Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 30 od 44
Strana 30 od 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
slavena :: BRAVO za nase ........TUZILASTVO !!!
Što bravo? Kakav kućni pritvor, valjda u zatvor? Opet mutljavina! Muka mi je od svih i od svega! Sramota!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Fristajlo ::Kao kad je Divac dao pare da ne ide u vojsku.
Prst levo- desno, isto. Samo, on je priznati as (-hol, štosemenetiše), a ona kafansko-mafijaška pevaljka...
OK! Ona je to sto jeste , nikad se i nije drugacije predstavljala..
A sta je u svemu tome DRZAVA?! ( mozda kurva , ali ne ona " fina " nego ona najgora.... da ne idem dalje)
Lako cemo mi za Cecu.. Ceca je jedna , ali sta da radimo sa takvom drzavom tj. sa onima sto sebe nazivaju Drzavnim vrhom , a u stvari su gori i to ne jednom , nego 100 puta od jedne , kako si je ti nazvao.. kafansko - mafijaske pevaljka, haa.. ?
Ja nju u ovome svemu ne krivim , ona je samo spasavala svoju " kozu " .. kao sto bi i vecina od nas.. zar ne?
Molim samo iskreno..
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Avramova ::slavena :: BRAVO za nase ........TUZILASTVO !!!
Što bravo? Kakav kućni pritvor, valjda u zatvor? Opet mutljavina! Muka mi je od svih i od svega! Sramota!
Avramova kada sam rekla bravo , jbga , zaboravila sam staviti znake navodnika..
slavena- Legendarni član
[quote]
Država je uzela pare i zabole je.slavena ::
A sta je u svemu tome DRZAVA?! ( mozda kurva , ali ne ona " fina " nego ona najgora.... da ne idem dalje)
Ona je jedna a postoje gori od nje i što je najgore nisu odgovarali niti će.Lako cemo mi za Cecu.. Ceca je jedna , ali sta da radimo sa takvom drzavom tj. sa onima sto sebe nazivaju Drzavnim vrhom , a u stvari su gori i to ne jednom , nego 100 puta od jedne , kako si je ti nazvao.. kafansko - mafijaske pevaljka, haa.. ?
Postupila bih isto, spasavaš svoju kožu.Ja nju u ovome svemu ne krivim , ona je samo spasavala svoju " kozu " .. kao sto bi i vecina od nas.. zar ne?
Molim samo iskreno..
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
slavena
Servis bogatih. Ko ima para, može šta hoće.A sta je u svemu tome DRZAVA?!
Prilično je jasno šta treba uraditi sa takvom državom.
ali sta da radimo sa takvom drzavom tj. sa onima sto sebe nazivaju Drzavnim vrhom
Većina od nas, bar se nadam, ne bi se bavila kriminalom, kojim se ona bavila. Zakon je jasan; ko krade, treba da ide u zatvor. No, to, izgleda, ne važi za sve, u ovoj demokratiji...Ja nju u ovome svemu ne krivim , ona je samo spasavala svoju " kozu " .. kao sto bi i vecina od nas.. zar ne?
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Sve zivotinje su jednake,ali su neke jednakije od drugih
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
slavena :: Avramova kada sam rekla bravo , jbga , zaboravila sam staviti znake navodnika..
Uh, sada mi je lakše. ::
Orhideja :: Postupila bih isto, spasavaš svoju kožu.
Iskreno! Takodjer!
slavena- Legendarni član
Ma , daj Fristajlo , jbte , pricas kao da zivis u Carobnjaku iz OZA!Fristajlo ::
Većina od nas, bar se nadam, ne bi se bavila kriminalom, kojim se ona bavila. Zakon je jasan; ko krade, treba da ide u zatvor. No, to, izgleda, ne važi za sve, u ovoj demokratiji...
Pogotovo ovaj boldovani deo..
slavena- Legendarni član
Fristajlo je poštenjačina.
Ne bavim se kriminalom ali da sam na njenom mjestu i da su mi bile dostupne tolike pare, zamislila bih se. Nije niko lud. E onda naravno ako treba da odgovaraš ideš na to da spasiš sebe. Malo je njih koji med vrcaju a da prste ne obližu. Ceca je jedna i ona je pjevačica, a šta sa silom direktora koji su za pare upropastili sve ijedno preduzeće bivše nam YU i zato su dobili pare?
Ne bavim se kriminalom ali da sam na njenom mjestu i da su mi bile dostupne tolike pare, zamislila bih se. Nije niko lud. E onda naravno ako treba da odgovaraš ideš na to da spasiš sebe. Malo je njih koji med vrcaju a da prste ne obližu. Ceca je jedna i ona je pjevačica, a šta sa silom direktora koji su za pare upropastili sve ijedno preduzeće bivše nam YU i zato su dobili pare?
