Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 48 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 48 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Misli ili rečenice koje su vas dotakle

+59
Davidova
Isidora
Miloš
LoLa
Dart
Bela_golubica
sini_do
Mesrine
Svarog
Avramova
Cinzia
madam mim
Beskraj
tetreb
bad_lieutenant
Cleopatra
Johny Bravo
digitalmandrak
Visnja
Ledena
Batista
Time
Komsinica
Electronique Terminator
zvezdica
Strelac
country girl
Thabit
Miškica
Vukota
pjer
djavolica
Sinaj
Vulin
Korovjev
Shapat
MisisM
trijak
ttooma
Istina ex Natasha
Fi Pi
Prince
SKYKING
Marko
babamara
Enna
natalia
Idejan
212ganna
inspy
naOpaka
furija
laza
Fristajlo
jelena
Marea
Qbin
Orhideja
slavena
63 posters

Strana 3 od 18 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Sledeći

Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od Marea Pon Jan 07, 2013 11:17 am

Govori o skakanju sa litice SA SLOBODNIM RUKAMA, jer ruke uvijek zele da se drze za nesto., uvijek grabe proslost ili hvataju buducnost i nikada ne skrecemo sa tog horizontalnog pravca, kao pokvarena igracka.
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 Empty Re: Misli ili rečenice koje su vas dotakle

Počalji od Enna Pon Jan 07, 2013 11:38 am

TKO SAM JA

JA JESAM isto što i TI.

Na konačnom planu svijeta MI smo NIŠTA, ali shvati to kao idealnu crnu boju ANTIMATERIJE.

Ako želiš komunicirati, moraš mi reći na kojoj razini znanja uređujemo odnos da se jasnije razumijemo.

Znači malo ćemo ćaskati o životu?

Moramo se spustiti malo na svjetlosti da nam se ocrtaju siluete tijela i evo nas, nismo više crna antimaterija, sada smo MATERIJA, ali ne ona savršeno čista u bijeloj boji svjetlosti, nego smo komplicirani kroz SVE boje.

Da li je nama uopće potrebna ova tjelesna komunikacija, kada već jesmo u izravnoj komunikaciji POSTOJANJA?

Složićeš se MI smo ovdje u misiji evolucije materije, jer je mnogo iluzija po svijetu, valja to pročišćavati.
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ttooma Pon Jan 07, 2013 11:39 am

Razumejuci neiizreceno, zanos u pokusaju, hldnoca u pokretu, ravnodusnost u iskazivanju. Moguce je da jedan delic vremena prikazuje uzrujalost i tisinu, ali treba shvatiti i pomoci svesnom delovanju i ici delovima sadasnjosti i pustiti vreme ako postoji.
ttooma
ttooma
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1266
Datum upisa : 26.12.2012
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Sre Jan 09, 2013 9:40 pm

NOVOGODIŠNJA PORUKA (Duško Radović)

Na kraju ove i na početku Nove godine,
mogli bismo se kao deca zakleti i reći makar sebi:

- Neću više nikad, ili ću manje nego do sada,
ili ću samo onoliko koliko moram, jer sam takav kakav sam.
Nemojte se danas boriti za ono protiv čega ste se nekad borili.
Nemojte nikad više tuđim greškama objašnjavati i pravdati svoje.
Nemojte raditi ono čega bi se vaši roditelji stideli
i čega će se vaša deca sutra stideti,
nemojte sebe proglašavati jedinim i najboljim.
Najbolji više nisu živi, a mi smo tu samo zato što njih više nema.
Oslobađajte se slugu. Pomozite im da ne budu sluge,
čak i onda kada bi oni to hteli da budu.
Poštujte druge ljude, nemojte ih proglašavati prijateljima
samo onda kada su vam potrebni.
Nemojte se dokazivati pred gorima od sebe, pred ravnodušnima,
pred onima kojima bi trebalo platiti piće da bi vas slušali
i da bi vam verovali.
Nemojte stalno vikati i traziti još.
Ponekad recite dosta i neću više, hvala, ni ovo nisam zaslužio.
Nemojte tražiti da vam se unapred plati ono što sto ćete tek uraditi.
Mogli biste pre toga vratiti ili uraditi ono što ste već uzeli.
Budite skromni zato što vi tako hoćete,
a ne samo zato što vam drugi ne daju.
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Čet Jan 10, 2013 1:35 am

can t touch this. Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 1656610304
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Čet Jan 10, 2013 6:12 pm

gazim kroz Život ne preskačem trnje,
gazim ga nogama bosim
i ne bojim se iako od oružja
samo svoje srce
nosim.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Jan 11, 2013 11:20 pm

Svet se počinje spasavati spasavajući jednog čoveka; sve ostalo je ili grandiozna romantika ili politika. – Čarls Bukovsk

laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Jan 11, 2013 11:54 pm

Sedam je grehova na svetu: bogatstvo bez rada, uživanje bez karaktera, trgovina bez morala, nauka bez humanosti, vera bez žrtve i politika bez principa.
Gandi

Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od furija Sub Jan 12, 2013 12:04 am

Prvi dan ljubavi je i poslednji dan razuma.
Prosper Merime
furija
furija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od trijak Sub Jan 12, 2013 2:01 am

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 3_5_0_0004758660_510_382_14011032_600_720_49257223
trijak
trijak
Banovan
Banovan

Broj poruka : 516
Datum upisa : 04.01.2013
Godina : 70

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Enna Pon Jan 14, 2013 2:33 pm

''Ako išta može da me čuje, čega se eventualno tiče ono šta ja kažem, molim, u onoj meri i ako to ima značaja, da ti bude oprošteno bilo šta što si učinio ili propustio da učiniš, a što zahteva oprost. Nasuprot, ako je umesto oprosta nešto drugo možda potrebno da bi to osiguralo ma kakvu moguću dobrobit za koju bi mogao da se kvalifikuješ posle uništenja tvog tela, molim da ti to, šta god da je, bude dato ili oduzeto, već prema potrebi, a na takav način da se osigura ostvarivanje rečene dobrobiti. Molim ovo u svojstvu tvog izabranog posrednika između tebe i onoga što možda nisi ti, ali koje može biti zainteresovano da dobiješ koliko god je moguće te stvari i na koje ova ceremonija može na neki način da utiče. Amin.''

Agnostička molitva, Rodžer Zelazni, Stvorenja svetlosti i tame
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Enna Čet Jan 31, 2013 10:31 am

KAKO SPASITI VLASTITI ŽIVOT
1. Odreći se beskorisnog osećaja krivice
2. Od patnje nemoj stvarati kult
3. Živi u sadašnjosti ( ili barem u bliskoj budućnosti )
4. Uvek čini ono čega se najviše bojiš; na hrabrosti se treba privikavati
5. Imaj poverenja u radosti
6. Ako te neko pokuša začarati zlim pogledom- okreni glavu

E.Jong
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Istina ex Natasha Sub Feb 02, 2013 1:19 am

AKO MOŽEŠ

Ako možeš da sačuvaš razum
kada ga oko tebe svi gube i osuđuju te;
Ako sačuvaš poverenje u sebe kada svi drugi sumnjaju u tebe,
ali ne gubeći iz vida ni njihovu sumnju;
Ako možeš da čekaš, a da se ne zamaraš čekajući ili da budeš žrtva laži, a da sam ne upadneš u laž,
Ili da te mrze, a da sam ne daš maha mržnji, i da ne izgledaš u očima sveta suviše dobar, ni tvoje reči suviše mudre;
Ako možeš da sanjaš, a da tvoji snovi ne vladaju tobom,
ako možeš da misliš, a da ti tvoje misli ne budu (sebi) cilj;
Ako možeš da pogledaš u oči pobedi i porazu, i da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž;
Ako možeš da podneseš da čuješ istinu koju si rekao,
izopačenu od podlaca u zamku za budale;
Ako možeš da gledaš svoje životno delo srušeno u prah,
i da ponovo prilegneš na posao sa polomljenim alatom;
Ako možeš da sabereš sve što imaš, i jednim zamahom staviš sve na kocku, izgubiš i ponovo počneš da stičeš, i nikad, nijednom rečju, ne pomeneš svoj gubitak, ako si u stanju da prisiliš svoje srce, živce, žile da te služe još dugo, iako su te već odavno izdali,
i da tako istraješ u mestu, kad u tebi nema ničeg više do volje, koja im govori: "Istraj";
Ako možeš da se pomešaš sa gomilom i sačuvaš svoju čast,
ili da opštiš sa kraljevima i da ostaneš skroman;
Ako najzad niko, ni prijatelj ni neprijatelj ne može da te uvredi,
ako svi računaju na tebe, ali ne preterano;
Ako umeš dobro da ispuniš svaku minutu svog života sa šezdeset skupocenih sekundi, tada je ceo svet tvoj i sve što je u njemu,
i što je mnogo više, bićeš Čovek, sine moj! Radjard Kipling
Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sub Feb 02, 2013 9:59 pm

Ljudi stalno preuveličavaju i sreću i nesreću: nikada nismo ni tako srećni ni tako nesrećni kako se govori.

laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Sre Feb 06, 2013 9:36 pm

Veruj samo onome ko je u stanju videti ove tri stvari u tebi;
Tugu , iza osmeha.
Ljubav iza tvog besa.
Svrhu tvog cutanja..

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 677120187
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od furija Sre Feb 06, 2013 9:47 pm

Ako ne mozes da trcis, hodaj...
Ako ne mozes da hodas, puzi...
Uradi bilo sta, samo nastavi da ides napred,
I nikad ne odustaj!
furija
furija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Enna Pet Feb 08, 2013 12:22 pm

''Ne molim te, Gospode, za čuda i viđenja, nego za snagu u svakodnevnom životu. Nauči me umeću malih koraka. Učini me sigurnim u razdvajanju vremena. Obdari me osetljivošću da odredim šta je veoma, a šta manje važno.
Molim te za razum da odredim suzdržanost i meru, da kroz život ne klizim, već da razumno određujem dnevni raspored, da primetim svetlost i vrhunce, da nađem vremena za lepotu, umetnost i kulturu.
Dozvoli mi da spoznam da snovi o prošlosti i budućnosti ne vode daleko. Pomozi mi da dobro delujem neposredno, da sadašnji trenutak prepoznam kao najvažniji.
Sačuvaj me naivnog stava da u životu mora sve dobro proteći. Obdari me treznom spoznajom da su teškoće, neuspesi i udarci stalni pratioci života – uz koje rastemo i sazrevamo.
Podseti me da srce često zamućuje razum. U pravom mi trenutku pošalji prijatelje koji ce mi strpljivo reći istinu.
Uvek ću Tebi i ljudima pustiti da mi govore. Istinu ne možemo reći sami sebi, ona nam biva kazivana. Ti znaš koliko nam treba prijateljstvo. Daj mi da budem dorastao tom najlepšem, najzahtevnijem i najosetljivijem daru.
Daj mi dovoljno mašte da u pravom trenutku, na pravu adresu uputim paketić dobrote uz popratno pismo ili bez njega.
Stvori od mene coveka koji će brazditi duboko poput broda, kako bi dotakao i one koji su “ispod”.
Oslobodi me straha da propuštam život. Ne daj mi ono što želim, već ono što mi treba.
Nauči me umeću malih koraka.''

Antoan-Sent Egziperi "Umeće malih koraka"
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Čet Feb 14, 2013 10:39 pm

Sitne duše ne vole prave veličine ljudske; mesto da izdaleka posmatraju veličinu i da joj se dive, oni joj se približavaju i čeprkaju po njoj, tražeći da nađu u njoj što god sitno i zemaljski prljavo, i da se cerekaju.

Momo Kapor
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Čet Feb 14, 2013 11:01 pm

Neke male stvari su jos tu jer jos uvijek imamo zivotnu silu i osecaj "Ja jesam", kojeg se ne pokusavamo odreci..Mi ko? Apsolutno Mi. Nas Apsolut. Nema se potrebe rijesiti "Ja jesam" radi cega? Kome steti?
To je ljepota, prelijepa ekspresija. Zasto ubiti cvijet? Koga vrijedja? Nesto to jednostavno pusta da bude. Ne pusta da bude izvan, ono jeste izvan, nezavisno od tebe, ali pusta da bude unutra. Najbolje je ne pokusavati pronaci ovo kretanje, jer krsi sva pravila, gazi sva obecanja, svaku projekciju..Biti ce stogod da jest'...To je kao da izlijes ogroman krcag vode niz brdo, i pokusavas odrediti gdje ce voda teci..Koji gubitak vremena, TECI CE GDJE CE TECI...
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Feb 15, 2013 5:52 pm

Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 Porukapatrijarhapavla
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Čet Avg 01, 2013 6:24 pm

VI NISTE ODGOVORNI NI JEDNOJ NACIJI, NI JEDNOJ CRKVI, NI JEDNOM BOGU.VI STE ODGOVORNI SAMO ZA JEDNU STVAR, A TO JE SAMO-SPOZNAJA. A CUDESNO JE TO, AKO USPETE DA ISPUNITE OVU DUZNOST, MOCI CETE DA ISPUNITE DRUGE DUZNOSTI SA LAKOCOM. ONOG TRENUTKA KADA SPOZNATE VLASTITO BICE, VAS POGLED NA SVET CE SE IZ KORENA PROMENITI. VAS STAV PREMA ZIVOTU PRETRPECE RADIKALNE PROMENE. U VAMA CE SE JAVITI NOVI OSECAJ ODGOVORNOSTI-ALI NE OSECAJ KAO DA BI NESTO TREBALO URADITI, NITI OSECAJ KAO DA SE NEKA OBAVEZA MORA ISPUNITI, VEC OSECAJ RADOSTI DA TO CINITE.
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Avg 01, 2013 9:33 pm

Ko je to izrekao Marelice? Misli ili rečenice koje su vas dotakle  - Page 3 3464355637 
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pet Avg 02, 2013 1:57 am

Osho, kojeg sam jos davno citala, i On je "odgovoran", za ono cvijece o kojem Sinaj govori,Smile  mogu pronaci knjigu gdje doslovice pise sve sto je Sinaj rekao, e sad, mozda je S. to citao negdje drugo...mozda je neki drugi mudrac "iskopirao" g-dina Osha..ovo se odnosi na cvijece, ruze..sa teme Zaoka...
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Avg 02, 2013 2:24 am

Sličnih mišljenja je puno, kao i filozofskih pravaca.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Pet Avg 02, 2013 2:27 am

Da, meni je takva tema jako interesantna..prosto me zanima..
Marea
Marea
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 18 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu