Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 57 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 57 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Misli ili rečenice koje su vas dotakle

+59
Davidova
Isidora
Miloš
LoLa
Dart
Bela_golubica
sini_do
Mesrine
Svarog
Avramova
Cinzia
madam mim
Beskraj
tetreb
bad_lieutenant
Cleopatra
Johny Bravo
digitalmandrak
Visnja
Ledena
Batista
Time
Komsinica
Electronique Terminator
zvezdica
Strelac
country girl
Thabit
Miškica
Vukota
pjer
djavolica
Sinaj
Vulin
Korovjev
Shapat
MisisM
trijak
ttooma
Istina ex Natasha
Fi Pi
Prince
SKYKING
Marko
babamara
Enna
natalia
Idejan
212ganna
inspy
naOpaka
furija
laza
Fristajlo
jelena
Marea
Qbin
Orhideja
slavena
63 posters

Strana 4 od 18 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Sledeći

Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od laza Sub Avg 03, 2013 11:11 pm

Kad pogledas u sjajno zvezdano nebo i kad mislis da sam daleko; znaj da te gledam kroz sjajne meseceve oci i da je uvek jedan deo mene s'tobom!
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od laza Ned Avg 04, 2013 12:36 pm

http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=44522#.Uf4t05J7JvB

„Имаш два пута - пут живота и смрти, па бирај нико те на силу не тера. Немој ми свој пут наметати као једини и пут спасења, поготово ако је то пут смрти и самоуништења. Та и таква психологија која се појавила, али и друге идеологије воде самоуништењу људског рода“,
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pon Avg 12, 2013 2:36 am

Ja držim vrlo mudrim ono keltsko vjerovanje da su duše onih koje smo izgubili zarobljene u nekom nižem biću, u kakvoj životinji, biljci ili neživu predmetu, i tako stvarno izgubljene za nas sve do onoga dana, koji za mnoge nikad ne osvane, kad se dogodi da prođemo pokraj nekog stabla, da dođemo u posjed nekog predmeta koji je njihova tamnica. Tada one uzdršću, zovu nas, i čim smo ih prepoznali, čarolija je nestala. Mi smo ih oslobodili; one su pobijedile smrt, pa se vraćaju i opet žive s nama. Isto tako je s našom prošlošću. Uzaludan je trud kad je sviješću kušamo dozvati u pamet; svi su napori naše inteligencije uzaludni: ona je sakrivena izvan njezina područja i dometa, u nekom materijalnom predmetu (u uzbuđenju koje bi taj materijalni predmet u nama mogao izazvati), ali taj nam predmet ostaje nepoznat. I samo o slučaju ovisi da li ćemo taj predmet prije smrti susresti ili nećemo.

Prust
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pon Avg 12, 2013 8:51 am

Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže:
Trebam te jer te volim.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pon Avg 12, 2013 8:52 pm

Ne plašite se nikoga i ničega i živite punim plućima. Sledite svoje želje i nade bez obzira na to koliko su teške i koliko se razlikuju od tuđih. Ljudi često ne rade ono što žele ili što bi trebalo jer konstantno razmišljaju šta će drugi misliti ili reći.
I zapamtite još jednu bitnu stvar – ljudi koji vam ne donesu pileću supu kad ste bolesni, ili ako nisu pored vas kad ste u nevolji, nisu bitni.....

PISMO JEDNOG DEDE SVOJIM UNUCIMA
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MisisM Pon Avg 12, 2013 10:15 pm

Postoje ljudi koji su važan deo tvog života. A postoje i oni koji su tvoj život!
MisisM
MisisM
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 850
Datum upisa : 27.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od furija Uto Avg 13, 2013 1:54 am

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 15665_10151752582213467_1145186033_n
furija
furija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Čet Avg 15, 2013 1:20 am

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 2034808023 Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 2034808023 Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 2034808023 
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MisisM Čet Avg 15, 2013 2:25 pm

I danas,pre nego što kažeš neku ružnu rec - pomisli na one koji ne mogu da govore.
Pre nego što se počnes žaliti na ukus hrane - pomisli na one koji nemaju šta da jedu.
Pre nego što se požališ na svoga muža ili ženu - pomisli na one koji mole Boga da im podari sudruga.
...I danas,pre nego što se požališ na život - pomisli na one koji su umrli prerano.
Pre nego što se požališ svoju decu - pomisli na one koji žele decu,ali ih nikad neće imati.
Pre nego što se počneš svadjati s onim ko nije očistio kuću - seti se onih ljudi koji žive na ulici.
Pre nego što se počneš žaliti za dužinu puta koji moraš preći vozeći - seti se onih koji istu tu udaljenost hodaju svojim nogama.
I kad si umoran i žališ se na svoj posao - seti se nezaposlenih,invalida,onih koji bi dali sve da imaju tvoj posao.
I pre nego što i pomisliš da uperiš prst u nekoga i počneš ga osudjivati,seti se da niko od nas nije bezgrešan.
I kada te loše misli počnu bacati u depresiju - ti stavi osmeh na svoje lice i pomisli:
Ja sam živ i još sam tu!.
MisisM
MisisM
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 850

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shapat Čet Avg 15, 2013 7:45 pm

Masta je carolija.Dar je umeti videti vetar i cuti sneg kako pada; umeti dotaći prstom sumrak na prvom uglu i osetiti na usni sanjivi ukus mesecine.
Shapat
Shapat
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2400
Datum upisa : 16.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Čet Avg 15, 2013 8:23 pm

Ako ti u pamćenju ne prebiva ni najmanja ludost na koju te je navela ljubav, nikada nisi volio. – Šekspir
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shapat Čet Avg 22, 2013 11:26 pm

Понекад ми се учини да ми беже под ногама путеви и даљине.
И кадгод ми се догоди да доспем у далеко, и станем насред њега и мислим:
коначно, ево ме; ако подигнем очи, видим да свако најдаље има своје још даље.
Shapat
Shapat
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2400
Datum upisa : 16.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Korovjev Čet Avg 22, 2013 11:57 pm

"... Ne treba dirati u vojnika. Taj zanat je sam po sebi dovoljna nesreća. Vojnik je sam po sebi mučenik i nije čovek kao drugi ljudi..."

Crnjanski
Korovjev
Korovjev
Novi član
Novi član

Broj poruka : 28

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Avg 23, 2013 12:06 am

Neka vas bog čuva zlih žena, a dobrih se čuvajte sami.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pet Avg 23, 2013 3:48 pm

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 Cqb8

Istinito do bola...

Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Pet Avg 23, 2013 10:02 pm

Korovjev ::"... Ne treba dirati u vojnika. Taj zanat je sam po sebi dovoljna nesreća. Vojnik je sam po sebi mučenik i nije čovek kao drugi ljudi..."

Crnjanski
... a ti si taj " vojnik"? Question 
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vulin Pet Avg 23, 2013 10:03 pm

Nije, bre. Mis'im, ne može da bude dok mu ne vidiš dOOpe.
Vulin
Vulin
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Pet Avg 23, 2013 10:07 pm

Vulin ::Nije, bre. Mis'im, ne može da bude dok mu ne vidiš dOOpe.
citiram;
jer me ova recenica bas - dotakla! Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 3681966919 Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 3681966919 
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Avg 23, 2013 11:50 pm

Ja sam, ona sto te u paperjaste
oblake umota,
pa ne umes da se ispetljas,
nego ti srce zadrhti
kao da odavno na mene ceka.
Ja sam ona, zbog koje ti leptirici
po stomaku, kao dodir teku.
Sto laticama ruza
kroz tebe, kao ljubav provejavam .
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sub Avg 24, 2013 4:03 pm

nisam neko ko lako zaplače ali se suza ne stidim,pročitavši ovo bio sam.... ni na nebu ni na zemlji..... mene sredovečnog čoveka nije lako rastresti niti rečju niti delom a li ova misao je baš to uspela.....

Sašicu nam neka krila,sarena,meka,da nas odvedem u kut sveta,da te cutim,da me dises

napraviću pauzu i pisaću malo kasnije,moram da odgledam kišu i odživim ove reči.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pon Avg 26, 2013 3:42 am

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 4 H1oy
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Čet Sep 26, 2013 1:06 am

Znam da velike povijesne tragedije često fasciniraju ljude približavanjem užasa. Paralizirani, oni ne mogu srediti svoje misli da učine nešto već čekaju. Dok tako čekaju, jednog dana čudovište Gorgon ih proždere. Ali ja bih želio da vas ubijedim da čini mogu biti razbijene, da je to samo iluzija nemoći, da je snaga srca, inteligencije i hrabrosti dovoljna da zaustavi sudbinu i ponekad je preokrene.

Kami
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sinaj Čet Sep 26, 2013 9:43 am

Kako proživeti ovaj život, nije li to osnovni problem čoveka? Zato je i Bog postao čovek, da bi nas tome naučio. To je najteža nauka, toliko teška i na zemlji i na nebu, da nam je nije znao ni umeo saopštiti ni najmudriji Serafim ni najvidovitiji Heruvim. Šta sve ne ulazi u tkivo onoga što mi nazivamo život, i čovek! Mirijade logosnih vlakana, zrnaca, prediva! Život: snopljenje svega toga i još mnogo nevidljivoga, i neznanoga, i neprimetnoga. I kako imati um da sve to usnopiš, ubuketiš! I kako imati srce da sve to uosetiš! I snagu — da sve to doživiš! Čovek, čovek — o najtragičnije svebiđe, zagledano u nebiće! — Doživljuješ i raj i pakao, i nebiće, i Boga i đavola, i smrt i život. Čoveče, ti si najveći, jer najtragičniji mučenik, tvome mušeništvu nema mere! Budi gord i smiren! Oprosti što se nad ponorima tvoga mučeništva gube i propadaju sva ljudska saznanja i razumi, lude sve misli i ginu sva osećanja. Nema šireg bića od čoveka, ni ponornijeg, ni užasnijeg. Zato mu je na svima stupnjevima postojanja potreban Bog — Svebog, Bogočovek, Logos. Bez Njega — sve se ljudsko survava u tamu najkrajnju, gde je plač i škrgut zuba.

Ava Justin.
Sinaj
Sinaj
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1337
Datum upisa : 06.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sinaj Čet Sep 26, 2013 9:57 am

* Ljubav je jedina jednakost moguća na zemlji: jednakost čoveka sa čovekom; čoveka sa ljiljanom; vrapca sa čovekom; jednakost svega sa svim, svega na zemlji sa svim što je na nebu; jednakost univerzalna, jer se na Bogu osniva, a Bog je jedan na nebu i na zemlji, u ljiljanu i čoveku. Bogom smo jednaki kroz ljubav.
Ava Justin Popović
Sinaj
Sinaj
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sinaj Čet Sep 26, 2013 9:58 am

Radi čega postoji vreme? Kakav je smisao vremena? – Da ovaploti večnost – ovaploćenjem Boga u čoveku: i da kroz Bogočoveka izvrši oboženje čoveka, i preko čoveka, vremena i prostora jednako sveta.

Ava Justin Popović
Sinaj
Sinaj
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 18 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu