Ko je trenutno na forumu
Imamo 162 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 162 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Šta tvoja torba govori o tebi?
+15
Thabit
Mojra
Vulin
djavolica
jelena
Marea
inspy
Cleopatra
furija
Avramova
naOpaka
Noelia
Fristajlo
Vidra
slavena
19 posters
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šta tvoja torba govori o tebi?
naOpaka ::zashto?
Kako da staviš torbu gde se gazi, pljuje? Ne odlažem je ni na tepih budući da se u dnevnoj sobi niko ne izuva. A onda je staviti na krilo, pa rukama po svemu tome, i očas posla infekcija ili nešto gore, ne daj bože.
naOpaka :: hih :: a kad pipash sve zivo ili bar shipke :: u gradskom prevozu , ili bilo gde u 'urbanoj sredini' ne razmishljash o tome koliko si klica pokupila?
Jeste to idealna prilika da pokupiš koju klicu, ali ne pipkam ništa rukama dok ih ne operem.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Sve zenske torbe su iste..:
Orgomne su.. i u njih svega ima, samo jos fali od popa uvo. pa da budu kompletne....
Orgomne su.. i u njih svega ima, samo jos fali od popa uvo. pa da budu kompletne....
Gost- Gost
Ja se ne vozim javnim prevozom, ali i da se vozim mislim da ne bih postala aljkava. Prvo sadrzaj moje tasne je takav da se u njemu uvek nalaze vlazne maramice ili neko drugo sredstvo za dezinfekciju. Drugo uvek je sve pregledno, mogu zmureci da izvucem ono sto mi treba iz nje.naOpaka ::hih :: a kad pipash sve zivo ili bar shipke :: u gradskom prevozu , ili bilo gde u 'urbanoj sredini' ne razmishljash o tome koliko si klica pokupila?
volim svoje torbe kad su u funkciji i rado ih odlazem kad mi vishe nisu potrebne, bez emocija i tugaljivosti ...
nikad ih ne bih poredila sa rodjenim detetom, ma ni sa dragom mi
Sve moje tasne su jako lepe i ocuvane i kozne i rastanem se od neke iskljucivo ako je nekom poklonim. Zaista mi je to odraz necije licne kulture kad neko vodi racuna o svojim stvarima. Pa ja i cipele kad obujem ne odem da zagazim u govno sa njima zato sto je organskog porekla ili sta ti ja znam...
Nisam sentimentalna prema svojim stvarima u smislu da cuvam kojekakve dotrajale i neupotrebljive stvari ili da su mi bitnije od ljudskog zivota. Proletos mi je pizdarija kozna jaknica izgorela u pozaru u jednom kaficu, ali nije mi padalo na pamet da uletim u dim boreci se za nju. Ali da se ponasam prema stvarima kao da su taraci za ribanje, stvarno bi bilo izuzetno bahato s moje strane.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Dobra tašna nema ni jednu pregradu ili ih ima najmanje sedam, 15 je idealno.
Psiholozi kažu da praktične žene nose male tašne a nepraktične velike. Na osnovu toga nekada sam praktična, nekada nepraktična što je čista besmislica jer, ne mogu nositi istu tašnu na posao i u operu.
Psiholozi kažu da praktične žene nose male tašne a nepraktične velike. Na osnovu toga nekada sam praktična, nekada nepraktična što je čista besmislica jer, ne mogu nositi istu tašnu na posao i u operu.
Avramova ::Dobra tašna nema ni jednu pregradu ili ih ima najmanje sedam, 15 je idealno.
Ides u operu ?????
Respect...ctctctctt..
Gost- Gost
Ne pravi se blesav kada vrlo dobro znaš da idem i to ne u bilo koju, već samo svetsku.
Uzgred, lake igrokaze ne preferiram ali ću svakako doći do zdanja koji to nudi.
Avramova ::Ne pravi se blesav kada vrlo dobro znaš da idem i to ne u bilo koju, već samo svetsku.
Ma naravno prosto ne mozes kuci da dodjes od silnih obaveza non stop si na relaciji London-Paris-Njujork.... eh.... kako je zivot divan....
Gost- Gost
Zaebo si se u relaciji. Ide ovako: Beograd-Pariz-Njujork. U London skoknem po londonske štanglice. ::
Avramova ::Zaebo si se u relaciji. Ide ovako: Beograd-Pariz-Njujork. U London skoknem po londonske štanglice. ::
A u Prnjavor pijes kafu jer je tamo najlepsa.. jel da???? divno..... hoces li mi pozajmiti tvoju srecnu zecju sapu???
Gost- Gost
Ti se zezaš a ja sam ozbiljna. Nisam sujeverna tako da smataj da su sve zečije šapice tvoje. ::
Evo, radije cu priloziti fotografije, mojih favorita, nekih dnevnih i nocnih varijanti.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Ja najvise volim srednje velicine, mada ih imam svih velicina.Avramova ::Dobra tašna nema ni jednu pregradu ili ih ima najmanje sedam, 15 je idealno.
