Ko je trenutno na forumu
Imamo 148 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 148 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Šta tvoja torba govori o tebi?
+15
Thabit
Mojra
Vulin
djavolica
jelena
Marea
inspy
Cleopatra
furija
Avramova
naOpaka
Noelia
Fristajlo
Vidra
slavena
19 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Šta tvoja torba govori o tebi?
Stil se gradi godinama, dok se moda menja često. Torba je neophodni aksesoar, možda čak i najbitniji; stalno ga uklapamo u naš stajling i koristimo da u njega stavimo najvažnije stvari. Predstavljamo vam pet vrsta torbi u kojima ćete sigurno pronaći sebe.
“Ceger” torbe
Obično je besplatna, služi kao reklama. Nose je najčešće studenti, blogeri i osobe koje su krenule u teretanu. Nose se najčešće sa kapom i starkama. Izgleda urbano i to najviše odgovara mladim osobama.
Male tašne
To su tašnice koje koristite kada idete do grada ili u šetnju. Nose je najčešće dame u godinama, kao i devojke koje su po ceo dan u tržnom centru ili u klubu, jer je praktična i koristi se za najosnovnije stvari: telefon, novčanik, ključeve i neseser. Najčešće se nosi uz visoke potpetice.
Popularna Chanel torbica koju sve žene žele je izuzetno praktična
Velike i skupe torbe
Najpraktičnije su jer u njih može da stane mali milion stvari, a često se dešava da se iznenadite kada nešto pronađete u njima. Muškarci najviše mrze ove torbe, jer ni ne znaju šta se krije u njima. Nose je studenti i zaposleni, jer je to torba za svaki dan i baš iz tog razloga ne treba štedeti na njima. Nose se uz cipele i aksesoar iste ili slične boje.
Otmena torba u koju sve može da stane
Praktična torba
Savršena je za turiste, a najčešće je nose umetnici, modeli, blogeri i fotografi. Odlična je zato što se može nositi i na ramenu i u ruci. Velika je tako da dosta stvari može stati u nju. Nosi se najčešće uz kožne cipele ili čizme kao i uz šešir i naočare.
Omiljena torba blogera
Fejk ili “fuš” torbe
Nose je osobe “od stila” i to najčešće svuda: u klub, školu, teretanu pa i u prodavnicu. Najčešće se nosi uz aksesoar istog dizajna, jer mora da se vidi da su u trendu. Praktična je, a tek što miriše na novo i kines… markirano. Uz to obično idu velike naočare, velike usne, velika kola.
Kopija je veliko ne, nikada nije bila in
Koje torbe vi rado nosite? I zasto?
Nedostaje autor teksta.
Avramova
“Ceger” torbe
Obično je besplatna, služi kao reklama. Nose je najčešće studenti, blogeri i osobe koje su krenule u teretanu. Nose se najčešće sa kapom i starkama. Izgleda urbano i to najviše odgovara mladim osobama.
Male tašne
To su tašnice koje koristite kada idete do grada ili u šetnju. Nose je najčešće dame u godinama, kao i devojke koje su po ceo dan u tržnom centru ili u klubu, jer je praktična i koristi se za najosnovnije stvari: telefon, novčanik, ključeve i neseser. Najčešće se nosi uz visoke potpetice.
Popularna Chanel torbica koju sve žene žele je izuzetno praktična
Velike i skupe torbe
Najpraktičnije su jer u njih može da stane mali milion stvari, a često se dešava da se iznenadite kada nešto pronađete u njima. Muškarci najviše mrze ove torbe, jer ni ne znaju šta se krije u njima. Nose je studenti i zaposleni, jer je to torba za svaki dan i baš iz tog razloga ne treba štedeti na njima. Nose se uz cipele i aksesoar iste ili slične boje.
Otmena torba u koju sve može da stane
Praktična torba
Savršena je za turiste, a najčešće je nose umetnici, modeli, blogeri i fotografi. Odlična je zato što se može nositi i na ramenu i u ruci. Velika je tako da dosta stvari može stati u nju. Nosi se najčešće uz kožne cipele ili čizme kao i uz šešir i naočare.
Omiljena torba blogera
Nose je osobe “od stila” i to najčešće svuda: u klub, školu, teretanu pa i u prodavnicu. Najčešće se nosi uz aksesoar istog dizajna, jer mora da se vidi da su u trendu. Praktična je, a tek što miriše na novo i kines… markirano. Uz to obično idu velike naočare, velike usne, velika kola.
Koje torbe vi rado nosite? I zasto?
Nedostaje autor teksta.
Avramova
Poslednji put izmenio Avramova dana Čet Sep 20, 2012 11:56 pm, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : korekcija postaljene fotografije)
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Re: Šta tvoja torba govori o tebi?
Ovakva torba ima prakticne 'detalje' ( citaj dzepove).
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
@ Vidra , i ja volim te ogromne torbe sa mnogo pregrada ,tj. dzepova.
slavena- Legendarni član
Торба, која говори?
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Savršena torba bi trebala biti udobna za nositi, organizirana i pridonositi vašem izgledu. Evo nekoliko ključnih pitanja na koja morate odgovoriti prije nego što kupite novu torbu.
Kako kupovati torbu?
Kako izgleda?
Samo zato što je određena torba odjednom nešto najljepše što ste ikada vidjeli na polici, ne znači da je ta torba savršena i za vas. Isprobajte je kao što isprobavate svu odjeću prije kupovine.. Pogledajte se u ogledalo koje seže sve do poda i pažljivo promotrite svaki kutak. Torba bi svojim proporcijama trebala odgovarati vašoj građi. Prevelika nije dobra, kao niti premala, jer ćete s njom u ruci ili na ramenu izgledati veći no što jeste.
Kakav je osjećaj nositi je?
Ako preferirate torbu koja se nosi na ramenu pazite da su ručke ili remen torbe dovoljno široki i da je udobno torba leži na ramenu. Malo se prošećite noseći torbu da vidite pada li vam s ramena. Kako vam stoji pod rukom? Je li dovoljno lagana? Pregledajte unutrašnjost torbe i procijenite ima li dovoljno mjesta za sve vaše stvari: novčanik, mobilni, ključeve, šminku… Ako je preteška sama po sebi torba može u uzrokovati bol u leđima i ramenima, osim toga važno je provjeriti je li remen torbe dovoljno snažan za sve vaše dragocjene sitnice.
Je li organizovana?
Izaberite torbu koja ima džepove u unutrašnjosti i izvana. U srednje velikoj, ili velikoj torbi koja je namijenjena za svaki dan trebate imati najmanje jedan ili dva džepa, osim ako vam je draže gubiti vrijeme svaki put kad ćete posegnuti za ključevima od auta, ružem za usne ili hemijskom olovkom… Takođe pazite na to da je torba dovoljno sigurna i da čuva vaše vrijedne stvari. Torba mora obavezno imati patentni zatvarač, gumbiće ili kopču, jer sigurno ne želite slučajno izgubiti stvari, niti olakšati posao džeparima!
Odgovara li vašem životnom stilu?
Razmislite u kojim prilikama ćete nositi torbu koju kupujete. Ako ste često pješačite, čak i na ružnom vremenu, putujete javnim prijevozom, vozom i sl., bijelu torbu izbjegavajte u širokom luku. Radije izaberite torbu tamnijih nijansi i od što više izdržljivog materijala, možda kože ili sintetične tkanine. I, nemojte izostaviti zanemariti onu stavku o težini same torbe. Dodatni željezni ili metalni detalji nakon nekog vremena čine torbu vrlo teškom i nepraktičnom. A, ako imate djecu i morate imati slobodne ruke, preporučujemo torbu s dugim remenom kako biste je mogli nositi po strani, preko ramena i na boku. Svaki drugi kraći model će kad-tad biti samo – smetnja.
Vrećasta ili strukturirana torba?
Kad su u pitanju dnevne torbe, ako vam je važno da imate mnogo mjesta za stvari obično se preporučuje torba vrećastog oblika ili strukturirana ženstvena varijanta. Doduše to su dva veoma različita oblika. Koja je stvorena baš za vas?
Vrećasta torba je stvorena za mnogobrojne sitnice koje mislite nositi sa sobom gdje god se uputili: knjigu, planer,novčanik, kozmetiku, a katkada i za rezervni komad odjeće ili možda par cipela (samo ih prethodno stavite u zasebnu vrećicu kako biste zaštitili ostale predmete u torbi). Ovakve torbe najbolje pristaju uz ležerne odjevne kombinacije.
Strukturirana ženstvena torba, je vrlo šik. Glatka, srednje veličine s kratkom ručkom koju možete držati rukom i osloniti lakat o nju idealna je nešto formalnije varijante, a možete je i poput prave dame nosite na zglobu ruke. Ovakav model torbe šalje snažnu poruku, čvrst stav S njome ćete ostaviti utisak sofisticiranosti i glamura. Savršeno će upotpuniti vaš profesionalni izgled, a izvrsno pristaje i uz jednostavne hlače!
Nedostaje ime autora teksta.
Avramova
Kako kupovati torbu?
Kako izgleda?
Samo zato što je određena torba odjednom nešto najljepše što ste ikada vidjeli na polici, ne znači da je ta torba savršena i za vas. Isprobajte je kao što isprobavate svu odjeću prije kupovine.. Pogledajte se u ogledalo koje seže sve do poda i pažljivo promotrite svaki kutak. Torba bi svojim proporcijama trebala odgovarati vašoj građi. Prevelika nije dobra, kao niti premala, jer ćete s njom u ruci ili na ramenu izgledati veći no što jeste.
Kakav je osjećaj nositi je?
Ako preferirate torbu koja se nosi na ramenu pazite da su ručke ili remen torbe dovoljno široki i da je udobno torba leži na ramenu. Malo se prošećite noseći torbu da vidite pada li vam s ramena. Kako vam stoji pod rukom? Je li dovoljno lagana? Pregledajte unutrašnjost torbe i procijenite ima li dovoljno mjesta za sve vaše stvari: novčanik, mobilni, ključeve, šminku… Ako je preteška sama po sebi torba može u uzrokovati bol u leđima i ramenima, osim toga važno je provjeriti je li remen torbe dovoljno snažan za sve vaše dragocjene sitnice.
Je li organizovana?
Izaberite torbu koja ima džepove u unutrašnjosti i izvana. U srednje velikoj, ili velikoj torbi koja je namijenjena za svaki dan trebate imati najmanje jedan ili dva džepa, osim ako vam je draže gubiti vrijeme svaki put kad ćete posegnuti za ključevima od auta, ružem za usne ili hemijskom olovkom… Takođe pazite na to da je torba dovoljno sigurna i da čuva vaše vrijedne stvari. Torba mora obavezno imati patentni zatvarač, gumbiće ili kopču, jer sigurno ne želite slučajno izgubiti stvari, niti olakšati posao džeparima!
Odgovara li vašem životnom stilu?
Razmislite u kojim prilikama ćete nositi torbu koju kupujete. Ako ste često pješačite, čak i na ružnom vremenu, putujete javnim prijevozom, vozom i sl., bijelu torbu izbjegavajte u širokom luku. Radije izaberite torbu tamnijih nijansi i od što više izdržljivog materijala, možda kože ili sintetične tkanine. I, nemojte izostaviti zanemariti onu stavku o težini same torbe. Dodatni željezni ili metalni detalji nakon nekog vremena čine torbu vrlo teškom i nepraktičnom. A, ako imate djecu i morate imati slobodne ruke, preporučujemo torbu s dugim remenom kako biste je mogli nositi po strani, preko ramena i na boku. Svaki drugi kraći model će kad-tad biti samo – smetnja.
Vrećasta ili strukturirana torba?
Kad su u pitanju dnevne torbe, ako vam je važno da imate mnogo mjesta za stvari obično se preporučuje torba vrećastog oblika ili strukturirana ženstvena varijanta. Doduše to su dva veoma različita oblika. Koja je stvorena baš za vas?
Vrećasta torba je stvorena za mnogobrojne sitnice koje mislite nositi sa sobom gdje god se uputili: knjigu, planer,novčanik, kozmetiku, a katkada i za rezervni komad odjeće ili možda par cipela (samo ih prethodno stavite u zasebnu vrećicu kako biste zaštitili ostale predmete u torbi). Ovakve torbe najbolje pristaju uz ležerne odjevne kombinacije.
Strukturirana ženstvena torba, je vrlo šik. Glatka, srednje veličine s kratkom ručkom koju možete držati rukom i osloniti lakat o nju idealna je nešto formalnije varijante, a možete je i poput prave dame nosite na zglobu ruke. Ovakav model torbe šalje snažnu poruku, čvrst stav S njome ćete ostaviti utisak sofisticiranosti i glamura. Savršeno će upotpuniti vaš profesionalni izgled, a izvrsno pristaje i uz jednostavne hlače!
Nedostaje ime autora teksta.
Avramova
Poslednji put izmenio Avramova dana Pet Sep 21, 2012 12:01 am, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : korekcija postavljene fotografije)
slavena- Legendarni član
Ova jeste totalni sik, ali je po nekom mom misljenju totalno beskorisna.
U ovu torbu ako stane, ruz i mozda paketic vlaznih maramica... o kljucevima i ostalim " sitnicama " da i ne govorim...
Poslednji izmenio Avramova dana Čet Sep 20, 2012 9:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : korekcija postaljene fotografije)
slavena- Legendarni član
I ja se pitam što bi moja torba rekla o meni kada stavim sve u džepove umjesto u torbu?
Noelia- Član
- Broj poruka : 243
Datum upisa : 06.04.2012
Trenutno kaze da nisam normalna! :paf:
slavena- Legendarni član
moga glava je trenutno u torbi bolj' da ne prichamo ni ona ni ja...
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
naOpaka ::moga glava je trenutno u torbi bolj' da ne prichamo ni ona ni ja...
sve znam, jer upravo i sama bunarim po torbi, tj. prebacujem neke stvari u jednu drugu koja ce mi trebati za sutra... zato i rekoh...
slavena- Legendarni član
slavena ::naOpaka ::moga glava je trenutno u torbi bolj' da ne prichamo ni ona ni ja...
sve znam, jer upravo i sama bunarim po torbi, tj. prebacujem neke stvari u jednu drugu koja ce mi trebati za sutra... zato i rekoh...
plavusho ::
naOpaka- Profi član
Parižanke i uopšte Parižani su vrlo čudni. Torbe odlažu na pod kada su u metrou ili bilo gde što je meni nezamislivo, a onda ih stave u krilo ako im nešto zatreba.
Evo prmera koga sam uslikala u metrou. Nije baš jasan ali se nazire šta gospodična radi.
Evo prmera koga sam uslikala u metrou. Nije baš jasan ali se nazire šta gospodična radi.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
meni ovo ok...ja odlazem torbu gde stgnem, a pod je idealno mesto jer ne morash mnogo da trazish ::
naOpaka- Profi član
a meni je ovo nezamislivo, nikad svoju torbu ne bih spustila na pod..ne znam zasto, mozda sam previse vezana za svaku od njih....
slavena- Legendarni član
kazu babe da ondak nema para ? ::
naOpaka- Profi član
naOpaka ::kazu babe da ondak nema para ? ::
eto, razlog vise.
mada , nisam sujeverna ali stari svet treba ponekad i poslusati, nikad se ne zna kad i sta je istina. I corava koka zrno ubode.
slavena- Legendarni član
Ма, тртља без везе, све лаже...
Мис'им, торба...
Мис'им, торба...
Ja obozavam ove "prakticne torbe" al kad pocnem da trazim po njima, ne mogu a da se ne zapitam ko im i zasto dade takvo ime?
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Strasno, ja kad vidim da neko spusti torbu na pod najezim se...Avramova ::Parižanke i uopšte Parižani su vrlo čudni. Torbe odlažu na pod kada su u metrou ili bilo gde što je meni nezamislivo, a onda ih stave u krilo ako im nešto zatreba.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
naOpaka- Profi član
Fristajlo ::Ма, тртља без везе, све лаже...
Мис'им, торба...
Na vreme si se ispravio... Inacee..
@furija, stvarno, sad si i mene tim pitanjem zarazila .. jer mislim kako sve imamo taj problem. Uvek je ono sto trazim tamo negde na dnu torbe ..
slavena- Legendarni član
Па, чињеница је да жене имају жесток проблем са гравитацијом, који све вуче на доле...slavena ::
jer mislim kako sve imamo taj problem. Uvek je ono sto trazim tamo negde na dnu torbe ..
Pa prljavo, ne znam gde ti kupujes svoje tasne, kad ti nije zao da ih spustas na pod. Ali ja svaku svoju cuvam ko da mi je dete rodjeno. I nikom ne dam!naOpaka ::zashto?
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Cleopatra ::Pa prljavo, ne znam gde ti kupujes svoje tasne, kad ti nije zao da ih spustas na pod. Ali ja svaku svoju cuvam ko da mi je dete rodjeno. I nikom ne dam!naOpaka ::zashto?
hih :: a kad pipash sve zivo ili bar shipke :: u gradskom prevozu , ili bilo gde u 'urbanoj sredini' ne razmishljash o tome koliko si klica pokupila?
volim svoje torbe kad su u funkciji i rado ih odlazem kad mi vishe nisu potrebne, bez emocija i tugaljivosti ...
nikad ih ne bih poredila sa rodjenim detetom, ma ni sa dragom mi
naOpaka- Profi član
говори кинески. ::
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma: