Pop Đujić nema veze sa ovom temeo,jedino ima u tvojoj glavi,jer ti sama sebi stvaraš nevidljive neprijatelje...Enna ::Ajmo do moje sobice na ovom forumu da pokažemo kako tebi ima pop Djujić veze sa razmišljanjima na ovu temu, dakle, bolje da ćutiš kad si osvedočeni homofob koji ne može dalje da mrdne od svoje fobije,to može svašta da mi kaže o tebi ovako površno gledano, latentno, bogomi latentno....
Mešaš egzibicionizam i homoseksualizam, za tvoju informaciju, egzibicionizam je seksualna devijacija koja je prisutna i kod homo i kod hetero osoba.
I dalje nemoj da me gnjaviš, plz,ili te nećemo usvojiti.
Druga svar.lažeš kad kažeš da je nauka dokazala da je pederluk urođen i da nije bolest jer si u sledećem postu opovrgla svoju tvrdnju...
Treće,uhvatila si se egzibicionizma kao pijana plota i kažeš da ne podržavaš egzibicionizam,ali podržavaš normalni pederluk..Koga ti oćeš da lažeš...Vidiš koliko si isfrustrirana i iskompleksirana...Treča stvar,ti površno gledaš na stvari,ali ti to ne odgovara jer kao budeš dublje razmišljala vidjećeš šta radiš i koliko si izopačena...Ti konstantno oćeš da pederluk proglasiš normalnom stvari,a neznaš čak jeli pederluk bolest ili nije,neznaš čak jeli urođen ili nije...Ja ti rekoh,DAJ IZVOR LJEKARA KOJI KAŽU DA JE PEDERLUK UROĐEN I DA PEDERLUK NIJE BOLEST,daj izvor,a pusti popa Đuića...Ovakav ti je svaki odgovor na moje pitanje...
I nisi mi odgovorila na davno postavljeno pitanje...DA LI MOŽE DIJETE OD 7-8-9 GODINA PROTIMAČITI PRAVILNO SVOJE EMOCIJE...Ovo pitanje si majstorski
izbjegla,ali evo ga opet...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Ali ja nisam evolucionista do koske kako to darvinisti rade, evolucija je činjenica, ne može se pobiti, verujem da su se u evoluciju ljudske rase umešali ''prsti nekog Inteligentnog Odgore'',samo to nije Jahve, da, pre neko sa Oriona sa veeeeliiikiiimm IQ i svim drugim, dnk, genetski materijal koji je ovde posejan a ne samoiznikao, znači mešavina DNK materijala, vanzemaljci koje minazivamobogovima plus neko ko nam je genetski sličan a sa ove je planete pa je u jednom momentu genetski modifikovan, buć truć,muć i juuu huu huuu eto čoveka , da, to mi zvuči logičnije od ove žvake Adam- Eva, Adam- Steva ,Enna-Eva Druga temaMesrine ::Eeeee ,tu sam te ček`o ...Enna ::Ako veruješ da smo nastali od Adama i Eve grešiš, evolucija je stvarnost koju živimo, ljudi su sisari, deo Prirode,kad ne slušaju Miroljuba dr Petrovića, svoje gurue , popove, šamane,verske učitelje itdAvramova ::Nije valjda sa smo s njima u grupi?
Mišljenje o nečemu je dobrodošlo i ljudski produkt ali istina ne mora da se sa njim poklopi.
Ljudi nisu životinje i ljudi su nastali kreacionizmom , na sasvim drugi način od životinja.
Da su nastali evolucijom , oni u hladnijim krajevima planete , nikada ne bi odbacili dlake ,da bi odmah potom pravili garderobu , koja će da ih greje. Isto tako , u Africi gde je mnogo toplo , ljudi ne bi imali nijednu dlaku , čak ni na glavi...
A druga stvar , ljudi imaju svest , za razliku od životinja , tako da se nikako ne mogu okarakterisati kao životinje.
Ljudi su nastali genetskim inžinjeringom. Rase koje su stigle iz raznih sazvežđa drage nam Galaksije ( Orion , Plejade ... ) , mešale su svoj genetski materijal sa primitivnom vrstom takozvanog čoveka , podelile mozak na dva dela i podarile nam svest , koja je stigla izparalelne dimenzije koju mi zovemo - duhovni svet.
Eto ,sad znaš sve i nema dalje ...
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Ennice , znači oni fudbaleri što izvode egzibicije su , ustvari ,seksualno devijantni ?
Mesrine- Moderator
Gotovo svi ljudi na planeti su manje- više ''psihodevijantni'' kad su u pitanju njihova zadovoljstva, to ti je poznato? Nije očigledno, ali je istina.Avramova ::@Enna
Kako oko čega?! Nikada nisam pomislila da su bolesni ali da su psiho-seksualno devijantni, to da, kao i da je potpuno besmisleno dozvoliti im usvajanje dece, pa skoro i brak.
Ne znam, reci mi ti.Pitala sam kada je prvi put zakon dozvolio usvajanje dece, a što je vrlo važno.
Enna- Banovan
I svinju su napravili , tako što su ubacili ljudski gen kod divlje ,pa je postala pitoma.
Zato se mogu od svinje presaditi na čoveka plućno krilo , kao i koža ...
Mesrine- Moderator
Da.psihosomatski poremećeni.Mesrine ::Ennice , znači oni fudbaleri što izvode egzibicije su , ustvari ,seksualno devijantni ?
Enna- Banovan
Da znam ne bih pitala.Enna :: Ne znam, reci mi ti.
Ovo je istina. Dokaz?Mesrine ::I svinju su napravili , tako što su ubacili ljudski gen kod divlje ,pa je postala pitoma.
Svinje sa ljudskim manirima, prkose prirodi, turaju njuške u tudje lonce, grokću dok gledaju u tudji krevet, sablažnjavaju se nad tudjom intimom, lagano vare ono što im je neko stavio pod nos davno, taj religiozno-moralno -podobni bućkuriš u koji umoče glavu, pomije od predrasuda , vire samo klempave uši što govore o malogradjanštini,bacaju uvo da čuju šta drugi rade, predrasude umesto kukuruza, grookk ...
Enna- Banovan
Neeeee...
Nego i u Talmudu i u Bibliji i u Kuranu piše ,da se svinjsko meso ne jede.
Jer je to nešto slično kanibalizmu , a on nije moralan uopšte.
Mesrine- Moderator
Opet lažeš,nemoj sve ljude na planeti gledati kroz tvoju izopačenost,ako si ti devijantna i tebi slični,nisu ostali...Gotovo svi ljudi na planeti su manje- više ''psihodevijantni'' kad su u pitanju njihova zadovoljstva, to ti je poznato? Nije očigledno, ali je istina.
Johnny-Azra- Super član
Homoseksualnost je neiscrpna tema ali mi sada treba da govorimo o homoseksualnim roditeljima i usvajanju dece.
Koliko godina ima najstarije dete iz homo braka?
Sve je to povezano i jedno bez drugog ne ide..Avramova ::Homoseksualnost je neiscrpna tema ali mi sada treba da govorimo o homoseksualnim roditeljima i usvajanju dece.
Johnny-Azra- Super član
Naravno, ali ovde je reč o konkretnim stvarima. Imamo temu o homoseksualcima. Hajmo o deci i njihovoj budućnosti kada rastu uz dve mame ili dvojicu tata. (a tate donose surogat rode )
Zato i pitam, da li imamo primer deteta koje je raslo ali i odraslo u homo braku?
Zato i pitam, da li imamo primer deteta koje je raslo ali i odraslo u homo braku?
Dobro Av, a sta tebi fali molim te?? Zar ti nismo dobre mame????
mislim strasno..ovo je krajnje neuctivo...
mislim strasno..ovo je krajnje neuctivo...
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
O čemu ti pišeš Marea? Idi na humor pa se šali, ostavi temu za one koji hoće i malo ozbiljno.
Priroda je sve to lepo udesila, ono sto nije sposobno da produzi vrstu - izumire i nestaje. Zato oni tako panicno i agresivno traze nacin da "zeznu" prirodne zakone... Al ne ide to tako lako
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Ako bi se kod nas kojim slučajem odlučili na izmenu zakona, do tada bi već stasale generacije dece odrasle u homo brakovima tamo gde je dozvoljeno usvajanje, a ja sam duboko uverena da bi bilo problema, te bi se odustalo od donošenja zakona. Možda se previše nadam ali tako mi je lepše misliti o sutrašnjici.
Davno sam pisala sta o tome mislim i zasto tako mislim. Kad se zapadnjaci toliko busaju i trube o zastiti prava dece, onda bi, zaista, i morali da zastite pravo svakog deteta da odrasta u prirodnom okruzenju i da dobije normalne uslove za psiho-fizicki razvoj. Ako bi, kojim slucajem, homo lobi izboksovao usvajanje dece od strane parova u homoseksualnoj zajednici, sa punim pravom bi se pobunili i pedofili i ko sve jos ne, trazeci svoja prava, odnosno da i oni mogu ciniti isto. A to bi bilo vise nego apsurdno i prosto odbijam da poverujem u to da ce nestati zdravog razuma.
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Ovaj tvoj post je dokaz da si glp ko tocilo. Prvo nauči šta se sve podvodi pod seksualnim varijetetima- od seksa u kolima do fetišizma i tako dalje, pa se onda javljaj dosado polupismena. Kama Sutra je za tebe teška matematika, ajde bebice cuclaj to što cuclaš pa te opija, i pročitaj šta kažu neurolozi da li je homoseksualnost urodjena i cuclaj dalje...Johnny-Azra ::Opet lažeš,nemoj sve ljude na planeti gledati kroz tvoju izopačenost,ako si ti devijantna i tebi slični,nisu ostali...Gotovo svi ljudi na planeti su manje- više ''psihodevijantni'' kad su u pitanju njihova zadovoljstva, to ti je poznato? Nije očigledno, ali je istina.
A ko laže , i to smo videli, oni koji treba da vide, a meni su bitni, videli su, smešan si kad ne treba mukice dosadna, ljubomorna, tako obična da je to smorno.
Tačno,u pravu si.Mesrine ::Neeeee...
Prvi deo tvog posta .kratak komentar: Prirodno je da gay ljudi budu roditelji deci jer to već i jesu, ima na milione takvih slučajeva, imaju organe za reprodukciju, usvajanje im uopšte nije opcija broj jedan, pogotovo ženama koje mogu da rode decu.urija taj Pet Maj 03, 2013 3:16 am
Davno sam pisala sta o tome mislim i zasto tako mislim. Kad se zapadnjaci toliko busaju i trube o zastiti prava dece, onda bi, zaista, i morali da zastite pravo svakog deteta da odrasta u prirodnom okruzenju i da dobije normalne uslove za psiho-fizicki razvoj. Ako bi, kojim slucajem, homo lobi izboksovao usvajanje dece od strane parova u homoseksualnoj zajednici, sa punim pravom bi se pobunili i pedofili i ko sve jos ne, trazeci svoja prava, odnosno da i oni mogu ciniti isto. A to bi bilo vise nego apsurdno i prosto odbijam da poverujem u to da ce nestati zdravog razuma
Drugi deo oko pedofilije sam ucrnila jer je strašno mešati pedofiliju sa homoseksualizmom ili biseksualnošću, to veze sa vezom nema, pedofilija može biti izražena i kod heteroseksualaca i kod homoseksualaca i zabranjena je zakonom, zna se iz kog razloga, homoseksualizam nije, odakle ti onda ideja da sutra pedofili mogu tražiti da usvajaju decu na osnovu prava gay osoba koji su čisti pred zakonom, čemu takva preterivanja i zamene teza? Najgore je namerno mešati babe pedofilke i žabe LGB orijentacije, onda ti se sve pomeša u glavi...
Ljudi, preterano.... Amoreee,sve ćemo ih usvojiti dušo.
Enna- Banovan
"ljudi su bili previše zauzeti slušanjem političara i sveštenika da su zaboravili da pitaju decu kako to stvarno izgleda"Avramova ::Naravno, ali ovde je reč o konkretnim stvarima. Imamo temu o homoseksualcima. Hajmo o deci i njihovoj budućnosti kada rastu uz dve mame ili dvojicu tata. (a tate donose surogat rode )
antitabu o gay roditeljima
Enna- Banovan
"antitabu"?!?!b92 terminologija...
Homoseksualni roditelji-patolosko stanje.
Homoseksualni roditelji-patolosko stanje.
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Da b92 terminologija ti je tu upala u oko,priča deteta jok, i onda nemoj se smejati na ovoj temi.
Enna- Banovan
Zar patolosko stanje nije dovoljno?
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Strana 22 od 31 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 22 od 31
Dozvole ovog foruma: