Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 3 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Moj hit danas
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptyNed Nov 24, 2024 7:38 am od andjeo01

» Šta trenutno slušate?
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Smisao našeg života-Zašto postojimo

+41
Gama*
Victoria
Храст
trijak
naOpaka
inspy
laza
Mesrine
Marea
Enna
Istina ex Natasha
Vulin
Jurivaka
Andjela
digitalmandrak
sini_do
cvjeticanin
Miško
Clan 436
Debilko
Bass
L2
M.Z.K.I
diotimo
ellen
Fi Pi
Avramova
Fristajlo
Anhelito
pjer
cat09
RINGE
Lila
Hipi
Orhideja
Sklad odjeka
KirJanja
Dragana
Vidra
slavena
Johnny-Azra
45 posters

Strana 7 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 Empty Re: Smisao našeg života-Zašto postojimo

Počalji od Makarije Ned Jan 01, 2017 4:57 pm

@Gama*
Vrlo jednostavno i lepo rečeno.
Ne bih imao šta da dodam.
Makarije
Makarije
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1379
Datum upisa : 13.12.2016

Nazad na vrh Ići dole

Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 Empty Re: Smisao našeg života-Zašto postojimo

Počalji od laza Ned Jan 01, 2017 6:14 pm

Svako od nas,rođenih na ovoj planeti, može za sebe reći da je dao doprinos razvoju civilizacije,ljudske vrste,svetske kulture i to i jeste svrha našeg postojanja.Ma koli bio taj doprinos je značajan,globalno veliki.
Rođeni smo da smislimo polugu,točak,računar,da osmislimo gradove,ulice,da uzgajamo nove sorte voća,povrća.To je naša svrha,smisao našeg života,razlog postojanja,doprinos koji donesimo razvoju evolucije.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miško Pon Jan 02, 2017 12:35 am

Smisao života je u racionalnom i iracionalnom. Racionalno neka bi bilo gola priroda : piće hrana i kresannje... - po Vuletu produžetak vrste. Iracionlano : unutrašnji psihički život(radost, žalost, spoznanje smisla, poznanje Boga...) i smrt kao glavni cilj.(Ko ne veruje neka lično Boga pita)
Miško
Miško
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 1976
Datum upisa : 19.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Pon Jan 02, 2017 12:38 am

Da bi produžili vrstu...isto kao i životinje....
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1743
Datum upisa : 30.12.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Jan 02, 2017 12:41 am

Da je tako, život bi u proseku bio tri puta kraći.

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Pon Jan 02, 2017 12:43 am

Surovo je ali istinito...Dok izrodiš potomke, odgajiš, izvedeš na put, oni dobiju svoje porodice i onda KRK...Bogu na istinu i tu je The end, gudbaj Čarli ili kako god....
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Pon Jan 02, 2017 12:50 am

Avramova ::Da je tako, život bi u proseku bio tri puta kraći.

Pa i nije baš tako, prosečan Rimljanin je živeo 25-30 godina i krk.
Sadašnji životni vek dugujemo uznapredovaloj medicini i higijeni.

U kamenom dobu je ljudski vek iznosio prosečno 19 godina, u starom veku 25-30 godina, u srednjem veku 35-40 godina, u 19. veku oko 50 godina. U prvoj polovini 20. veka prosečno se živelo oko 60 godina, da bi u novije vreme životni vek iznosio oko 70 godina, a u nekim zemljama se već kreće i oko 80 godina (u Japanu je 82).
https://www.krstarica.com/zdravlje/nega/starenje-i-kako-ga-usporiti/
Iceman
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Jan 02, 2017 9:58 am

U redu je korisni podatak a ja sam pisala u odnosu na današnjicu.

Godine 2000. u Francuskoj prosečni životni vek je iznosio 83 godine dok danas iznosi 87 godina. Kažu da tome imaju zahvaliti vinu, pravilnoj ishrani i uzimanju vitamina ne samo u prirodnom obliku već i kao suplemente. Više

____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Makarije Uto Jan 03, 2017 9:11 am

Cipelica ::Surovo je ali istinito...Dok izrodiš potomke, odgajiš, izvedeš na put, oni dobiju svoje porodice i onda KRK...Bogu na istinu i tu je The end, gudbaj Čarli ili kako god....
Upravo tako, što se pre pomiriš sa tim više ćeš ceniti život.
Iceman ::Pa i nije baš tako, prosečan Rimljanin je živeo 25-30 godina i krk.
Sadašnji životni vek dugujemo uznapredovaloj medicini i higijeni.
Nemam šta da dodam na ovo. Pravo u centar.
laza ::Rođeni smo da smislimo polugu,točak,računar,da osmislimo gradove,ulice,da uzgajamo nove sorte voća,povrća.To je naša svrha,smisao našeg života,razlog postojanja,doprinos koji donesimo razvoju evolucije.
Svakako da je naš pojedinačni doprinos evoluciji jedna od svrha našeg prolaznog života.
Makarije
Makarije
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1379
Datum upisa : 13.12.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Uto Jan 03, 2017 1:27 pm

Avramova :: Kažu da tome imaju zahvaliti vinu, pravilnoj ishrani i uzimanju vitamina ne samo u prirodnom obliku već i kao suplemente.

Pa to sam i rekao kad sam rekao higijena, jer higijena je, citiram: "Higijena obuhvaća opće i praktične postupke koji osiguravaju dobro zdravlje i čistoću. Ovi postupci, koji služe sprječavanju bolesti, njihovom širenju i poboljšavanju zdravlja, razlikuju se jako od kulture do kulture, pa tako nešto što je prihvatljivo u jednoj kulturi ne mora biti prihvatljivo u drugoj. U medicinskom kontekstu termin "higijena" odnosi se na održavanje zdravlja i zdravog života."
Iceman
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 1:31 pm

Ok, svejedno sam bila fokusirana na današnjicu. Sa ostalim se slažem, kako ne bih.

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 4:33 pm

Život ti nanosi suze i smeh
srce tera na ljubav i greh
godine donose poruku umnu
da jednoga dana svi će da umru...

Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 4:47 pm

Sve više postajem svesna da smisao mog života postaje testo. Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 500484114

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Iceman Uto Jan 03, 2017 5:24 pm

Nadam se da je gluten free Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919
Iceman
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 5:47 pm

Jeste dušo, potpuno je free, nabavila sam brašno kod seljaka. Sada ću uslikati ovaj koji sam upravo izvadila iz rerne. To nije hleb, to je poezija. Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 308918087

Dođi da ga probamo zajedno kada već ne možemo da ostrimo zajedno :Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 5:49 pm

Oho Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 5:53 pm

Šta hoćeš, je l' ti krivo što tebe nisam zvala. Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919

Šalim se, makar da znam da će doći no neće, radi petu smenu Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 5:55 pm

Na leba? Neeeeeeeeeeee....Nego zamiišljam tebe i Ajsija, kako sečeš vruće parče, a Ajsi ćuti i gledi..... i razmišljam kome lepše leži da baČa konfete Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 6:08 pm

Aha too, bolje nemoj da nas zamšljaš zajedno. Mislim da bih jela konfete umesto hleba. I konfete bih bacala pa makar me on podigao uvis obzirom da je visok do plafona a ja lahka ko perce.

~~~

Smisao mog života su osećanja prema svemu što me okružuje, od Istoka, Zapada, Severa i Juga, do plavog dubokog neba i svih zvezda i njihovih treperavih igri, i svih mora i njihovih magičnih dubina.

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 6:09 pm

Avramova ::Aha too, bolje nemoj da nas zamšljaš zajedno. Mislim da bih jela konfete umesto hleba. I konfete bih bacala pa makar me on podigao uvis obzirom da je visok do plafona a ja lahka ko perce.  

Ne verujem da bi jela konfete, dobar je Ajsi Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3603980482 Dao bi ti leba Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jan 03, 2017 6:14 pm

Ma ne bi, dao bi mi da bacim u kofu za smeće ambalažu od konfeta a on bi se divio i jeo 'leba i uz 'leba. ali dobro, on bi makar spremio bogatu večeru. :Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919

Ajs, ako misliš da sam preterala slobodno kaži i ja ću Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 2072322780

Πάντα ῥεῖ
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 6:15 pm

I još bi ti rekao " A štrudla, di ga je ?"  Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 2214231980

Garantujem da se smeje Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 3681966919
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Svarog Uto Jan 03, 2017 6:33 pm

Vecita borba..... Gledas samo da ne padnes, a ako padnes da sto pre ustanes...
Skupo prodas svoju kozu, i nedas dusmanima da te pobede, nikad.....

To bi rekao moj ortak iz Zemuna......
Svarog
Svarog
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2116
Datum upisa : 04.11.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cipelica Uto Jan 03, 2017 6:35 pm

Pametan ti taj ortak i dobro to da upamtiš....
Cipelica
Cipelica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Svarog Uto Jan 03, 2017 6:41 pm

Pa ja se samo sa takvima druzim, nisi valjda sumnjala.... Smisao našeg života-Zašto postojimo - Page 7 479116528
Svarog
Svarog
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2116
Datum upisa : 04.11.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu