Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Islam je najbolja religija... EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Islam je najbolja religija... EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Islam je najbolja religija... EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Islam je najbolja religija... EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Islam je najbolja religija... EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Islam je najbolja religija... EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Islam je najbolja religija... EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Islam je najbolja religija... EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Islam je najbolja religija...

+22
Isidora
Photographer*
Peni Vajs
Qbin
Вучица
Koza
babamara
Prince
MoonGirl
Istina ex Natasha
branimirpn
Enna
SKYKING
Idejan
furija
Marea
Avramova
Fristajlo
digitalmandrak
naOpaka
Cleopatra
Mesrine
26 posters

Strana 1 od 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

Islam je najbolja religija... Empty Islam je najbolja religija...

Počalji od Mesrine Čet Okt 11, 2012 6:52 pm

Nešto danas razmišljam o religijama, njihovim pravilima i zapovestima...
I shvatih... Islam je najbolja religija, zbog toga što tamo žene nemaju nikakva prava...
I to onaj "hard core" Islam, kao, recimo, u Iranu...
Tamo se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...
Žene ne pokazuju svoje telo "na izvolte" drugim muškarcima, nego poštuju sebe zbog toga što su žene. Samim tim, imaju poštovanje i od muškaraca.
Da je ovako u celom svetu, drugačije bi izgledao život na planeti. Od kako su žene dobile svoja "prava", svet je otišao tamo gde ne treba.
Jer kad ženi dozvoliš da ima ista prava kao muškarac, ona odmah želi više, pobesni i želi da ima veća prava od muškog roda, da nadjača, da pobedi i bude iznad. Ne samu u krevetu, nego uopšte... Islam je najbolja religija... 2214231980
Zato je Islam majka, jer on ne dozvoljava ženama da pobesne i upropaste sve što je stvarano vekovima...
Žene treba da slušaju, nikako da razmišljaju, jer je naučno dokazano da imaju manji mozak od muškaraca...
Šta vi mislite o tome? Da li je globalni Islam rešenje svih problema u današnjem društvu?

Islam je najbolja religija... MuslimDM1511_468x310
Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Islam je najbolja religija... Empty Re: Islam je najbolja religija...

Počalji od Cleopatra Čet Okt 11, 2012 9:30 pm

Mesrine ::Žene treba da slušaju, nikako da razmišljaju, jer je naučno dokazano da imaju manji mozak od muškaraca...
Jer svaka koja porazmisli shvatice da si ti jedan nebitnic. Islam je najbolja religija... 479116528
Inace ono sto ne znas, a toga je dosta, no izmedju ostalog nauka je rekla da muskarci koriste samo jednu hemisferu, a zene obe. :ble:
Zbog toga i jesu toliko nadmocne nad tobom sirocicem, pa te i nerviraju. Islam je najbolja religija... 2214231980
A ti sa svojom gomilom zelatinaste mase u glavi, mozes samo da se slikas. Embarassed
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od naOpaka Čet Okt 11, 2012 9:32 pm

Mesrine ::Nešto danas razmišljam o religijama, njihovim pravilima i zapovestima...
I shvatih... Islam je najbolja religija, zbog toga što tamo žene nemaju nikakva prava...
I to onaj "hard core" Islam, kao, recimo, u Iranu...
Tamo se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...
Žene ne pokazuju svoje telo "na izvolte" drugim muškarcima, nego poštuju sebe zbog toga što su žene. Samim tim, imaju poštovanje i od muškaraca.
Da je ovako u celom svetu, drugačije bi izgledao život na planeti. Od kako su žene dobile svoja "prava", svet je otišao tamo gde ne treba.
Jer kad ženi dozvoliš da ima ista prava kao muškarac, ona odmah želi više, pobesni i želi da ima veća prava od muškog roda, da nadjača, da pobedi i bude iznad. Ne samu u krevetu, nego uopšte... Islam je najbolja religija... 2214231980
Zato je Islam majka, jer on ne dozvoljava ženama da pobesne i upropaste sve što je stvarano vekovima...
Žene treba da slušaju, nikako da razmišljaju, jer je naučno dokazano da imaju manji mozak od muškaraca...
Šta vi mislite o tome? Da li je globalni Islam rešenje svih problema u današnjem društvu?

Islam je najbolja religija... MuslimDM1511_468x310

sudeci po vecini tvojih postova, msm da bi ti bilo sasvim toplo i ushushkano na gej paradi Islam je najbolja religija... 3358900617
naOpaka
naOpaka
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cleopatra Čet Okt 11, 2012 9:38 pm

U njemu vazduh trepti kao da nebo gori, sprema se oluja... Islam je najbolja religija... 479116528
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mesrine Čet Okt 11, 2012 10:08 pm

Kleopatkice, ne kudi konja koga nisi jahala... Islam je najbolja religija... 456350969
Zašto obraćaš pažLju na ja, ako sam tol`ko nebitan? Islam je najbolja religija... 1369909122
Nedo*ebanu naOpakLu, neću ni da komentarišem... affraid Islam je najbolja religija... 479116528

A sada pesma samo za sve dame sa Ideja Forum-a... Islam je najbolja religija... 560226542

Učite od vaših mušharaca. Ako nemate takvog , nađite ga, a onda učite od njega... Islam je najbolja religija... 2214231980

Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od naOpaka Čet Okt 11, 2012 10:15 pm

Mesrine ::Kleopatkice, ne kudi konja koga nisi jahala... Islam je najbolja religija... 456350969
Zašto obraćaš pažLju na ja, ako sam tol`ko nebitan? Islam je najbolja religija... 1369909122
Nedo*ebanu naOpakLu, neću ni da komentarišem... affraid Islam je najbolja religija... 479116528

A sada pesma samo za sve dame sa Ideja Forum-a... Islam je najbolja religija... 560226542

Učite od vaših mušharaca. Ako nemate takvog , nađite ga, a onda učite od njega... Islam je najbolja religija... 2214231980

prokomentarisao si u svom stilu, nedojebano , nemo' se stidish
naOpaka
naOpaka
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mesrine Čet Okt 11, 2012 10:17 pm

naOpaka ::
Mesrine ::Kleopatkice, ne kudi konja koga nisi jahala... Islam je najbolja religija... 456350969

prokomentarisao si u svom stilu, nedojebano , nemo' se stidish

Nisi se, valjda, zbog mene "vratila"?! affraid Islam je najbolja religija... 479116528
Ako jesi... E neka si mi reklaaaa... Islam je najbolja religija... 479116528 Islam je najbolja religija... 479116528 Islam je najbolja religija... 479116528
Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od naOpaka Čet Okt 11, 2012 10:19 pm

ljupko je kad ti se ego i josh neka sitnica dize na logovane again korisnika-ce :Islam je najbolja religija... 3681966919:
e kad bih ja tebi rekla, a svakom prema zaslugama, ne bi ti ni crna mrlja iz crvuljka potekla :Islam je najbolja religija... 3681966919:
naOpaka
naOpaka
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Čet Okt 11, 2012 10:20 pm

Khm,khm... Islam je najbolja religija... 3062556089
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od naOpaka Čet Okt 11, 2012 10:21 pm

ok, ja necem vishe :Islam je najbolja religija... 3681966919:
ionako ne vidim kakve veze tema ima sa postovima postavljacha iste ...
naOpaka
naOpaka
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mesrine Čet Okt 11, 2012 10:23 pm

naOpaka ::ljupko je kad ti se ego i josh neka sitnica dize na logovane again korisnika-ce :Islam je najbolja religija... 3681966919:
e kad bih ja tebi rekla, a svakom prema zaslugama, ne bi ti ni crna mrlja iz crvuljka potekla :Islam je najbolja religija... 3681966919:

Deder, reci, samo polako sa rečima, vidiš valjda da je digitalnipAndrak na gotovs... affraid Islam je najbolja religija... 479116528
Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Okt 11, 2012 10:41 pm

Има неких преференција у Месриновом ставу; молим, наставите... Islam je najbolja religija... 2214231980
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Pet Okt 12, 2012 2:24 am

Islam jeste ponudio najbolje rjesenje za zene i za muskarce i jeste najbolja religija od svih religija

evo sta kaze :
https://www.youtube.com/watch?v=34ntDEFXcyA&feature=related

Idejan
Idejan
Super član
Super član

Broj poruka : 5951
Datum upisa : 21.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Okt 12, 2012 3:17 am

Lepo izgleda Johnny, ništa se nije promenio, čak ni uozbiljio. Islam je najbolja religija... 1369909122
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Pet Okt 12, 2012 3:22 am

tesko je te komentaristi-rekao bi Johhny.
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Okt 12, 2012 3:28 am

Meni je on najjasniji kad peva ali mu se ne može sporiti pamet. Islam je najbolja religija... 2042323498
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Pet Okt 12, 2012 3:32 am

i ja kada pisem djela drugaciji sam nego ovako, ovako sam smeten
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Pet Okt 12, 2012 3:34 am

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Allah-eser-green.png
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Sub Okt 13, 2012 1:40 pm

Zaboravljeno pismo seljaka iz Podravine
Druže Tito, svaka žena koja ostavi muža, vodi prostituciju i živi na tuđi račun zaslužuje smrt
FOTO: "Dnevnik.hr"
Druže Tito, svaka žena koja ostavi muža, vodi prostituciju i živi na tuđi račun zaslužuje smrt

Internetom kruži pismo na kojem stoji da je iz arhive Josipa Broza Tita, a potpisao ga je Ivan Ciganović 15. srpnja 1946. godine. On se Titu požalio na svoju suprugu koja ga je ostavila. S obzirom na težinu "nedjela" koje je prema njegovom sudu počinila, on za sve slične žene Titu predlaže zakon koji bi odbjeglim nevjestama odredio smrtnu kaznu.
"15. lipnja 1946. odbjegla je od mene tajno moja zakonita i ljubljena žena Ciganović Mara r. 1915. god. u svijet s namjerom da vodi prostituciju i živi na tuđi račun. Mojem gospodarstvu prijeti rasulo i katastrofa, jer nema tko da vodi kućanstvo, tko će krpati, prati, kuhati i na polju pomagati. A moram da uzdržavam i majku staru 72 godine i jedno dijete, ratno siroče", piše Ivan Titu.
"Uvijek sam govorio ženi: 'Draga ženo, nemoj da me ostaviš, radije me ubij, nego da odeš u skitnju.' Ali eto otišla je lakoumnica i ovako me sada polagano ubija teška sudbina. Podnio sam redarstvenu potragu, ali to ide jako polagano i pitanje kada će je pronaći i uhapsiti! No ja se ne dam uništiti pritisku takve saboterke kakve je moja lakoumna žena. I ja hoću da živim dostojno i pošteno demokratski, kao i većina dobrih ljudi. Molim vas stoga da poradite u vladi, da žurno izađe i da se u cijeloj Jugoslaviji javno objavi zakon o zaštiti bračnog života kako slijedi:
1. Svaka udata žena, koja ostavi svog muža, i ode u svijet, kažnjava se smrću.
2. Svaka udata žena, koja živi u svijetu, bilo gdje u kakvoj službi, ima da se iskaže pismenim odobrenjem potpisanim po njenom mužu, da joj on odobrava služenje. Takvo odobrenje imade biti potpisano po mužu pred dvojicom svjedoka i potvrđeno po mjesnoj vlasti.
3. Svaka osoba, koja bi zadržala kod sebe tuđu ženu bez takvog muževog odobrenja ili bi je skrivala te je ne bi prijavila policiji kažnjava se smrću.
4. Svako krivotvorenje takvog odobrenja kažnjava se smrću.
5. Po objavi ovog zakona imade svaka udata, da si u roku od 8 dana ishodi takovo odobrenje od svog muža.
6. Ovo sve vrijedi i za muža, ako bi ostavio ženu otišao u svijet u nepovrat.
"Ovim veoma važnim i hitnim zakonom bit će pogođeno u ahilovu petu svaka prostitutka i saboterka, obiteljski život bit će izgrađen na čvrstim temeljima, nestat će užasnog kriminala i života na tuđi račun", predložio je Ivan Titu, a prenosi "Dnevnik.hr".

Internetom kruži pismo na kojem stoji da je iz arhive Josipa Broza Tita, a potpisao ga je Ivan Ciganović 15. srpnja 1946. godine. On se Titu požalio na svoju suprugu koja ga je ostavila. S obzirom na težinu "nedjela" koje je prema njegovom sudu počinila, on za sve slične žene Titu predlaže zakon koji bi odbjeglim nevjestama odredio smrtnu kaznu.

"15. lipnja 1946. odbjegla je od mene tajno moja zakonita i ljubljena žena Ciganović Mara r. 1915. god. u svijet s namjerom da vodi prostituciju i živi na tuđi račun. Mojem gospodarstvu prijeti rasulo i katastrofa, jer nema tko da vodi kućanstvo, tko će krpati, prati, kuhati i na polju pomagati. A moram da uzdržavam i majku staru 72 godine i jedno dijete, ratno siroče", piše Ivan Titu.

"Uvijek sam govorio ženi: 'Draga ženo, nemoj da me ostaviš, radije me ubij, nego da odeš u skitnju.' Ali eto otišla je lakoumnica i ovako me sada polagano ubija teška sudbina. Podnio sam redarstvenu potragu, ali to ide jako polagano i pitanje kada će je pronaći i uhapsiti! No ja se ne dam uništiti pritisku takve saboterke kakve je moja lakoumna žena. I ja hoću da živim dostojno i pošteno demokratski, kao i većina dobrih ljudi. Molim vas stoga da poradite u vladi, da žurno izađe i da se u cijeloj Jugoslaviji javno objavi zakon o zaštiti bračnog života kako slijedi:

1. Svaka udata žena, koja ostavi svog muža, i ode u svijet, kažnjava se smrću.

2. Svaka udata žena, koja živi u svijetu, bilo gdje u kakvoj službi, ima da se iskaže pismenim odobrenjem potpisanim po njenom mužu, da joj on odobrava služenje. Takvo odobrenje imade biti potpisano po mužu pred dvojicom svjedoka i potvrđeno po mjesnoj vlasti.

3. Svaka osoba, koja bi zadržala kod sebe tuđu ženu bez takvog muževog odobrenja ili bi je skrivala te je ne bi prijavila policiji kažnjava se smrću.

4. Svako krivotvorenje takvog odobrenja kažnjava se smrću.

5. Po objavi ovog zakona imade svaka udata, da si u roku od 8 dana ishodi takovo odobrenje od svog muža.

6. Ovo sve vrijedi i za muža, ako bi ostavio ženu otišao u svijet u nepovrat.

"Ovim veoma važnim i hitnim zakonom bit će pogođeno u ahilovu petu svaka prostitutka i saboterka, obiteljski život bit će izgrađen na čvrstim temeljima, nestat će užasnog kriminala i života na tuđi račun", predložio je Ivan Titu, a prenosi "Dnevnik.hr".

Komentari na članak (2)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove AVAZ.ba. AVAZ.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara AVAZ.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Biberovic Nijaz
eh da je taj zakon usvojen bilo bih bas tako "zivot bih bio izgradjen na cvrtim temeljima a nestalo bih danasnje prostitucije i uzansnog kriminala koji ide s tim " a javna je tajna da velika vecina zena bar u zapadnoj evropi rode jedno ili dvoje djece i poslije zive na tudj racun odnosno zive ili na drzavni ili na racun bivseg muza ... Smile )))
prije 17 minuta

Zikr Et
ovaj Ivan Ciganović se zalag'o za šerijat, a nije ni bio svjestan toga xD
prije 9 minuta

Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Sub Okt 13, 2012 1:48 pm

Johnny je samo ogorcen, on gotovo sve govori ironicno. Uostalom ne vidim razloga da neko mrzi Islam a niti da ga zove najboljom religijom.
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Ned Okt 14, 2012 2:29 pm

sredina dzade
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marea Ned Okt 14, 2012 2:32 pm

Da, upravo. Uostalom kao i sve.
Marea
Marea
Legendarni član

Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Ned Okt 14, 2012 2:34 pm

Da, ni dol ni gor, sve gledas pomalo sa strane ali najbolje je nikako iako treba biti na oprezi da te ne ufate, i gor i dol.
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mesrine Ned Okt 14, 2012 2:44 pm

Ne da je najbolja religija,nego bolje nije ni bilo. Mnogo žena na jednog muškarca,još,pritom,nemaju prava da se prave pametne,jer nisu. Nego samo slušaju kako im se kaže... Milina...
Islam Rules... Islam je najbolja religija... 4022889699
Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Idejan Ned Okt 14, 2012 2:48 pm

Najjednostavniji, izuzetno cista kultura.
Idejan
Idejan
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu