Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 47 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 47 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Misli ili rečenice koje su vas dotakle

+59
Davidova
Isidora
Miloš
LoLa
Dart
Bela_golubica
sini_do
Mesrine
Svarog
Avramova
Cinzia
madam mim
Beskraj
tetreb
bad_lieutenant
Cleopatra
Johny Bravo
digitalmandrak
Visnja
Ledena
Batista
Time
Komsinica
Electronique Terminator
zvezdica
Strelac
country girl
Thabit
Miškica
Vukota
pjer
djavolica
Sinaj
Vulin
Korovjev
Shapat
MisisM
trijak
ttooma
Istina ex Natasha
Fi Pi
Prince
SKYKING
Marko
babamara
Enna
natalia
Idejan
212ganna
inspy
naOpaka
furija
laza
Fristajlo
jelena
Marea
Qbin
Orhideja
slavena
63 posters

Strana 2 od 18 Prethodni  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sledeći

Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od laza Uto Sep 11, 2012 11:30 pm

Strpljenje služi kao zaštita od loših stvari baš kao što odelo štiti od hladnoće. Jer ako se obučete više kako postaje hladnije, hladnoća vam ne može nauditi. Zato na isti način morate da uvećate svoje strpljenje kada se sretnete sa velikim nepravdama, pa onda one neće moći da uznemire vaš um.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od Marea Čet Sep 13, 2012 10:38 am

Nadji plemenito u jednostavnom. Nadji mirnocu u pokretu. Nadji jednog u mnostvu.
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 14, 2012 9:59 pm

JOVAN DUČIĆ
Ljudi koji mrze, to su najpre glupaci, a zatim kukavice, ali nikad heroji.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 212ganna Pet Sep 14, 2012 10:01 pm

Sve tvoje fotografije su KIC

Poslednji put izmenio Avramova dana Sub Sep 15, 2012 1:12 pm, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : pročitati uputstvo o korišćenju opcije "izmena" posta)
212ganna
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1452
Datum upisa : 10.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od furija Pet Sep 14, 2012 10:18 pm

Lepe reči nisu istinite,
istinite reči nisu lepe.

Lao C'
furija
furija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 14, 2012 10:24 pm

212ganna ::Sve tvoje fotografije su KIC

kako lepa misao....... Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 3897840542
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Sub Sep 15, 2012 12:49 pm

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 25306610151151524154847
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Sub Sep 15, 2012 12:59 pm

ista kao moja majka
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Broj poruka : 5951
Datum upisa : 21.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od natalia Uto Sep 25, 2012 4:08 pm

Na raskrižju puteva

Ako me zaista voliš, čekaj me i ja ću ti sigurno doći.
Možda se više nećemo sresti u ovom životu;
ali onda barem u nekom od budućih.
Srest ćemo se opet na raskrižju nekih puteva
i gledat ćemo jedno u drugo kao da smo stranci.
Tada nam više neće biti važno tko smo nekada bili, već tko ćemo biti.
Ti ćeš mi reći da me odnekuda poznaješ,
a ja ću ti reći da smo se nekada sreli u svijetu koji se sada ne može
vidjeti očima, dotaknuti rukama, okusiti jezikom, čuti ušima,
omirisati nozdrvama i zamisliti umom.
Ali ipak, taj svijet postoji; sada i tu.
Postoji paralelno s raskrižjem puteva na kojem ćemo stajati.

I kada se ponovno sretnemo, neće nam biti jasno da li je naš susret
put u prošlost ili tek povratak u budućnost.
Tada će biti izbrisana sva svjedočanstva o našim ranijim postojanjima i
ostat će samo blijeda sjećanja.
U kojem god životu da se ponovno sretnemo,
bit će nam žao što smo propustili da nam neumoljivo vrijeme
tako uzaludno proteče kroz prste.
Stajat ćemo na raskrižju nekih puteva
koji će se na taj način križati samo tada i nikada više.

Pa kada se ponovno sretnemo,
zbacit ćemo sa sebe plašt zaborava o našim prijašnjim susretima
i radovat ćemo se što smo se opet sreli
baš u tom životu i baš na tom raskrižju.
Da li će to raskrižje biti samo usputna stanica
na našem putu do nekog novog susreta?
Ne znam. Možda.
Ali ako se ipak ponovno sretnemo u svijetu vječnog savršenstva,
tek tada ćemo prepoznati jedno drugo i sjetiti se svih raskrižja puteva na
kojima smo se nekada sretali.

Vladimir Pavić
natalia
natalia
Novi član
Novi član

Broj poruka : 40
Datum upisa : 25.09.2012
Godina : 47

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Enna Pon Okt 29, 2012 11:18 am

Kada sam zaista počeo voleti sebe shvatio sam da su bol i emocionalna patnja samo upozorenja koja mi govore da trenutno živim suprotno od svoje istine. Danas znam da se to zove BITI VERODOSTOJAN!

Kada sam zaista počeo voleti sebe, shvatio sam koliko može biti uvredljivo kada pokušavam da nateram nekoga da radi ono što ja hoću, iako znam da trenutak nije pravi i da ta osoba nije spremna za to, pa čak i onda kada sam ta osoba JA. Danas, ja to zovem POŠTOVANJE!

Kada sam zaista počeo voleti sebe, prestao sam žudeti za nekim drugačijim životom i mogao sam vidjeti da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. Danas, ja to zovem ZRELOST!

Kada sam zaista počeo voleti sebe, shvatio sam da sam pod bilo kojim okolnostima uvek na pravom mjestu, u pravo vreme i da se sve događa u tačno pravom trenutku. Tako da sam mogao biti miran. Danas to zovem SAMOPOUZDANJE!

Kada sam zaista počeo voleti sebe, prestao sam samom sebi krasti svoje vrijeme, i prestao sam praviti grandiozne projekte za budućnost. Danas radim samo ono što mi donosi radost i sreću. Radim stvari koje volim da radim i koje vesele moje srce i činim to na svoj vlastiti način i u svom vlastitom ritmu. Danas znam da se to zove JEDNOSTVANOST!

Kada sam zaista počeo voleti sebe oslobodio sam se svega što nije bilo zdravo za mene: od hrane, ljudi, stvari, situacija i svega ostalog što me je vuklo ka dnu a dalje od mene samoga. U početku sam to zvao „zdravi egoizam“, ali danas znam da je to LJUBAV PREMA SAMOME SEBI!

Kada sam zaista počeo voleti sebe prestao sam željeti da sam uvek u pravu, tako sam manje grešio. Danas sam shvatio da se to zove SKROMNOST!

Kada sam zaista počeo voleti sebe, odrekao sam se navike da živim i dalje u prošlosti i da se brinem za svoju budućnost. Sada pak živim samo za ovaj trenutak u kojem se SVE dešava. Tako živim svakog dana i zovem to ISPUNJENJE!

Kada sam zaista počeo voleti sebe spoznao sam da me moj um može poremetiti i da se od nekih svojih misli mogu razboleti. Ali čim sam počeo da koristim svoje srce, moj um je dobio dragocjenog saveznika. Danas ovu vezu zovem MUDROST SRCA!

Nema potrebe da se plašimo svađa, suočavanja niti bilo kakvih problema, jer i zvezde se ponekad sudare pa i iz sudara nastane neki novi svet. Danas, ja znam: TO SE ZOVE ŽIVOT!

Čarli Čaplin
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Čet Nov 01, 2012 6:12 pm

Ceo život provedemo želeći da nešto dostignemo, sledeći snove, verujući da ćemo kad to dobijemo postati srećni. ali nije tako. Život je u putu, ne na kraju. Nije važno koliko je lepo produhovljeno je ono čemu težimo. Poslednja stanica je smrt. ako ne umemo da budemo srećni, da budemo bolji, da budemo onakvi kakvi želimo da budemo u putu, nećemo to postići ni na kraju. Život je prepun blaga za kojim ljudi jure to su sve one stvari za koji oni veruju da će im doneti sreću a za koje se uglavnom ispostavi da su varke i ponekad kad dostigne ono za čim je toliko žudeo, čovek se zatekne samo s prazninom u rukama.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pon Nov 12, 2012 4:10 pm

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od babamara Pon Nov 12, 2012 4:24 pm

laza ::Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Ako se budeš pridržavao ovog ima nade i za tebe..
babamara
babamara
Član
Član

Broj poruka : 132
Datum upisa : 12.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pon Nov 12, 2012 4:27 pm

Ajd´ sad i ovde Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 1369909122
Marko
Marko
Administrator
Administrator

Broj poruka : 3102
Datum upisa : 27.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pon Nov 12, 2012 5:50 pm

Marko ::Ajd´ sad i ovde Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 1369909122
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 4273667656
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Pon Nov 12, 2012 7:03 pm

SKYKING ::Da zakljucimo, Srbi su primili hriscanstvo kada je Hristos imao 12 godina...
E moj Mutimire....
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Uto Nov 13, 2012 12:42 am

Ako vjeruješ u svoje snove iznenaditi ces se što si sve sposoban uciniti?
Prince
Super član
Super član

Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fi Pi Sre Nov 14, 2012 7:18 pm

Ćale ih jednom izgovaro uz podršku desnice, baš su me dotakle - do suza!
Fi Pi
Fi Pi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sub Dec 29, 2012 9:45 pm

i dalje je misao broj jedan

BUDIMO LJUDI....
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Ned Dec 30, 2012 12:46 am

Reči moga Sina su bile tako žestoke da sam tog momenta donela odluku.
Sine, pravim ti čak šezdeset princes krofni.  Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 2 327314487
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Ned Dec 30, 2012 9:38 am

"...sa ljudima se ne sme postupati bez ljubavi, kao što se sa pčelama ne sme postupati bez opreznosti. Takvo je svojstvo pčela. Ako se sa njima ne postupa bez opreznosti, naškodićeš i njima i sebi. Isto je i sa ljudima. I to ne može da bude drugačije, jer je uzajamna ljubav među ljudima osnovni zakon ljudskog života."

Lav Nikolajevič Tolstoj
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Ned Dec 30, 2012 9:39 am

,,Prijateljstvo ima tri motiva: prijatno, dobro, korisno.
Zato imai tri vrste prijateljstva: iz druzeljublja,
iz dobroljublja i iz koristoljublja. "

Jovan Dučić
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Ned Dec 30, 2012 9:41 am

I... ne brisite ljude iz svog zivota... Moze se desiti da kada pozelite da ih vratite, njih nece biti...
OPROSTITE, VOLITE, PRIHVATAJTE... Sve ovo nista ne kosta, a tako mnogo vredi... skoro uvek! I upamtite..Najgore je:
Kad si nesto izgubio, a ne mozes da vratis...
Kad ti neko nedostaje, a ne mozes ga zagrliti...
Kad se pronalazis u tuznim stihovima, a neprestano ih slusas...
... Kad nekoga volis, a on to ne zeli da shvati...
...Kad imas toliko toga da kazes, a niko te ne slusa...
Kad ti se place, a suze ne mogu poteci...╭
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Ned Dec 30, 2012 9:44 am

‎-Kad pogriješim ne sudi mi,savjetuj me ! Ako te povrijedim oprosti mi...kao što bi oprostila i ja tebi...
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Ned Dec 30, 2012 9:46 am

NE ZABORAVI LIJEPE DANE
Kad se umoran sukobljavaš sa svojom okolinom i više ne znaš šta da radiš, kad osjetiš da si smrtno nesretan, sjeti se lijepih dana kad si se smijao, plesao, kad si prema svakomu bio srdačan, bezbrižan kao dijete. Ne zaboravi lijepe dane!
Kad se nebo smrči i sakrije svaki trag svijetla, kad je tvoje srce potpuno neraspoloženo, možda i puno gorčine, kada ti se čini da su slom...
ljene sve tvoje nade u novu radost i sreću, potraži brižno lijepe dane u svom sjećanju. Dane kada je sve bilo dobro, kad na nebu nije bilo ni oblačka, kad si uza se imao nekoga i kad si se uz njega osjećao kao kod kuće, kad te oduševljavao onaj koji te sada razočarao - možda i prevario. Ne zaboravi lijepe dane!
Jer ako ih zaboraviš, oni se više neće vratiti! Ispuni glavu radosnim mislima, srce pomirljivošću, dobrotom, radošću, ljubavlju, a usta smijehom - i sve će opet biti dobro.
Phil Bosmans
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 18 Prethodni  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu