Ko je trenutno na forumu
Imamo 61 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 61 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 14 od 44
Strana 14 od 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Tu se radi o aksiomu, argumenti nisu potrebni; ne razumeš ti to, jbg... Veruj geniju, okoristi se njegovim mentalnim dometima...Avramova :: Zbog čega smatraš da je Ceca vredna tolike hvale. Moliću jasno, glasno, argumentovano.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Johnny-Azra ::Slavena hvala ti što si postavila tako divnu pjesmu...Nek vide šta je prava vrijednost i umjetnost...
E jbg sad ::
Hipi- Profi član
- Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36
Uvek u ponuđaču; u našem slučaju, ostavljen je bez ikakve kontrole i nadzora, i to se maksimalno zloupotrebljava.U kome je krivica: u ponudjaču ili konzumentu?
To ima i svoju ekonomsku logiku; nekvalitetni umetnik plaća da ga emituješ, a kvalitetnom moraš da daš honorar; ako se dovoljno sroza kriterijum, eto čistog profita...
Moram jbg da se hvalim...Ja sam genije,velemajstor...Trebalo bi geniju otvoriti temu....Avramova ::Johnny, ne preteruj, nisi ti tema već Ceca. Ja pa ja, kakav hvalisavac.
A sad da ti odgovorim na pitanje..
Prvo...Ceca je prvakinja naše estrade,čiji kvalitet je neosporan...Ima kako glas ,tako i stas...Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...Ona je mega otkrovenje Srbije..Ceca je jedinstvena...Njene glasovne mogućnosti su neprevaziđene...Filozof ,znalac,retoričar...Veliki govornik...Čitava Srbija leži na njenim leđima...Osvaja teritorije bez ijednog ispaljenog mjesta...Cijelu Evropu je bacila pod noge...Evo, mislim da je ovo dovoljno za obožavanje jedne vrsne interpretetorke folkorlne narodne muzike...Avramova ::
Ako je baš toliko razumeš, daj nam to objasni ali ozbiljno. Zbog čega smatraš da je Ceca vredna tolike hvale. Moliću jasno, glasno, argumentovano.
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Johnny-Azra ::Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...
U pravu si. Recimo, "moje suze padaju na gore". To je vrhunac filozofije. Cak se protivi i zakonima fizike. ::
Hipi- Profi član
- Broj poruka : 2044
Datum upisa : 19.03.2010
Godina : 36
Tako je Fri...Genije nikad ne griješi...Ceca je alfa i omega...Sa njom sve počinje,i završava se...Cecina mentalna dostignuća su ogromna,čak šta više,genijalna...Fristajlo ::[/img]
Johnny-Azra- Super član
Jeste, sve je tako...
Aj sad malo olabavi...
Aj sad malo olabavi...
Pa zar nije...Aj neka tebi padaju na gore ako mogu...Aj se ti usprotivi zakonima fizike...Nemožeš,jer nemaš taj kvalitet,nemaš harizmu koju CECA ima..Ali vidim da i ti znaš poneki stih iz njenih pjesama,što je veoma pohvalno...Drago mi je da i tebi uvo ponekad uhvati poneki filozofski ,a pri tome,protivni stih zakonima fizike...Bravo...CECO mi te volimo...Hipi ::Johnny-Azra ::Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...
U pravu si. Recimo, "moje suze padaju na gore". To je vrhunac filozofije. Cak se protivi i zakonima fizike. ::
Johnny-Azra- Super član
Hipi ::Johnny-Azra ::Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...
Hipi, ostaje mi samo da konstatujem da je Mona Liza mačiji kašalj za instituciju zvanu "ceca". Čula sam da jedan savremeni filozof sprema studiju o njoj. Da to nije naš Johnny?
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Opet podliježeš uticaju moj Fri...Fristajlo ::
Aj sad malo olabavi
Poslednji izmenio Admin dana Sre Nov 03, 2010 6:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ...)
Johnny-Azra- Super član
Podležem smaranju; udavio si temu, ižvakao štos.Johnny-Azra ::
Opet podliježeš uticaju moj Fri...
Smišljaj neki drugi.
Znam da je teško, ali- pokušaj...
E jbg sad ...Tema je uopšte ižvakana,bezvezna...Ali,CECA je CECA...
Johnny-Azra- Super član
Problem i jeste u tome što je taj problem prosto institucionalizovan na mnogo vrlo tiražnih medija, svi koji bi trebali da reaguju to vide, a ne preduzimaju ništa, iz potrebe za tim medijima, jer oni direktno utiču na javno mnjenje, pa samim tim i na biračku mašineriju. Tako je interesni krug zatvoren, i niko ne sme da načini prvi korak, jer ne želi da se prihvati rizika da bude bar privremeno "izopšten" sa tih medija. To je veliki biznis, ta industrija šunda, okreće se priličan novac, i piramidalno je organizovan; prilično je jasno, kako se ruši neka piramida, i odakle treba da se krene sa demontiranjem...Jesmo li okončali cirkus ili je na pomolu neki novi alfa, beta, delta ili jednostavno pink zrak?
Fristajlo :: To je veliki biznis, ta industrija šunda, okreće se priličan novac, i piramidalno je organizovan; prilično je jasno, kako se ruši neka piramida, i odakle treba da se krene sa demontiranjem...
Upravo tako. Sve to nekome izgleda benigno dok se ne zadre u suštinu problema, a problem takve vrste ostavlja posledice koje će se teško prevazići. Ili ćemo se boriti protiv toga, ili ćemo posrnuti više nego što jesmo.
Korist od cele stvari imaju baš oni koji konzumiraju suprotno.
Poslednji izmenio Avramova dana Sre Nov 03, 2010 12:05 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Upravo tako.Avramova ::
Korist od cele stvari imaju baš oni koji konzumiraju suprotno.
Šta misliš, da Mitrović i njegovi saradnici slušaju te gluposti?
Ne kažem baš da je redovan na Operi, ali svakako se ne odmara kod kuće uz urlik zurli...
Prvo...Ceca je prvakinja naše estrade,čiji kvalitet je neosporan...Ima kako glas ,tako i stas...Pjesme su joj izvanredne,da ne kažem filozofske...Ona je mega otkrovenje Srbije..Ceca je jedinstvena...Njene glasovne mogućnosti su neprevaziđene...Filozof ,znalac,retoričar...Veliki govornik...Čitava Srbija leži na njenim leđima...Osvaja teritorije bez ijednog ispaljenog mjesta...Cijelu Evropu je bacila pod noge...Evo, mislim da je ovo dovoljno za obožavanje jedne vrsne interpretetorke folkorlne narodne muzike...
Ja imam žestok osećaj da ti nas ovde baš pošteno zajebavaš, nikako mi ne ide azra i ceca, osim ako ti se baba nije zvala Azra pa ti je nick mešavina babinog i dedinog imena, je li sinovac?
::
Dotore- Napredni član
- Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47
Dakle, kako sam već pisala... ova sociološka pojava može ostaviti veoma loš uticaj na buduće generacije. Kako su ove sadašnje već zatrovane sindromom zvani "ceca", logično je da će potomci zatrovanih takodje poneti klicu otrova.
Ipak, nada je u mladima koji su odoleli uticaju pink zraka.
P.S. To je bio samo pokušaj dragog nam kolege Johnnya da nas ubedi u postojanje nepostojećeg. :zvizduće:
Ništa se neće popraviti dok s u to ne umeša država kao cenzor. To se samo tako i obrazovanjem i kulturom rešava, a obrazovanje i kultura su ugušeni...ova sociološka pojava može ostaviti veoma loš uticaj na buduće generacije.
Čudo jedno,nisi živa da me ne pomeneš...Ja sam genije,doktor profesdor,najljepši,najbolji i kao takvom nemožeš da mi odoliš..Hvala Kume Čoče što mi poklanjaš pažnju...Ja sam sretan zbog toga...Zaslužila si jednu divnu pjesmu od CECE,pošto je ovo tema o njoj...Evo Kume Čoče samo za tebe...Avramova ::
P.S. To je bio samo pokušaj dragog nam kolege Johnnya da nas ubedi u postojanje nepostojećeg. :zvizduće:
Johnny-Azra- Super član
Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi.
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Znači kresnulo...:ringe:Burla ::
Ja imam žestok osećaj da ti nas ovde baš pošteno zajebavaš,
Burla ::
nikako mi ne ide azra i ceca, osim ako ti se baba nije zvala Azra pa ti je nick mešavina babinog i dedinog imena, je li sinovac?
::
Jok,deda mi se zvao Johnny....
Kod mene još nije al' samo što nije.
Poslednji izmenio Admin dana Sre Nov 03, 2010 6:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ...)
Johnny-Azra- Super član
Jelda da je pjesma vrhunska...Znam ja što kume Čoče voli da sluša...slavena ::Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi.
Johnny-Azra- Super član
Johnny-Azra ::Jelda da je pjesma vrhunska...Znam ja što kume Čoče voli da sluša...slavena ::Dzoni.... :bum tras: svaka ti cast na odabranoj pesmi.
Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase.
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Nije nije,to je sam za nas seljake koji neznamo pravu vrijednost muzike...Jbg,šta da se radi..Mi ne slušamo,pink flojda,EKV,Azru,Led Cepelin...I da ne nabrajam dalje ..Ništa mi od toga ne slušamo...To je rezervisano samo za muzičke znalce...A koliko vidim,uhvati im uvo poneki stih iz njenih pjesama pa ga kao iz topa stave na temu i raspravljaju...Ali neka neka,iskopaće njih Bili, ja ti kažem...slavena ::
Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase.
Johnny-Azra- Super član
slavena ::Ali ja bih rekla posto mnogi zaista znaju i te kako sta ona peva da je to i za ostale narodno - forumske mase.
Kada ne bismo znali, ne bismo mogli ni da kazemo da je to jedan obican shit.
Ta muzika nije stvar izbora, to je invazija. Svuda te toliko izbombarduju, a reci priproste i urimovane nalik onim pesmicama iz osnovne skole, pa uleti taj stih u glavu i covek se oseti kao prava jedna seljacina.Johnny-Azra ::
A koliko vidim,uhvati im uvo poneki stih iz njenih pjesama pa ga kao iz topa stave na temu i raspravljaju...
Elem, ja cesto kopam te stihove i analiziram. Neki su naprosto ingeniozni, jer jedva dokucimo sta je pesnik zaista hteo reci...
Primer:
Usne vrele kao zar,
da li je to s neba dar? ~subjekat se gadno opek'o kad je usne svoje drage dotak'o... kako je za zivota sa istom bio izuzetno greshan, da ne kazem ogresio se o nju, opekotine dozivljava kao boziju kaznu...
Znam da nije bio san,
istu vatru ooooosecam... ~opekotine prvog stepena podsecaju ga da nije sanjao, da su opekotine zaista ovako ozbiljne razine zakljucujemo po umetnikovom akcentu na slovu o.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Strana 14 od 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 14 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?