Ko je trenutno na forumu
Imamo 39 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 39 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 36 od 44
Strana 36 od 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Možda, mada mi se čini da je tekst nešto dunkliji.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Nije, skroz je isto kao ranije...
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Onda je ok. Sada mogu mirno pristaviti kafu, majstori samo što nisu stigli.
Jaoooo, kako ces izdrazati....ja sjutra spavam, subota je, do bar 12 h
Marea- Legendarni član
Da bi čovek znao razliku izmedju dobrog i lošeg, mora da upozna i jedno i drugo. Ceca svojom muzikom na mene ne ostavlja nikakav utisak, ali ostavlja ušće i arena.
Sinaj- Profi član
- Broj poruka : 1337
Datum upisa : 06.05.2013
uuh sinaj...loša je i narkomanija,ubistvo... a ja to ne bih probao
nije ceca zlo,žena je pevačica,zabavljačica,estradna radnica...
njen uspeh ili neuspeh, kvalitet ili nekvalitet nema sa zlom nikakve veze
nije ceca zlo,žena je pevačica,zabavljačica,estradna radnica...
njen uspeh ili neuspeh, kvalitet ili nekvalitet nema sa zlom nikakve veze
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
O tome sam ja pisala, Ali Strelac me nije razumeooo...Sinaj :: Da bi čovek znao razliku izmedju dobrog i lošeg, mora da upozna i jedno i drugo. Ceca svojom muzikom na mene ne ostavlja nikakav utisak, ali ostavlja ušće i arena.
Marea- Legendarni član
Kako bih mogla pisati o Ceci da je nisam čula?!Sinaj :: Da bi čovek znao razliku izmedju dobrog i lošeg, mora da upozna i jedno i drugo.
A ovo što pišete da moram upoznati dobro i loše, pa svakako samo što ne moram sve da upoznam, ali je dobro da loše prepoznam.
Fascinira vas masa ili građevine?Ceca svojom muzikom na mene ne ostavlja nikakav utisak, ali ostavlja ušće i arena.
Mene zaista fascinira to more ljudi, koji su dosli da gledaju i slusaju Cecu, vise me oni fasciniraju, negoli sama Ceca..
Marea- Legendarni član
Građevine.Avramova ::Kako bih mogla pisati o Ceci da je nisam čula?!Sinaj :: Da bi čovek znao razliku izmedju dobrog i lošeg, mora da upozna i jedno i drugo.
A ovo što pišete da moram upoznati dobro i loše, pa svakako samo što ne moram sve da upoznam, ali je dobro da loše prepoznam.Fascinira vas masa ili građevine?Ceca svojom muzikom na mene ne ostavlja nikakav utisak, ali ostavlja ušće i arena.
Sinaj- Profi član
- Broj poruka : 1337
Datum upisa : 06.05.2013
šta bi da je nema....
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Dopada vam se arena i ušće?Sinaj ::Građevine.
Ta masa kad krene da talasa, ja se u cudu nadjem...To je nesto neopisivo..to ne moze tj nije mogao ni Dzekson...to je jednom rijecju Fenomen...
Marea- Legendarni član
Marea ::Ta masa kad krene da talasa, ja se u cudu nadjem...To je nesto neopisivo..to ne moze tj nije mogao ni Dzekson...to je jednom rijecju Fenomen...
Reci da se salis, pa ce biti lakse
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
Ako kazem da se salim, sto se masa talasa (Usce, Marakana itd), onda ce biti jasno da lazem, zar ne?
Nego moje kljucno pitanje je bilo, zasto je to tako???
Ipak, ovo treba objasniti, zar ne??
ili je moguce da je toliko Srba u totalnoj "ofanzivi"...??
Poslednji izmenio Marea dana Ned Nov 24, 2013 11:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Marea- Legendarni član
Sada sam odslušala tri pesme uz preskoke. Ovu što je laza ostavio, jednu gde ima bele pantalone kombinezon od čipke, i u zelenoj haljini.
U te tri pesme ona je pokazala svu svoju moć i umeće da zavara.
Sada Sinaj nastupite vi pa objasnite "fenomen ceca". Da li je kreiran dok je mjaukala i gušila se da izvuče pola oktave pa kada ne uspe onda urlikne "ajmO..." (poslednji samoglasnik obaveno naglasi, to je valjda ostalo iz kafane), dakle... ili su to bivši sadašnji trenuci učinili, a onda masa doživljava na tacni servirane idiotarije.
Znam odlično šta je masa, koncerti, ludilo, euforija i kako masa utiče, povodljivo negativno ili pozitivno, svejedno.
U te tri pesme ona je pokazala svu svoju moć i umeće da zavara.
Sada Sinaj nastupite vi pa objasnite "fenomen ceca". Da li je kreiran dok je mjaukala i gušila se da izvuče pola oktave pa kada ne uspe onda urlikne "ajmO..." (poslednji samoglasnik obaveno naglasi, to je valjda ostalo iz kafane), dakle... ili su to bivši sadašnji trenuci učinili, a onda masa doživljava na tacni servirane idiotarije.
Znam odlično šta je masa, koncerti, ludilo, euforija i kako masa utiče, povodljivo negativno ili pozitivno, svejedno.
Juuu ja sam dodala recenicu a ona mi se nakacila na prethodni post, E bas sam Ceca...
Marea- Legendarni član
Mare, iskreno cu ti reci...Marea ::Ako kazem da se salim, sto se masa talasa (Usce, Marakana itd), onda ce biti jasno da lazem, zar ne?
Masa je tolika, zato sto je tu osim klinaca koji nemaju pojma ni o cemu, i veliki broj ljudi poput tebe, koji joj se dive, voleli bi da budu kao ona... ali ne smeju to javno da priznaju, vec se izgube u toj masi koja se talasa...
Odgovore na pitanja koje postavljas mogla bi da potrazis prvo u sebi, i svom pogledu na njih... sve ce ti posle biti jasno...
Strelac- Profi član
Strelac, To je To...Dakle, moja zelja da budem kao Ceca, dominira...ali to javno ne smijem da priznam...i tako sam se izgubila u masi koja talasa...i to Bogami pozamasno talasa,,, imam par kg vise...
Odgovore zasto Srbija voli Cecu treba da trazim u sebi??
Marea- Legendarni član
Mozemo da se salimo, a mozemo i da pricamo ozbiljno... nista nije problem...Marea ::Strelac, To je To...Dakle, moja zelja da budem kao Ceca, dominira...ali to javno ne smijem da priznam...i tako sam se izgubila u masi koja talasa...i to Bogami pozamasno talasa,,, imam par kg vise...
Pitala si me ozbiljno, i ozbiljno sam odgovorio... osecam u tebi dozu divljenja prema onome sto je ona postigla, a to da si fan njenih pesama dokazujes ostavljajuci njene pesme... tvoja stvar Mare, oko toga nema sta da se preganjamo... ja sam potencirao drugu stvar, a to je da ti negde i uvidjas sve njene mane, ali te fascinira "masa"... pa ne bi bas otvoreno da nastupis kao njen fan, nego to radis oprezno...
Ceca nije Srbija... Srbija je za mene mnogo vise i od Cece, i od te mase, i svega sto potpada pod to... pa kad kazes da Srbija voli Cecu, moram da zavrtim glavom levo-desno
Srbija voli jednog Nikolu Teslu, Milutina Milankovica, Stevana Mokranjca, Nadezdu Petrovic, Duska Kovacevica, Novaka Djokovica... to su velicine o kojima se uci, i ucice se u skolama, ljudi koji su proslavili ovu zemlju i ovaj narod...
Ceca... nece biti ni fusnota za 30 godina...
Strelac- Profi član
Tačno je da neće, ali će ostaviti "gorke plodove".Strelac :: Ceca... nece biti ni fusnota za 30 godina...
Mislim da sve ono sto miss Raznatovic predstavlja vise plod vremena i mentalnog stanja u kome zivimo... znaci nije uzrok, nego posledica... kao sto npr i Slobodan Milosevic nije pao sa neba, nego je simbol jednog poraznog mentalnog i duhovnog stanja u kom smo bili kao nacija krajem 80-ih. Zaklanjati se iza njih kao krivaca je neuvidjanje izvora, vec oklanjanje posledica, dok uzroci ostaju...Avramova ::Tačno je da neće, ali će ostaviti "gorke plodove".Strelac :: Ceca... nece biti ni fusnota za 30 godina...
Nismo po tome unikat, svaki narod ima svoje promasene likove kojima se u jednom momentu divio... ono sto je najvaznije, na dugi rok, takvi ne dobijaju bitku...
Jel moze neko da zamisli da ce neko 2043. sedeti u nekom klubu i slusati Cecu... nema teorije, zato sto je to bofl roba, nema nikakvu muzicku i umetnicku vrednost... zavrsice na deponiji gde i zasluzuje...
Ali mogu da zamislim kako nasi unuci, ma kako ziveli u tehnoloski robotizovanom i sterilnom svetu, puste Elvisov My Way... to je pesma za sva vremena, dok ce Kukavica jos malo kukati, pa ce utihnuti...
Strelac- Profi član
Iako je off, moram da pustim kralja... da dezinfikujemo malo ovu temu
I did it my way
Strelac- Profi član
Strelac, cek samo da skontam da "sitiram recenice" kako treba pa cu ti odgovoriti...Ocigledno je da si ili fejk ili seljak, terece nema...Izvini, to je samo moje misljenje...ne znaci da je okey...
Marea- Legendarni član
Marea ::Ocigledno je da si ili fejk ili seljak, terece nema...Izvini, to je samo moje misljenje...ne znaci da je okey...
Mastovito...
Strelac- Profi član
Strana 36 od 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 36 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra