Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 108 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 108 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters

Strana 2 od 44 Prethodni  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Sledeći

Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Gost Sre Okt 06, 2010 2:23 pm

hahahahahah, ali postoje oni koje je ubijedila u suprotno...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Fristajlo Sre Okt 06, 2010 3:36 pm

Za to treba biti zavidno neobrazovan... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 473429
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Sub Okt 16, 2010 3:52 pm

Ceca je jedna prosecna neobrazovana seljancica koja je (kao i vecina) pevaljki imala srecu da je priroda obdari velikim sisitjima, a tata im'o sta da proda da bi ona snimila prvi album i eto, sve se lepo poklopilo Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 C015 Kulturna klima u Srbiji i jeste takva da se trazi jeftina zabava, gde je vazno samo da se pusti mozak na pashu i da nesto drma u odredjenom ritmu da se uz to moze djuskati. Verujem da ni politicari nemaju nista protiv ovakvih vidova zabave (nemam ni ja, bar nista efikasno), jer je opstepoznata stvar da narodu samo treba 'leba i igara da bi im se zamazale oci i skrenula paznja sa stvarnih problema.

Vecina devojcica voli roze garderobu vise neg' ista... tacno je i to vec pocelo da me asocira na ovo leglo kica i sunda :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 3681966919:
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 5:07 pm

Smijesno razmisljas ti iznad...Ceca imala srecu da je priroda obdari.. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 4022889699 da ali cime visecim kravljim sisama, Ceca je imala "mozak" da "obdari" srpsku naciju sobom...i novac da svoje sise popravi...ona zivi zivot potpuno drugacije od onoga sto govori...ali srpska nacija je inace sklona svemu sto dize tri prsta..i tako je ona zavela naciju koju nije tesko zavesti.....i uziva u zivotu...(i sama se cudeci kolicinom obozavanja)...ali shvatila je u cemu je poenta....i "drzi nivo"..malih ali mnogobrojnih ljudi koji zijevaju za njom..zena je jednostavno shvatila poentu....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cleopatra Sub Okt 16, 2010 5:26 pm

lucija ::i tako je ona zavela naciju koju nije tesko zavesti......

Jedino sto Ceca zna da zavede su "nacionalni heroji"... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 2214231980
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 5:33 pm

Ceca ima nešto što mnoge neće imati nikad; otud ovolika ženska vriska na nju... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 5:35 pm

a mnogo ih je nesto brateee... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 4022889699 ..otkud to?? ja se prosto samo pitam...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 5:36 pm

Fri ja se skroz slazem sa tobom....ali odgovor ne znam...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 5:41 pm

Ceca je dobra riba, prosto rečeno; ima u njoj svega i svačega, i sve na gomilu, ispada neki sadržaj. Kakav, stvar je ukusa, pa, ko voli, neka mu. Kupujte tabloide, tu ima i detalja...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 5:49 pm

slazem se ...za to..dobra riba...definitivno....mada ja osim toga mislim da je i dobar kapital.....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 7:22 pm

Fri da nisi ti medju ovim "sablasnim nevenima"...sve mi se cini da jesi..i da tvoja "barka pusta vodu"...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 7:26 pm

Nisam, ali razumem fenomen tih Ceca. Žena se meri prema onome kako je izgledala kad je bila "najbolja"; video sam je tada, i mogu da kažem samo- Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 395306 - a to je za njenu "umtnost" ključno, Lucija... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 473429
Inače, uopšte ne slušam njenu "muziku, ali, ne izbegavam da vidim njene starije snimke... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 7:31 pm

aha...bas si i objasnio ne ptaj... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 4022889699

al nema veze....bitno jer da barka ne pusta vodu....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sub Okt 16, 2010 7:32 pm

Fristajlo :: Inače, uopšte ne slušam njenu "muziku, ali, ne izbegavam da vidim njene starije snimke... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 129758

Misliš na ovo http://www.blogovanje.com/ambro/images/ceca2.jpg Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 1555288004
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 7:38 pm

Sigurno ne to. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 74719
Govorim o nekom ranijem vremenu, ne pravi se luda... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 76573
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 7:46 pm

spemam veceru i prisjela mi je od ovih foto..al dobro prezivjecu.....kojim ranijim vremenima Fri moje misljenje je da je Ceca sad jos i dobra u odnosu na ranije, sad nebitno ko je i sto je Arkan bio (politicki me sve to ne zanima) ali je cinjenica da je od nje napravio "damu" koliko se moglo napraviti..tesko ali je koliko toliko uspijo ....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sub Okt 16, 2010 7:50 pm

Ok, malo ili više tretmana i spoljašnost se izmeni da je ne prepoznaš, a šta ćemo sa glasom, sa pesmama, sa svim tim što nazivamo muzikom? Tu je opasnost od "ozračenja".
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 7:56 pm

da, ima ona taj kako kazu "pesak u glasu"....a jos uz sav taj tretman koji nije za zanemariti jer ljudi u Srbiji vidim to " praktikuju", ma zene su prosto opcinjene Cecom u svakom pogledu...i sve te zene koje su njome opcinjene interesantno je sto meni ne odgovaraju ni u kom smislu..ima tu neke logike garant...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 8:05 pm

Ceca je brend.
Možda nam se ne dopada, ali, to je realnost; mnogo je znanja, novca i truda uloženo u taj proizvod. To, što je njena ciljna grupa niže i nisko obrazovana populacija i što se taj njen brend odlično prodaje samo je dokaz da njeni kreatori odlično tumače "potrebe" tržišta. A to, što je tržište takvo kakvo je i takva "roba" ima prođu, nije Cecin problem, već onih koji su od umetnosti napravili robu, koja se gleda...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 8:06 pm

dakle kao sto rekoh i ranije....kapital....

Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 8:09 pm

Samo to. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 473429
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 8:10 pm

jer vjeruj mi iskreno evo najiskrenije meni je Ceca uzas....ona izgleda lijepo uz sve te tretmane ( usne , grudi, jagodice, zubi, dva rebra koja je "izvadila"..itd, itd,)nema sto izgleda savrseno....ali meni licno je ona i dalje jadna i olos...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 16, 2010 8:15 pm

Naravno, sve je to u redu; ali, da si klinka od 15 godina, ona bi ti vrlo lako mogla biti uzor uspeha. Pokušaj da shvatiš da se ovde ljudi, iz mnogo razloga, vrlo malo bave vaspitavanjem dece i objašnjavanjima takvih stvari, jer ni njima niko ne objašnjava. Ljudi su danas potrošači, pa se i roba prilagođava tržištu.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cleopatra Sub Okt 16, 2010 8:15 pm

lucija ::nema sto izgleda savrseno.....
Ma daaaaj... ono savrseno... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 2 479116528
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 16, 2010 8:18 pm

Fri daj molim te...niko ni meni nije objasnjavao...vjeruj mi na rijec....ali evo od 15 god. sam slusala naveliko ekv, jer sam se pronasla u tome.....i to bas bas.....cak me drugi zbog toga nisu razumjeli...ali evo ni danas ne razumiju....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 44 Prethodni  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu