Ko je trenutno na forumu
Imamo 202 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 202 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Šta tvoja torba govori o tebi?
+15
Thabit
Mojra
Vulin
djavolica
jelena
Marea
inspy
Cleopatra
furija
Avramova
naOpaka
Noelia
Fristajlo
Vidra
slavena
19 posters
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šta tvoja torba govori o tebi?
sve shto bi mi dalje palo na pamet da kazem bilo bi krajnje nepristojno jer je tipos nestao u zoni koju u ovom trenu ne mozemo spoznati....nishta bez zive svirke
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
Možda je on sada na živoj svirci dok se mi lomimo oko njegovih klikera.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::Nemam pojma šta Neki tip nosi u takvom jadničku od novčanika, svakako je nepraktičan.
Opasan mu je i patent na jadnicku, verovatno ima i prisiveno dugmence na kaisu za koje ga zaveze.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
na isto mu dodje samo ako se sve slozi
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
Cleopatra ::Avramova ::Nemam pojma šta Neki tip nosi u takvom jadničku od novčanika, svakako je nepraktičan.
Opasan mu je i patent na jadnicku, verovatno ima i prisiveno dugmence na kaisu za koje ga zaveze.
Slusaj... decko ti ima jadnicka a ne ja....ne kudi konja koga nisi jahala....
Gost- Gost
Sve ti je tu, kreni. :Orhideja:
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
..dobra kombinacija , spremna si..
mada , nece ti tu nesto posebno stati..
mada , nece ti tu nesto posebno stati..
slavena- Legendarni član
BRITANSKI stručnjak za govor tela, Pati Vud, iz načina kako neka žena nosi torbu može već na prvi pogled da pronikne u njen karakter.
Evo kako to izgleda u konkretnim slučajevima...
* Ako torbu nosite na laktu, kao što to čini većina poznatih ličnosti, pokazujete da ste nadmoćni, a da vam je torba samo trofej. Ovakav položaj torbe otkriva ženu željnu moći, tvrdi Vudova.
* Osobe koje torbu sa dugom ručkom nose preko jednog ramena, a zapravo bi mogle da je prebace preko tela, nisu dovoljno samosvesne i, zaključuje Vudova, nemaju kontrolu nad sopstvenim životom.
Torbu sa dugom ručkom, koja je prebačena dijagonalno preko tela, nose osobe koje nastoje da sakriju svoju garderobu i figuru. Tašnu na ovaj način nose uglavnom mlađe osobe, koje još nisu stekle dovoljno sigurnosti.
* Ukoliko volite torbe sa kratkim ručkama, to poručuje da su vam najvažniji poslovni uspesi i napredovanje, a da vam izgled nije naročito važan.
* Žene koje torbu stiskaju ispod pazuha, bez obzira na to da li je reč o pismo-torbi ili nekoj većoj, spremne su na sve da bi uspele. Važniji im je sadržaj nego sama torba.
* Dame koje sve vreme stiskaju torbu uz telo ili je privlače ka sebi, oprezne su i uvek vode računa o svojim stvarima. Na taj način nedvosmisleno poručuju okolini da strahuju kako bi neko mogao da im ukrade torbu, odnosno istrgne je iz ruke.
* Vudova ističe da je ženama koje svoju torbu daju drugima na čuvanje, a najčešće partneru, najvažnije da savršeno izgledaju, pa smatraju da bi im torbica samo zasmetala u toj nameri.
* A, verovatno ste primetili i žene koje odjednom nose i nekoliko torbi i neprestano nekuda žure, iscrpljene i umorne. Za njih Pati Vud kaže da imaju problem sa gomilanjem stvari i da gotovo uvek i svuda kasne.
...........................
Same prosudite sta bi trebale da promenite , ako treba. Naravno!
Evo kako to izgleda u konkretnim slučajevima...
* Ako torbu nosite na laktu, kao što to čini većina poznatih ličnosti, pokazujete da ste nadmoćni, a da vam je torba samo trofej. Ovakav položaj torbe otkriva ženu željnu moći, tvrdi Vudova.
* Osobe koje torbu sa dugom ručkom nose preko jednog ramena, a zapravo bi mogle da je prebace preko tela, nisu dovoljno samosvesne i, zaključuje Vudova, nemaju kontrolu nad sopstvenim životom.
Torbu sa dugom ručkom, koja je prebačena dijagonalno preko tela, nose osobe koje nastoje da sakriju svoju garderobu i figuru. Tašnu na ovaj način nose uglavnom mlađe osobe, koje još nisu stekle dovoljno sigurnosti.
* Ukoliko volite torbe sa kratkim ručkama, to poručuje da su vam najvažniji poslovni uspesi i napredovanje, a da vam izgled nije naročito važan.
* Žene koje torbu stiskaju ispod pazuha, bez obzira na to da li je reč o pismo-torbi ili nekoj većoj, spremne su na sve da bi uspele. Važniji im je sadržaj nego sama torba.
* Dame koje sve vreme stiskaju torbu uz telo ili je privlače ka sebi, oprezne su i uvek vode računa o svojim stvarima. Na taj način nedvosmisleno poručuju okolini da strahuju kako bi neko mogao da im ukrade torbu, odnosno istrgne je iz ruke.
* Vudova ističe da je ženama koje svoju torbu daju drugima na čuvanje, a najčešće partneru, najvažnije da savršeno izgledaju, pa smatraju da bi im torbica samo zasmetala u toj nameri.
* A, verovatno ste primetili i žene koje odjednom nose i nekoliko torbi i neprestano nekuda žure, iscrpljene i umorne. Za njih Pati Vud kaže da imaju problem sa gomilanjem stvari i da gotovo uvek i svuda kasne.
...........................
Same prosudite sta bi trebale da promenite , ako treba. Naravno!
slavena- Legendarni član
Kako god ali torba govori mnogo o nama. Prava torba uz pravu kombinaciju čini pun pogodak..
slavena- Legendarni član
Bivsi je uvijek govorio da nosim sa sobom
sportbilly torbu..
Uglavnom su to vece torbe, nemam ih puno
al imam ih par.. magicne su, ako negdje
zaglavim 5 dana, mogu komotno prezivit..
I dok jednu ne ''poderem'', ne uzimam drugu,
rjetki su slucaji da se to desi.. trenutno imam
jednu bez-braon, a nosim i zelenoplavosvakakvu
sto mi mama kupila..
I ako torba nema kaisa, za cez rame, ne kupujem..
A ostale cekaju svoju priliku..
Ova, npr.. kupila je ove godine u Bosni
i jako mi se svidZa..
sportbilly torbu..
Uglavnom su to vece torbe, nemam ih puno
al imam ih par.. magicne su, ako negdje
zaglavim 5 dana, mogu komotno prezivit..
I dok jednu ne ''poderem'', ne uzimam drugu,
rjetki su slucaji da se to desi.. trenutno imam
jednu bez-braon, a nosim i zelenoplavosvakakvu
sto mi mama kupila..
I ako torba nema kaisa, za cez rame, ne kupujem..
A ostale cekaju svoju priliku..
Ova, npr.. kupila je ove godine u Bosni
i jako mi se svidZa..
Poslednji izmenio djavolica dana Pet Avg 23, 2013 11:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
djavolica- Profi član
- Broj poruka : 3352
Datum upisa : 17.08.2013
Godina : 36
Meni se sviDŽa tvoja posteljina.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Neces vjerovati, svidZa se i meni.
djavolica- Profi član
Pa dobro, hajdemo na spavanje. Mislim, laku noć. Odo' da kuntam.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Miša mu, pa ovaj čovek je neuništiv. :vulin: rekoh ja 23.08.2013 u 23:09:33
Moja torba govori da sam ove sezone najpraktičnija žena/devojka u kraju, ne nosim je.
Moja torba govori da sam ove sezone najpraktičnija žena/devojka u kraju, ne nosim je.
Poslednji izmenio Avramova dana Pet Avg 23, 2013 11:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa hajde, ko ti brani.
Nocka & pamet u glavu.
Nocka & pamet u glavu.
djavolica- Profi član
Ode, taj kad kaže taj je kaz'o.
Torba mi je cista konfuzija, totalna suprotnost meni
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Da sam pedantni paranoik, koji ima najsredjeniju tasnu u kojoj ima po malo pakovanje svega sto ikad moze da mi zatreba. Pri tom mi je tasna uvek srednje velicine. Moracu uslikati, ne vredi da vam objasnjavam...
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Cleopatra ::Da sam pedantni paranoik, koji ima najsredjeniju tasnu u kojoj ima po malo pakovanje svega sto ikad moze da mi zatreba. Pri tom mi je tasna uvek srednje velicine. Moracu uslikati, ne vredi da vam objasnjavam...
Hahahahaha.... Cleo, potpuno te razumem. Šta misliš, odakle meni fascinacija filmom Mač u kamenu (i likom Madam Mim)? Kad sam kao klinka videla tu scenu Merlinovog "pakovanja", znala sam da jednog dana moram posedovati tu veštinu!
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
Ako je do velicine ne znam sta bi rekla,posto cesto menjam...cas je mala cas velika...spram.odevne kombinacije,tako i u vise boja...a sadrzaj vise manje isti je.
Novcanik,telefon,sminka ,parfem i brica,obavezno +jos neke sitnice se nadju od zvaka,bombona,kljucica itd.kako kad.
Novcanik,telefon,sminka ,parfem i brica,obavezno +jos neke sitnice se nadju od zvaka,bombona,kljucica itd.kako kad.
Mojra- Legendarni član
- Broj poruka : 10161
Datum upisa : 22.11.2012
Lakše nosim ranac sa pregršt stvari nego tašnicu sa malo stvari. Samo neka su ruke slobodne. Ipak se latim tašne prema prilici koja to nalaže.
...volim i da je stisnem uz sebe da mi je pod miskom malte ne...znaci kracih drski
Al to vise iz navike iz nekog mladalackog perioda kad su me stariji savetovali da vodim racuna u guzvi na svoje stvari pretpostavljam da je zbog toga.
Cim udjem u gradski prevoz omah obrnem torbu ka sebi od napred i jednom rukom je pridrzavam Oprezna ,nema sta!
Al to vise iz navike iz nekog mladalackog perioda kad su me stariji savetovali da vodim racuna u guzvi na svoje stvari pretpostavljam da je zbog toga.
Cim udjem u gradski prevoz omah obrnem torbu ka sebi od napred i jednom rukom je pridrzavam Oprezna ,nema sta!
Mojra- Legendarni član
- Broj poruka : 10161
Datum upisa : 22.11.2012
Kolika god da mi je torba, uvek nadjem nacin da je prepunim Problem nastaje kad hocu da pronadjem nesto sto je u njoj
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Jel'tema važi samo za žeMske ili?
Kako bilo,u mojoj malenoj torbičici,a nije popederuša,samo četkica za zube(kvarna šestica pa problem u...)
...i lična karta da me organi reda ne bi uzeli na zub kad me vide!
Kako bilo,u mojoj malenoj torbičici,a nije popederuša,samo četkica za zube(kvarna šestica pa problem u...)
...i lična karta da me organi reda ne bi uzeli na zub kad me vide!
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra