Ko je trenutno na forumu
Imamo 107 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 107 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Dino Merlin i srpska zastava
+7
Iceman
Idejan
Johny Bravo
Avramova
madam mim
laza
Vukota
11 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dino Merlin i srpska zastava
Ne bih ja više veličala Dina i uspešni koncert u Bg., već one koji su ga slušali. To su ljudi širokijeh shvatanja i još širih vidika (muzičkih). Meni je žao što sam u tom smislu zakržljala.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Muzički su ukusi različiti, naročito kad je popularna muzika u pitanju, i ja nemam problem s tim. Nek svako sluša ono što mu se sviđa.
Međutim, mene kod Dina i njemu sličnih nervira jedna druga stvar (mogla bih reći neprofesionalizam). Nemam ništa protiv pop pevača koji pevaju srceparateljne pesme, ne mešaju politiku u to, pune Arene, zgrću pare od velikih koncerata... Jasna mi je ta linija koja je rukovođena zaradom. Postoje, opet, oni drugi interpretatori i autori čiji su tekstovi pesama politički obojeni, kritički nastrojeni itd, i oni se hrabro nose sa svojim izborom; ne očekuju pune Arene, uglavnom 'pucaju' na manju publiku koja deli njihove stavove, klupski su muzičari, pristaju na manju zaradu. Ima onih, opet, koji se mogu smatrati tradicionalnim rokerima (tvrđi zvuk možda, tekstovi neutralni što se politike tiče), i oni imaju nešto manju publiku (Dado Topić, recimo, nikad nije pucao na Arenu, ali on, Rambo i Vlatko su pre nekolicinu godina lepo napunili Sava centar i održali koncert za istoriju). A ovi što bi da zgrću pare po Arenama, a vređaju domaćina i omalovažavaju publiku, u matici prosipaju političke izjave, a na koncertima samo pevaju o ljubavi... ta mi je kategorija nekako... odurna (da se blago izrazim).
Dakle, ne pričam o estetici i kvalitetu njegovih pesama, nego o etici.
Međutim, mene kod Dina i njemu sličnih nervira jedna druga stvar (mogla bih reći neprofesionalizam). Nemam ništa protiv pop pevača koji pevaju srceparateljne pesme, ne mešaju politiku u to, pune Arene, zgrću pare od velikih koncerata... Jasna mi je ta linija koja je rukovođena zaradom. Postoje, opet, oni drugi interpretatori i autori čiji su tekstovi pesama politički obojeni, kritički nastrojeni itd, i oni se hrabro nose sa svojim izborom; ne očekuju pune Arene, uglavnom 'pucaju' na manju publiku koja deli njihove stavove, klupski su muzičari, pristaju na manju zaradu. Ima onih, opet, koji se mogu smatrati tradicionalnim rokerima (tvrđi zvuk možda, tekstovi neutralni što se politike tiče), i oni imaju nešto manju publiku (Dado Topić, recimo, nikad nije pucao na Arenu, ali on, Rambo i Vlatko su pre nekolicinu godina lepo napunili Sava centar i održali koncert za istoriju). A ovi što bi da zgrću pare po Arenama, a vređaju domaćina i omalovažavaju publiku, u matici prosipaju političke izjave, a na koncertima samo pevaju o ljubavi... ta mi je kategorija nekako... odurna (da se blago izrazim).
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
Cudi me da nijednog "VELIKOG SRBINA" ne vredja to sto Ceca nosi titulu "Srbska majka" , cak naprotiv,za njene koncerte se obavezno trazi karta vise.....da je ona tol'ka sex bomba kao sto se prica s tim bi se jedino mogao sloziti Stivi Vonder ili za vreme zivota Rej Carls, a sto se tice njenih vokalnih kvaliteta ,pod punom materijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da moje dupe ima bolje pevacke sposobnosti nego ona ......
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Ko voli nek izvoli,bitno je da se sve završilo bez incidenta,da su se svačija deca vratila kući živa i zdrava a o ukusima je glupo raspravljati.Muzički utisak uvek odvajam od mišljenja o izvodjaču,to su dve stvari totalno različite i mnogo sam pesama voleo uprkos lošem mišljenju o izvodjaču.
Ko je Dino,Ceca,Lukas,Džastin,Leni,Majkl,Madona....nije bitno...njihova muzika se pamti ili ne....tako da...sve je dobro što se dobro svrši.
Ko je Dino,Ceca,Lukas,Džastin,Leni,Majkl,Madona....nije bitno...njihova muzika se pamti ili ne....tako da...sve je dobro što se dobro svrši.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
madam mim ::Muzički su ukusi različiti, naročito kad je popularna muzika u pitanju, i ja nemam problem s tim. Nek svako sluša ono što mu se sviđa.
Šta ću kad volim ljige
Iceman- Profi član
- Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015
Ne zameram. Iznela sam svoj stav.
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
madam mim ::Ne zameram. Iznela sam svoj stav.
Ne zameram, izneo sam svoje lajkovanje.
Iceman- Profi član
- Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015
Pricajte vi o nebitnim stvarima, vjecno glupim i neosnovanim,,,ali ova njegova stvar meni se iz nekog razloga opasno dopada,,,
idemo dalje, sve do medalje,,,,,
idemo dalje, sve do medalje,,,,,
Cinzia- Napredni član
- Broj poruka : 722
Datum upisa : 22.06.2015
@Cinzia
Ma pusti te patetičare kada znaš da to ne radi oni.... NEKI. Znaš već ...
Ma pusti te patetičare kada znaš da to ne radi oni.... NEKI. Znaš već ...
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpska kuhinja
» Beograd nekad i sad
» Srpska kulturna dobra
» Srpska Nova godina
» Bosna i Hercegovina, samo Bosna i Republika Srpska
» Beograd nekad i sad
» Srpska kulturna dobra