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
slavena :: Ja nju u ovome svemu ne krivim , ona je samo spasavala svoju " kozu " .. kao sto bi i vecina od nas.. zar ne?
Molim samo iskreno..
Zamisli ženu koja ostane bez posla, nema mesečnih prihoda a deca moraju da jedu a i ona je gladna. Posla nema. I tako ona ode u samoposlugu, svaki dan ukrade po nešto i uhvate je u lopovluku. Hoćemo li za nju reći da se snalazila jer je bila gladna ali zaista gladna ili da je bila lopov? Ako je podržim, znači da podršavam lopovluk, ako je osudim, onda ću osuditi i Cecu i to kao jednog od najvećih kriminalaca u Srbiji.
I zato moj apel: Ceca u zatvor!
Orhideja :: E onda naravno ako treba da odgovaraš ideš na to da spasiš sebe.
Odbraniti sebe u opasnosti je prirodni nagon što nije slučaj u ovoj priči. Ceca je svesna svega i sada bi trebalo da svojski podnese kaznu. Svako njeno spašavanje je činjenje novog krivičnog dela.
Poslednji izmenio Avramova dana Sre Apr 13, 2011 9:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Misliš- u Ozu?slavena ::
Ma , daj Fristajlo , jbte , pricas kao da zivis u Carobnjaku iz OZA!
Samo sam ti odgovorio na pitanje; sad, što ti se ne dopada odgovor, tu ne mogu mnogo da promenim. Ja bih to u zatvor, ako zakon to predviđa; to, što je poznata, i što je majka nekoj deci- ne sme da bude olakšavajuća okolnost.
Za ubistvo Brisa Tatona odrezana je kazna od 240 godina; za Uroša Mišića- 10. Ceca- da vrati onoliko koliko je maznula (a izgleda da čak ne vraća ni sve, koliko je maznula!!!)?
Izgleda, draga moja, da si ti u Ozu...
Orhideja
Ne može se biti relativno pošten; ili si pošten, ili nisi. Ko krade, treba da ide u 'aps, a čim ne ide- to je dokaz da sa moralom nešto nije u redu. Probaj ti na poslu da drpiš neke pare iz firmine kase- da vidimo, da li će te pustiti da vratiš i za kaznu da sediš kući i gledaš TV?
E, taj "elastični moral" nas je dovde i doveo...Ne bavim se kriminalom ali da sam na njenom mjestu i da su mi bile dostupne tolike pare, zamislila bih se. Nije niko lud. E onda naravno ako treba da odgovaraš ideš na to da spasiš sebe.
Ne može se biti relativno pošten; ili si pošten, ili nisi. Ko krade, treba da ide u 'aps, a čim ne ide- to je dokaz da sa moralom nešto nije u redu. Probaj ti na poslu da drpiš neke pare iz firmine kase- da vidimo, da li će te pustiti da vratiš i za kaznu da sediš kući i gledaš TV?
Fristajlo :: Ja bih to u zatvor, ako zakon to predviđa;
Kako ako zakon to predviđa? Pa valjda je jasno da predviđa. U odnosu na Mišića i ubice (?!) Tatona, Ceca je belosvetski ološ, moralna nakaza. Odrezala bih joj itekakvu kaznu pored toga što bi morala vratiti sve pokradeno sa sve kamatom, samo ne znam kome?
Misliš da ne bi bilo odmazde? Seti se, ko je bio njen bivši dragi...Avramova ::
Kako ako zakon to predviđa? Pa valjda je jasno da predviđa. U odnosu na Mišića i ubice (?!) Tatona, Ceca je belosvetski ološ, moralna nakaza. Odrezala bih joj itekakvu kaznu pored toga što bi morala vratiti sve pokradeno sa sve kamatom, samo ne znam kome?
Taj sudija ne bi se nanosio glave... Propala država, sve korumpirano, bez karaktera i stava. Trguje se sa svim i svačim, šljam u svim porama društva. Malo je onih sa parama pošteno stečenim ovde; sve ostalo- vidimo i na ovom slučaju...
Da li je Ceca jedina kriva ili je karika u lancu?!
Sta je sa ostalima , nije ona sama sve obavila, gde su ostale , karike???
Sta cemo sa njima..? Haaa??
Sta je sa ostalima , nije ona sama sve obavila, gde su ostale , karike???
Sta cemo sa njima..? Haaa??
slavena- Legendarni član
@Fristajlo
Bog da mu dušu prosti, suprug joj je bio jako "pošten" ako si mislio na tog dragog..
@slavena
To se podrazumeva, sa Cecom u paketu ko zna još koliko njih.
