Ko je trenutno na forumu
Imamo 53 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 53 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 34 od 44
Strana 34 od 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Razni tekstovi, bude Nam razne emocije...
Suludo je kritikovati one koji se bas Nama ne svidjaju....
Suludo je kritikovati one koji se bas Nama ne svidjaju....
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Slično sam pisala i navela drugu pesmu.Strelac ::Laki, ne znam gde nadje Galiju kao primer sunda... imaju nekoliko fantasticnih pesama, i ako nisam obozavaoc tog tipa muzike...
Nekada je "Po šumama i gorama" dizala samopouzdanje borcima a da više i ne znam kojima, a onda "Što to huči Sutjeska".
Svako vreme prepuno bremena donosi nešto za utehu.
I "šume i gore" i "Sutjeska" su daleko bolje od cece. Nije ovo zbog petokrake već zbog etike i estetike.
Evo primera kada se jedna od najljubavnijih pesma zloupotrebvljava.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Mare, ja sam pitao, sta je to sto vredi kod nje... ja to ne vidim, al neko drugi vidi... zato pitam, moze valjda neko da objasni sta je privlacno kod nje, kao osobe, pevaca, u njenim pesmama... ili ce sve da se svede na optuzbe onih koji je osudjuju, bez ikakvog obrazlozenja svog stava...
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
Ko je pisao ovaj tekst, savrseno me ne zanima, al' ko god da je...dobro je to uradio....
Marea- Legendarni član
Pitas mene sta je to privlacno kod nje? Mene koja je mrva u odnosu na sve one ljude koji su dosli na Usce...a Bogami, bilo ih je...bas ih je bilo...Strelac ::Mare, ja sam pitao, sta je to sto vredi kod nje... ja to ne vidim, al neko drugi vidi... zato pitam, moze valjda neko da objasni sta je privlacno kod nje, kao osobe, pevaca, u njenim pesmama... ili ce sve da se svede na optuzbe onih koji je osudjuju, bez ikakvog obrazlozenja svog stava...
Marea- Legendarni član
Čekam taj stav poodavno.Strelac ::Mare, ja sam pitao, sta je to sto vredi kod nje... ja to ne vidim, al neko drugi vidi... zato pitam, moze valjda neko da objasni sta je privlacno kod nje, kao osobe, pevaca, u njenim pesmama... ili ce sve da se svede na optuzbe onih koji je osudjuju, bez ikakvog obrazlozenja svog stava...
Avramova ::
Svako vreme prepuno bremena donosi nešto za utehu.
I "šume i gore" i "Sutjeska" su daleko bolje od cece. Nije ovo zbog petokrake već zbog etike i estetike.
Evo primera kada je jedna od najljubavnijih pesma zloupotrebljena.
Baka mi je dobro govorila nemacki, i ako je propatila tokom okupacije u Beogradu, ucila me je ovoj pesmi...
Evo jos jednog primera... ideologije kojoj nisam sklon, ali budi neke uzvisene emocije...
Ko ne oseti ovde "nesto"...mnogo propusta...
Toliko ima divnih pesama... ne znam ni kako smo ovde zalutali u Cecinom podrumcetu...
Strelac- Profi član
ako uspem da odgovorim a da me razumete biće lepo
niti me interesuje turbo folk niti ga slušam niti to iko radi u mojoj kući
želim da kažem samo jedno
povika na vuka (cecu) a lisice (mnogo ih ima) meso jedu
ivan gavrilović,trik fx,oni blizanci,jana,šana,ćana,đana,cana,mima ,nina,sanja... niz jebeskrajan a trag im je poput puževog traga,kratak i sluzav...tu se ceca izdvaja od njih....traje...ima i užasa i solidnog zvuka kod njenih pesama ali....traje
pominjem razne izvođače i razmišljam o njihovim pesmama i svuda nalazim od očaja do solidnih pesama a njih ne razapinje niko na krst poput cece
setite se tekstova atomskog skloništa,smaka...ko bi to analizirao a ostao normalan...dina dvornika,pankrta....miks boli glava
muzika nije nešto što treba analizirati,muziku slušaš ili ne,zapamtiš ili ne...ko peva,koliko ima velike grudi,broj cipela,školska sprema....totalno nevažno
nije uzor ni toma zdravković,nije uzor ni milan mladenović...ko bi voleo da ima sina poput njega a u muzici je ostavio trag....
slušam ono što mi u tom trenutku odgovara,večeras na primer je enrike iglesija....briga me ko je,kakav je karakter,drogira li se....
sutra ću slušati saksofon...nepoznati izvođači,nebitno mi je njihovo ime.....a za vikend idem na neku proslavu,gruvaće haris džinović,indira,tozovac i ko zna još ko....
ivan gavrilović,trik fx,oni blizanci,jana,šana,ćana,đana,cana,mima ,nina,sanja... niz jebeskrajan a trag im je poput puževog traga,kratak i sluzav...tu se ceca izdvaja od njih....traje...ima i užasa i solidnog zvuka kod njenih pesama ali....traje
pominjem razne izvođače i razmišljam o njihovim pesmama i svuda nalazim od očaja do solidnih pesama a njih ne razapinje niko na krst poput cece
setite se tekstova atomskog skloništa,smaka...ko bi to analizirao a ostao normalan...dina dvornika,pankrta....miks boli glava
muzika nije nešto što treba analizirati,muziku slušaš ili ne,zapamtiš ili ne...ko peva,koliko ima velike grudi,broj cipela,školska sprema....totalno nevažno
nije uzor ni toma zdravković,nije uzor ni milan mladenović...ko bi voleo da ima sina poput njega a u muzici je ostavio trag....
slušam ono što mi u tom trenutku odgovara,večeras na primer je enrike iglesija....briga me ko je,kakav je karakter,drogira li se....
sutra ću slušati saksofon...nepoznati izvođači,nebitno mi je njihovo ime.....a za vikend idem na neku proslavu,gruvaće haris džinović,indira,tozovac i ko zna još ko....
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Strelac samo za tebe....
al' poslusaj malo i tekst....
Marea- Legendarni član
Ajj cika Lazooo, sjutra ce gromovi, snijegovi a mozda i oluje....Ja mogu reci da ste ovo jako dobro kazali...laza ::ako uspem da odgovorim a da me razumete biće lepo
Marea- Legendarni član
Ovakav odgovor postujem... ne slazem se sa njim, ali ima rezon...laza ::ako uspem da odgovorim a da me razumete biće lepo
Dolazimo na polje licnog dozivljaja, tebi nije vazno ko ti sta peva... meni jeste... ne moze Ramstein da mi svira Zaidi, Zaidi... Era Ojdanic Nothing else matters, Pavaroti ABBA... pesmu vezujem i za izvodjaca, njegov glas, emociju, sve ono sto on svojom pojavom predstavlja... ne volim ni kad mi cigani u kafani pokvare svaku starogradsku pesmu tako sto pojedu jednu strofu i znojavi primaju lovu na harmoniku i celo...
Neko moze sve to da iskljuci i slusa samo pesmu... slobodan izbor, oko toga je tesko diskutovati...
O Ceci pre svega pricam kao drustvenom fenomenu etablirane najsjajnije zvezde... povezujem njen uspeh sa nasim brodolomom... ti opet mozes reci da je to samo muzika, i da sve to nema veze... regularno...
Strelac- Profi član
Samu sebe moram da citiram...Marea ::Ne dozivljavam nista kao "opasnost" ako i sama nisam takva....
Ljudi poenta "lezi" ovdjee....
Marea- Legendarni član
Pa nije baš tako lazo. Ceca je daleko dogurala u odnosu na ostale, čak toliko daleko da bi se mogla podvesti pod "fenomen" i da dodam "tužni".laza ::ako uspem da odgovorim a da me razumete biće lepo
Traje, pa šta što traje? Nije jedini haos koji traje u zemljici nam Srbiji niti je to ikakvo opravdanje da je ne treba skloniti.ivan gavrilović,trik fx,oni blizanci,jana,šana,ćana,đana,cana,mima ,nina,sanja... niz jebeskrajan a trag im je poput puževog traga,kratak i sluzav...tu se ceca izdvaja od njih....traje...ima i užasa i solidnog zvuka kod njenih pesama ali....traje
Ceca je ratni profiter, mafijaiica i ološ.pominjem razne izvođače i razmišljam o njihovim pesmama i svuda nalazim od očaja do solidnih pesama a njih ne razapinje niko na krst poput cece
Ne diraj mi u Milana! Ko dosegne delić njega, oživeće ga.nije uzor ni toma zdravković,nije uzor ni milan mladenović...ko bi voleo da ima sina poput njega a u muzici je ostavio trag....
Nemoj mi Tozovca kraj indire ko Boga te molim.sutra ću slušati saksofon...nepoznati izvođači,nebitno mi je njihovo ime.....a za vikend idem na neku proslavu,gruvaće haris džinović,indira,tozovac i ko zna još ko....
bolje da ne ostavim komentarMarea ::
Strelac samo za tebe....
al' poslusaj malo i tekst....
Eto, da ne bude da sve pljujem...
Dosta kvalitetnija produkcija u odnosu na pocetke... istakao sam vec koliko je napredovala u tom smislu... partiture sa violinama i gudackim orkestrom u rangu filmske muzike...
To npr po meni vredi... stihovi su blagi ocaj, al ajde...
Strelac- Profi član
@
To je sigurno plagijat.
To je sigurno plagijat.
Ali Avramova, sve ovo sto si citirala kod Laze, sve to je Srbija koja se protivi Zapadu...a taj Zapad znam da bi Milanov rad i tekako prihvatio, ali...ebi ga, Vi se sve nesto "bukate" na taj Zapad...e tamo Ceca nikako ne bi prosla...ali...to je sve Vas (nas) izbor...i sto se muzike i sto se politike tice.....Sve Vam nesto smrdi na Zapadu, a onda....kad Vam (nam) se kaze u lice da je Ceca sljam...okrecete se po svim mogucim regolama upravo ka OVAMO...Kako to???. ko ce to da mi objasni???
Marea- Legendarni član
avramova
sve gore navedeno je samo tvoje mišljenje ,tvoj odnos prema pomenutima i ništa drugo.
masa njih će popljuvati tozovca a indiru hvaliti
mladenovića nazvati narkomančinom a tošeta anđelom...
ja lično ostajem van te igranke,slušam muziku,uživam u zvucima i retko u tekstovima i ne zaluđujem mozak studijom o dinu merlinu jeste li ili nije oblačio uniformu,jeste ili nije dino dvornik umro od narkotika,zašto je umrla ejmi vajnhaus...ja pustim rehab i uživam..
sve gore navedeno je samo tvoje mišljenje ,tvoj odnos prema pomenutima i ništa drugo.
masa njih će popljuvati tozovca a indiru hvaliti
mladenovića nazvati narkomančinom a tošeta anđelom...
ja lično ostajem van te igranke,slušam muziku,uživam u zvucima i retko u tekstovima i ne zaluđujem mozak studijom o dinu merlinu jeste li ili nije oblačio uniformu,jeste ili nije dino dvornik umro od narkotika,zašto je umrla ejmi vajnhaus...ja pustim rehab i uživam..
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Strelac, inace Trulu visnju sam solidno otpjevala na mom mobilnom telefonu...jos onomad kada je izasla....
Marea- Legendarni član
Jeste plagijat, kao da se ova melodija vec negde cula...Avramova ::@
To je sigurno plagijat.
Nije vazno, vidi se bar neki trud promenila je ona dosta muzicki pravac, nije to vise onaj turbofolk... promenila se na bolje... to se tesko moze osporiti... ali sama muzika skoro i da nije predmet nase price, nego tesktovi, poruka koju emituje... i sve ostalo cega smo se dotakli...
Strelac- Profi član
Valjda te niko nije zgazio ko trulu visnju... ili ono sa lastisom jbt kakve metafore bogo dragi...Marea ::Strelac, inace Trulu visnju sam solidno otpjevala na mom mobilnom telefonu...jos onomad kada je izasla....
Strelac- Profi član
Ne , nije me niko zgazio....Sama sam ostala da pijem do zore...
svojevoljno... , jos onomad, a bijah, i luda i mlada...mada i sad sam luda..:bounce:
svojevoljno... , jos onomad, a bijah, i luda i mlada...mada i sad sam luda..:bounce:
Marea- Legendarni član
Zaboli me za Zapad i cecu, Milan je prošao i dalje prolazi kod nas, dovoljno!Marea ::Ali Avramova, sve ovo sto si citirala kod Laze, sve to je Srbija koja se protivi Zapadu...a taj Zapad znam da bi Milanov rad i tekako prihvatio, ali...ebi ga, Vi se sve nesto "bukate" na taj Zapad...e tamo Ceca nikako ne bi prosla...ali...to je sve Vas (nas) izbor...i sto se muzike i sto se politike tice.....Sve Vam nesto smrdi na Zapadu, a onda....kad Vam (nam) se kaze u lice da je Ceca sljam...okrecete se po svim mogucim regolama upravo ka OVAMO...Kako to???. ko ce to da mi objasni???
Milan Mladenović - Respect!
Kažu da je overio a ne znaju da lažu bestidnici.
Ma nebitno to...kazem ti da bi Milan na Zapadu bio numero uno...a Ceca ne bi prosla ni pod razno...to kazem, a ne dal' te zabole za Zapd ili Istok...mada sve to ide u "opticaj", jer sve te sto zabole za Zapad, vole bas Cecu...
Marea- Legendarni član
A ako neko poznaje i voli rad Milana Mladenovica e onda sam to ja...tako da suludo mi je o tome pisati....
Jos iz osnovne skole....ih pratim i slusam...
Jos iz osnovne skole....ih pratim i slusam...
Marea- Legendarni član
Tamo prolaze njihove Cece... J Lo, Bionse, Shakira... gomila smeca...Marea ::Ali Avramova, sve ovo sto si citirala kod Laze, sve to je Srbija koja se protivi Zapadu...a taj Zapad znam da bi Milanov rad i tekako prihvatio, ali...ebi ga, Vi se sve nesto "bukate" na taj Zapad...e tamo Ceca nikako ne bi prosla...ali...to je sve Vas (nas) izbor...i sto se muzike i sto se politike tice.....Sve Vam nesto smrdi na Zapadu, a onda....kad Vam (nam) se kaze u lice da je Ceca sljam...okrecete se po svim mogucim regolama upravo ka OVAMO...Kako to???. ko ce to da mi objasni???
Al to sto je tamo smece, ne znaci da moramo to da uvozimo.
Dal bi Milan prosao tamo, nije ni vazno, on je ostao ovde, kad su svi palili glavom bez obzira...
Ovo su poruke...napisane pocetkom 90-ih... u proslim danima osvojili smo ponos, u proslim danima izgubili smo sve... ovaj grad je nekad bacao svetla daleko, ovaj grad bi mogao bolje...
Dok sa druge strane imas Kukavicu i to Miki to... jel treba crtati dalje...
Strelac- Profi član
Strana 34 od 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 34 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?