Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 30 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 30 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters

Strana 16 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Sledeći

Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Nova clanica Pet Nov 05, 2010 10:30 am

"Ko zna da ne zna - najveći je." (Lao Ce)
Nova clanica
Nova clanica
Član
Član

Broj poruka : 208
Datum upisa : 02.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Snowflake Pet Nov 05, 2010 10:33 am

@ Divlja:

Sta to znaci da se "posteno raspistoljis"? Da se nalijes, pa ti svejedno sta tresti? Zao mi je, ali ni u takvom stanju ne moze da me zadovolji neki muzicki trash, a i malo mi je smesno sto se na kraju svelo na to da oni koji ne slusaju turbo folk treba bukvalno da se pravdaju sto ga ne slusaju. Zapravo, ne znam da li mi je to smesno ili tuzno. Ja shvatam da tebe splavovi u potpunosti ispunjavaju, ali ti isto tako treba da shvatis da je nekom takva vrsta provoda jednostavno nezamisliva.
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 10:50 am

Snowflake ::@ Divlja:

Sta to znaci da se "posteno raspistoljis"? Da se nalijes, pa ti svejedno sta tresti? Zao mi je, ali ni u takvom stanju ne moze da me zadovolji neki muzicki trash, a i malo mi je smesno sto se na kraju svelo na to da oni koji ne slusaju turbo folk treba bukvalno da se pravdaju sto ga ne slusaju. Zapravo, ne znam da li mi je to smesno ili tuzno. Ja shvatam da tebe splavovi u potpunosti ispunjavaju, ali ti isto tako treba da shvatis da je nekom takva vrsta provoda jednostavno nezamisliva.

Prvo: Nikada u zivotu nisam slusala nikakvu muziku na splavu.
Konstatujem da je vecina nasih ljudi slusa bas tamo ili na nekom slicnom mestu.To su cinjenice od kojih se ne moze pobeci. Zivim ovde, odavde sam, znam to.

Drugo: Ne nalivam se, ponekada nesto popijem, i znam za meru. Tako da, nisam iz tog filma, ali umem da se opustim, pa i uz tu muziku, ako sam u tom drustvu npr. na nekom slavlju. Ne bezim od svoje okoline u foliranje. Ne druzim se samo sa ustogljenim akademicima koji nikada ne popustaju masnu koju su privezali sebi oko vrata kao omcu, pa njom dave i sebe i druge. Ne popujem, konstatujem stanje.
Konstatujem da se na svadbama, veseljima, ispracajima u vojsku slusa Ceca a ne Betoven i da je to sasvim normalno. U nasem narodu je tako, za Nemce ne znam, mada i oni imaju svoje ''narodnjake''.

Trece: Oni koji ne slusaju turbo-folk i nisu neka kvalitetna kritika tom muzickom pravcu. Ako im je takva vrsta provoda nezamisliva, neka jednostavno cute i ne komentarisu tudji nacin provodjenja vremena. Posteno, zar ne? Konstatujem da se najbolje, najporoduktivnije moze kritikovati ono sto se poznaje,''materija'' u kojoj se snalazis bas delimicno, zar ne? Ne zelimo biti licemerni, zar ne? Samo ukazati na to da je Ceca produkt ovog naseg vremena, produkt ove nase turbo-kulture, i da nije kriva sto je uspesna. To konstatujem, iza toga stojim.

Svako ima pravo da slusa sta hoce. Bez predrasuda molim.

@Johnny-Azra

Sve se to folira moj pobro.
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 4200506399

Poslednji put izmenio Divlja dana Pet Nov 05, 2010 10:52 am, izmenio ukupno 3 puta
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pet Nov 05, 2010 10:51 am

Snowflake ::@ Divlja:

Smijesno...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 10:55 am

Ispravljala sam zez sa tastaturom koja me u zadnje vreme zeki moj kolega, ne svoje misli. Mislim to sto mislim. Da se zna. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 68429486
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pet Nov 05, 2010 11:04 am

Divlja ::
@Johnny-Azra

Sve se to folira moj pobro.
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 4200506399
Nego sto...Sigurno bjeze sa svadbi kad zasvira ,,STANI STANI IBAR VODO,,Znaju oni moj pobro da smo mi u pravu ,ali nece da se provaljuju,nego glume kulturu...Zao mi je samo sto nema neki iskreni akademac ovdje pa da ga pitamo dali ide na splavove i veselili se uz operu ili Harisa i Cecu..Bas me zanima...Zamisli kad Dzej zapjeva onu njegovu,,Imati pa nemati,,Ijaooooooooooooooooooo....Sijecem vene moj pobro...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 11:14 am

Ajooojjj, moj pobro, Dzej ''Hej,mala, malena, srce si me zavela!''
A ne to, foliranti puste ''Labudovo jezero'' da oteraju taj krsh i lom iz usiju. Ali, avaj, ah,avaj, zvuk im se uvukao pod kozu pa cupkaju krisom nogom ispod stolnjaka, a sto pun djakonija.
Ili nikada nisu bili na svadbi? Steta.
I akademici se zene valjda nekada?

Obaraaaaaa- jjjjjj! Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1656610304
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Pet Nov 05, 2010 11:28 am

Nego sto...Sigurno bjeze sa svadbi kad zasvira ,,STANI STANI IBAR VODO,
pa sad, bas i nemaju neke veze STANI STANI IBAR VODO I 'Prodji samnom kroz crveno".
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Pet Nov 05, 2010 11:33 am

Ja volem Luisa i Tomu Zdravkovica ali Cecu Soprano ne mogu da svarim pa da se vratim u majcinu Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 18102421
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 11:39 am

inspy ::
Nego sto...Sigurno bjeze sa svadbi kad zasvira ,,STANI STANI IBAR VODO,
pa sad, bas i nemaju neke veze STANI STANI IBAR VODO I 'Prodji samnom kroz crveno".
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 4022889699
Ovo je isto tacno.
Ali, ''Prodji samnom kroz crveno'' je bolje od recimo cutanja i svadje na veselju.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pet Nov 05, 2010 11:50 am

Divlja :: Ne bezim od svoje okoline u foliranje.
Ukratko, oni koji to ne vole da slusaju se nuzno foliraju?

Divlja ::Ne druzim se samo sa ustogljenim akademicima koji nikada ne popustaju masnu koju su privezali sebi oko vrata kao omcu, pa njom dave i sebe i druge. Ne popujem, konstatujem stanje.
Ne druzim se ni ja, nego nije stvar u tome. Mogu da konstatujem stanje, ali ne moram da se utapam u masu. Ne moram da slusam nesto samo "zato sto to drugi slusaju", niti da se osecam k'o crna ovca zato sto mi takva muzika ne pricinjava zadovoljstvo.

Divlja :: Konstatujem da se na svadbama, veseljima, ispracajima u vojsku slusa Ceca a ne Betoven i da je to sasvim normalno.
Zvuci neverovatno, ali postoje i svadbe na kojima nema narodnjaka, bila sam na jednoj takvoj, nisam primetila da su se ljudi smorili, poskakali su i stariji i mladji, nisu seli celo vece.

Divlja ::Trece: Oni koji ne slusaju turbo-folk i nisu neka kvalitetna kritika tom muzickom pravcu. Ako im je takva vrsta provoda nezamisliva, neka jednostavno cute i ne komentarisu tudji nacin provodjenja vremena.
Otkud onda pravo onima koji to mogu da slusaju da komentarisu one koji to ne slusaju? Sem toga, ovde se povela prica o toj muzici, ne o postovaocima iste. Sto bi mene bilo briga sta bilo ko slusa?
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 12:04 pm

@Snowflake

O ne, ne utapam se ja u masu. Slusam to sto drugi slusaju, i tako, u tom momentu sam ista kao i oni. I ne stidim se toga. Zasto bih se stidela?
Sve je za ljude.

Pa, ako je ta muzika ciji je Ceca reprezent povod za pricu na ovoj temi, sta ce na temi oni koji tu muziku ne slusaju, kako znaju sta pljuju, o cemu pisu?

Kritika ima smisla ako je smislena i dobronamerna jer moze nesto da promeni na bolje.
Koliko god nekima ogavno zvucalo, ima i onih kojima nije sve ''shit'' iz turbo-folka a nisu tupavi i glupavi ljakse bez muzickog ukusa. Kritika je u redu, ako se zna sta se kritikuje.

Ja ne idem na temu ''Samo za pusace'' jer ne pusim cigarete.

Mislim da kapiras da mi je to malo licemerno pisati o necemu sto se ne poznaje i ne slusa nikako, ali, dobro sada, nismo savrseni.

Svadba na kojoj si bila je zaista ''neverovatna svadba'' i pozdravljam te ljude koji su poskakali i igrali, veselili se na to nesto drugo, sto nije ''narodnjacko''. Bas me zanima sta je bilo na repertoaru?
Ne da kritikujem vec da zamislim tu atmosferu i zadivim se istinski i iskreno , mogu ja to.
Volim da zamisljam.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Pet Nov 05, 2010 12:08 pm

Ovo je isto tacno.
Ali, ''Prodji samnom kroz crveno'' je bolje od recimo cutanja i svadje na veselju.

mislis dosadno. Ne 'radi' dovoljno. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1268294496 pa jest
bila na svadbi skoro u selu, istina matorci se raspamete na Ibar, al razgolicena omladina skace samo na Cecu i ostale. I sve su Cece. Trash pevaljka, komedija, pishti mikrofon, al koga briga...
Ovde se radi o jedinstvu medju ljudima, delenju istog osecaja,uzbudjenju i ne kazem da ne treba, drugacije ne moze - sve u rok sluzbe prirode coveka i shire jadne nam situacije.
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 12:13 pm

Eto, vidis draga moja koleginice @inspy, ciji muzicki ukus cenim, da se mozemo skapirati. Smile

Kad nasa ''kulturna elita'' bude spremna istinski da podigne kulturne repere ovom narodu, mozda mikrofon bude nastelovan pravo, volum bude u redu, omladina ne luduje previse, pevaljka nauci dobro da peva na svadbi, bez mnogo falsa. Ali, opet ce na repertoaru imati i Cecine pesme- jer, to smo mi. Ne moze se pobeci od sebe.
Zato sto je tako kako je, Ceca nije nista kriva.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Pet Nov 05, 2010 12:17 pm

cisto kao grub opozit Ceci i ekipi, da uzburkamo nase strasti a posle se svi lepo Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 327314487 izljubimo Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 327314487 . Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1268294496 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 119891097 jer smo manje vishe svi u istom Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1609615419

ne zamerite na dranju" i grubosti doticnih elektricnih.
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 12:23 pm

Joooojjj koleginice! Laughing Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1268294496 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 119891097
Orgaz-mir-aaaaaa-aaa-mmmmmmmmmm! Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 3835376317 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 1189791610

Ovoga sto je kacio slicice J. Karleusa bi izvukla za usi! Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 2069264805 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 4022889699
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Pet Nov 05, 2010 12:29 pm

Ovoga sto je kacio slicice J. Karleusa bi izvukla za usi!

znam te, zato sam i pustila da se raspishtoljis. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 3248188162

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 327314487
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 12:45 pm

Moje postovanje Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 3248188162 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 327314487

Lepo izmesamo muziku i uzivamo.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pet Nov 05, 2010 12:54 pm

Tako je...Znaci Dzoni i Ceca ruku pod ruku...Zaista su savrsen par...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 1:19 pm

Eto............. Serbedzija moze..........
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pet Nov 05, 2010 1:29 pm

Koji Serbedzija..Glup ko ,da ne kazem sto...A tek ona seljacina od Olivera Mandica...E moja koleginice,sta sve mi trpimo..Koji su to seljaci pobro..a.. Da bog sacuva.. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 4072609671
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 1:33 pm

Volim Serbedziju i seljanka sam zbog toga. Sta da radim, da slusam malo vise Cajkovskog, hoce li pomoci da ga zaboravim?
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Nov 05, 2010 1:54 pm

Zabavno je posmatrati ljudske reakcije na određene "nadražaje", i koliko lična priroda, gonjena sujetom, može biti presudna za eksponenciju nekog stava... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 74719
Ironiji i sarkazmu smo, manje- više, svi skloni. No, kad to postane osnovna crta karaktera(ukoliko se to može smatrati karakterom) to je prilično komično, jer je negiranje i sebe samog.
No, to i nije tema za ovdeM ili, možda- jeste?
Svojevremeno, Dr. Vladeta Jerotić, naš ugledni neuropsihijatar, rekao je da je tu i takvu "muziku", naprosto štetno slušati, jer deluje razorno na čovekov ukus generalno, na njegove vrednosne sudove. Postoje mnoge vrlo ozbiljne studije na tu i slične teme, no, ja ne bih da se bavim edukacijom, zaumno je sa delom ovakve publike... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 74719
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 1:56 pm

A ti Fri si neuropsihijatar , poznajes sve iz publike, strucnjak si za ovo pitanje?
Mislis, ne slusas Cecu, pa ti je zbog toga ukus ukusniji, pitkiji, umetnickiji?
Zezn'o te Vladeta. :uzicko kolo:
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hipi Pet Nov 05, 2010 2:01 pm

Pa, ako je ta muzika ciji je Ceca reprezent povod za pricu na ovoj temi, sta ce na temi oni koji tu muziku ne slusaju, kako znaju sta pljuju, o cemu pisu?

Mislim da kapiras da mi je to malo licemerno pisati o necemu sto se ne poznaje i ne slusa nikako, ali, dobro sada, nismo savrseni.

Jao Divlja, da bar ne poznajemo :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 3681966919: Izvini, ali sranje koje se pusta svakih 10 minuta na 80% programa, sranje koje se pusta u svakoj kafani, diskoteci, daje mi za pravo da kritikujem. Postoji razlika izmedju slusati i "slusati". Slusam zato sto moram, niko me ne pita. Jedino da se negde izolujem, da ne vidim ni Sunca ni Meseca. A eto, ne bih mogla da kritikujem Cajkovskog ili bilo sta sto ti sada posprdno spominjes kao suprotnost Ceci i co. (sto je smesno), zato sto sam to poslednji put slusala na casu muzickog u petom osnovne. Zar to nije zalosno? Zato, necemo o tim glupavim teorijama o licemerju Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 16 2214231980
Hipi
Hipi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu