Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 61 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 61 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters

Strana 14 od 44 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Sledeći

Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Fristajlo Uto Nov 02, 2010 10:37 pm

Avramova :: Zbog čega smatraš da je Ceca vredna tolike hvale. Moliću jasno, glasno, argumentovano. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 86379
Tu se radi o aksiomu, argumenti nisu potrebni; ne razumeš ti to, jbg... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 129758 Veruj geniju, okoristi se njegovim mentalnim dometima... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 473429
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Hipi Uto Nov 02, 2010 10:38 pm

Johnny-Azra ::Slavena hvala ti što si postavila tako divnu pjesmu...Nek vide šta je prava vrijednost i umjetnost... 🐷

E jbg sad :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3681966919:
Hipi
Hipi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Nov 02, 2010 10:55 pm

U kome je krivica: u ponudjaču ili konzumentu?
Uvek u ponuđaču; u našem slučaju, ostavljen je bez ikakve kontrole i nadzora, i to se maksimalno zloupotrebljava.
To ima i svoju ekonomsku logiku; nekvalitetni umetnik plaća da ga emituješ, a kvalitetnom moraš da daš honorar; ako se dovoljno sroza kriterijum, eto čistog profita... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 894808
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Nov 02, 2010 11:00 pm

Avramova ::Johnny, ne preteruj, nisi ti tema već Ceca. Ja pa ja, kakav hvalisavac.
Moram jbg da se hvalim...Ja sam genije,velemajstor...Trebalo bi geniju otvoriti temu....
A sad da ti odgovorim na pitanje..
Avramova ::
Ako je baš toliko razumeš, daj nam to objasni ali ozbiljno. Zbog čega smatraš da je Ceca vredna tolike hvale. Moliću jasno, glasno, argumentovano. 🇭🇲
Prvo...Ceca je prvakinja naše estrade,čiji kvalitet je neosporan...Ima kako glas ,tako i stas...Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...Ona je mega otkrovenje Srbije..Ceca je jedinstvena...Njene glasovne mogućnosti su neprevaziđene...Filozof ,znalac,retoričar...Veliki govornik...Čitava Srbija leži na njenim leđima...Osvaja teritorije bez ijednog ispaljenog mjesta...Cijelu Evropu je bacila pod noge...Evo, mislim da je ovo dovoljno za obožavanje jedne vrsne interpretetorke folkorlne narodne muzike...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hipi Uto Nov 02, 2010 11:06 pm

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699

Johnny-Azra ::Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...

U pravu si. Recimo, "moje suze padaju na gore". To je vrhunac filozofije. Cak se protivi i zakonima fizike. :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3681966919:
Hipi
Hipi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Nov 02, 2010 11:07 pm

Fristajlo ::[/img]
Tako je Fri...Genije nikad ne griješi...Ceca je alfa i omega...Sa njom sve počinje,i završava se...Cecina mentalna dostignuća su ogromna,čak šta više,genijalna...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Nov 02, 2010 11:10 pm

Jeste, sve je tako...
Aj sad malo olabavi... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 892468
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Nov 02, 2010 11:15 pm

Hipi ::Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699

U pravu si. Recimo, "moje suze padaju na gore". To je vrhunac filozofije. Cak se protivi i zakonima fizike. :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3681966919:
Pa zar nije...Aj neka tebi padaju na gore ako mogu...Aj se ti usprotivi zakonima fizike...Nemožeš,jer nemaš taj kvalitet,nemaš harizmu koju CECA ima..Ali vidim da i ti znaš poneki stih iz njenih pjesama,što je veoma pohvalno...Drago mi je da i tebi uvo ponekad uhvati poneki filozofski ,a pri tome,protivni stih zakonima fizike...Bravo...CECO mi te volimo... ❤
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Nov 02, 2010 11:19 pm

Hipi ::Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3726945182 Hipi, ostaje mi samo da konstatujem da je Mona Liza mačiji kašalj za instituciju zvanu "ceca". Čula sam da jedan savremeni filozof sprema studiju o njoj. Da to nije naš Johnny? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 128863565
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Nov 02, 2010 11:21 pm

Fristajlo ::
Aj sad malo olabavi
Opet podliježeš uticaju moj Fri...

Poslednji izmenio Admin dana Sre Nov 03, 2010 6:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ...)
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Nov 02, 2010 11:30 pm

Johnny-Azra ::
Opet podliježeš uticaju moj Fri...
Podležem smaranju; udavio si temu, ižvakao štos.
Smišljaj neki drugi.
Znam da je teško, ali- pokušaj... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 384
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Nov 02, 2010 11:36 pm

E jbg sad ...Tema je uopšte ižvakana,bezvezna...Ali,CECA je CECA... ❤
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Nov 02, 2010 11:57 pm

Jesmo li okončali cirkus ili je na pomolu neki novi alfa, beta, delta ili jednostavno pink zrak?
Problem i jeste u tome što je taj problem prosto institucionalizovan na mnogo vrlo tiražnih medija, svi koji bi trebali da reaguju to vide, a ne preduzimaju ništa, iz potrebe za tim medijima, jer oni direktno utiču na javno mnjenje, pa samim tim i na biračku mašineriju. Tako je interesni krug zatvoren, i niko ne sme da načini prvi korak, jer ne želi da se prihvati rizika da bude bar privremeno "izopšten" sa tih medija. To je veliki biznis, ta industrija šunda, okreće se priličan novac, i piramidalno je organizovan; prilično je jasno, kako se ruši neka piramida, i odakle treba da se krene sa demontiranjem...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Nov 03, 2010 12:05 am

Fristajlo :: To je veliki biznis, ta industrija šunda, okreće se priličan novac, i piramidalno je organizovan; prilično je jasno, kako se ruši neka piramida, i odakle treba da se krene sa demontiranjem...

Upravo tako. Sve to nekome izgleda benigno dok se ne zadre u suštinu problema, a problem takve vrste ostavlja posledice koje će se teško prevazići. Ili ćemo se boriti protiv toga, ili ćemo posrnuti više nego što jesmo.

Korist od cele stvari imaju baš oni koji konzumiraju suprotno.

Poslednji izmenio Avramova dana Sre Nov 03, 2010 12:05 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 12:08 am

Korist od cele stvari imaju baš oni koji konzumiraju suprotno.
Upravo tako.
Šta misliš, da Mitrović i njegovi saradnici slušaju te gluposti?
Ne kažem baš da je redovan na Operi, ali svakako se ne odmara kod kuće uz urlik zurli...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dotore Sre Nov 03, 2010 12:27 am

Prvo...Ceca je prvakinja naše estrade,čiji kvalitet je neosporan...Ima kako glas ,tako i stas...Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...Ona je mega otkrovenje Srbije..Ceca je jedinstvena...Njene glasovne mogućnosti su neprevaziđene...Filozof ,znalac,retoričar...Veliki govornik...Čitava Srbija leži na njenim leđima...Osvaja teritorije bez ijednog ispaljenog mjesta...Cijelu Evropu je bacila pod noge...Evo, mislim da je ovo dovoljno za obožavanje jedne vrsne interpretetorke folkorlne narodne muzike...

Ja imam žestok osećaj da ti nas ovde baš pošteno zajebavaš, nikako mi ne ide azra i ceca, osim ako ti se baba nije zvala Azra pa ti je nick mešavina babinog i dedinog imena, je li sinovac?
:Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3681966919:
Dotore
Dotore
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Nov 03, 2010 12:41 am

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4022889699

Dakle, kako sam već pisala... ova sociološka pojava može ostaviti veoma loš uticaj na buduće generacije. Kako su ove sadašnje već zatrovane sindromom zvani "ceca", logično je da će potomci zatrovanih takodje poneti klicu otrova.

Ipak, nada je u mladima koji su odoleli uticaju pink zraka.

P.S. To je bio samo pokušaj dragog nam kolege Johnnya da nas ubedi u postojanje nepostojećeg. :zvizduće:
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Nov 03, 2010 1:08 am

ova sociološka pojava može ostaviti veoma loš uticaj na buduće generacije.
Ništa se neće popraviti dok s u to ne umeša država kao cenzor. To se samo tako i obrazovanjem i kulturom rešava, a obrazovanje i kultura su ugušeni...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Sre Nov 03, 2010 10:33 am

P.S. To je bio samo pokušaj dragog nam kolege Johnnya da nas ubedi u postojanje nepostojećeg. :zvizduće:
Čudo jedno,nisi živa da me ne pomeneš...Ja sam genije,doktor profesdor,najljepši,najbolji i kao takvom nemožeš da mi odoliš..Hvala Kume Čoče što mi poklanjaš pažnju...Ja sam sretan zbog toga...Zaslužila si jednu divnu pjesmu od CECE,pošto je ovo tema o njoj...Evo Kume Čoče samo za tebe...
❤
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Sre Nov 03, 2010 10:49 am

Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3500004451
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Sre Nov 03, 2010 10:56 am

Burla ::
Ja imam žestok osećaj da ti nas ovde baš pošteno zajebavaš,
Znači kresnulo...:ringe:
Burla ::
nikako mi ne ide azra i ceca, osim ako ti se baba nije zvala Azra pa ti je nick mešavina babinog i dedinog imena, je li sinovac?
:Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3681966919:

Jok,deda mi se zvao Johnny....

Kod mene još nije al' samo što nije.

Poslednji izmenio Admin dana Sre Nov 03, 2010 6:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ...)
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Sre Nov 03, 2010 11:00 am

slavena ::Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3500004451
Jelda da je pjesma vrhunska...Znam ja što kume Čoče voli da sluša...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Sre Nov 03, 2010 11:18 am

slavena ::Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 3500004451
Jelda da je pjesma vrhunska...Znam ja što kume Čoče voli da sluša...

Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2531996303 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2013163487
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Sre Nov 03, 2010 11:55 am

slavena ::
Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2531996303 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2013163487
Nije nije,to je sam za nas seljake koji neznamo pravu vrijednost muzike...Jbg,šta da se radi..Mi ne slušamo,pink flojda,EKV,Azru,Led Cepelin...I da ne nabrajam dalje ..Ništa mi od toga ne slušamo...To je rezervisano samo za muzičke znalce...A koliko vidim,uhvati im uvo poneki stih iz njenih pjesama pa ga kao iz topa stave na temu i raspravljaju...Ali neka neka,iskopaće njih Bili, ja ti kažem... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 4027700691
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cleopatra Sre Nov 03, 2010 1:29 pm

slavena ::Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2531996303 Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 14 2013163487

Kada ne bismo znali, ne bismo mogli ni da kazemo da je to jedan obican shit.

A koliko vidim,uhvati im uvo poneki stih iz njenih pjesama pa ga kao iz topa stave na temu i raspravljaju...
Ta muzika nije stvar izbora, to je invazija. Svuda te toliko izbombarduju, a reci priproste i urimovane nalik onim pesmicama iz osnovne skole, pa uleti taj stih u glavu i covek se oseti kao prava jedna seljacina.
Elem, ja cesto kopam te stihove i analiziram. Neki su naprosto ingeniozni, jer jedva dokucimo sta je pesnik zaista hteo reci...

Primer:

Usne vrele kao zar,
da li je to s neba dar? ~subjekat se gadno opek'o kad je usne svoje drage dotak'o... kako je za zivota sa istom bio izuzetno greshan, da ne kazem ogresio se o nju, opekotine dozivljava kao boziju kaznu...

Znam da nije bio san,
istu vatru ooooosecam... ~opekotine prvog stepena podsecaju ga da nije sanjao, da su opekotine zaista ovako ozbiljne razine zakljucujemo po umetnikovom akcentu na slovu o.
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 44 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu