Ko je trenutno na forumu
Imamo 117 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 117 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 15 od 30
Strana 15 od 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
Šta ti je brkajlija, čudo jedno.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Ovo je politički nekorektno, iako je istina. Jbg, ne može se sve imati, i istina, i to... mislim...shondononda :: Dobro onda ako se zna neka ti bude,pederi su bolesni ljudi.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Posledice su dešavanja u ranom djetinjsvu,ukratko na koja dešavanja konkrteno misliš?Avramova ::...
Homoseksualci su zdravi ljudi sa psihičkim devijacijama koje se manifestuju kod seksualne orijentacije i uzroci najčešće nastaju u ranom detinjstvu.
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
shondononda ::
Dobro onda ako se zna neka ti bude,pederi su bolesni ljudi.
bolesni su koliko i brkajlija kad ga uhvati neka promaja ili infekcija
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
widowerprince,
nije to tek tako pobrojati jer ne doživi svako dete istu stvar podjednako. Navodila sam već neke primere, mogu se ponoviti ali ne sada. Moram dovršiti kafu i na terasi. Odgovoriću ti sutra.
nije to tek tako pobrojati jer ne doživi svako dete istu stvar podjednako. Navodila sam već neke primere, mogu se ponoviti ali ne sada. Moram dovršiti kafu i na terasi. Odgovoriću ti sutra.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Pederi su ljudi tako rodjeni, i to nema veze sa bolescu, sizofrenija je bolest itd.itd. a gej populacija je drugacija od vecine , nista drugo....
Gost- Gost
Ako medicina NE SMATRA to bolescu mozete li mi molim Vas reci na osnovu cega to tvrdite.Naravno da niste jedini.postoji dosta zemalja u kojima prevladava takva tvrdnja .Prva je Italija,i mnoge druge zemlje koje pod uticajem religije imaju takav stav prema homo populaciji.Pa necemo valjda da se vracamo na varvarstvo zbog njih .Moze neko biti protiv, videti u tome bolest, ali mobi ipak bilo civilizovano prihvatiti odluke strucnih ljudi po tom pitanju .
"Zene koje pate od histerije ne bi trebalo da se dodiruju. To je muski posao, koji mogu da obavljaju samo muzevi i lekari", napisao je Avicena, osnivac rane moderne medicine. Da nije bilo njega i ostalih mi danas ne bi imale vibratore i bile bi sve od reda BOLESNE - sto ce reci HISTERICNE .
"Zene koje pate od histerije ne bi trebalo da se dodiruju. To je muski posao, koji mogu da obavljaju samo muzevi i lekari", napisao je Avicena, osnivac rane moderne medicine. Da nije bilo njega i ostalih mi danas ne bi imale vibratore i bile bi sve od reda BOLESNE - sto ce reci HISTERICNE .
L2- Profi član
- Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72
http://www.mondo.rs/s182526/Srbija/Tadic-_Drzava_nece_tolerisati_nasilje.html
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da država neće tolerisati nasilje ni prema jednoj društvenoj grupi ili instituciji i da će u, skladu sa zakonom, odlučno odgovoriti na svaki vid nasilja.
Samo o homićima gospodin predsednik misli ,kakva sirotinja ,kavki bakrači..
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da država neće tolerisati nasilje ni prema jednoj društvenoj grupi ili instituciji i da će u, skladu sa zakonom, odlučno odgovoriti na svaki vid nasilja.
Prince- Super član
Već je objašnjeno kako je medicina to izbrisala sa liste bolesti; ne teraj nas da ti ponavljamo, potraži u prethodnim stranama, imaš to tamo.L2 ::Ako medicina NE SMATRA to bolescu
Slusaj fristajlo ja sam HISTERICNA ZENA DANAS jer moj muz ne prizna odernu medicinu. Nemoj da me smaras sa tim KAKO JE DONESENO. Bio si tamo i video svojim ocima .Daj molim te .Necemo o farmakomafiji, medicinskoj mafiji i svemu.Ono sto pise pise .Pronaci cu ti ,ako uspem veceras SAJT sa lekom protiv te bolesti .Citavu je sprdnju napravio sa celim svetom .Pilula protiv homoseksualnosti. I jos nesto o naucnicima i njihovom trazenju nacina da se ta "devijacija " otkloni ..
JA SEBI ne mogu dozvoliti da budem strucnjak i da tvrdim PROTIVNO MEDICINI da je to bolest ,a ti izvoli.Svako ima pravo na svoje misljenje.I pravo da ti kazem to nema nikakve veze sa ovim problemom .Bolesni, zdravi ..isto im se pise .I njjima i nama sa njima .OK.
JA SEBI ne mogu dozvoliti da budem strucnjak i da tvrdim PROTIVNO MEDICINI da je to bolest ,a ti izvoli.Svako ima pravo na svoje misljenje.I pravo da ti kazem to nema nikakve veze sa ovim problemom .Bolesni, zdravi ..isto im se pise .I njjima i nama sa njima .OK.
L2- Profi član
Nema to veze s modernom medicinom, već sa modernom politikom, i ti to znaš, savršeno dobro. Odustani od ideje da pobediš u svakoj diskusiji, a naročito ne u ovakvoj.
U njoj svi gubimo, vodeći je.
U njoj svi gubimo, vodeći je.
Ajd da ti ponovim.Ponavljanje je majka mudrosti kazu .BAS ME BRIGA DA LI JE BOLEST ILI NIJE , i ko to na koji nacin tretira.Zvanicna medicina kaze da nije i ja se priklanjam zvanicnoj medicini.
Pa necu valjda sada da proveravam i dovodim u sumnju svaku stvar na ovom svetu ????? Ja nemam nacina da to cinim i pravo da ti kazem ne pada mi na pamet.Naravno da znam koliko i ti o politici.idi na drugu temu i procitaj tekst koji sam kopirala sa stranica Vlade Republike Srbije o odrzavanju parade .Ne mozemo raspravljati na dve paralelne strane .
Ovo sa bolescu smo zavrsili .A sto se tice POBEDE U DISKUSIJAMA ..Nismo valjda u areni.Ja sam samo rekla svoje MISLJENJE covece. Kakva te pobeda snasla . Halo saberi se ..Srcek ce da te strefi ako se budes toliko uzrujavao.
Pa necu valjda sada da proveravam i dovodim u sumnju svaku stvar na ovom svetu ????? Ja nemam nacina da to cinim i pravo da ti kazem ne pada mi na pamet.Naravno da znam koliko i ti o politici.idi na drugu temu i procitaj tekst koji sam kopirala sa stranica Vlade Republike Srbije o odrzavanju parade .Ne mozemo raspravljati na dve paralelne strane .
Ovo sa bolescu smo zavrsili .A sto se tice POBEDE U DISKUSIJAMA ..Nismo valjda u areni.Ja sam samo rekla svoje MISLJENJE covece. Kakva te pobeda snasla . Halo saberi se ..Srcek ce da te strefi ako se budes toliko uzrujavao.
L2- Profi član
"L2"
Čuli, nekoliko puta. Ne insistiraj toliko. Zato ti i skrećem pažnju na želju za pobedom.
Pa, ti možda imaš vlasti kojima smeš da veruješ, ja nemam, pa i ne verujem; svako, po svojoj pameti.Pa necu valjda sada da proveravam i dovodim u sumnju svaku stvar na ovom svetu ????? Ja nemam nacina da to cinim i pravo da ti kazem ne pada mi na pamet.
Ja sam samo rekla svoje MISLJENJE covece. Kakva te pobeda snasla .
Čuli, nekoliko puta. Ne insistiraj toliko. Zato ti i skrećem pažnju na želju za pobedom.
Mojne ovaj trik, ne palim se na jeftino, ič... Nije to nervoza, već dosada...Halo saberi se ..Srcek ce da te strefi ako se budes toliko uzrujavao.
Evo sada cu ponovo da raspravljam sa tobom jer to OBOZAVAM i ti ces ponovo konstatovati da hocu da POBEDIM ..Bas me briga sta ces da mislis.OK
Dakle ja nemam vlast kojoj verujem ,jer se ni jednoj vlasti u principu NE VERUJE .Ali ne mogu da tvrdim bilo sta o "mojoj"vlasti bez argumenata .Mogu da naslucujem , ili ako raspolazem sa javno dostupnim dokumentima ,da polemisem i iznosim na osnovu tih dokumenata svoje misljenje.
Drugim recima : ONO STO SE TAJNO obavlja ja ne mogu dokazati i ne mogu tvrditi da je to tako.
Dosadno ti je ..pa sta se onda bunis sto ti upraznjavam dosadu .Umesto da mi se zahvalis,..
Dakle ja nemam vlast kojoj verujem ,jer se ni jednoj vlasti u principu NE VERUJE .Ali ne mogu da tvrdim bilo sta o "mojoj"vlasti bez argumenata .Mogu da naslucujem , ili ako raspolazem sa javno dostupnim dokumentima ,da polemisem i iznosim na osnovu tih dokumenata svoje misljenje.
Drugim recima : ONO STO SE TAJNO obavlja ja ne mogu dokazati i ne mogu tvrditi da je to tako.
Dosadno ti je ..pa sta se onda bunis sto ti upraznjavam dosadu .Umesto da mi se zahvalis,..
L2- Profi član
widowerprince ::http://www.mondo.rs/s182526/Srbija/Tadic-_Drzava_nece_tolerisati_nasilje.html
i homici su ta sirotinja, widoweru. i ti radnici bez posla, tehnoloski viskovi itd.
svejedno- Napredni član
"L2"
Nijedna vlast, kad nešto muva, ne daje dokaze o muvanju "na izvol'te"; ova naša muva toliko da više i ne sumnjamo da muva, jedino se pitamo- šta, i kada. Koja god garnitura da ode, sledeća nađe gomilu dokaza za ovog ili onog prethodnika, afere samo pršte, ne oskudeva se... Trajno stanje, godinama. U ostalom, zar ne vidiš da i tu, po EU, korupcija cveta- seti se samo afere sa helikopterima za NATO, kad smeniše ni manje ni više nego generalnog sekretara? To je opšte mesto u savremenoj politici, ne treba čekati dokaze, dosta je zdrava pamet.
Kad vidim rezultate tog "poštenja", kad običan svet oseti boljitak i blagostanje, o kome za sada samo slušamo priče i gledamo na TV, tada ću da poverujem da sam, možda, preterano sumnjičav; dotle...
Samo se ti raspravljaj, ali ovako, bez agresije; i ja obožavam raspravu u ravni, samo, nemoj da se poneseš uvis, boli me vrat, ne mogu tako...Evo sada cu ponovo da raspravljam sa tobom jer to OBOZAVAM i ti ces ponovo konstatovati da hocu da POBEDIM ..Bas me briga sta ces da mislis.OK
Sa ovom našom i nije toliko teško.Ali ne mogu da tvrdim bilo sta o "mojoj"vlasti bez argumenata .Mogu da naslucujem , ili ako raspolazem sa javno dostupnim dokumentima ,da polemisem i iznosim na osnovu tih dokumenata svoje misljenje.
Nijedna vlast, kad nešto muva, ne daje dokaze o muvanju "na izvol'te"; ova naša muva toliko da više i ne sumnjamo da muva, jedino se pitamo- šta, i kada. Koja god garnitura da ode, sledeća nađe gomilu dokaza za ovog ili onog prethodnika, afere samo pršte, ne oskudeva se... Trajno stanje, godinama. U ostalom, zar ne vidiš da i tu, po EU, korupcija cveta- seti se samo afere sa helikopterima za NATO, kad smeniše ni manje ni više nego generalnog sekretara? To je opšte mesto u savremenoj politici, ne treba čekati dokaze, dosta je zdrava pamet.
Kad vidim rezultate tog "poštenja", kad običan svet oseti boljitak i blagostanje, o kome za sada samo slušamo priče i gledamo na TV, tada ću da poverujem da sam, možda, preterano sumnjičav; dotle...
Poslednji izmenio Fristajlo dana Ned Sep 12, 2010 8:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
svejedno ::widowerprince ::
i homici su ta sirotinja, widoweru. i ti radnici bez posla, tehnoloski viskovi itd.
Ne kažem da tu nema neki manji procenat biseksualaca i homo ,ali ipak sirotinja je najčešće hetero.Drugo je to da li je neka drušvena grupacija stvarno ugrožena,a JEDNO želi da neko svakodnevno ispira usta sa njim pa čak i predsednik jedne ozbiljne Države,
Prince- Super član
Izgleda da im je baš stalo da ovaj put održe parodiju parade. Upravo sam odgledao na RTS emisiju o tome, u kojoj nije bilo nikog protiv, svi su bili eurofini i edukativni, čudo jedno...
Videćemo. Ovoliko nasilje nad voljom naroda uvek je vrlo rizično i opasno; vlast nema kud, mora, dali su pedu pod kiriju. Šta o tome misle neki drugi, videćemo 10. oktobra.
Videćemo. Ovoliko nasilje nad voljom naroda uvek je vrlo rizično i opasno; vlast nema kud, mora, dali su pedu pod kiriju. Šta o tome misle neki drugi, videćemo 10. oktobra.
Demonstracija sile i instaliranje..
Sta o tome misli narod,videcemo
shondononda- Napredni član
- Broj poruka : 591
Datum upisa : 24.03.2010
Nadam se da ćemo videti.
shondononda ::Demonstracija sile i instaliranje..
demonstracija sile je kad odbijes da manjini das njena prava.
@fristajlo? opet si natako uniformu?
svejedno- Napredni član
evo npr. frist. i da je gej ( ne daj Boze, zbog njega jer bi to tesko podnio)..ja bih ga voljela...
Gost- Gost
Ne, ja radim u civilnom...@fristajlo? opet si natako uniformu?
Da je gej, ne bi voleo sebe, već bi gledao kome da tražim "prava"...evo npr. frist. i da je gej ( ne daj Boze, zbog njega jer bi to tesko podnio)..ja bih ga voljela...
On je super, momak, dobar, posten, ne dira nikoga, inteligentan, lijep...i neki kreteni od italijana ( sreca sto su u manjini)..prebiju ga na ulazu zgrade, a glavni "prebijac" je idiot..dosije..silovanje..droga..alkohol..i sav taj kretenizam..ali NIJE GEJ...I Bog stvori idiote...
Gost- Gost
Ne sudi po tome, Lucija. Nisu ni svi gejevi tako simpatični, niti svi koji su protiv te LGBT histerije nasilnici. Izdvojeni primeri ne znače ništa.
Strana 15 od 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Similar topics
» Maltretiranje u virtuelnom svetu
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 15 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra