Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters

Strana 15 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Sledeći

Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Johnny-Azra Sre Nov 03, 2010 1:56 pm

Cleopatra ::
Draga Kleopatra,muzika je stvar izbora a ne kako ti kažeš,invazija...Ako ti nije stalo do takve muzike ,nećeš je ni sušati...Nije mi jasno zbog čega bi se ti osjećala seljačinom zbog jednog takvog stiha...Zašto se baviš analizom nečega što ti se ne sviđa..Meni to pomalo liči da sadomazohizam...Ako te opterećuju stihovi poput ovih,i ako se ti osjećaš seljačinom zbog ovoga,onda ti nisi normalna...Praviti od ovoga državno pitanje i razmišljati kakvu muziku Željko Mitrović sluša..Mislim stvarno ...Da bog sačuva... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 3835376317
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Avramova Sre Nov 03, 2010 2:03 pm

Tema se nalazi na DRUŠTVU a ne na MUZICI i to treba znati razlikovati i u tom smislu diskutovati.

Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 5:54 pm

Cleopatra
Kada ne bismo znali, ne bismo mogli ni da kazemo da je to jedan obican shit.
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 473429

Ta muzika nije stvar izbora, to je invazija. Svuda te toliko izbombarduju, a reci priproste i urimovane nalik onim pesmicama iz osnovne skole, pa uleti taj stih u glavu
Tačno tako; ne možeš da izbegneš, i da hoćeš; to izvire sa svih strana, kao iz zapušene kanalizacije.
No, očito je da će se uvek naći neko ko će i tom prostakluku prišiti određenu vrednost, ne bi li time maskirao svoju mentalnu lenjost...
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Sre Nov 03, 2010 7:05 pm

Postavljao sam slike Cece na forume aludirajući ili poredeći Cecu sa pre svetom bogorodicom ali nisam tvorac plagijata..Ceca je obične žena iz srpskog naroda i nevidim razlog da se na ovom forumu polemiše o njenoj prošlosti ,sadašnjosti ili kvalitetu njenih tekstova Pojedini bi za pare i guzice dali a kamoli pjevali narodnjačke pesme..

Poslednji izmenio widowerprince dana Čet Nov 04, 2010 2:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Prince
Super član
Super član

Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Sre Nov 03, 2010 7:37 pm

Прослављајући Мајку Дјеву ми се радујемо, пре свега, томе што се у Њој открила истина о нама самима...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 3835376317
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 7:48 pm

Ceca je obične žena
Ne polemišemo mi ovde o njoj, mada bi neki da se to tako postavi, već o fenomenu, kome je ona reprezentativni eksponent.
Kao što je pomenuto njeno ime, moglo je gore u naslovu biti stotina drugih, no, ona je najveća "zvezda" turbo-folka, pa je zato ona pomenuta.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Sre Nov 03, 2010 7:54 pm

Proizvodite negativno mišljenje o srbima i kulturi uopšte kod u tome je problem.Znam... vi ste odmalkli u kuturi sa vješticama..
Prince
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Sre Nov 03, 2010 8:00 pm

uzdizu se pogresne stvari iz bogate srpske kulture.
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Sre Nov 03, 2010 8:05 pm

kao na primjer
Prince
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 8:05 pm

widowerprince ::Proizvodite negativno mišljenje o srbima i kulturi uopšte kod u tome je problem.Znam... vi ste odmalkli u kuturi sa vješticama..
Upravo suprotno; pokušavamo da objasnimo zašto treba prestati sa "proizvodnjom" takvih subkulturnih proizvoda, pokušavamo da "čistimo" sopstveno dvorište. Neće to nestati ako se prećutkuje; korov se čupa, on neće uvenuti sam...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Sre Nov 03, 2010 8:09 pm

Ako roba ide zašo ne prodavati,kada je u pitanju muzika?

Poslednji put izmenio widowerprince dana Čet Nov 04, 2010 3:38 pm, izmenio ukupno 2 puta
Prince
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 8:10 pm

Šta je tu tebi toliko zasmetalo, nije mi najjasnije? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 510826
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Sre Nov 03, 2010 8:14 pm

Ništa samo sam aktivan na temi Ceca.. :bum tras:
Wow koliko samo obožavalaca Cece ,pridružujemo se i mi iz LGBT ovoj cecomaniji

vidite kako je oko nas sve šareno Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 479116528

Poslednji put izmenio widowerprince dana Čet Nov 04, 2010 3:42 pm, izmenio ukupno 2 puta
Prince
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 8:41 pm

E, onda je u redu... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 74719 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 682252
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Čet Nov 04, 2010 1:36 pm

Ja sam za to da se svi Srbi emancipuju i pocnu slisati operu...Svi splavovi da se
preprave u operske dvorane...Ceca pothitno da se protjera iz Srbije i da joj se sudi zbog kvarenja omladine...Ili da i ona pocne da pjeva operu...Operska diva Ceca vecerAS U VASEM GRADU izvodi poznatu operu,,LEPI GROME MOJ,,..
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Nov 04, 2010 1:44 pm

Bravo, bravo, bravissimo, Cecu sa tom operom na bis!
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Čet Nov 04, 2010 1:50 pm

Ceco mi te volimo,Ceco mi te volimo...Ceca,ceca,ceca,ceca ubi baba zeca...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Nov 04, 2010 1:57 pm

Ubi baba zeca? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 4022889699
Kad se sve srusi na nemocna pleca jedne pevacice, na njene grudi, gde je tu pravda, molicu lepo?
Ceca nista nije kriva. Ceca je uspesna poslovna zena. Peva filozofske pesme. Cita Tolstojevskog, i ko joj sta moze?
Eci peci pec ciji je Cecin zec?
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Čet Nov 04, 2010 2:09 pm

I ja kazem da nije kriva koleginice,ali mi niko ne vjeruje...Ceca je jedena postena zena iz postene i junacke familije Velickovic,koja ima tri spomenice u kuci,to treba postovati...Ceca izuzetno voli zeceve i pomaze im...Vrsni je poznavalac Tolstojevskog...Pricala je da je lcno upoznala Anu Karenjinu i da je ostala opcinjena njome..
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Nov 04, 2010 2:42 pm

A mi smo opcinjeni Cecom. I tako u krug.
Sve ovo pisemo da bi bilo jasno: Ne moze Srbin bez pasulja, gibanice i Cece u bilo kom obliku, ni nas komsiluk ne moze bez Cece. Kome to nije jasno neka bude npr.Japanac. Ili Svedjanin. U opciji ostaju jos mnogi, npr. Slovenci- oni i njihova muzika su izrazito,.....Smesni. Bar meni. Slovencima su O.K. svi ti momci sa malim harmonikicama obuceni u narodne nosnje. Ko Austrijanci.
Biram Cecu jer je ona mene izabrala. Tu sam gde sam- ni za gde sam nisam.
Slusam razlicitu muziku, a za veselje, nista bolje od Cece i njenih kolega i koleginica. Uz ''Seviljskog berberina'' se ne mozes ''raspistoljiti'', mozes sanjariti, to da, ali, u svatovima se veseli do zore, a ''Berberin'' sisa kratko, ko bi to dva puta gledao u jednom danu, slusao pomno? Uz Cecu si ziv ako zivis na Balkanu i sire. Jos mnogo sire. Mozemo da se pravimo Englezi, ali, fake je fake. Ceca je orginal, fenomen made in Serbia. To smo mi. Ne pise nam libreto Emanuel Schikanederali, sta ima veze?
Samo opusteno batice.
Sareni smo, zato vredimo.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Čet Nov 04, 2010 3:18 pm

Koleginice ,ja bih te sad izljubio za ovi post..Genijalno... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 1666717886
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pet Nov 05, 2010 12:09 am

Divlja :: a za veselje, nista bolje od Cece i njenih kolega i koleginica. Uz ''Seviljskog berberina'' se ne mozes ''raspistoljiti''

Nije valjda da je "Seviljski berberin" jedina alternativa Ceci? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 3137150671

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 A030 U gadnom sam problemu, ne mog' se raspistoljim uz Cecu, racunam da bi trebalo da se zabrinem 🇭🇲

Btw, widowerprince, hvala za onaj video, poznajem vrlo dobro doticnog lika i smejem se vec 15 minuta :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 3681966919:
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Nov 05, 2010 12:22 am

Snowflake ::
Nije valjda da je "Seviljski berberin" jedina alternativa Ceci? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 624403

Ne obaziri se, to ona i Džoni meni teraju inat (bar misle da to rade), inaše i oni prezru rečenu, mada iz drugih razloga... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 74719
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Nov 05, 2010 8:39 am

Johnny-Azra ::Koleginice ,ja bih te sad izljubio za ovi post..Genijalno... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 1666717886

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 1666717886
Mi se, poznato je siroj javnosti ljubimo. Ljubimo i tu siru javnost, a ljubimo i Cecu.Tako nam se zalomilo sa nasom Cecom. Svemir je tako mali za nasu Cecu :cmok:

Snowflake ::
Nije valjda da je "Seviljski berberin" jedina alternativa Ceci? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 3137150671

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 A030 U gadnom sam problemu, ne mog' se raspistoljim uz Cecu, racunam da bi trebalo da se zabrinem 🇭🇲
Nisi u problemu koji je neresiv, samo ne umes da se posteno raspistoljis. Very Happy
Mozda mislis da Cecu moze da zameni recimo ''Carobna frula'' u svatovima?
Ili mozda ''Bijelo Dugme''? Sa moje tacke gledista ''Bijelo dugme'' nije daleko od Cece, uzela sam ga za primer u koji se gotovo svi ostali uklapaju. Mozda slusas jazz, slusam ga i ja , mozda rock, slusa ga i Johnny, mozda punk, volim ga, mozda trance, obozavam i to itd.
Sve je to luk i voda na splavu uz reku ili na nekom veselju opstenarodnog tipa- onog za svakoga.
Dobro, ne bas za svakoga, ali za vecinu koja se uz tako nesto raspistolji, opusti, ne misli na gramatiku, ne misli uopste nesto dubokoumno vec se jednostavno opusti i prepusti trenutku koji nije da se upisuje u dogadjaje sezone, ali nije ni za baciti- samo kada pomislimo na vreme stresa u kome zivimo. No stress!

Danas u Srbiji i nema neke bogzna kakve alternative Ceci i Cecinim kolegama i koleginicama kad je u pitanju veselje, ono, peva se do zore, slavi uz muziku. Postoji stara, dobra, proverena narodna muzika, postoji njen sadasnji muzicki oblik koji se bez Cece ne racuna, ta neka turbo- folk generacija pevaca i pevacica koji nisu pali sa kruske pravo na TV vec su se zapatili u ovom narodu po mestima gde se covek nada i ne nada.To sto oni pevaju ide, trazi se, zaradjuje novac. A svi pevaju zbog novca, cak i operski umetnici da se razumemo. I smesno mi kada neko pomene glupe tekstove tih pesma turbo folka, kojih ima, a ne misli npr.na priglupe, otuzne pop- grupice u Srbiji koje mlate praznu slamu oponasajuci ''narodnjake'' ili na neke repere od kojih coveku moze da pozli od kolicine abnormalnih gluposti koje izvaljuju, rock muzika ovde gotovo da i ne postoji, ''garazu'' niko ne placa i ne ceni, ne zove na tezge koje su isplative, a ne moze se stalno ziveti od stare slave i muzike iz proslosti. U ''ozbiljnu'' muziku od fine kulturno- vazdignute elite odavde niko ne ulaze ni dindzu, i tako redom. To je alternativa Ceci- nema validnu alternativu, pa se cudimo, kako to Ceca drma, trese?

Kada se sve sabere, kada se oduzme i pomnozi, Ceca nije kriva za takvo stanje, nisu ni njene kolege.

I na kraju, svako ima pravo da slusa ili ne slusa neku vrstu zvuka koji je nekome muzika a nekome ''shit''. Stvar ukusa, raspolozenja u nekom momentu zivota, stvar odabira. Ruzno je kada i tu predrasude umesaju prste, pa kao, Johnny slusa ''Azru'' a ne moze Cecu- to ne ide. Ko kaze da ne ide, neki mediokritet? Zasto ne bi islo? Neko ima granice do kojih moze, sme i hoce da ide. Nekome su takvi limiti strana rec- moze li se to prihvatiti bez predrasuda?
Hvala lepo:).

Evo bas sada mi je u glavi ona arija iz ''Rigoleta'' Vojvoda od Mantove peva ...''zena je varljiva...'' bas mi je to guba, ali takvu muziku sigurno necemo slusati kada budemn zenila sina. Ne ide to.

Ceca je srpski brend bre! Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 2191740389
Fri Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 15 1666717886 ,''udari opet, grome moj!'' :cmok:
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pet Nov 05, 2010 10:15 am

Koleginice,ubi nas folrianje i preseravanje,ali sto ces i to je sastavni dio zivota..Nego sto sam htio reci...CECA je vise nego Srpski brend...Ona je,ona je,ona je...Pza kad nemam rijeci koje bi opisale velicinu poput CECE...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu