Ko je trenutno na forumu
Imamo 47 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 47 Gosta :: 3 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 24 od 44
Strana 24 od 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Au Dzoni sad si ga na*ebo od gazdarice....
Vrdalama- Profi član
- Broj poruka : 3139
Datum upisa : 15.03.2010
Ko si ti da ja tebi išta objašnjavam...Da si čitala normalno ,a ne površno ukapirala bi o čemu sam pisao i nebi tu mudrojebala o mojoj sposobnosti...Znam ja da mene niko sem moje uvažene koleginice Divlje ne razumije...A ti ponajmanje...lucija ::
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Johnny-Azra ::
Odsvira ti svoje i dovidjenja!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Ja bih rekla da je i kolega Dzoni izgleda citao Tolstojevskog, bar sudeci po nacinu izrazavanja i tako tim nekim stvarima ::
Snowflake- Član
- Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010
Imam ga više nego svi na ovoj temi ZAJEDNO .
MoŽda alkohola u krvi, jer da imaš imalo mozga prvo bi se potrudio naučiti pravopis, pa bi mogao i da pišeš nnormalno i razumljivo i tako te neke lepe stvari da radiš.
Bunt protiv cenzura...Slobodu mišljena...Vi oduzimate prava drugima prqaveći se da ako slušate Rok dajete za pravo da druge omasovažavate nazivajući ih kaljugom
A vidim da ne umeš ni da čitaš, nego verovatno sričeš slova pa zbog "prevelikog" mozga (koji ti nije pomogao da naučiš prostu stvar kao što je pravopis ili da čitaš npr) daješ olako kvalifikacije tuđih postova, i to kvalifikacije lišene ikakve objektivnosti, zasnovane na tvojoj nekoj ogorčenosti.
Ko si ti HIPI,šta hoćeš od ljudi ..Misliš da si pametna...Glupa si bre ko goli kurac....Našla ti meni da oponiraš a juče si izašla iz pelena..Oćeš ti meni da kažeš da slušaš Džonija...Kad je Džoni snimio pjesmu KURVINI SINOVI ti nisi bila ni planirana,a kamo li rođena...Ili pjesma,,KAD FAZANI LETE,,...POSLUŠAJ TE DVIJE PJESME PA ONDA KOMENTARIŠI...
Ovo dokazuje upravo ono što sam ti malopre napisao, a to je da nepismeni džiber koji misli da mnogo zna, a eventualno znaš da sričeš po koje slovo jer da nije tako, video bi šta ti je Hipi napisala glede svojih godina. Toliko o tvojoj pameti.
Ti Burla..Ko si ti...Šta mene boli kurac za tvoje jakne i džibere koji su htjeli da te biju zbog jakne...Narvano da su htjeli da te biju kad si na njih gledao sa gađenjem jer slušaju nekakav turbo folk...
Ne dragi moj hteli su da me biju džiberi i seljoberi kao što si ti, "tolerantni" na različitosti, ah divim ti se, naročito tvojoj inteligenciji, jer si uspeo da ukapiraš.
Što se tiče tvoje kurcobolje to je izgleda najveći problem tebi, to što ti ni jedna nije dala, pa si mi malo isfrustriran, ako, strpljivo, daće ti, ima vremena da skineš mrak ::
Šta oćeš bre ti ..Slušaj Pink Flojda pa onda pričaj...Slušaj DORSE pa onda dođi da pričaš o cenzurama...Ma jebite se svi redom sem moje uvažene koleginice DIVLJE...Koleginice,nedaj se ..I nemoj dopustiti da ti ovi cenzuraši isperu mozak...Ovi što se kurče da slušaju ROK ,A POJMA NEMAJU NIOČEMU...
I opet se vraćamo na početak, uz dodatak, ti brate moj, da bi slušao stranu muziku moraš da znaš jezik pesme, a ti pobogu ni maternji jezik ne znaš. Malo je degutantno da ti, koji si za Pink flojd i Dorse verovatno pročitao u nekim novinama učiš ljude o roku i bilo čemu.
Dotore- Napredni član
- Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47
Ko si ti da ja tebi išta objašnjavam...Da si čitala normalno ,a ne površno ukapirala bi o čemu sam pisao i nebi tu mudrojebala o mojoj sposobnosti.
Što obrisa čoveka, taman je počeo iz čistog divljenja da me citira ::
Dotore- Napredni član
Ma dobar je Dzoni, samo mu nije lijepo da mijesa "privatne poraze" ovdje na forum...
Gost- Gost
Burla :: Što obrisa čoveka, taman je počeo iz čistog divljenja da me citira ::
Kako obrisa, pa ni jedno slovce mu nisam brisala.
Dalje možemo o "ikoni Ceci", bez cenzure.
roker sam od kada sam počeo da slušam muziku,odrastao uz atomsko sklonište,parni valjak i dan dans se to sluša u mojoj kući....
ceca..odlična pevačica,majstor estrade,odličan profesionalac a svaku kritiku njenih tekstova mogu odbraniti nebuloznim i odvratnim tekstovima rok muzike...
na primer....
Ja sam crna haljina,
iz crne duge dolazim,
molim se za miran put,
moram da te uhvatim.
ceca..odlična pevačica,majstor estrade,odličan profesionalac a svaku kritiku njenih tekstova mogu odbraniti nebuloznim i odvratnim tekstovima rok muzike...
na primer....
Ja sam crna haljina,
iz crne duge dolazim,
molim se za miran put,
moram da te uhvatim.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
::
Ne znam koliko su pojedinci isli unazad na ovoj temi i citali stare postove, ali ko je citao zna da sam odmah na pocetku pitala zbog cega je Ceca najgora? Ako cemo realno, nemam ja nista protiv nje. Boli me uvo. Ona je jos i dobra kakvih ima. Ali imam pravo da kazem da ne volim tu vrstu muzike, imam pravo da kazem da mislim da je to odron. A cak i ne mislim da pojedini ovde smatraju da je to kvalitetno, nego eto namerno udaraju kontru. Eto, oprostite ako gresim
Divlja mi je jako draga (), njene postove mogu da citam i bar da shvatim sta zena zeli da kaze, bez obzira sto se ne slazemo (na ovoj temi). A sto se tice kavaljera Dzonija, samo me kakvo-takvo postovanje prema njegovim godinama sprecava da ga zabijem tamo gde mu je mesto, jos odavno. Nisam dama, boli me uvo :: Kada slozi normalnu recenicu, mozda ga i shvatim ozbiljno. A to da ja "njemu oponiram, a juce sam bila u pelenama" moze samo meni ici u prilog, jer covek moze da mi bude tata a nije u stanju da mi odgovori argumentovano i bez uvreda.
Od mene za ovu temu dovoljno :: Ipak za ovo imam preveliki mozak, kako neko gore rece :: (usput, ni delic pomenutog mi se ne trosi na desifrovanje njegovih glupavih postova).
Ne znam koliko su pojedinci isli unazad na ovoj temi i citali stare postove, ali ko je citao zna da sam odmah na pocetku pitala zbog cega je Ceca najgora? Ako cemo realno, nemam ja nista protiv nje. Boli me uvo. Ona je jos i dobra kakvih ima. Ali imam pravo da kazem da ne volim tu vrstu muzike, imam pravo da kazem da mislim da je to odron. A cak i ne mislim da pojedini ovde smatraju da je to kvalitetno, nego eto namerno udaraju kontru. Eto, oprostite ako gresim
Divlja mi je jako draga (), njene postove mogu da citam i bar da shvatim sta zena zeli da kaze, bez obzira sto se ne slazemo (na ovoj temi). A sto se tice kavaljera Dzonija, samo me kakvo-takvo postovanje prema njegovim godinama sprecava da ga zabijem tamo gde mu je mesto, jos odavno. Nisam dama, boli me uvo :: Kada slozi normalnu recenicu, mozda ga i shvatim ozbiljno. A to da ja "njemu oponiram, a juce sam bila u pelenama" moze samo meni ici u prilog, jer covek moze da mi bude tata a nije u stanju da mi odgovori argumentovano i bez uvreda.
Od mene za ovu temu dovoljno :: Ipak za ovo imam preveliki mozak, kako neko gore rece :: (usput, ni delic pomenutog mi se ne trosi na desifrovanje njegovih glupavih postova).
Hipi- Profi član
- Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36
ljudi moji,niste vi bogom dani,sunce ne izgreva zbog burle,fristajjla...sličnih...
postoje i ljudi drugačiji od vas,ljudi kojima kičma nije pihtijasta,ljudi koji idu uspravno i ne saginju glavu u zavisnosti od veličine prolaznika.postoje ljudi koji reaguju na jajarske provokacije,smrdljovske opaske i nekulturne komentare tako što će stati u gard i braniti se...
U pravu si, baš tako sam ja odreagovao na njegove opaske. A ako pročitaš šta je pisao, a ne apriori braniti njegov stav videćeš da je vređao, imao baš takve opaske koje ti navodiš i slične neke lepe stvari.
Pronađi post u kome sam ga prvi uvredio i ja ću ga sam obrisati.
napali ste divlju,divnu slobodoumnu devojku(ja se ne slažem sa 70% njenih stavova) koja zna šta hoće ,šta neće i ninakoga ne vrši pritisak,ali zaboga...iskače iz vašeg šablona i osuđena je na prognanstvo....
Takođe gruba nepažnja s tvoje strane, pogledaj njen predposlednji post na temi i videćeš da je sličniji mom razmišljanju nego Džonijevom, i ako sam je npr ja oterao komentarom da ima mozga i da je pametna, onda ne znam šta je trebalo da kažem. DA se ponašam kao "kulturni" Džoni i da je izvređam?
Ma super, ali ako pogledaš naslov teme videćeš da je u pitanju ne njena muzika, već sociološki fenomen koju dotična "Diva" stvara. Inače da je muzika u pitanju tema se verovatno ne bi naazila na društvu.
A ako ćemo o tome ja podjednako ne podnosim Darkvud dab i "urbani" stil njihov, kao đšto ne podnosim ni Cecu. Ali ovde je tema, ponavljam, kulturološki fenomen koji izaziva ona i idolopoklonstvo prema ženi osrednjeg glasa i kvaliteta.
Za kraj, hajde brate moj, ako te ne mrzi pročitaj sve postove od početka i pogledaj, ko je kome prvi opsovao majku, ko je koga okarakterisao kao bezmozgaša, pa onda objektivno, ukoliko umeš biti objektivan, se malo postidi zbog gomile gluposti koje si napisao.
Dotore- Napredni član
Poštovani Lazo, oslovljavam te tako jer se dugo znamo ti i ja, i uprkos ovome, i dalje tako mislim. Pročitah tvoj post, ali ovaj boldovani dio me osobito 'dotaknuo', budući da je prozvan cijeli admin i urednički tim, a bez osnove. Svatko tko želi više je nego dobrodošao da piše na Ideji, Av je prva prihvatila čak i neke ljude koji joj nisu bili skloni, dala im 'funkcije' i sl. Divlja ovdje uživa veliko poštovanje i simpatije svih nas, Džoni također, drugo što je on sinoć prešao granicu. Odreagirano je kao što bi bilo i na bilo kojem drugom forumu. Mogla bih ovdje u dubinu i širinu, jer pozadina ovoga što govoriš je poznata nekolicini, pa neću razvodnjavati temu još više, ali suština bi bila da je vrijeme da sujete ostavimo sa strane, opustimo se i forum počnemo svi skupa shvaćati kao vid opuštanja, zabave, upoznavanja zanimljivih ljudi, a ne kao bojno polje u kojem se ispoljavaju RL frustracije, mjesto gdje realno nemoćni postaju virtuelno moćni. Šaljem ti srdačan pozdrav i iskreno se nadam da ćeš ovo shvatiti bez imalo zlobe.sve u svemu...Avramova...nisi se okružila lepom ekipom...radije rasturi forum a zadrži obraz nego ovako....žao mi te je iskreno,od srca,...nisi svesna u kakvu si igru upala....
A sada bi bilo vrijeme da se vratimo na temu!
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
primećuješ da tebe lila ne pomenuh....
sta sam hteo rekoh samo tebi...
burli ne bih da odgovaram....
sta sam hteo rekoh samo tebi...
burli ne bih da odgovaram....
Poslednji put izmenio Avramova dana Sre Dec 08, 2010 9:56 pm, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : povreda pravilnika)
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
burli ne bih da odgovaram.... ,,fristajlo,, zloba iz njega izbija...kao da su blizanci....
Bolje je da mi odgovoriš nego da se vadiš kako sam ja takav i takav. Razumem te, nedostatak argumenata je zajeban, te ti iz tog razloga ne zameram, isto kao što ne zameram ni Džoniju. Nije se svako kadar raspravljati civilizovano, te pribegava metodama koje koristite vas dvojica.
simptomaticno je da se na jednom forumu samo urednicki tim konstantno sukobljava sa članovima...to je poenta...
Simptomatično je to da sam ja član tog famoznog uredničkog tima od juče i da me je Džoni uvredio još pre 10 dana, a ja mu uzvratio još tada, a takođe je simptomatično i to da ti ne želiš da pogledaš postove kao što sam ti dobronamerno napisao(zlobu mi ne pripisuj, izbija ti iz svakog reda koji napišeš) ili si ih pogledao i umesto da priznaš da nisi u pravu nastavljaš sa pljuvačinom, najnormalnije je svoju grešku priznati, to rade zreli ljudi, zato ti i napisah malopre:
Pronađi post u kome sam ga prvi uvredio i ja ću ga sam obrisati.
Dakle, dokle stigosmo?
I dalje sam ja zloban, a ti dobar i nezaštićen?
Dotore- Napredni član
Ja samo da dodam, ovako kako pišem ovde, pisao sam i na drugim forumima, a nigde nisam bio ni mod ni koji drugi đavo.
Dakle, ne znam za vaše stare svađe, ni ne zanimaju me, samo molim da se vratimo na temu i da ako neko ima nešto da kaže a da ne uvredi sagovornika neka kaže.
Ako sam koga uvredio prvi se izvinjavam, ali očekujem isto i od druge strane.
Zanemarite moju zelenu boju, ja bih isto ovo pisao i da nisam "zelen"
Hvala
Dakle, ne znam za vaše stare svađe, ni ne zanimaju me, samo molim da se vratimo na temu i da ako neko ima nešto da kaže a da ne uvredi sagovornika neka kaže.
Ako sam koga uvredio prvi se izvinjavam, ali očekujem isto i od druge strane.
Zanemarite moju zelenu boju, ja bih isto ovo pisao i da nisam "zelen"
Hvala
Dotore- Napredni član
lila želim i ja tebi puno sreće...odavno je tako...ali skupi hrabrosti pa zastiti po nekog clana od diktature urednickog tima ideje...budi ono sto si nekada bila...
skini čin...preteško je to breme za tvoj nemirni duh...sputava te i vodi u pogrešnom pravcu,tamo gde ti nikada nisi pripadala....
Da ikome zaštita ovdje treba, prva bih stala, ali tako nije, samo što neki ne žele to da vide.
Ja sam i dalje ista osoba koju si davno upoznao (i ti i oni koji me danas 'preziru' iz tako smješnog razloga kao što je boja nika na forumu, 'čin' kako kažeš), ne bih dalje da se raspravljam jer smatram da je sve ovo suvišno, umjesto da se svi družimo i civilizirano diskutiramo. Jedino me baš baš smeta što mi procjenjuješ ličnost na osnov nečijeg tuđeg mišljenja.
Poštujući autoritet Burle kao moda sekcije, i u skladu sa mojim obvezama, isključujem se iz rasprave i uključujem u 'uticaj cece na sablasne nevene'.
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Godina : 37
lazi na čitanje:
Zar ovome treba odbrana?
Ako biram koga treba braniti, braniću članove koji iskazuju potrebnu tolerantnost i dostojanstvo u komunikaciji, a ne one koji smatraju da je korišćenje vulgarnih, uvredljivih i kojekakvih izraza odraz duhovitosti, iskrenosti i emocionalnosti.
Nažalost, što više se ovakvim članovima toleriše nekorektno ponašanje, oni to sve više zloupotrebljavaju. Svi koji ovo kvalifikuju kao obračun Uredničkog tima sa pojedinim članovima, trebalo bi da shvate da se štite upravo njihovi interesi i interesi članova koji dolaze na ovaj forum da se opuste ali na civilizacijski, etički i moralno prihvatljiv način.
Urednički tim je svestan da ne može svima izaći u susret i zato postoji Pravilnik kojim se uredjuje ovaj prostor.
Na svim forumima postoji kodeks ponašanja koji se strožije primenjuje nego na Ideja forumu i to svi znaju ali, nažalost, pojedini to zloupotrebljavaju te nas iz Uredničkog tima primoravaju pribegavanju nepopularnim merama koje nikome nisu drage.
Johnny-Azra ::Imam ga više nego svi na ovoj temi ZAJEDNO ..Izuzetak je moja koleginica Divlja....Vi uopšte neznate šta hoćete ...Nedate nikome za pravo da misli drugačije od vas...Pričate o zabranama,kaljuzi...Od ovoga pravite državno pitanje ..Vi bre niste normalni...Šta vi znate o Roken-rolu..Ništa ..Vi ste obični tupoglavci koji samo sviraju kurcu na ovoj temi....Samo se kurčite da slušate rok a ne razumijete ništa...Hvalite se sa žurkama na kojima nije svirala narodna muzika i to vam je najbitnije ...Nerazumijete srž ...Bunt protiv cenzura...Slobodu mišljena...Vi oduzimate prava drugima prqaveći se da ako slušate Rok dajete za pravo da druge omasovažavate nazivajući ih kaljugom ..Kakvi ste vi ljudi ...Vi ste bre cenzurisani u mozak...Boli vas kurac za CECU I CECINE pjesme...Liječite svoju sujetu misleći da ste bolji i pametni ako ne slušate CECU ..Ko ste vi uopšte ...Sa koje planete ste došli...Šta hoćete vi...Da zabrnite suncu da sija..Vi ste siromašni duhom....Šta ako ja nosim šajkaču i opanke i slušam braću Bajiće..Šta ..Vi ste sigurno vredni od mene kao ljudi ZATO ŠTO SLUŠATE NEKI JEBENI ROK KOJI SE BUNI PROTIV ONOGA ŠTO VI ZASTUPATE..CENZURE...Ko si ti HIPI,šta hoćeš od ljudi ..Misliš da si pametna...Glupa si bre ko goli kurac....Našla ti meni da oponiraš a juče si izašla iz pelena..Oćeš ti meni da kažeš da slušaš Džonija...Kad je Džoni snimio pjesmu KURVINI SINOVI ti nisi bila ni planirana,a kamo li rođena...Ili pjesma,,KAD FAZANI LETE,,...POSLUŠAJ TE DVIJE PJESME PA ONDA KOMENTARIŠI...Ti Burla..Ko si ti...Šta mene boli kurac za tvoje jakne i džibere koji su htjeli da te biju zbog jakne...Narvano da su htjeli da te biju kad si na njih gledao sa gađenjem jer slušaju nekakav turbo folk...Ko si bre ti da nekoga karakterišeš sa džiberom i kaljugom..Ko si ti da daješ kvalifikacije kaljuzi i čistom potpku...Šta oćeš bre ti ..Slušaj Pink Flojda pa onda pričaj...Slušaj DORSE pa onda dođi da pričaš o cenzurama...Ma jebite se svi redom sem moje uvažene koleginice DIVLJE...Koleginice,nedaj se ..I nemoj dopustiti da ti ovi cenzuraši isperu mozak...Ovi što se kurče da slušaju ROK ,A POJMA NEMAJU NIOČEMU...Burla ::
Zar ovome treba odbrana?
Ako biram koga treba braniti, braniću članove koji iskazuju potrebnu tolerantnost i dostojanstvo u komunikaciji, a ne one koji smatraju da je korišćenje vulgarnih, uvredljivih i kojekakvih izraza odraz duhovitosti, iskrenosti i emocionalnosti.
Nažalost, što više se ovakvim članovima toleriše nekorektno ponašanje, oni to sve više zloupotrebljavaju. Svi koji ovo kvalifikuju kao obračun Uredničkog tima sa pojedinim članovima, trebalo bi da shvate da se štite upravo njihovi interesi i interesi članova koji dolaze na ovaj forum da se opuste ali na civilizacijski, etički i moralno prihvatljiv način.
Urednički tim je svestan da ne može svima izaći u susret i zato postoji Pravilnik kojim se uredjuje ovaj prostor.
Na svim forumima postoji kodeks ponašanja koji se strožije primenjuje nego na Ideja forumu i to svi znaju ali, nažalost, pojedini to zloupotrebljavaju te nas iz Uredničkog tima primoravaju pribegavanju nepopularnim merama koje nikome nisu drage.
Burla :: Ne volim psihoanalize koje provodi pojedinac nad drugim učesnicima diskusije i tekstovima pjesama
Pojedinac koji vrši psihoanalize ja Lucija, primjetio sam to ne samo na ovoj temi.Kako neka ne voli da liči na Draganu, mislim njene analize su katastrofalne na forumu. .Džoni kao puko načisto na ovoj temi, neznam možda se čovjek i zeza i ironično govori ali nije moje da suduim o tome ,jer nije vazano za mene.Narodnjake ne slušam i stvarno ne mislim da imaju neku vrijednost,ali nemam potrebe da to ponavljam i pljujem po srpskoj kuturi kao Lucija i sl. na ovom forumu.
Npr
lucija ::Digi je simpatican...Lila je extra....cat sam vidjela na jednoj foto...vidim ne voli da lici na Draganu...ali Dragana je zgodnija...salim se...tu ste negdje...
Poslednji put izmenio widowerprince dana Sre Nov 17, 2010 8:18 pm, izmenio ukupno 2 puta
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
Molim učesnike teme da se bave njom, a ne međuljudskim odnosima članova i moderacije; za to postoji sekcija namenjena baš tome.
Hvala...
---------
Hvala...
---------
Prinče, mislim da ti se ovde nenamerno potkrala greška; naime, težko da rečena pevačica ima mnogo veze sa pojmom kulture. To je subkulturni deformitet, devijacija komercijalne prirode, maksimalno. Srbi možda i nemaju neku veoma jaku i poznatu kulturu, ali, svakako da se može naći i većih, značajnijih dometa, čak i u domenu muzičke umetnosti. Gospođa Ražnatović je se najviše primakla umetnosti kad je rađena predstava "Koštane", koja je ipak bila fijasko...Narodnjake ne slušam i stvarno ne mislim da imaju neku vrijednost,alinemam potrebe da to ponavljam i pljujem po srpskoj kuturi kao Lucija isl. na ovom forumu.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Slažem se da je Ceca dno dna.Ipak,suzdržavam se od komentara jer svako novo vreme,sve više i više to dno pomera ka središtu zemlje.I kad pomisliš da je dno,a ono se pojavi još koji metar niže.
Tako je bilo sa Titom,koga sam u vreme Miloševića počeo ludački braniti.Pa sa Misloševićem,koga sam počeo braniti sa pojavom Koštunice i DSS.Srećom,ovi brzo odoše.
U muzičkom smislu,nema kulture,ali kad se pogleda ova ekipa , čini mi se da ih je lansirao Željko Joksimović,neki Sava Kovačević i slični,svaki dan novi, a isti pederasti glasići,šljaka elektronika,ni jedan instrument osim satisajzera se ne čuje i ritam mašine.Pa i ovo poslednje forsiranje Jelene Karleuše mi se zgadilo,mada eto nju ipak za nijansu gledam iznad Cece.
Ipak,mora se priznati jedno.Mnogi su sa pištoljem na potiljku pisali pesme za Cecine albume,a umetnost se upravo najbolje i pokaže kada je ugrožen život hahahaa.Tako da Ceca u odnosu na ostalu žgadiju ima malo lepše pesme,na kraju krajeva,nekoliko tekstova od Bore i Olivera,Dina i drugih.
Ceca jeste ološ,ali je to isto i Madona,Šekira,svi osim rock muzike,ali onog undrgrounda.Čak nemam želju da slušam na koncertu ni Stonse,jer ne volim glamur.Voleo bih da svako izađe na svirku bez svetlosnih i drugih efekata,prosto giata u ruci,poput Ibrice,pa neka pokaže šta zna.Tvrdim da svetla pozornice stvaraju lažni sjaj i fabrikuju nove i nove Cece širom planete.
Tako je bilo sa Titom,koga sam u vreme Miloševića počeo ludački braniti.Pa sa Misloševićem,koga sam počeo braniti sa pojavom Koštunice i DSS.Srećom,ovi brzo odoše.
U muzičkom smislu,nema kulture,ali kad se pogleda ova ekipa , čini mi se da ih je lansirao Željko Joksimović,neki Sava Kovačević i slični,svaki dan novi, a isti pederasti glasići,šljaka elektronika,ni jedan instrument osim satisajzera se ne čuje i ritam mašine.Pa i ovo poslednje forsiranje Jelene Karleuše mi se zgadilo,mada eto nju ipak za nijansu gledam iznad Cece.
Ipak,mora se priznati jedno.Mnogi su sa pištoljem na potiljku pisali pesme za Cecine albume,a umetnost se upravo najbolje i pokaže kada je ugrožen život hahahaa.Tako da Ceca u odnosu na ostalu žgadiju ima malo lepše pesme,na kraju krajeva,nekoliko tekstova od Bore i Olivera,Dina i drugih.
Ceca jeste ološ,ali je to isto i Madona,Šekira,svi osim rock muzike,ali onog undrgrounda.Čak nemam želju da slušam na koncertu ni Stonse,jer ne volim glamur.Voleo bih da svako izađe na svirku bez svetlosnih i drugih efekata,prosto giata u ruci,poput Ibrice,pa neka pokaže šta zna.Tvrdim da svetla pozornice stvaraju lažni sjaj i fabrikuju nove i nove Cece širom planete.
Debilko- Profi član
- Broj poruka : 2240
Godina : 62
kad malo bolje razmislim svaka mjuza je njesra, gomila uklopljenih ili neuklopljnih tonova koja ti zrace mozak i nerve na ovaj ili onaj nacin. Al hebi ga kad moramo necim da proizvedemo osecaj.
Tisina je do yaya pa ko duze izdrzi.. :lastis:
Tisina je do yaya pa ko duze izdrzi.. :lastis:
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Johnny-Azra ::
...Nerazumijete srž ...Bunt protiv cenzura...Slobodu mišljena...Vi oduzimate prava drugima praveći se da ako slušate Rok dajete za pravo da druge omalovažavate nazivajući ih kaljugom ..Kakvi ste vi ljudi ..
.Šta ..Vi ste sigurno vredni od mene kao ljudi ZATO ŠTO SLUŠATE NEKI JEBENI ROK KOJI SE BUNI PROTIV ONOGA ŠTO VI ZASTUPATE..CENZURE...
...
Moj kolega je ovde bio sasvim jasan. Zato je ''poredio'' rock osamdesetih i turbo-folk danas, ne zbog kvaliteta koji je ne treba podcrtavati na cijoj strani, ne zbog kvaliteta dakle, vec zbog slobode koja je protiv cenzure uvek bez obzira ko zeli da je sprovede.
Napisao je jednom jednu jaku, pravu pesmu o Slobodi moj kolega, zbog koje ga ja neizmerno cenim.
Reci u njegovom postu iz koga sam izvadila najvazniji citat su mu bile malo prejake, ali rock muzika ih itekako poznaje, forum se na njih jezi, ali rock je sastavljen od tih reci koje su takve kakve su vec, jel'te, znate to jer ste poznavaoci kvaliteta, pa ne zamerajte....
Hocete da vam pricam kako me je moj sin naucio sta je to punk muzika? Necete. Znala sam. Covek se uci dok je ziv.
Sad cu malo da glumim @Burlu koji nije @Fristajlo(ned'o Bog):
Hvala na (ne)paznji!
:mmm:
Gost- Gost
Divlja ::
Moj kolega je ovde bio sasvim jasan. Zato je ''poredio'' rock osamdesetih i turbo-folk danas, ne zbog kvaliteta koji je ne treba podcrtavati na cijoj strani, ne zbog kvaliteta dakle, vec zbog slobode koja je protiv cenzure uvek bez obzira ko zeli da je sprovede.
Čoveku niko ne može uskratiti slobodu sve dok ne čini nedela.
Kakav bi nam život bio da nema te famozne cenzure? Pa ona je zastupljenja u skoro svakom segmentu života.
Bebe se odvajaju u inkubator ako još uvek nisu dovoljno snažne.
Prvaci prolaze test za spremnost učenja.
Kategorišu se hrana, garderoba; nečji rad i uz to hiljadu nekakvih stvari.
Kategorišu se ulični kvartovi, automobili.
Kategoriše se umetnost u svim njenim pravcima.
Ovde se čita reč "cenzura" koju su nametnuli oni koje cenzurišu, a niko od diskutanata. Zvuči diktatorski a nije, samo je potrebno ispravno je tumačiti. Cenzura je isto što i selekcija, kontrola, kako god.
Da nema nje, verovatno bi se u garderobi pred nastup našla i jedna Mica Trofrtaljka, Dara Bubamara, Merima Njegomir, Jelena Tomašević itd. itd.
Sva sreća pa za sve ima mesto samo što treba znati odabrati ono pravo.
Ne može svako podjenako uživati sve životne blagodeti. Nismo svi za krem, nekome će pripasti i okrajak jer više ne može da plati. Tako je u uredjienim državnim sistemima.
To što je moj komšija skupljač stare hartije, a komšinica dr internista i živimo svi u jednoj zgradi, nije u redu i samo je trag nasledja koji se polako gubi.
Avramova ::
Ti i ja , i pola sveta pride zna da se Ceca ''stancuje''.
Zato ona i nije veliki problem za ovaj narod, uvek mozes da je ne slusas.
Problem je u onima koji su umislili da su kulturne velicine a imaju moc, dostupni su u medijima, koriste sve nacine da se dokazu u svojoj ''superiornosti'', a ustvari su ''cheda proseka'' sto bi rekao nas Balasevic.
Za njih je Ceca bauk, zaradjuje zena jer su oni podbacili, a narodu treba odushka.
Poslednji izmenio Divlja dana Pon Nov 15, 2010 12:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Divlja ::Avramova ::
Čoveku niko ne može uskratiti slobodu sve dok ne čini nedela.
Covek ne cini nedelo ako slusa ''Cece'', niti Ceca cini nedelo ako peva.
Nije se odnosilo na Cecu već uopšetno na slobodu.
Zivot bez cenzure u duhovnom smislu bi bio savrsen za coveka- upravo se prava umetnost i bori za to- da oslobodi coveka totalno i nacini ga slobodnim umetnikom zivljenja na planeti Zemlji.
Sve i da hoće, ko je to u stanju prodreti u čovekovu misao, suštinu, dotaći njev najsenzibilniji deo - njegovu dušu? Niko i zato svi uživamo u slobodi.
Kontrola i kalup, shema, sistem je za svaku drugu vrstu hrane sem za ''duhovnu hranu'' za koju cenzure nema.
Ko ima potrebe da stvara, stvaraće. I to je lepo jer stvaralaštvo je uistinu vredan čin.
A onda, kada čovek stvori, kada se izrazi na bilo koji kreativan načn, njegovo stvaralaštvo postaje "vlasništvo" konzumenata.
Dakle, niko ga nije sprečio da stvara, ali to nije garancija da je stvoreno i vredno jer, ne stvaraju samo istinski stvaraoci već i oni koji bi to da budu uprkos odsustvu afiniteta.
A lepo je napisao Dostojevski i opet ću ga citiarti: "Pare su baš zbog toga podle i mrske što daju čak i talente..."
Ne možemo na svakom mestu pronaći vrednost, a neki je nude kao vrednost.
Strana 24 od 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 24 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?