Velike sam zamrzela, naprave od zene teglecu marvu, covek uhvati sebe kako samo trpa nesto u tu tasnu a nikako da odvadi. Na kraju se uhvatis da si od tasne napravio dzak koji jedino na krkacu da dignes pa nosis.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Joj koliko je ovo tema zanimljiva.... prosto ne mogu da odvojim pogled ...
zamisli.. pricamo o velicini.. da li je bolje torba od 22,4 cm ili ona od 31,6 cm... i koliko pregrada ima????
Ajde bre zene kuvajte rucak... sudopera vam je puna prljavih sudova a vi ste se dohvatile torbetina?????
No coment..
zamisli.. pricamo o velicini.. da li je bolje torba od 22,4 cm ili ona od 31,6 cm... i koliko pregrada ima????
Ajde bre zene kuvajte rucak... sudopera vam je puna prljavih sudova a vi ste se dohvatile torbetina?????
No coment..
Gost- Gost
Cleopatra ::
Ja se ne vozim javnim prevozom, ali i da se vozim mislim da ne bih postala aljkava. Prvo sadrzaj moje tasne je takav da se u njemu uvek nalaze vlazne maramice ili neko drugo sredstvo za dezinfekciju. Drugo uvek je sve pregledno, mogu zmureci da izvucem ono sto mi treba iz nje.
Sve moje tasne su jako lepe i ocuvane i kozne i rastanem se od neke iskljucivo ako je nekom poklonim. Zaista mi je to odraz necije licne kulture kad neko vodi racuna o svojim stvarima. Pa ja i cipele kad obujem ne odem da zagazim u govno sa njima zato sto je organskog porekla ili sta ti ja znam...
Nisam sentimentalna prema svojim stvarima u smislu da cuvam kojekakve dotrajale i neupotrebljive stvari ili da su mi bitnije od ljudskog zivota. Proletos mi je pizdarija kozna jaknica izgorela u pozaru u jednom kaficu, ali nije mi padalo na pamet da uletim u dim boreci se za nju. Ali da se ponasam prema stvarima kao da su taraci za ribanje, stvarno bi bilo izuzetno bahato s moje strane.
nekako sam znala da ce uslediti odgovor da se ne vozish gradskim prevozom, sudeci po pochetku prethodnog posta - ne znam gde ti kupujesh svoje torbe.. ::
shto se aljkavosti tiche, naravno da se nose vlazne maramice i povremeno upotrebe...
ja sam izuzetno izbirljiva pri kupovini torbi jer jednostavno retko koja je po mom ukusu.. ali isto tako, smatram da je ok odloziti je na pod ukoliko u tom trenutku moram to da uradim da bi mi ruke bile slobodne...opushtena sam i ne pravim dramu oko sitnica...uostalom, gore pomenute vlazne maramice odradice posao... previshe sterilno okruzenje moze svashta da proizvede...
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
Neki tip ::Joj koliko je ovo tema zanimljiva.... prosto ne mogu da odvojim pogled ...
No coment..
treba i mashina neshto da radi
naOpaka- Profi član
Avramova ::naOpaka ::zashto?
Kako da staviš torbu gde se gazi, pljuje? Ne odlažem je ni na tepih budući da se u dnevnoj sobi niko ne izuva. A onda je staviti na krilo, pa rukama po svemu tome, i očas posla infekcija ili nešto gore, ne daj bože.naOpaka :: hih :: a kad pipash sve zivo ili bar shipke :: u gradskom prevozu , ili bilo gde u 'urbanoj sredini' ne razmishljash o tome koliko si klica pokupila?
Jeste to idealna prilika da pokupiš koju klicu, ali ne pipkam ništa rukama dok ih ne operem.
ne stavljam torbu gde se pljuje, uvek prethodno pogledam..
inache , shto se tiche odlaganja na tepih i sl, to mi je tkdj ok... ako krenemo tom logikom da se zashtitimo od svake eventualne prljavshtine, onda bismo morali i goste da teramo da se izuvaju...proceni shta je veca shteta ::
naOpaka- Profi član
Znaci ne mogu da pljujem ako se ikada sretnemo u zivotu???ne stavljam torbu gde se pljuje, uvek prethodno pogledam..
inache , shto se tiche odlaganja na tepih i sl, to mi je tkdj ok... ako krenemo tom logikom da se zashtitimo od svake eventualne prljavshtine, onda bismo morali i goste da teramo da se izuvaju...proceni shta je veca shteta
Steta.. a ja mislio da si ti izuzetno toleratna osoba..... Nekada je bilo in pljuvati na pod... to svaki Srbin zna..
Gost- Gost
@naOpaka
Tačno, klice samo lepršaju ali, ko se ne štiti neka se ne iznenadi.
Tako su rekli Bejrutu, bićete bombardovani, u zaklon. Oni kažu - ma.. kakvo bombardovanje. I tako te koji nisu ozbiljno shvatili upozorenje, pokosiše.
Zar nisam na izvestan način sebe zaštitila ako ne sedim u javnom prevozu, ako ne diram ništa rukama dok ih ne operem? A podovi ko podovi, skoro jednako rizični.
Zato koristim tečni asepsol aerosol, a sprejom redovno poprskam stan čim izađe rizični gost.
Tako su rekli Bejrutu, bićete bombardovani, u zaklon. Oni kažu - ma.. kakvo bombardovanje. I tako te koji nisu ozbiljno shvatili upozorenje, pokosiše.
Zar nisam na izvestan način sebe zaštitila ako ne sedim u javnom prevozu, ako ne diram ništa rukama dok ih ne operem? A podovi ko podovi, skoro jednako rizični.
Zato koristim tečni asepsol aerosol, a sprejom redovno poprskam stan čim izađe rizični gost.
Neki tip ::Znaci ne mogu da pljujem ako se ikada sretnemo u zivotu???ne stavljam torbu gde se pljuje, uvek prethodno pogledam..
inache , shto se tiche odlaganja na tepih i sl, to mi je tkdj ok... ako krenemo tom logikom da se zashtitimo od svake eventualne prljavshtine, onda bismo morali i goste da teramo da se izuvaju...proceni shta je veca shteta
Steta.. a ja mislio da si ti izuzetno toleratna osoba..... Nekada je bilo in pljuvati na pod... to svaki Srbin zna..
hocesh da kazesh da si tolerantan? :: ili nisi ukoliko ne mozesh da se prilagodish meni 'netolerantnoj'
mozesh da pljujesh do mile volje ako tebi to prija, ja cu suptilno zaobici pljucu ...
naOpaka- Profi član
naOpaka ::Neki tip ::Znaci ne mogu da pljujem ako se ikada sretnemo u zivotu???ne stavljam torbu gde se pljuje, uvek prethodno pogledam..
hocesh da kazesh da si tolerantan? :: ili nisi ukoliko ne mozesh da se prilagodish meni 'netolerantnoj'
mozesh da pljujesh do mile volje ako tebi to prija, ja cu suptilno zaobici pljucu ...
Nemas sanse sa mnom... mnogo sam vest u pljuvanju... jojjjjj preterasmo zajedno...
Gost- Gost
Avramova ::@naOpaka
ok, ti tako funkcionishesh
ja ne mogu, jer ne bih znala gde da se zaustavim ::
imala sam drugaricu koja je svojevremeno par puta dnevno brisala alkoholom sve kvake u stanu, vrata, podove...ma sve zivo....a krenulo je bezazleno, aj kao da malo dovede kucu u red..
naOpaka- Profi član
Ne, nego si ti preterao Nt. Ne brukaj se, ko danas pljuje?
Cleopatra ::Ja najvise volim srednje velicine, mada ih imam svih velicina.Avramova ::Dobra tašna nema ni jednu pregradu ili ih ima najmanje sedam, 15 je idealno.
Velike sam zamrzela, naprave od zene teglecu marvu, covek uhvati sebe kako samo trpa nesto u tu tasnu a nikako da odvadi. Na kraju se uhvatis da si od tasne napravio dzak koji jedino na krkacu da dignes pa nosis.
hahhah, tako si me slatko nasmejala
Bas na tu temu smo ove nedelje u kancelariji komentarisali, koleginica ide na terapiju za kičmu i prica kako je jako boli rame, a druga ce ,...kad bi pola torbe ispraznila,mozda bi te prestalo...tako da nekada i nesvesno ,stavimo u torbu i sto treba i sto ne treba
jelena- Legendarni član
- Broj poruka : 13189
Datum upisa : 07.04.2012
Neki tip ::
Nemas sanse sa mnom... mnogo sam vest u pljuvanju... jojjjjj preterasmo zajedno...
ma jes' .. ti preterash, pa ja d'upadnem u isti kosh, a ne pljujem, osim verbalno, ponekad , mawkice
naOpaka- Profi član
naOpaka :: ok, ti tako funkcionishesh
ja ne mogu, jer ne bih znala gde da se zaustavim ::
imala sam drugaricu koja je svojevremeno par puta dnevno brisala alkoholom sve kvake u stanu, vrata, podove...ma sve zivo....a krenulo je bezazleno, aj kao da malo dovede kucu u red..
Malo sam se i našalila ali zaista mi se ne mili sesti u busu iza nekog sumnjivog a naročito leti, pa najrađe stojim. I naravno, ne preterujem ni u čemu ali negde se zaista mora voditi računa.
Alkoholom se skida mehanička nečistoća, asepsolom i sl. rastvorima sve ostalo što je daleko opasnije. Svako preterivanje podleže dijagnozi a ja nisam preterivala u tome, ali u šali jesam.
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra