Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 37 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 37 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters

Strana 8 od 44 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Sledeći

Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Mastifal Pon Nov 01, 2010 12:24 am

pa nije bas tako, kako sad-kome se svidja... ja ovde vidim nekakvu osudu sireg opsega, mada je problem u tome sto takvim 'sabanskim', kako gore napisa, stavom, samo dokazujete enormnu kolicinu ogorcenosti prema vlastitim (ne)sposobnostima,kao i vecina srbijanaca. opet po principu-ko te *ebe kad si glup Smile
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1568
Datum upisa : 18.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 Empty Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 8:25 am

Ceca je prava diva Balkanske muzike...Ona je nešto najbolje što se moglo desiti Srbiji u zadnjih 20 godina...Oplemenila je muzičku scenu toliko,da se to i te kako sjetilo na muzički imidž,mogu reći slobodno,cijelog Balkana,u svijetu...Ceca je pojava koja je bila potrebna ovom napaćenom narodu...Njene pjesme govore sve,oslikavaju današnjicu...Ceca je na neki način prorok...O umjetničkim vrijednostima tekstova izlišno je govoriti..Mslim da su pravi rariteti,i imaju veoma velku vrijednost...Ona je čak i trener,vođa jednog od najbojih evropskih klubova,žena koja zna šta hoće...Ona je pravi uzor omladini širom Balkana...Žalosno je da pored njeni glasovnih kvaliteta,iznošenja pjesama na sceni,raskošne ljepote ide neko drugi na evroviziju...Poslati nju kao predstavnika Srba na evroviziju značilo bi pun pogodak...Evropa bi se svadigla na noge,Kosovo bi nam se vratilo..Ulazak u E.U.bio bi ubrzan...CECU za ambasadora pri U.N....Ceco volimo te... ❤
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Pon Nov 01, 2010 8:59 am

Zanimljivo je da je baš izabrana Ceca, ako se dobro sjećam Dragana M. je došla prva na scenu i dan danas ta pjevačica je po glasu, stasu i ukusu daleko gora od Cece, pa opet izabrana je Ceca za nekoga koga treba okriviti. Za šta je kriva uopšte? Za umjetnost...umjetnosti odavno nema, na ovim prostorima je bilo Ceca i prije Cece i odavno je narodna muzika prešla u neki turbo folk.
Akcenat je stavljen na Cecu, neka bude kriva za sve što se desilo ovom napaćenom narodu.

Poređenje Marije Kalas i Cece je u najmanju ruku neukusno, školovana operska pjevačica i jedna obična djevojka iz sela...mislim...uozbiljimo se. Neko voli operu, neko obične pjesme, neko turbo folk a neko rok, pop, tehno, pank itd bar je to tako raznovrsno. O ukusima ne vrijedi raspravljati.

Fri pitanje za tebe i Av da imate priliku popiti kafu sa Cecom da li bi je odbili?
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Nov 01, 2010 10:16 am

Orhideja ::
Fri pitanje za tebe i Av da imate priliku popiti kafu sa Cecom da li bi je odbili?
Pio sam ja kafu i sa manje interesantnima, ali se uopšte ne radi o tome.
kada bih mogao da biram da li bih kafu pio sa njom ili sa Marijom Kalas, bila bi "mrtva trka"; no, kada bih mogao da biram koga da slušam, e- tu se stvari menjaju. Jer, njih dve se bave nečim što se zove umetnost pevanja, muzikom, a samo jedna je to zadržala u svom ekspozeu...
No, čak ni to nije tema u ovome; "Ceca" je fenomen, bez obzira na gospođu Ražnatović, koja je takođe delimično žrtva jednog opasnog trenda, samo se razlikuje po tome što je ona odlično finansijski obeštećena u toj igri. Trend se sastoji u tome što je godinama sistematski srozavan kriterijum toga šta je dobro i vredno epiteta da se naziva umetnost i umetnik, a šta ne, i to se obavezno preliva i u druge sfere društvenog miljea. Kulturološka devijacija i inflacija proizvela je strahovit pad kriterijuma u mnogo važnijim aspektima naših života, i tako smo došli do nekog stadijuma da su ljudi postali nezahtevni, nesposobni da pravilno i nezavisno prosuđuju šta je za njih dobro, a šta loše. Postali su podložni uticaju marketinga do te mere i toliko nekritični prema svemu oko sebe, da je bilo lako izvedivo prodati im lošu robu kao dobru i kvalitetnu, jer su izgubili orijentir.
Tada smo i svi mi postali roba široke potrošnje; to nas je učinilo robom, kojom se trguje, izgubili smo moć da zabranimo, da nećemo, pravo da nas se pita. Tada je ukinuta demokratija; jer, ona nije mogućnost biranja između loših, već mogućnost izbora boljih. Svima je ovo prilično jasno, samo što su neki spremni da to vide (to su oni koje zovu teoretičarima zavere) i oni, koji u pokušaju da taj pežorativni epitet izbegnu - negiraju sa podsmehom.
Ceca? Osrednji talenat, dopunjen marketinškim trikovima do spektakularnosti. Jer, to što ona radi je njen maksimum; ta fuzija nekoliko jeftinih muzičkih štosova svakako ne zaslužuje da dobija toliki prostor, a još manje da zauzme toliki; ima nas, koji se sećamo nekih imena narodne muzike, koja neću ni da pomenem u istoj rečenici sa ovakvom osrednjom pevačicom, da ih ne uvredim kao umetnike, jer je razlika u umetničkom dometu tolika da je to ponekad i komično.
I dan danas rade neki drugi taj "posao" daleko talentovaniji izvođači, neuporedivo veštiji i obrazovaniji, ali im se ne daje toliko prostora. Zašto, objasnio sam gore, pa ko shvata, shvata.
Ko ne, neka odvrne neki mega hit do koske i nek' uživa; ali, nemoj da mi se posle žali na vlast. Ona je taman takva; osrednja.
To je realnost...
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pon Nov 01, 2010 10:19 am

Mastifal ::au jbt, ne mogu da verujem da jedna zena (ali doooobra zena,da ne kazem 'extra pi***a) moze da vam nabije toliko kompleksa... he he , oslabio ego, proradila sujeta, 'oce to... pateticni ste kao i cela ova tema uostalom...

Da ti pravo kazem, evo ja joj bas zavidim! Toliko se inferiorno osecam pored takve jedne persone da cu sad da se stidim jedno pola sata! Embarassed Kakvi, covece, ko bi se jos merio s takvim glasom, takvom elokvencijom, takvom postenjem, eeeej! Cak se mislim... jebote, ako je stvarno tako dobra k'o sto kazes, mozda bih je i ja kresnula :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919:

I jeste neukusno poredjenje Marije Kalas sa ovom prostakusom, jer Marija Kalas se bavi muzikom i tu nema mesta raspravi o ukusima. Nego, sta je to tako fascinantno u ispijanju kafe sa seljancicom iz Zitoradje? 🇭🇲
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 10:31 am

Mastifal :: da uprostim...? ovo je za av@

Nema potrebe, čak i tvoju logokloničnu misao potpuno razumem i ne opravdavam ali, ti na to imaš pravo.

fri@ jbg,svako u zivotu ima sanse da iskoristi inteligenciju i nesto postigne, sad, to sto 'sabanoidi' bleje, to je vec, cini mi se, nedostatak unapred pomenutog... (po principu 'ko te *ebe sto si glup)... Smile

Hajde ovo stavi u kontekst "fenomen Ceca". Koji je to kvalitet koji ona nudi pa da s opravdanjem nosi epitet "Ceca kraljica"? Daj makar jedan, tri je nemoguće ni izmisliti.

Kreni od pretpostavke da nikada nije bila Arkanova žena. Šta bi ponudila javnosti?

Kažeš...

(ali doooobra zena,da ne kazem 'extra pi***a)

... a onda cela misao

Mastifal ::au jbt, ne mogu da verujem da jedna zena (ali doooobra zena,da ne kazem 'extra pi***a) moze da vam nabije toliko kompleksa... he he , oslabio ego, proradila sujeta, 'oce to... pateticni ste kao i cela ova tema uostalom...

Kome ona nabija komplekse? Tu si lupio. Napisah nešto a ti me nisi razumeo. Da je slikarka, možda, ali samo možda bi moglo da se kod mene i sličnih meni (koji se bave slikanjem) pojavi zrnce sujete ali to ovoga puta nije slučaj pa, prema tome, i dalje je tvoje obraćanje neistomišljenicima lupetanje. Pitam se, kakva sujeta radi u slučaju muškaraca koji Cecu ne doživljavaju kao umetnicu već kao običan šund.

Niti smo mi patetični niti tema. Ovaj problem se posmatra iz malo ozbiljnijeg ugla a ne prostog (sujeta, ljubomora i te gluposti).

Mastifal ::Jbt, tebi lupa svako ko vidi dalje od tastature, pateticno. Cini mi se da je tako bilo i na onoj temi o nasilju nad roditeljima pa si je pomerila u levo kod Albukerkija... I nisam ja nista lupio nego vam je tema pala u vodu zajedno sa vasim misljenjem, idem da potopim jos neku dok mi ne pocne film.. Smile

Ma kako da ne! Sve si nas potopio svojim argumentima, a naročito mene kada te optužujem da lupaš. Nisi korektan ali nema veze. Ne bi valjalo da smo svi jednaki.

Orho,

Iskreno, želja da popijem kafu sa Cecom kao javnom ličnošću se ne nalazi na mom spisku (da ga imam).
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 10:42 am

Snowflake :: I jeste neukusno poredjenje Marije Kalas sa ovom prostakusom, jer Marija Kalas se bavi muzikom i tu nema mesta raspravi o ukusima. Nego, sta je to tako fascinantno u ispijanju kafe sa seljancicom iz Zitoradje? 🇭🇲

Tačno da je neukusno i prva sam spomenula Mariju Kalas a evo i kada, neka se zna:

Dragana ::
Fascinantna je svaka glazba koja u čovjeku uspije pobuditi pozitivnu emociju . Pa zvala se ta glazba ; pop , rok ili folk ... Bila to Seln Dion ili pak Ceca ...
Fascinantnost Cece je u djeliću njenoga glazbenoga zvuka , njenoga glasa i riječi ...

Avramova ::Šta ćemo nazvati fascinacijom stvar je ličnog prepoznavanja. Mnogi greše jer, ako kažem da me Ceca fascinira (a ne fascinira me), šta da kažem za Mariju Kalas koja je svojim opusomm fascinirala planetu Zemlju. Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 4200506399

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 4242552882
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 10:42 am

Orhideja ::
Druže,ja neznam što oni imaju protiv CECE...Jeli najbolja,jeste...Jeli najljepša,jeste...
Jeli pamena,jeste...E sad,ona nije kriva što je najpopularnija i što svi redom oće da je s*ebu...Da ti kažem nešto ..Ja mslim da se radi o ljubomori..Pogledaj ovo druže...
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 Ceca_raznatovic
Vjeruj mi da bi mnoge voljele da izgledaju poput nje....CECO mi te volimo...Uz tebe smo... ❤
Da sam žemsko ja bih je stavio na avataru... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 1656610304
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 10:47 am

@Johnny

Neka je sve to što si pobrojao tačno (stvar je ličnog doživljaja), zaboravio si ključnuu stvar; zna li Ceca da peva?

Imam protiv Cece ohoho, kako ne bih imala. Beše gradjanski rat.

Dobro je da nisi žensko. :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919:
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 11:00 am

Avramova ::@Johnny
Neka je sve to što si pobrojao tačno (stvar je ličnog doživljaja), zaboravio si ključnuu stvar; zna li Ceca da peva?
Ceca ne da pjeva,nego pjeeeeeeeeeeva....Da nezna da pjeva nebi bila u sam vrh...
Avramova ::
Imam protiv Cece ohoho, kako ne bih imala. Beše gradjanski rat.
jel ti to oćeš da kažeš da je CECA svijom muzikom izazvala građanski rat,ili je zbog CECE izbio građanski rat...CECA zaslužuje da se vode ratovi zbog nje...
Dobro je da nisi žensko. :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919:
Da sam žensko ona bi mi bila idol...A pošto sam muško idol mi je deda Johnny...
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pon Nov 01, 2010 11:01 am

Avramova, nisam ja imala nameru da ti zamerim sto spominjes Kalasovu, vec sam se samo nadovezala na onu pricu o tome da je neukusno porediti ih, ali ne iz razloga sto je Ceca samouka pevaljka i sto neko voli turbo folk i sto je to stvar ukusa, vec zato sto je smesno uopste i pomisliti na poredjenje ove dve zene. U bilo kom smislu.
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 11:05 am

Johnny-Azra ::
Ceca ne da pjeva,nego pjeeeeeeeeeeva....Da nezna da pjeva nebi bila u sam vrh...

Znaš li ti Johnny šta je slavujeva pesma za cecino pevanje?

@Snowflake

Razumela! :cheers:
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Pon Nov 01, 2010 11:09 am

Snowflake ::

Jesam tebe nesto pitao? Idi kuvaj rucak i uzivaj...

Av@ pa ti si stvarno neozbiljna... plasis se cece, a... plasio bih se i ja crnih dzipova :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919: Sve citam tvoje postove i ostale u nizu, i ne kapiram sta si njima htela da kazes... Otvorila si temu iz dubine nekog tesko ukorenjenog kompleksa, predrasuda i ko zna cega jos, bez nekog osnova, i dokazujes kako je 'tamo neka' zena upropastila ovu drzavu, ako sam ja dobro razumeo... Ostali su ti se pridruzili u vredjanjima bez osnova, naravno, bole mene za Cecu ali se smejem vasem nacinu razmisljanja i to me posebno raduje. Nastavite tako, bilo bi dosadno da je suprotno :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919:

Poslednji izmenio Mastifal dana Pon Nov 01, 2010 11:24 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pon Nov 01, 2010 11:21 am

Mastifal ::
Jesam tebe nesto pitao? Idi kuvaj rucak i uzivaj...
A ti si mi cale pa bi trebalo da te pitam pre nego sto nesto napisem? :Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3681966919:
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Pon Nov 01, 2010 11:25 am

pa mislio sam da ti je IQ barem malo zinad sobne temperature (kod mene u sobi je oko 28 C)... Izgleda da sam se zaebao...

I, kako to obično biva, u nedostatku argumenata, krećemo sa uvredama.

Ubuduće, molim bez vredjanja.

Poslednji put izmenio Avramova dana Pon Nov 01, 2010 11:57 am, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : Opomena zbog nepoštovanja Pravilnika)
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 11:26 am

Znaš li ti Johnny šta je slavujeva pesma za cecino pevanje?
Kume Čoče,znaš l ti što je CECINO pjevanjue za slavujevu pjesmu...Eeeeeeeeeeeeee...Onda ti ne razumiješ njene pjesme... :cush:
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 11:32 am

Snowflake ::vec zato sto je smesno uopste i pomisliti na poredjenje ove dve zene. U bilo kom smislu.
Jesi ti držala svijeću Kalasovoj,pa znaš kakva je ona bila ..A..Ja CECI jesam i znam da je poštena...E tako mure moje,da znaš,i da znaš da je bolji čoek od Kalasove sto puta...Ču Marija Kalas i CECA...I to u bilo kom smislu...Bože mi pamet sačuvaj od ovakvih izjava.... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3835376317
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Nov 01, 2010 11:35 am

Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 GetFile
Pogledaj ovo rođo..Jbt,kao da gledam četnika... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3835376317
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Pon Nov 01, 2010 11:37 am

vidim rodjace, vidim... dobro da je obrijala bradu... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3835376317
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 11:40 am

Očigledno da nisi shvatio suštinu istinskog problema i ja više nemam nameru da ti suprotstavim svoje mišljenje.
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 2555104738

Poslednji izmenio Avramova dana Pon Nov 01, 2010 12:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : korekturna greška)
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 11:45 am

Johnny-Azra ::
Pogledaj ovo rođo..Jbt,kao da gledam četnika... Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 3835376317

Kada si promenio mišljenje o četnicima? Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 2531996303

Molim malo ozbiljnosti na temi, govorimo o Cecinom "umetničkom" uticaju na današnju populaciju.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Pon Nov 01, 2010 11:47 am

zato sto ti postovi nemaju veze sa vezom, i ne isplati ti se da pises o istim. koji je to istinski problem, 3 miliona nezaposlenih? istinski problem je onaj koji vidis kad izadjes na ulicu, ovaj ovde, samo fikcija... posto vidite nekakve probleme tako gde ih ni retardirano dete od sedam godina ne vidi... ne zato sto je retaerdirano, vec stoga sto ni njemu nije tesko da ga resi...

Rodjule, ista majka, ja kad ti kazem...
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Nov 01, 2010 11:53 am

Opet logoklonija. Pa baš je problem, izmedju ostalog, što veliki procenat od tih tri miliona nezaposlenih pada u trans slušajući i gledajući Cecu koja se, zahvaljujući vihoru gradjanskog rata obogatila i postala to što jeste. O mladima da i ne govorim, tu je tek problem.

Rekoh da neću više, otelo se.

Poslednji izmenio Avramova dana Pon Nov 01, 2010 11:59 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Pon Nov 01, 2010 11:55 am

pa mislio sam da ti je IQ barem malo zinad sobne temperature (kod mene u sobi je oko 28 C)... Izgleda da sam se zaebao...
Vidis, zato se ja po pitanju tvog IQ-a uopste nisam zajebala Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 2945899434

Uvek su me po forumima fascinirale ove pojave koje, kad ne znaju sta bi pametnije rekle na odredjenu temu, pocnu da vredjaju neistomisljenike i jos kontaju da su smesni Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene - Page 8 2945899434
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dotore Pon Nov 01, 2010 11:56 am

I, kako to obično biva, u nedostatku argumenata, krećemo sa uvredama.

Ubuduće, molim bez vredjanja.

Mastife
NE bih da se mešam, ali čini mi se da je ovo za IQ uvreda, ali naravno tvoj potpis i "genijalni" postovi govore o tebi više nego što sanjaš.
Dotore
Dotore
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 44 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu