Ko je trenutno na forumu
Imamo 32 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 32 Gosta :: 3 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 37 od 44
Strana 37 od 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Samo za tebe...
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Neka je Ceca posledica ali i posledica može postati uzrok. Tu računam oba slučaja koja si naveo.Strelac :: Mislim da sve ono sto miss Raznatovic predstavlja vise plod vremena i mentalnog stanja u kome zivimo... znaci nije uzrok, nego posledica... kao sto npr i Slobodan Milosevic nije pao sa neba, nego je simbol jednog poraznog mentalnog i duhovnog stanja u kom smo bili kao nacija krajem 80-ih. Zaklanjati se iza njih kao krivaca je neuvidjanje izvora, vec oklanjanje posledica, dok uzroci ostaju...
Verujem i za one kojima je Kukavica sada dobra.Elvisov My Way... to je pesma za sva vremena, dok ce Kukavica jos malo kukati, pa ce utihnuti...
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Zgrli meee...
i podji putem kuda idu
kukaviceee
Pratice te moje oci lutaliceee
Zensko srce nezno
poput lastaviceee.....
i podji putem kuda idu
kukaviceee
Pratice te moje oci lutaliceee
Zensko srce nezno
poput lastaviceee.....
Marea- Legendarni član
Mozete Vi do zore da osudjujete svasta....to svako moze...nije tesko....
Ali, ne mozete da mi sjecanja na pjesmu Kukavica "unistite"...Pa, breee, kad smo ja i moja kuma prije dvije decenije lumpovale u kafani uz ovu pjesmu...mrtve pijane doduse... , To se platit' ne moze....
Ali, ne mozete da mi sjecanja na pjesmu Kukavica "unistite"...Pa, breee, kad smo ja i moja kuma prije dvije decenije lumpovale u kafani uz ovu pjesmu...mrtve pijane doduse... , To se platit' ne moze....
Marea- Legendarni član
Moze...slazem se... ali mislim da nece... hocu da verujem u to, jer je alternativa ubiboze...Avramova ::Neka je Ceca posledica ali i posledica može postati uzrok. Tu računam oba slučaja koja si naveo.Strelac :: Mislim da sve ono sto miss Raznatovic predstavlja vise plod vremena i mentalnog stanja u kome zivimo... znaci nije uzrok, nego posledica... kao sto npr i Slobodan Milosevic nije pao sa neba, nego je simbol jednog poraznog mentalnog i duhovnog stanja u kom smo bili kao nacija krajem 80-ih. Zaklanjati se iza njih kao krivaca je neuvidjanje izvora, vec oklanjanje posledica, dok uzroci ostaju...Verujem i za one kojima je Kukavica sada dobra.Elvisov My Way... to je pesma za sva vremena, dok ce Kukavica jos malo kukati, pa ce utihnuti...
Postoji vec jedna klonirana generacija nastancana po uzoru na cvetak zanovetak, ali ima jos uvek dovoljno pristojnih curica, mozda neprimetnih na prvi pogled, koje odlaze u pozoriste, bioskop, procitaju neku vrednu knjigu... lepo vaspitane i obucene pristojno...
Pink generacija je neprirodna mutacija, sa tim kulturnim obrascem nema sta da se trazi u bilo kojoj sveri zivota... priroda to eliminise zato sto je promena nagore...
Ako mi nismo u stanju da civilizujemo malo te deformacije, da ponudimo alternativu... nismo ni prvi ni poslednji narod koji je izbrisan sa svetske pozornice.
Al to se nece desiti, duboko verujem da je to samo prolazna slabost...
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
@Strelac
Koliko se njih rodilo od cvetka zanovetka? Mnogo. I koliko njih je raslo uz taj cvetak? U tom vremenu odrastanja degenerisali su se svi kriterijumi. Kako to dovesti u red, ispraviti, popuniti praznine, nadomestiti, a to je temelj za budućnost.
Današnje devojčice na (maloj) maturskoj večeri izgledaju kao "tetke sa 'ladnim trajnama". Nema povratka da bi se nešto učinilo. Za njih je u ponudi novi trend u svakom segmentu kulture, tako lagan, privlačan i lako razumljiv da ga one neće odbiti.
Skeptična sam i bojim se da će te neprimetne devojke ostati po strani.
Zašto mallo ko zna ko je npr. Anja Suša ali svi znaju imena veselih voditeljki sa aktuelnih roza tv stanica.
Tema je skoro delikatna jer šta god da kažeš izgleda kao uvreda a nije.
Koliko se njih rodilo od cvetka zanovetka? Mnogo. I koliko njih je raslo uz taj cvetak? U tom vremenu odrastanja degenerisali su se svi kriterijumi. Kako to dovesti u red, ispraviti, popuniti praznine, nadomestiti, a to je temelj za budućnost.
Današnje devojčice na (maloj) maturskoj večeri izgledaju kao "tetke sa 'ladnim trajnama". Nema povratka da bi se nešto učinilo. Za njih je u ponudi novi trend u svakom segmentu kulture, tako lagan, privlačan i lako razumljiv da ga one neće odbiti.
Skeptična sam i bojim se da će te neprimetne devojke ostati po strani.
Zašto mallo ko zna ko je npr. Anja Suša ali svi znaju imena veselih voditeljki sa aktuelnih roza tv stanica.
Tema je skoro delikatna jer šta god da kažeš izgleda kao uvreda a nije.
I zasto bih sad ja bila primjer, kao sto rece Strelac, zasto Srbija je Ceca??? to je fakat..., kad moja kcer jedva ali JEDVA da zna ko je Ceca???
Nisu li bas takvi problem?????
Nisu li bas takvi problem?????
Marea- Legendarni član
Koliko znam ti živiš van Srbije.
Kakve to veze ima????
Znam jos dosta njih koji zive van Srbije i Crne Gore, pa jos vise im djeca znaju Cecu....valjda cuju, tako zive, osjecaju, sta li vec je u pitanju...
Znam jos dosta njih koji zive van Srbije i Crne Gore, pa jos vise im djeca znaju Cecu....valjda cuju, tako zive, osjecaju, sta li vec je u pitanju...
Marea- Legendarni član
U pitanju je ono o čemu je Strelac pisao i ja se pridružujem njegovom mišljenju. Nema šta ko da se vređa. Pričajmo argumentovano.
A gdje se ovdje ko uvrijedio????
Marea- Legendarni član
Od svih tih gastarbajtera....Ceca je numero uno...i kud ces veceg argumenta od mog u tom slucaju?????
Marea- Legendarni član
Ti si Milice odrasla u nekom drugom, po mnogo cemu zdravijem okruzenju...
Ja nisam... od osnovne skole nam naturaju taj otpad... secam se jos neke 1993 su bili dizelasi, od 20 muskaraca u razredu 12-13 se celavilo, uvlacilo dukseve u trenerke i nosilo metalni kais... na sta to vizuelno lici, tesko je i opisati...
Bavio sam se sportom i svirao gitaru... i takve birao za drugare... mi smo bili "padavicari", za neke i narkomani... na maturskoj veceri u Hayatu pamtim raskreveljene pijane njuske kako padaju u trans uz "trazio si sve, i sve sam ti dala"... stojimo sa strane uz neizreceni komentar - brate mili, sta je ovo...
Imas opciju ili da se uklopis u to nistavilo, ili da furas svoj film... nikad nisam dozvolio da se uklapam u tako rastimovano drustvo. Sa ekipom iz gimnazije smo napravili rock band, i prasili po klubovima. To je bio izlaz iz ludila koje nas je okruzivalo. Upoznas lepezu raznih ljudi, stilova oblacenja, svetonazora... izasao si iz fabrike metalnih limova, i upoznao svet u svoj svojoj razlicitosti. Bili smo klinci, ali nas je sve ujedinjavala misao da svi zasluzujemo bolje...
Imali smo svoju revoluciju, na ulicama smo skinuli onog skota... ocekivali i sanjali bolji zivot koji ce nam ponuditi Evropa... naivno smo verovali da je tamo sve bolje, i da nam misle dobro... vremenom se pokazuje da je to samo malo bolje uredjena sredina sa gomilom trasha, niti nam misle dobro, niti ih zanimamo... zemlja smo treceg sveta koju koriste za radnu snagu, nisko placenu...
Ostaje nam da se pogledamo u ogledalo, gde smo i sta smo... i sami sebe da menjamo, bez ocekivanja da ce nam iko urediti sopstveno dvoriste... nece, na nama je odgovornost, i svaki covek u ovoj zemlji mora da bude svestan toga...
Ako hocemo da budemo bolji, moramo da verujemo u sebe, da mozemo, da hocemo... nema mesta sumnji i mrzovolji...
Ova tema, Ceca... to je samo neki orjentir koliko smo zglajznuli, inace po svemu drugom efemeran lik...
Ja nisam... od osnovne skole nam naturaju taj otpad... secam se jos neke 1993 su bili dizelasi, od 20 muskaraca u razredu 12-13 se celavilo, uvlacilo dukseve u trenerke i nosilo metalni kais... na sta to vizuelno lici, tesko je i opisati...
Bavio sam se sportom i svirao gitaru... i takve birao za drugare... mi smo bili "padavicari", za neke i narkomani... na maturskoj veceri u Hayatu pamtim raskreveljene pijane njuske kako padaju u trans uz "trazio si sve, i sve sam ti dala"... stojimo sa strane uz neizreceni komentar - brate mili, sta je ovo...
Imas opciju ili da se uklopis u to nistavilo, ili da furas svoj film... nikad nisam dozvolio da se uklapam u tako rastimovano drustvo. Sa ekipom iz gimnazije smo napravili rock band, i prasili po klubovima. To je bio izlaz iz ludila koje nas je okruzivalo. Upoznas lepezu raznih ljudi, stilova oblacenja, svetonazora... izasao si iz fabrike metalnih limova, i upoznao svet u svoj svojoj razlicitosti. Bili smo klinci, ali nas je sve ujedinjavala misao da svi zasluzujemo bolje...
Imali smo svoju revoluciju, na ulicama smo skinuli onog skota... ocekivali i sanjali bolji zivot koji ce nam ponuditi Evropa... naivno smo verovali da je tamo sve bolje, i da nam misle dobro... vremenom se pokazuje da je to samo malo bolje uredjena sredina sa gomilom trasha, niti nam misle dobro, niti ih zanimamo... zemlja smo treceg sveta koju koriste za radnu snagu, nisko placenu...
Ostaje nam da se pogledamo u ogledalo, gde smo i sta smo... i sami sebe da menjamo, bez ocekivanja da ce nam iko urediti sopstveno dvoriste... nece, na nama je odgovornost, i svaki covek u ovoj zemlji mora da bude svestan toga...
Ako hocemo da budemo bolji, moramo da verujemo u sebe, da mozemo, da hocemo... nema mesta sumnji i mrzovolji...
Ova tema, Ceca... to je samo neki orjentir koliko smo zglajznuli, inace po svemu drugom efemeran lik...
Strelac- Profi član
Svi smo mi imali svoju "REVOLUCIJU", o tome bih mogla na pet stranica, al' to nije tema...
Drugo, ja sam odrasla u Crnoj Gori., i ne vidim razliku izmedju mene i Vas...Ima mnogoooo ljudi koji su odrasli gdje i JA,i takodje otisli VANI, pa im djeca i te kako obozavaju Cecu, tako da...Ja sam jos uvijek u temi.. .
Drugo, ja sam odrasla u Crnoj Gori., i ne vidim razliku izmedju mene i Vas...Ima mnogoooo ljudi koji su odrasli gdje i JA,i takodje otisli VANI, pa im djeca i te kako obozavaju Cecu, tako da...Ja sam jos uvijek u temi.. .
Marea- Legendarni član
To je moć sadašnjeg trenutka savršeno shvaćen i iskorošćen.Avramova ::Sada sam odslušala tri pesme uz preskoke. Ovu što je laza ostavio, jednu gde ima bele pantalone kombinezon od čipke, i u zelenoj haljini.
U te tri pesme ona je pokazala svu svoju moć i umeće da zavara.
Sada Sinaj nastupite vi pa objasnite "fenomen ceca". Da li je kreiran dok je mjaukala i gušila se da izvuče pola oktave pa kada ne uspe onda urlikne "ajmO..." (poslednji samoglasnik obaveno naglasi, to je valjda ostalo iz kafane), dakle... ili su to bivši sadašnji trenuci učinili, a onda masa doživljava na tacni servirane idiotarije.
Znam odlično šta je masa, koncerti, ludilo, euforija i kako masa utiče, povodljivo negativno ili pozitivno, svejedno.
Sinaj- Profi član
- Broj poruka : 1337
Datum upisa : 06.05.2013
Isto kao i počiniti savršen zločin. Baš lepo.
mogu li otići negde na temu a da me ne sačeka sadašnjost,sebstvo,filozofiranje
banovaću vas sve.... znam administratora..
sablasni neveni su svi oni na koje televizija,grand,saša popović,brena,jana,ćana,ceca,miki,riki,nino,bađi mogu izvršiti uticaj
nobela bi zaslužio ko pronađe vakcinu protiv ove pošasti
banovaću vas sve.... znam administratora..
sablasni neveni su svi oni na koje televizija,grand,saša popović,brena,jana,ćana,ceca,miki,riki,nino,bađi mogu izvršiti uticaj
nobela bi zaslužio ko pronađe vakcinu protiv ove pošasti
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Krivica je u vestackim usnama, silikonima, trpavicama, zubima, mozda jetri,Avramova ::U kome je krivica: u ponudjaču ili konzumentu?
kosi, osmehu, boji donjeg vesa i ako jos sta zaboravio da dodam neka se
unese u zapisnik...
Pa ko voli prskano voce i kvalitetne pesticide neka izvoli...
Vukota- Počasni član
- Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013
Vukota po ko zna koji put briljira
Milose, svaka ti je ka Petra Petrovica...
Milose, svaka ti je ka Petra Petrovica...
Strelac- Profi član
Jedno mi nije jasno, zasto bi "krivica" bila u svim tim nebitnim stvarima...Bas kao da covjek ne moze da bira..a mozee...Vukota ::Krivica je u vestackim usnama, silikonima, trpavicama, zubima, mozda jetri,Avramova ::U kome je krivica: u ponudjaču ili konzumentu?
kosi, osmehu, boji donjeg vesa i ako jos sta zaboravio da dodam neka se
unese u zapisnik...
Pa ko voli prskano voce i kvalitetne pesticide neka izvoli...
Marea- Legendarni član
Te "sitnice" ne padaju svakome na pamet.
Vukota je napisao mini kozeriju.
Vukota je napisao mini kozeriju.
Znam sta je Vukota napisao...
Govorim o sebi...i onome sto mi nije jasno...Sve mozes da pogledas, odgledas, poslusas, ali ne moras i da budes "fan"....Mozes samo da se eventualno zabavis...
Govorim o sebi...i onome sto mi nije jasno...Sve mozes da pogledas, odgledas, poslusas, ali ne moras i da budes "fan"....Mozes samo da se eventualno zabavis...
Marea- Legendarni član
Nego, dal Ceca zraci prijaju sablasnim nevenima? Jesu li oni uvenuli il bujaju?
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Vraga bujaju baš kao što i ona ne buja. Puknuće ko balon a onda se povući kao Greta Garbo. Eto, skoro da lepo mislim o njoj.
Kako ne bujaju?? Pa nije davno bilo...ravno 100.000 na koncertu..???
Mislite da za tako malo vremena "basta vene"...????
Mislite da za tako malo vremena "basta vene"...????
Marea- Legendarni član
Strana 37 od 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 37 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?