Ko je trenutno na forumu
Imamo 31 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 31 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Biti direktan
+42
Strelac
Lilith
Kamikaza
promaja
sini_do
Bole
laza
Batista
Mojra
Komsinica
ttooma
Вучица
babamara
Marea
cvjeticanin
Debilko
Marko
Enna
Cleopatra
Koza
Istina ex Natasha
Prince
furija
Goga_
212ganna
Miško
Mesrine
slavena
Vulin
Djeneral
Orhideja
jelena
NFS_MW_girl
Fristajlo
Avramova
inspy
naOpaka
Anchy81
Sklad odjeka
Dragana
Vidra
ellen
46 posters
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 7 od 12
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Biti direktan
inspy ::ма волим истину више него леба да једем. Обзирност према другој страни се некако подразумева.
Ево чисто да додам. Ми са једним -добар дан- правимо однос са другом особом, друга особа захтева наш одговор...што дубљи однос више одговорности и тежине, самим тим неке личне истине. Ја то бар тако прилично равно гледам. У неком најдаљем смислу, однос према богу или најдаљој тачки је нека наша највећа истина и директност. Е сад ваљда је само питање ко шта тражи, немам појма...и колико је то тешко применити на свакодневни живот..
Ma meša me Enna često sa Milanom Mladenović, kaže da sam genije poput njega-
Ali pusti je, preteruje majke mi.
Debilko- Profi član
- Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 62
Izvinjavam se na direktnosti, ti me pre podsećaš na Teofila Pančića što i nije tako loše obzirom na tvoje poimanje stanja u Srbiji.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::Izvinjavam se na direktnosti, ti me pre podsećaš na Teofila Pančića što i nije tako loše obzirom na tvoje poimanje stanja u Srbiji.
Ne spominji, dva puta me već pretukli.
Debilko- Profi član
I to direktno.
Direktna mogu biti samo onda kada se to ne kosi sa elementarnim vaspitanjem.
Direktna mogu biti samo onda kada se to ne kosi sa elementarnim vaspitanjem.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
inspy ::Чисто да ускочим,ако сам разумела о чему причате верујем да је Милан мислио да неће свака генерација кретати сво знање испочетка(нити имамо капацитет) већ наставити са стеченим у свом простор-времену. То би било као када би нпр.неко кореновање рачунали пешке уместо узели дигитрон и прерачунали.
U pravu si, da znaš kako je teško u pola 5 ujutru vaditi koren iz nepoznate i to kad je najlepše, nemaš pojma majke mi.
Digitron je zakon breeee
Debilko- Profi član
свака непозната је постала из пар потеза лако позната.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
E pa onda se s oproštenjem može i dići na stepen.
Debilko- Profi član
ма може све, само да не дође до тригонометрије.
inspy- Profi član
Misliš da se povrede sinusne teoreme.
Debilko- Profi član
не знам, ту сам стала јбг. зезају ме троуглови.
inspy- Profi član
Молим, будите директнији, ко да вас разуме овако...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Debilko je vaspitan i ne zeli da bude direktan, to smatra bezobrazlukom, ali zato obozava da uvija stvari kao baka Bozicne kolace.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Marko ::A, ´el ovo tema "Biti Milan"? Da me ne razumete pogrešno, ne želim da budem neko drugi a vi ne želite da zaobilazite temu.
Nije to ta tema, ali, rekoh, da pomenem Milana jer Milan zna sve o tipovima koji vole skretati pažnju na sebe, poznaje tu temu, pratio je naučne radove, dugo godina gledao ''skretničaru pažnje'' pravo u oči, direktno.
Sad stajem ovde, izvinjavamo se mlogo se izvinjavamo..
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Debilko ::
Čast mi je kad bih mogao biti Milan ili Goran.
Radim na tome, čitam, obrazujem se.
U svakom trenutku sve više napredujem, ali je još uvek to daleko od cilja.
I ajde trči u tu školu, važna je. Dok ti je vreme. Ne bi ti čovek dao ni 13 godina kad čita tvoje postove. Jel imam piće za kompliment?
Vickast si.
Nemoj da ti odgovorim,pa da opet preko noći ''ugase'' temu, direktno.
Ajde dobro, ti si naš heroj, idi sad begaj, radimo.
Enna- Banovan
Mož´ i preko dana, ako ste za.Enna ::Nemoj da ti odgovorim,pa da opet preko noći ''ugase'' temu, direktno.
Marko- Administrator
- Broj poruka : 3102
Datum upisa : 27.03.2010
Enna ::Debilko ::
Čast mi je kad bih mogao biti Milan ili Goran.
Radim na tome, čitam, obrazujem se.
U svakom trenutku sve više napredujem, ali je još uvek to daleko od cilja.
I ajde trči u tu školu, važna je. Dok ti je vreme. Ne bi ti čovek dao ni 13 godina kad čita tvoje postove. Jel imam piće za kompliment?
Vickast si.
Nemoj da ti odgovorim,pa da opet preko noći ''ugase'' temu, direktno.
Ajde dobro, ti si naš heroj, idi sad begaj, radimo.
Šta radiš?
Debilko- Profi član
Marko ::Mož´ i preko dana, ako ste za.Enna ::Nemoj da ti odgovorim,pa da opet preko noći ''ugase'' temu, direktno.
Direktno, nema šta.
Men' svejedno.
Ne brini, nikada više neću pomenuti Milana ni njegove naučne radove, istraživanja, zaključke, kunem se u... Nebitno, al' neću.
Enna- Banovan
Bitno je nauciti indirektnost. To je ono kad ti avatar i nick budu u nekom bezveznom stanju, zbog kontra-efekta, da bi psiholoski i podsvjesno privukao paznju. Jer, naucno je dokazano da ako ti je avatar super lik, a nick super ime, da si sminka, folirant. Ovo mi Debilko jednom objasnio
A nikako da se sjeti sam, bez nauke i pouke, da time pokazuje trud i zelju za tim., preko tih navodnih kontra- efekata.
Proracunato, nema sta.
Biti direktan znaci biti ono sto jesi. , a ne racunanje gdje ces koga povrijediti.
Ako imas lose misli uvrijedices indirektno., ako nemas, nemas ni problem biti direktan.
A nikako da se sjeti sam, bez nauke i pouke, da time pokazuje trud i zelju za tim., preko tih navodnih kontra- efekata.
Proracunato, nema sta.
Biti direktan znaci biti ono sto jesi. , a ne racunanje gdje ces koga povrijediti.
Ako imas lose misli uvrijedices indirektno., ako nemas, nemas ni problem biti direktan.
Marea- Legendarni član
Hm, videh pre par dana tvoju fotografiju ovde negde na forumu i moram da priznam da mi se mnogo svideo tvoj stomačić. Mislim, nisi mršava k'o one slepice što ih manekenkama zovu, a ni ne kipi ti salo sa bokova. Prava mera. U stvari, još kilogram - dva, i bila bi kao Venera Miloska.Marea ::...Ako imas lose misli uvrijedices indirektno., ako nemas, nemas ni problem biti direktan.
Nego, voleo bih da utvrdim da li si prirodna plavuša.
Dobro. Ovo je bilo u funkciji teme - mada bi i izjava tipa: "U, jebemti, al' bi ja tebe kres'o" takođe sasvim odgovarala. Mislim, temi. A i meni.
No, da se vratim na tvoju rečenicu koju sam citirao, pa da pitam:
Ako je moja misao o seksu s tobom dobra (bar za mene), da li to znači da ne bi trebalo da imam problem s direktnošću tog tipa? (Jer je direktnost tog tipa za mene apsolutno neprihvatljiva.)
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Kao prvo Hvala na komplimentima. Nisam prirodna plavusa, a jesi li ti prirodno kreten?
Salim se, naravno. Nego, sta si ovdje htio da kazes ne razumijem.
Marea- Legendarni član
Ako je tebi misao o seksu, sa mnom dobra. Ne vidim sta ima tu lose.? Misao je misao., i niko ti je ne moze zabraniti a jos ako dodas malo maste eto ti pun pogodak. Ako je za tebe direktnost tog tipa apsolutno ne prihvatljiva, onda si apsolutno zelio da recimo, budes los.
To jeste direktnost i sasvim je okey, ne vidim uvredu.
Jesi me to pitao?
To jeste direktnost i sasvim je okey, ne vidim uvredu.
Jesi me to pitao?
Marea- Legendarni član
Marea ::Kao prvo Hvala na komplimentima. Nisam prirodna plavusa, a jesi li ti prirodno kreten?
U Mare breeee, pa sad tek kapiram zašto se zalažeš za direktnost. Ti slabo kapiraš znači.
E pa to je druga stvar,. Sory.
Ako treba, može i neka ilustracija onda uz put. Samo reci. :marea:
Debilko- Profi član
Koliko ovde (na temi) vidim, zastupaš stav da je dobro biti direktan. Ja tvrdim da je takav stav pogrešan, i da vi ljudi često brkate otvorenost i direktnost. Pogledaj šta sam u prethodnom odgovoru napisao...
Prvi pasus - bio sam otvoren, ali nisam direktno rekao da bih voleo da ti zavirim u gaćice.
Drugi pasus - direktan, što dovodi do tvoje trenutne oštre reakcije, čak bi rek'o čovek da si se uvredila - čime obaraš svoju prethodnu izjavu o dobrim mislima i nemanju problema zbog direktnosti.
Prvi pasus - bio sam otvoren, ali nisam direktno rekao da bih voleo da ti zavirim u gaćice.
Drugi pasus - direktan, što dovodi do tvoje trenutne oštre reakcije, čak bi rek'o čovek da si se uvredila - čime obaraš svoju prethodnu izjavu o dobrim mislima i nemanju problema zbog direktnosti.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Debilko, citaj prvo, gore je odgovor, ne trci pred rundu.
Tebi zaista nemam sta da kazem. Vec sam ti zahvalila na sve moguce komplimente koje sam dobila od tebe,sto putem sms-a, pp, telefona, a bilo ih je pretjerano.Tako da i pored mog slabog kapiranja ilustracija mi nije potrebna.
Tebi zaista nemam sta da kazem. Vec sam ti zahvalila na sve moguce komplimente koje sam dobila od tebe,sto putem sms-a, pp, telefona, a bilo ih je pretjerano.Tako da i pored mog slabog kapiranja ilustracija mi nije potrebna.
Marea- Legendarni član
Vulin ::Koliko ovde (na temi) vidim, zastupaš stav da je dobro biti direktan. Ja tvrdim da je takav stav pogrešan, i da vi ljudi često brkate otvorenost i direktnost. Pogledaj šta sam u prethodnom odgovoru napisao...
Ne, ne pogresno si me ukapirao. Ne vidim veliku razliku izmedju prvog i drugog pasusa. Reakcije mozda djeluju ostre, ali nisu, ne vidis mi lice.
Debilko zna, milion puta me zvao telefonom, i on je shvatio da to sto kad napisem djeluje ostro a nije jer je cuo glas.
E sad zasto je promijenio misljenje, vjerovatno zato sto ne dobija "povratne impulse". No, to je tako uobicajeno kod vas ljudi, kako ti rece gore.
Marea- Legendarni član
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 7 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?