Ko je trenutno na forumu
Imamo 129 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 129 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 4 od 44
Strana 4 od 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Kičerica, ma koliko para ukokali u to; šena pojma nema sa pevanjem- zato joj je svaka "pesma" iseckana u sinkope- u nema glasa, samo tehnologija. Nivo neukusa- približno isti. Samo savršenija podvala, ništa više, zasenjivanje prostote.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Šta se iščuđavaš; pa, nismo uporedili Elu Ficdžerald, nego Mariju Luizu Ćikone, za koju su i stručnjaci rekli da pojma sa pevanjem nema, i da će potrajati par godina i nestati. Žena je poslovni genije, ali, kao muzičar- ništa vredno spomena.
Toliko zna i moja Marija Cerini...(KCER MOJA) ima 8 god. pa zna toliko da Madona nije neki kvalitet sto se pjevanja tice, ali jebote valjda znas o cemu pricam.....ili mozda jebo te sto je jos gore ne znas...
Gost- Gost
Fri ti nisi sav svoj...cujes Madona rekli joj potrajace jos par godina....hahahahhahaahhahaha...aloooo jesi svjestan sta pricas, pa vec je dovoljno trajala i sad ovog trena da nestane...ala si smijesan majko moja rodjena.....
Gost- Gost
Izvini, ali, o čemu mi ovde pričamo?
Ako govorimo o umetničkom dostignuću, prst levo desno, tu su obe. Ne govorimo o veštini, već o umetnosti.
Ako govorimo o umetničkom dostignuću, prst levo desno, tu su obe. Ne govorimo o veštini, već o umetnosti.
Valjda govorimo generalno......kada vec govorimo.....i znas li sta si ti uradio...kao da si uporedio Madonu ili recimo mene evo ili Avramovu ili Lila ili Orhideja..to je skroz svejedno...ili Ceca znaci sasvim je svejedno rekao ( u svijetu mislim, ili evo ovdje u mom komsiliku)--to je skroz isto....samo Madona "ZVUCI" pa kako god...e sad drugo je pitanje kvalitet....ali da je posebna posebna je....i sve drugo je suvisno...najbolje da sad uporedom Dzeksona (POKOJNOG) sa Djoganijem eto to ti radis....
Gost- Gost
Pa dragi moji..koja je razlika izmedju Dzeksona i Djoganija???
ja je ne vidim ako je vi vidi te kazite....???..mislim...katastrofa....
poredjenje Cece sa Madonom aooooooo......
ja je ne vidim ako je vi vidi te kazite....???..mislim...katastrofa....
poredjenje Cece sa Madonom aooooooo......
Gost- Gost
Pa, po tom kriterijumu, Ekrem je mega zvezda; Al Kapone, u poređenju sa Arkanom, pravi je umetnik u svom poslu, zar ne?
To što je njen kiš imao veći tiraž, ne čini ga manje kičem; onako, generalno. O tome govorim. Količina novca i slava ne podižu nivo, samo ga čine poznatim široj publici.
To što je njen kiš imao veći tiraž, ne čini ga manje kičem; onako, generalno. O tome govorim. Količina novca i slava ne podižu nivo, samo ga čine poznatim široj publici.
Objasni, zašto je to mlaćenje; to, što ti to ne prihvataš, malo mi je nedovoljno. Može li kakav argument?
Skuzi, sinjora Ćikone, skuzi, prego...
ooo ti amo...ti amo......signor Gaj.......non ti preocupare.......amore mio....
Gost- Gost
Ko, bre, gej?!
Porka Madona!!!
Porka Madona!!!
lucija ::al ipak...ja ne mogu vjerovati da ste nasli poredjenje Cece sa Madonom ali ne mogu se oteti utisku..hahahahahhaha...mislim sta reci a ne zaplakati....
Bez obzira na vrstu muzike (ako je uopšte muzika to što ceca kao peva), obe su niskorazredne pevačice. Madona kao i Ceca su kontroverzne ličnosti i svakako da su zgodne za posmatranje iz svih aspekata jer su napravile veliki uticaj na publiku, ali ni jedna se ne može vrednovati visokom pa čak ni srednjom ocenom za kvalitet koji nude i u tome su one recimo fenomeni, naročito Madona, znana celom svetu.
Nisam ja njih poredila ali sam obe isto ocenila.
Uporedi ih sa vrsnim pevačicama ali na stranu stavi njihove privatne živote i izgled. Katastrofa!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Nikako nema cak ni logike za istu ocjenu....
Madona je zena sa stilom, tacno je da ne pjeva Bog zna, ona se cak smatra vise nesto kao shou girl...zabavljac na sceni ili kako li vec, i to radi odlicno...
Ceca scenom vlada uzas, dva pokreta napravi i to kao da ce da se potuce..
stila nikada nije imala, rekoh vec jednom Arkan je pokusao, a stilisti nastavili pa je s toga Ceca shvatila da moze da nosi i dzins sa obicnom pamucnom majicom....
Madona je zena sa stilom, tacno je da ne pjeva Bog zna, ona se cak smatra vise nesto kao shou girl...zabavljac na sceni ili kako li vec, i to radi odlicno...
Ceca scenom vlada uzas, dva pokreta napravi i to kao da ce da se potuce..
stila nikada nije imala, rekoh vec jednom Arkan je pokusao, a stilisti nastavili pa je s toga Ceca shvatila da moze da nosi i dzins sa obicnom pamucnom majicom....
Gost- Gost
Avramova ::Svetlana Ceca Ražnatović
Sex ali ne i grad, to je simbol jednog " folk zraka" koji nije gama ali je dovoljno talasao diljem naše ali i susednih država i ostavio trag.
Može li se u "umetničkom" opusu naše "dive" izdvojiti promil umetnosti? Ne može, kažem ja! Čak nema ni kiča koga svrstaše u umetnost.
Ako sam u pravu, a mislim da jesam, šta se to zbilo da je jednan gama zrak zvani "Ceca", "ozračio" generacije mladih i tako im uništio ioanko slabo izgradjene kriterijume kada je umetnost u pitanju.
Jesmo li okončali cirkus ili je na pomolu neki novi alfa, beta, delta ili jednostavno pink zrak?
U kome je krivica: u ponudjaču ili konzumentu?
Ne slušam Cecu ali ... pokušaću odgovoriti . Upravo sam potražila njene pjesme na you tube da vidim što je u njoj toliko fascinantno ...
Fascinantna je svaka glazba koja u čovjeku uspije pobuditi pozitivnu emociju . Pa zvala se ta glazba ; pop , rok ili folk ... Bila to Seln Dion ili pak Ceca ...
Fascinantnost Cece je u djeliću njenoga glazbenoga zvuka , njenoga glasa i riječi ...
Dragana- Super član
- Broj poruka : 5149
Datum upisa : 21.03.2010
Šta ćemo nazvati fascinacijom stvar je ličnog prepoznavanja. Mnogi greše jer, ako kažem da me Ceca fascinira (a ne fascinira me), šta da kažem za Mariju Kalas koja je svojim opusomm fascinirala planetu Zemlju.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Mene zanima nešto drugo:zašto "Ceca", zašto ne Jelena Karleuša ili Seka Aleksić....Cece već dugo nema u javnom životu, bar ne njenom željom a opet vodimo polemiku "baš o njoj".
Šta svima konkretno smeta kod Cece?
Šta svima konkretno smeta kod Cece?
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Čoče,znaš šta je Ceca za Mariju Kalas...Šteta što nisu savremenice..Mislim da bi Marija ostala postiđena pored Cecinih glasovnih mogućnosti...A tek Onazis,kako bi on tek pao na Cecin šmek ...Nebi vidio Mariju pri Ceci ...Čuš Marija Kalas,đe ti ona pade napamet ...Ona kreštalica....
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Ona je samo tipičan predstavnik plejade istih, pa zato Ceca. Kič, neukus, šarena laža i priprost glamur...Orhideja ::Mene zanima nešto drugo:zašto "Ceca", zašto ne Jelena Karleuša ili Seka Aleksić...
ma bas da vidim kako gomile u Srbiji cepaju odecu zbog Marije Kalas ili nekog drugog kvaliteta" Publika zraci vibraciju, kolektivni osecaj se samo pretoci u gomilu pateticnih i bombasticnih nota i stihova a mi prenaglaseni zbog svega. A Ceca raskoshna sisata i u teskoj "Arkan" situaciji, bori se, shatro jaka je.
Karleusha mu dodje kao osvezenje, rasterecenost...Grozno je sve to, al ne pocinje na muzici tih CecaBrenaSeka...
Karleusha mu dodje kao osvezenje, rasterecenost...Grozno je sve to, al ne pocinje na muzici tih CecaBrenaSeka...
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Strana 4 od 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 4 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?