Bog da mu dušu prosti, suprug joj je bio jako "pošten" ako si mislio na tog dragog..
@slavena
To se podrazumeva, sa Cecom u paketu ko zna još koliko njih.
Ako drpis malo - nece.Fristajlo ::Probaj ti na poslu da drpiš neke pare iz firmine kase- da vidimo, da li će te pustiti da vratiš i za kaznu da sediš kući i gledaš TV?
Ako drpis puno - primljen si u klub.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Cleopatra ::
Ako drpis malo - nece.
Ako drpis puno - primljen si u klub.
Za druge si u pravu i zato nadrlja onaj koji je drpio malo, tek da se vidi kako su nadležni "savesni". Neko mora da nadrlja a pravosuđe da radi.
Poenta kod ovog slučaja je da je Ceca dala toliko koliko je dala, zato što se iza nje krije neko drugi, inače da je reč o revanšizmu odavno bi ona ležala u prdekani.
Za mene bi bila kazna da mi neko kaže da moram da sedim kod kuće i gledam tv, jer mrzim da gledam tv i loš mi signal i tako te neke lepe stvari ::
U zatvoru biK im'o sve moguće uslove za život, plaćen stan, 'ranu i redovan sex ::
Za mene bi bila kazna da mi neko kaže da moram da sedim kod kuće i gledam tv, jer mrzim da gledam tv i loš mi signal i tako te neke lepe stvari ::
U zatvoru biK im'o sve moguće uslove za život, plaćen stan, 'ranu i redovan sex ::
Dotore- Napredni član
- Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47
Ljudi, gubite fokus...
Gospođa Ražnatović je počinila krivično delo. Za to krivično delo, predviđena je neka kazna; ko je to još sa njom radio, i ko se sve omrsio, i ko se izvukao- njen je problem, i istrage, koja to nije dokazala. Mi i ne znamo za šta su je teretili, da bi znali koja je kazna predviđena za to što je dokazano, olakšavajuće i otežavajuće okolnosti; svašta se tu sakrilo od javnosti, a ova trgovina pravdom od milion i po evra je samo dokaz za to, da se što-šta krije. Naravno da to nije mogla sama; no, da su je pritisli, pevnula bi ko joj je bio od pomoći... Svinjarija, bre, bez presedana. Gori su ovi koji su je ovako "osudili" od nje; no, to je samo slika društva u kojem živimo.
Gospođa Ražnatović je počinila krivično delo. Za to krivično delo, predviđena je neka kazna; ko je to još sa njom radio, i ko se sve omrsio, i ko se izvukao- njen je problem, i istrage, koja to nije dokazala. Mi i ne znamo za šta su je teretili, da bi znali koja je kazna predviđena za to što je dokazano, olakšavajuće i otežavajuće okolnosti; svašta se tu sakrilo od javnosti, a ova trgovina pravdom od milion i po evra je samo dokaz za to, da se što-šta krije. Naravno da to nije mogla sama; no, da su je pritisli, pevnula bi ko joj je bio od pomoći... Svinjarija, bre, bez presedana. Gori su ovi koji su je ovako "osudili" od nje; no, to je samo slika društva u kojem živimo.
Gospođa Ražnatović je počinila krivično delo. Za to krivično delo, predviđena je neka kazna; ko je to još sa njom radio, i ko se sve omrsio, i ko se izvukao- njen je problem, i istrage, koja to nije dokazala. Mi i ne znamo za šta su je teretili, da bi znali koja je kazna predviđena za to što je dokazano, olakšavajuće i otežavajuće okolnosti; svašta se tu sakrilo od javnosti, a ova trgovina pravdom od milion i po evra je samo dokaz za to, da se što-šta krije. Naravno da to nije mogla sama
Jok, nije to njen proGlem, to je muka ove države i naroda, a ne neke tamo pevaljke iz Žitorađe, jer nije ona slučajno dobila takav "tretman".
Dotore- Napredni član
- Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47
[quote="Dotore"]
Pa, posle ovakve presude, tako ispada.
Jok, nije to njen proGlem, to je muka ove države i naroda, a ne neke tamo pevaljke iz Žitorađe, jer nije ona slučajno dobila takav "tretman".
Steta samo sto Ceca ne cita Orvela, vec samo Tolstojevskog ::digitalmandrak ::Sve zivotinje su jednake,ali su neke jednakije od drugih
Inace, ja mislim da je ona jedna nadasve postena zena, a i gde bre takvu jednu graciju da u'apse, sramota
Snowflake- Član
- Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010
Što bbre.. Malo se ubucila, lepo bi joj stajale prugice...Snowflake :: a i gde bre takvu jednu graciju da u'apse, sramota
Strana 30 od 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 30 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?