Ko je trenutno na forumu
Imamo 140 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 140 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 27 od 30
Strana 27 od 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
Miškica ::A sta mislite o recimo "Tvoje lice zvuci poznato"?
Da to, mozda nije nacin, da se ljudima u svest usadi da nista nije strasno ako je muskarac obucen u zenu, recimo.....
Teško da će se ovim ljudima ovde to baš tako usaditi..pre bih rekla da im to dođe ko neka komendija
Toga je uvek bilo kroz raznorazne šoove i filmove ,pa se svest nije pomerila.Stvar je u vaspitanju,a kod nas je ono mahom konvencionalno/tradicionalno.
Ja sam lično kviz "Tvoje lice zvuči poznato",doživela kao estradni umetnički izraz.
...i nikako mi ne bi moglo promeniti svest o tome da se zna "ko kosi a ko vodu nosi"
Sama pomisao u nekom drugom pravcu(muškarac u žen.odeći)mi je odvratna.
Mojra- Legendarni član
- Broj poruka : 10161
Datum upisa : 22.11.2012
Miškica ::A sta mislite o recimo "Tvoje lice zvuci poznato"?
Da to, mozda nije nacin, da se ljudima u svest usadi da nista nije strasno ako je muskarac obucen u zenu, recimo.....
Ta emisija, koja je jedna od retkih sa svetskim standardom produkcije, izuzetno kvalitetno osmisljena i realizovana... praznik za oci poredeci sa kriminalnim Pinkom i sterilnim RTS-om...
Oni su vise uradili na tome da ljudi homice i trandze ne gledaju kao bolesnike, od svih parada... Aleksa Jelic, sin vodje YU grupe, koji je homo, izuzetno je dobar takmicar bio, talenat za ples, glumu, pevanje... totalno anulira eventualni animozitet prema njemu zato sto je feminiziran...
Konacno nesto cega me nije blam, a izlazi sa domacih stanica... tako se vrsi edukacija ljudi, a ne nasilnim i provokativnim metodama...
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
čini mi se da se tema okreće u pogrešnom smeru,nije serijal ,, tvoje lice zvuči poznato,, radjen da bi afirmisao tranvestite i slične već da bi zabavio i nasmejao gledaoce.
nije strašno kada muškarac obuče suknju,škotima je to tradicionalna garderoba,ovde je reč o lobiju,o agresivnom propagiranju homoseksualnosti i ostalih devijantnih oblika ponašanja a sve zarad bogaćenja pojedinaca koji uzgred budi rečeno i nisu homoseksualci već nad njihovom nesrećnom sudbinom kao lešinari profitiraju.
kome smeta aleksa jelić,evo sada saznah da je homo i ne promenih mišljenje o njemu.kome smetaju hiljade homoseksualaca koji normalno žive i rade i ne pokušavaju da profitiraju preko svog seksualnog opredeljenja.
ja sam homo hoću posao,hoću stan,hoću mesto u autobusu,hoću besplatnu struju,grejanje,letovanje i zimovanje obavezno.....
o tome je reč
nije strašno kada muškarac obuče suknju,škotima je to tradicionalna garderoba,ovde je reč o lobiju,o agresivnom propagiranju homoseksualnosti i ostalih devijantnih oblika ponašanja a sve zarad bogaćenja pojedinaca koji uzgred budi rečeno i nisu homoseksualci već nad njihovom nesrećnom sudbinom kao lešinari profitiraju.
kome smeta aleksa jelić,evo sada saznah da je homo i ne promenih mišljenje o njemu.kome smetaju hiljade homoseksualaca koji normalno žive i rade i ne pokušavaju da profitiraju preko svog seksualnog opredeljenja.
ja sam homo hoću posao,hoću stan,hoću mesto u autobusu,hoću besplatnu struju,grejanje,letovanje i zimovanje obavezno.....
o tome je reč
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Ljudima dosadno pa se zaebavaju....
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Avramova ::
Jos nesto je vazno. Kako se gej populacija jos uvek "skriva" i kako ih je manjina, oni nemaju izbora pa su cesto dvoje u vezi samo zato sto su homo a ne zato sto stvarno "pripadaju" jedan drugom kao sto to biva kod hetero.
Tema ima pravo ime: Lobiranje
Mislim da se nalaze po njuhu haahahahahhahahahahaha
Ne mogu da vjerujem da citam ovakve stvari, ali stvarno.
Komsinica- Banovan
- Broj poruka : 878
Datum upisa : 19.12.2013
Mojra ::
Ja sam lično kviz "Tvoje lice zvuči poznato",doživela kao estradni umetnički izraz.
...i nikako mi ne bi moglo promeniti svest o tome da se zna "ko kosi a ko vodu nosi"
Sama pomisao u nekom drugom pravcu(muškarac u žen.odeći)mi je odvratna.
Pa nije to radi tebe na Tv, sto nas narod kaze mator se konj ne uci
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Све са Прве ми је као изашло из фабрике товних пилића. Замишљам будуће жене(садашње девојчице које гледају) да праве исте вештачке драматичне изразе лица попут оних "водитељки",тотално предвидљиво.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
inspy ::Све са Прве ми је као изашло из фабрике товних пилића. Замишљам будуће жене(садашње девојчице које гледају) да праве исте вештачке драматичне изразе лица попут оних "водитељки",тотално предвидљиво.
a to se uci, tako zahteva produkcija i klima u kuci
Time- Super član
хигијенски, културно и фино,под вештачким светлом. Шта ти је индустријска производња.
inspy- Profi član
inspy ::хигијенски, културно и фино,под вештачким светлом. Шта ти је индустријска производња.
A jel se secas da su jedno vreme svi iz DS-a govorili ko DJindjic?
Time- Super član
одмах се види да нешто није у реду.
inspy- Profi član
Time :: A jel se secas da su jedno vreme svi iz DS-a govorili ko DJindjic?
Tacno, a sta tebi moze da promakne?! Mnogo su mi bili smesni. Sada su presli na "drugo govorno podrucje".
@Komsinice
Sta sada ne valja?!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::
@Komsinice
Sta sada ne valja?!
Sve valja:) Divim se kolicinama predrasuda protiv "drugacijih"
Komsinica- Banovan
Недавно је организација за лезбијска људска права Лабрис расписала конкурс за место правнице на пројекту “Едукација и лобирање”. Како пише у огласу за ово радно место, посао ове правнице биће да информише државне институције и демократски оријентисане партије о правном положају лезбијске и геј популације, затим да сарађује са невладиним организацијама за људска права и да ради на организовању разних про-геј манифестација.
laza- Stepski vuk
I ovaj dedica je peškirić ,tako na IMDB-u piše...
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Mislim da cu da se javim na konkurs, u slobodno vrijeme
Komsinica- Banovan
Monika Beluči i Šarliz Teron su strejt ...to me raduje
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
"Američka unija za građanske slobode", navodna organizacija za građanska prava, pripada u stvari takozvanim humanističkima unijama i društvima, ateističkim udruženjima koje propagiraju agresivni ateizam i antikršćanstvo i bore se za potpuno izbacivanje svega religioznog iz javnog života. A posebno se jako zalažu za pobačaj i za LGBT udruge. Organizacija je osnovana 1920. Suosnivači ACLU bili su recimo, osnivač i dugogodišnji vođa tadašnje boljševičke američke Socijalističe partije, marksist Norman Mattoon Thomas, koji je tada hvalio Oktobarsku revoluciju u Rusiji i zalago se za komunističku revoluciju u SAD. Ili Jane Addams, jedna od glavnih tadašnjih aktivistica feminističkog pokreta u SAD, te filozof i pedagog John Dewey, pristalica takozvane reformske pedagogije, lijevo-liberalne pedagogije, koja je bila zloglasna posebno u Njemačkoj. Tada, dvadesetih i tridestih godina ACLU je dugo vremena, bila smatrana ekstremističkom i bila je pod prismotrom američke savezne policije, FBI.
Kako vidimo, uvijek isti ljudi i iste ideje stoje iza ovakvih organizacija, koje se kriju pod plaštom borbe za ljudska prava. Paradoksalno je da organizacija koja se kiti imenom "Američka unija za građanske slobode", na staljinistički način, pokušava ljudima oduzeti te građanske slobode.
Kako vidimo, uvijek isti ljudi i iste ideje stoje iza ovakvih organizacija, koje se kriju pod plaštom borbe za ljudska prava. Paradoksalno je da organizacija koja se kiti imenom "Američka unija za građanske slobode", na staljinistički način, pokušava ljudima oduzeti te građanske slobode.
laza- Stepski vuk
Ali nekad je stvarno pobacaj preporucljiv!
Komsinica- Banovan
Komsinica ::Ali nekad je stvarno pobacaj preporucljiv!
tu se slažem potpuno sa tobom,medjutim kako su tvoji roditelji mogli da znaju šta će da dožive.....
laza- Stepski vuk
laza ::Komsinica ::Ali nekad je stvarno pobacaj preporucljiv!
tu se slažem potpuno sa tobom,medjutim kako su tvoji roditelji mogli da znaju šta će da dožive.....
hehehehehehehe Lazo ne vadi se sad, prvi si pao aaahahahahahahhahahahaha
Komsinica- Banovan
Po cemu su drugaciji ako su okej?Komsinica ::Sve valja:) Divim se kolicinama predrasuda protiv "drugacijih"Avramova ::
@Komsinice
Sta sada ne valja?!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::Po cemu su drugaciji ako su okej?Komsinica ::Sve valja:) Divim se kolicinama predrasuda protiv "drugacijih"Avramova ::
@Komsinice
Sta sada ne valja?!
Meni nisu:) Ali vidim da je ovdje concensus da jesu, hence: osudi ga da ga ne bi morao razumjeti
Komsinica- Banovan
„Bio je to pokušaj da se zatvori usta kršćanima koji hoće javno govoriti o seksualnosti, braku, odrastanju djece. Navodno živimo u društvu raznolikosti u kojemu ima mjesta za svakoga. Znači li to da to društvo uključuje sve, osim osoba koje se žele osloboditi svojih homoseksualnih osjećaja i terapeuta koji su spremni u tome im pomoći? Želimo li društvo u kojemu se može koristiti javni mobing, zastrašivanje, laganje i izdaja da bi se postiglo neke čudne ciljeve? Takvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo i to bi trebalo javno reći i jasno osuditi“. (Lesley Pilkington)
http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=28164:lidija-paris-sluaj-pilkington-kakvu-slobodu-i-raznolikost-zagovara-homoseksualni-lobi&catid=39:obitelj&Itemid=121
http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=28164:lidija-paris-sluaj-pilkington-kakvu-slobodu-i-raznolikost-zagovara-homoseksualni-lobi&catid=39:obitelj&Itemid=121
laza- Stepski vuk
Alfred C. Kinsey, omiljeni ideolog homoseksualnih aktivista. Skrivajući se iza fasade znanstvenika, zagovarao je prihvaćanje homoseksualnosti, ali i nekrofilije, pedofilije, zoofilije… Razlozi za to bili su osobne prirode, budući da je Kinsey bolovao od čitavog niza seksualnih poremećaja i nastranosti, od homoseksualnosti i pedofilije do sado-mazohizma. Kinsey 1947. osniva ‘Institut za istraživanje seksualnosti’ odakle će krenuti i poznata seksualna revolucija iz šezdesetih. Umjesto da se bavi znanstvenim istraživanjima, iza zidova tog instituta odvijale su se najgore seksualne perverzije, orgije sa suradnicima i njihovim ženama, studentima… a sve uz kamere
O pedofiliji Kinsey piše:
,,Teško je shvatiti zašto bi se dijete, osim ako nije kulturalno uvjetovano, uznemirilo što mu netko dodiruje genitalije, kada vidi genitalije kod drugih ili kada doživi neki još specifičniji seksualni kontakt
O pedofiliji Kinsey piše:
,,Teško je shvatiti zašto bi se dijete, osim ako nije kulturalno uvjetovano, uznemirilo što mu netko dodiruje genitalije, kada vidi genitalije kod drugih ili kada doživi neki još specifičniji seksualni kontakt
laza- Stepski vuk
Strana 27 od 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Similar topics
» Maltretiranje u virtuelnom svetu
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 27 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra