Ko je trenutno na forumu
Imamo 31 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 31 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
+22
Glorija
Jurivaka
Lepa protina kći
Djeneral
strško
IMHO
SKYKING
L2
Cleopatra
Debilko
laza
Orhideja
Miško
cvjeticanin
lucegolupce
sini_do
inspy
Vidra
digitalmandrak
Istina ex Natasha
Fristajlo
Avramova
26 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 8 od 28
Strana 8 od 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
Evo me, čekam da se vratimo na "paradu ponosnih".
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Onaj sa krilcima je izgleda najponosniji...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Evo me... ja dosao.. da vidimo.... koja me je najvise se uzelela??
Divlja.. dodji duso da te cika Tip malo smiri..
Divlja.. dodji duso da te cika Tip malo smiri..
Gost- Gost
Avramova ::Evo me, čekam da se vratimo na "paradu ponosnih".
Tako valja Av, lepa ti ta zastava hhahha
Ciko, mnogo sam ja nemirna, biram bocice hhahha
Gost- Gost
Samo ti biraj bocice... ali nista vestacki.. kosi mi se sa verom.
Gost- Gost
Divlja ::Avramova ::Evo me, čekam da se vratimo na "paradu ponosnih".
Tako valja Av, lepa ti ta zastava hhahha
Jesi videla kako sam razumna kada su seksualno devijantne osobobe u pitanju? Kada budem pouzdano znala da su na forumu u istom procentu zastupljeni homoseksualci kao i heteteroseksualci, ovaj smajli će biti uvršćen u redovni asortiman smajlijia.
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Secas li se Av sta sam ja rekao za forum prvih dana kada sam dosao na Ideji sto se tice zena..
.
I sta sada nisam bio u pravu??
.
I sta sada nisam bio u pravu??
Gost- Gost
Tako je Nt, ..otkud znas, mozda su vjestice,. sa tim materijalom mogu da te potpuno uniste, ako bi ga iskoristile u magiskoj operaciji..... Nije im vjerovat ni u prirodnim okolnostima......Neki tip ::Samo ti biraj bocice... ali nista vestacki.. kosi mi se sa verom.
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
sini_do ::Tako je Nt, ..otkud znas, mozda su vjestice,. sa tim materijalom mogu da te potpuno uniste, ako bi ga iskoristile u magiskoj operaciji..... Nije im vjerovat ni u prirodnim okolnostima......Neki tip ::Samo ti biraj bocice... ali nista vestacki.. kosi mi se sa verom.
Ma ima Neki bubrege... necu da akam ruke... ruke cuvam za druge stvari.. neka doticna osoba izvoli ako joj nesto treba, zna se kako se to radi... molim lepo
Gost- Gost
#sini_do
Vestice, nego vestice.... Samo nek' napuni bocicu haha
#Neki Tip
Sta si rekao to Av, 'aj' budi iskren?
Hahha, ako je ono sto mislim, nije ni cudo da je takvo stanje na forumu, malo je muskaraca ovde, malo, jako malo.
Gde su uopste ?
Tesko zenama hahha evo, sam sebi ne znas ni onu stvar uzeti u ruku, a pricas nesto... joj hhahha
#Av
Neka svako ko je bar jednom pomislio da ima ''nesto'' sa osobom istog pola digne ruku ili sta ko pozeli vec neka dize, ili da je zamislio neku trojku, ''nesto'' u troje , dve zene tip hhaha, dva muskarca zena, tako nesto, neka se javi, ali iskreno da odgovori na pitanje, zastava je vec tu, samo je treba podici visoko, spremna je za smotru, devijantnih je ovde koliko hoces, vidi se i bez zastave hhahha
Vestice, nego vestice.... Samo nek' napuni bocicu haha
#Neki Tip
Sta si rekao to Av, 'aj' budi iskren?
Hahha, ako je ono sto mislim, nije ni cudo da je takvo stanje na forumu, malo je muskaraca ovde, malo, jako malo.
Gde su uopste ?
Tesko zenama hahha evo, sam sebi ne znas ni onu stvar uzeti u ruku, a pricas nesto... joj hhahha
#Av
Neka svako ko je bar jednom pomislio da ima ''nesto'' sa osobom istog pola digne ruku ili sta ko pozeli vec neka dize, ili da je zamislio neku trojku, ''nesto'' u troje , dve zene tip hhaha, dva muskarca zena, tako nesto, neka se javi, ali iskreno da odgovori na pitanje, zastava je vec tu, samo je treba podici visoko, spremna je za smotru, devijantnih je ovde koliko hoces, vidi se i bez zastave hhahha
Gost- Gost
evo, sam sebi ne znas ni onu stvar uzeti u ruku, a pricas nesto... joj hhahha
Da je tebi milo da samo svoju uzimas u ruke ne bi drugu nasla...jel tako Ja nisam toliko vican,a vama ja trebam, a ne vi meni... prema tome.. dabome..
Gost- Gost
Nego, zar nisi pominjala ljubavnika pre nekoliko dana.. i kako da ga docekas nasmejana kada ustanes.. otkud sada ljubavnica??? Da li je ta ljubavnica u stvari ljubavnik, a ti si nezniji pol u vasoj vezi?
Mislim ona glumi musko a ti zensko... ko je tu furundzija ??
Poslednji izmenio Neki tip dana Sre Sep 07, 2011 5:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Pošto je Vidanović lijepo objasnio šta je devijacija, Divlja objasni mi kako je devijacija polni odnos muškarca i žene? Jer on je jedini prirodan, muškarac sa muškarcem koristi dupe a žena sa ženom pomagala, jedino muškarac ima ono što ženi treba (da se izrazim prosto).Девијација изворно значи скретање с путање, измену извесног правца, одступање од неке вредности. У науци о друштвеним девијацијама, означава понашања појединца и друштвених група која одступају од моралних, религијских и обичајних норми и вредности (нпр. криминал, малолетничка делинквенција, самоубиство, проституција, болести зависности, просјачење, друштвене дезорганизације и сл. ). Према овим понашањима постоји формална и неформална друштвена реакција осуде и неодобравања. У науци о друштвеним девијацијама користе се четири критеријума за дефинисање девијација: нормативни, вредносни, људских потреба и друштвене реакције.
Овај чланак, изворно преузет из књиге Ивана Видановића „Речник социјалног рада“
Po čemu je to sad devijacija? Samo to, ništa više.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
lucija ::Laza ..ja sam govorila o konkretnom problemu jednog muskarca koji eto nema "posla" sa zenama...
a ja kažem(nadam se da me razumeš) on bi možda dobio batine i da je muškarac koji ima posla sa ženama.
ako ostanu bez posla a neradnici su.....upomoć homofobija
ako ih neko izudara zato što su bezobrani ili nasilni...upomoć homofobija
o tome se radi.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Haha, pa ti bi sve da znas odjednom, da saznas, jesi ti neki novinar pa imas profesionalnu deformaciju, devijaciju, sta li je u pitanju?Neki tip ::Nego, zar nisi pominjala ljubavnika pre nekoliko dana.. i kako da ga docekas nasmejana kada ustanes.. otkud sada ljubavnica??? Da li je ta ljubavnica u stvari ljubavnik, a ti si nezniji pol u vasoj vezi?
Kad sam ja to ovde pisala...? Hm, ko zna hhahhaa
Evo, imam i ljubavnika i ljubavnicu, vidis kako zivot nekome moze biti zabavan.
A tek kada se nas troje sastanemo, ludilo .
Ovo ja zovem debatom, otvoreni studio hhahha
Gost- Gost
Pa divno..... sta reci... verujem da imate i biceve, i kozne pantalone, lance, lisice... pa se igrate kada god imate vremena...Divnooooo.. ..
Naravno da imam profesionalnu deformaciju... bez nje ne idem nigde...a ti?
Naravno da imam profesionalnu deformaciju... bez nje ne idem nigde...a ti?
Gost- Gost
I ja hhahha
Ah, sad i biceve ubacujes u pricu, ne, ne, samo po guzi malo mozes da dobijes rukom, i da lupis ako smes i znas, kad treba, i to bi bilo to.
Ali vidim, ne bi da drzis svoga, nisi vican, pa tako... nista od feste... hahha
Evo, prestajem sa spamom, bilo bi dosta od mene ...
Ah, sad i biceve ubacujes u pricu, ne, ne, samo po guzi malo mozes da dobijes rukom, i da lupis ako smes i znas, kad treba, i to bi bilo to.
Ali vidim, ne bi da drzis svoga, nisi vican, pa tako... nista od feste... hahha
Evo, prestajem sa spamom, bilo bi dosta od mene ...
Gost- Gost
Pa kada pises konfuzno.... da te niko nne razume.. ajd polako.. od pocetka.. ispricaj nam celu situaciju... sta te briga niko te nezna ovde...
Kako se vi to igrate....ali nemoj da izmisljas nego onako kako jeste.. jel vazi?
Kako se vi to igrate....ali nemoj da izmisljas nego onako kako jeste.. jel vazi?
Gost- Gost
Divlja ništa mi nisi odgovorila,zašto, ne znaš odgovor?
#Orhideja
Sam polni odnos izmedju muskarca i zene nije devijacija, ako upraznjavas recimo misionarsku pozu i nis' vise. Sve ostalo, ono, znas sta tu vec spada, e to jesu seksualne devijacije...Ima ih koliko hoces, nisi mala, imala si posla sa muskarcima, da sad ne ulazim u sitna crevca i nabrajam ti , oral, anal, cudne predigre, fetisi itd
#Neki Tip
Posto si ti musko, mogao bi ovde lepo da objasnis tvoj odnos sa dve zene, kad su one obe vikale ''daj mi'', pa da ljudi razumeju konacno sve to oko seksualnih devijacija .
Pusti ti mene, kazem ti, istina je da samo volim, ali pazi volim amore mio, drugi me ne zanimaju. I tu je kraj . A bas ti se svidela prica, jel'da? hhahha
Sam polni odnos izmedju muskarca i zene nije devijacija, ako upraznjavas recimo misionarsku pozu i nis' vise. Sve ostalo, ono, znas sta tu vec spada, e to jesu seksualne devijacije...Ima ih koliko hoces, nisi mala, imala si posla sa muskarcima, da sad ne ulazim u sitna crevca i nabrajam ti , oral, anal, cudne predigre, fetisi itd
#Neki Tip
Posto si ti musko, mogao bi ovde lepo da objasnis tvoj odnos sa dve zene, kad su one obe vikale ''daj mi'', pa da ljudi razumeju konacno sve to oko seksualnih devijacija .
Pusti ti mene, kazem ti, istina je da samo volim, ali pazi volim amore mio, drugi me ne zanimaju. I tu je kraj . A bas ti se svidela prica, jel'da? hhahha
Gost- Gost
Draga Divlja ti si vidovita? Otkud ti znaš ko kakve poze ovde koristi?... a ladno si sve proglasila devijantnima?....zašto?....ti se ne slažeš sa našim stavom....ok, ja se ne slažem sa tvojim? ...ali trebam li ja i masa ostalih da čitamo tvoje izmišljenje priče o ženi ljubavnici? Divlja, molim te....
Orhideja ::
Pošto je Vidanović lijepo objasnio šta je devijacija, Divlja objasni mi kako je devijacija polni odnos muškarca i žene? Jer on je jedini prirodan, muškarac sa muškarcem koristi dupe a žena sa ženom pomagala, jedino muškarac ima ono što ženi treba (da se izrazim prosto).
Po čemu je to sad devijacija? Samo to, ništa više.
pa ako ces tako da gledas onda svaki polni odnos koji za cilj nema produzetak vrste je devijantan. Gde spadamo vecina. Pa onda ni nemamo prava da u tom smislu optuzujemo homice.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Divlja :: , oral, anal, ...
Ni jedno nije polni organ pa tako ne možemo govoriti o polnom odnosu. Polni organi su penis i vagina.
inspy :: pa ako ces tako da gledas onda svaki polni odnos koji za cilj nema produzetak vrste je devijantan. Gde spadamo vecina. Pa onda ni nemamo prava da u tom smislu optuzujemo homice.
Ne vidim da je Orhideja pominjala reprodukciju.
Πάντα ῥεῖ
Inspy pročitaj pažljivije, ništa više.
Cita inspy I po hiljadu puta ako treba.
A mozda da postavis pitanje svhe seksa. Cemu sluze napravice i mashinice koje imamo.
Mozda se "da i vise odgovora. Pa u jedan od njih upadaju zajedno i homo i hetero.
A mozda da postavis pitanje svhe seksa. Cemu sluze napravice i mashinice koje imamo.
Mozda se "da i vise odgovora. Pa u jedan od njih upadaju zajedno i homo i hetero.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Strana 8 od 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Similar topics
» Aktivirao se jedini vulkan na Balkanu
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 8 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ned Nov 24, 2024 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me