Ko je trenutno na forumu
Imamo 27 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 27 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
+22
Glorija
Jurivaka
Lepa protina kći
Djeneral
strško
IMHO
SKYKING
L2
Cleopatra
Debilko
laza
Orhideja
Miško
cvjeticanin
lucegolupce
sini_do
inspy
Vidra
digitalmandrak
Istina ex Natasha
Fristajlo
Avramova
26 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 7 od 28
Strana 7 od 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
Divlja....
Da li ti vise prija odnos sa dva muskaraca, muskarac i zena, ili dve zene i ti..
Molim te, objasni mi sta te najvise uzbudjuje.... ja sam modernog shvatanja i ne osudjujem te..
Da li ti vise prija odnos sa dva muskaraca, muskarac i zena, ili dve zene i ti..
Molim te, objasni mi sta te najvise uzbudjuje.... ja sam modernog shvatanja i ne osudjujem te..
Gost- Gost
sta je ovo?
leptiric? pcelica?
I pored ogromnog truda,nisam mogao da utvrdim... ::
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Divlja ::Neki tip ::Divlja...
Ma gde da te bacam na trosak sada da dolazis cak iz Italije..
Nego reci mi.. kako dolazis do partnerki, ima li neki klub.. gde ih nalazis.. oglasi...
Da li se plasis polnih bolesti? Kako se stitis?
hhahha, pa ti si bas jako znatizeljan tip.
Plasis li se ti polnih bolesti Tipu?
Ti si vec bio sa njih dve , kazes, ahhha a ja ne verujem, mislim da ti fali i ta jedna , po hetero- propisu ko zna ko su i sta su one bile, te tvoje iz sna hhahha.
Ja to ne radim. Ja volim samo moju amore mio.
Ostali ne moraju da brinu, neka odahnu, necu ih spopadati.
Sta su one bile?? Pa ja mislim da su bile nase.. pricale su Srpski.. samo.. cini mi se da sam im ja vise prijao nego njih dve u ljubavnom zanosu... delovale su mi kao da im nesto nedostaje...ne znam mozda gresim..
Gost- Gost
digitalmandrak :: I pored ogromnog truda,nisam mogao da utvrdim... ::
Ma kao da je važno šta je, neka zayebancija jeste. Meni se više dopada onaj lik što je upropastio nove pantalone i izrezao prozor za stražnjicu. Još uvek mi nije jasno zašto je to uradio. Da li iz praktičnih razloga ili je svetu pokazao doope u punom svetlu. ::
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Jedna je pricala daj mi ... a ova je ljubomorno gledala...iskreno bilo mi je i malo neprijatno, jer sta god da bi radio, druga bi se ljutila..
Gost- Gost
Da li iz praktičnih razloga ili je svetu pokazao doope u punom svetlu.
Mislim da je ovo drugo u pitanju...
digitalmandrak ::A zasto si protiv?
Na primer,zbog ovoga...
I ti se njih bojis, branis im da se pokazuju zbog...Cega?
Pozmatras to kao karneval u Riju, i nema frke, ali ne...
#Neki Tip
Preterano bi da njuskas po tudjoj intimi.
''Jedna je pricala daj mi?"" haha, cuj ''daj mi''?hhahhhahha nisi ti za to, vidim ja izdaleka.
To je upravo ono sto pokrece sve one bolesne manijake da idu i tuku ucesnike ''parade ponosa'', preterano interesovanje za ono sto ih u sustini ne bi trebalo zanimati.
''Cuvari porodicnih vrednosti'' koji se mlate po ulicama sa nekima, umesto da prave trece dete rodjenoj zeni ili bar komsinici ako zenu nemaju, tako bi mnogo vise pomogli Srbiji.
;ajd' sad svi na svoje radne zadatke.
Gost- Gost
Klinke 100%, trebao si da nadjes malo ozbiljnije gospodje u te svrhe. ::Neki tip ::Jedna je pricala daj mi ... a ova je ljubomorno gledala...iskreno bilo mi je i malo neprijatno, jer sta god da bi radio, druga bi se ljutila..
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Neki Tip
''Jedna je pricala daj mi?"" haha, cuj ''daj mi''?hhahhhahha nisi ti za to, vidim ja izdaleka.
Toliko molecivim pokornim ocima jos nisam video ni u jednoj zeni....rekoh sebi.. e moj Neki tipe u sta si se upustio.. jos samo treba da se pobiju pa sta si uradio crni sine.
Gost- Gost
Cleopatra ::Klinke 100%, trebao si da nadjes malo ozbiljnije gospodje u te svrhe.Neki tip ::Jedna je pricala daj mi ... a ova je ljubomorno gledala...iskreno bilo mi je i malo neprijatno, jer sta god da bi radio, druga bi se ljutila..
Cleo.. jel ti to iz iskustva..?
Gost- Gost
Hahha a mozda ti se i posrecilo pa si nabasao na neke dve teske pacenice hhahhaNeki tip ::Neki Tip
Toliko molecivim pokornim ocima jos nisam video ni u jednoj zeni....rekoh sebi.. e moj Neki tipe u sta si se upustio.. jos samo treba da se pobiju pa sta si uradio crni sine.
Gost- Gost
Divlja ::Hahha a mozda ti se i posrecilo pa si nabasao na neke dve teske pacenice hhahhaNeki tip ::Neki Tip
Ma nisu pacenice.. nego cule za kvalitet, pa rekle...sve u zivotu treba probati... a ja dobra dusa....
Gost- Gost
Jeste, i onda navalile na tebe i vikale ''daj mi''? A nisu ugrozene?hahha i sad to treba da ti poverujem?
Pacenice, sto posto.
Pacenice, sto posto.
Gost- Gost
ih pacenice... a ti sa tvojom dragom kada uhvatite nekog tipa, ne mislim na sebe.. niste... necemo tako da se igramo...
Gost- Gost
Mio amore i ja trazimo donatora.. Sperme... Pa, ako si zainteresovan, prilozi biografiju, slike, pregledaj se kod doktora i poslacemo ti bocicu, da das vec to sto treba da se da. Placamo dobro.
Mozes to sakupiti u svojoj ordinaciji ovde, kad se uzbudis od svojih pacijentkinja ono fest hhaha, pa da se ne baci.
Mozes to sakupiti u svojoj ordinaciji ovde, kad se uzbudis od svojih pacijentkinja ono fest hhaha, pa da se ne baci.
Gost- Gost
Odlicno, karneval je u Riju...Pozmatras to kao karneval u Riju, i nema frke, ali ne...
Ucesnici treba da nadju svoje mesto tamo gde se to odrzava, ko nema dovoljno para za put - neka podigne kredit.
a do sada je bilo nedovoljno obavestenosti...To je upravo ono sto pokrece sve one bolesne manijake da idu i tuku ucesnike ''parade ponosa'', preterano interesovanje za ono sto ih u sustini ne bi trebalo zanimati.
zbog konja kod je privez'o za obliznje drvo, garant. mekano tvrdo lepo klizi... i tako to...Još uvek mi nije jasno zašto je to uradio
sta te boli uvo za Srbiju,kada ne zivis ovde...'Cuvari porodicnih vrednosti'' koji se mlate po ulicama sa nekima, umesto da prave trece dete rodjenoj zeni ili bar komsinici ako zenu nemaju, tako bi mnogo vise pomogli Srbiji.
elem, postoje i oni koji misle da je homoseksualizam vid genocida...
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Kao da ti nikada nisi rekla u zaru zadovoljstva "Daj mi ga".. ne razumem zasto se cudis...?
A sto se tice donatorstva sperme.. zasto ne prirodnim putem... ja sam vise konzervativan...
A sto se tice donatorstva sperme.. zasto ne prirodnim putem... ja sam vise konzervativan...
Gost- Gost
Heh Vidra, ja zivim ovde. Zato pisem ovo sto pisem.
Homoseksualizam genocid?
Hahha, za Hag treba sve te homoseksualce, za Hag. Ma, ko Hitler sto je radio i komunisti u logore sa njima.
#Neki Tip
Prirodnim putem moze samo sa nekim koga volimo, i ko je siguran, nije promiskuitetan ko ti hhaha, tako da, dobices bocicu hhahha
A kad prestanes da svrljas, mozda i ... Samo, ko bi tebi verovao?
Jojjjj
Homoseksualizam genocid?
Hahha, za Hag treba sve te homoseksualce, za Hag. Ma, ko Hitler sto je radio i komunisti u logore sa njima.
#Neki Tip
Prirodnim putem moze samo sa nekim koga volimo, i ko je siguran, nije promiskuitetan ko ti hhaha, tako da, dobices bocicu hhahha
A kad prestanes da svrljas, mozda i ... Samo, ko bi tebi verovao?
Jojjjj
Gost- Gost
Mene nije tesko voleti...Evo recimo Av .. ubija se od ljubavi za mnom..
A sta vas briga da li ja svrljam ili ne... tebe interesuje samo bocica.. ili mislis sa mnom nesto ozbiljnije??
A da sam siguran jesam.... sve radim po poslednjim standardima, i nema odskakanja od Eu..
Nece me biti neko vreme..sat ili dva.. bas mi je zao sto vas napustam sada..;(
A sta vas briga da li ja svrljam ili ne... tebe interesuje samo bocica.. ili mislis sa mnom nesto ozbiljnije??
A da sam siguran jesam.... sve radim po poslednjim standardima, i nema odskakanja od Eu..
Nece me biti neko vreme..sat ili dva.. bas mi je zao sto vas napustam sada..;(
Gost- Gost
od Divlja
Neki tip:
To si ti rekla.Hahha, za Hag treba sve te homoseksualce, za Hag. Ma, ko Hitler sto je radio i komunisti u logore sa njima.
je li ovo neki ballkanski moral ili?Prirodnim putem moze samo sa nekim koga volimo, i ko je siguran, nije promiskuitetan ko ti hhaha, tako da, dobices bocicu hhahha
A kad prestanes da svrljas, mozda i ...
Neki tip:
samo ti svrljaj, vazno je da se vratis, mi cemo te verno cekati...Nece me biti neko vreme..
Vidra- Legendarni član
#Neki tip
Ja isto idem, u apoteku, da vidim kakve bocice tamo imaju.
Vrati se da se dogovorimo o svemu.
#Vidra
Ti si izgleda ljubomorna zbog Nekog Tipa hhaha,. ma, ne plasi se, necemo ga mi zadrzati, vraca se on nazad, tebi, Av, nekoj vec, ne brini... Znas ga valjda...
Ja isto idem, u apoteku, da vidim kakve bocice tamo imaju.
Vrati se da se dogovorimo o svemu.
#Vidra
Ti si izgleda ljubomorna zbog Nekog Tipa hhaha,. ma, ne plasi se, necemo ga mi zadrzati, vraca se on nazad, tebi, Av, nekoj vec, ne brini... Znas ga valjda...
Gost- Gost
Divlja ::...vraca se on nazad, nazad, tebi, Av, nekoj vec, ne brini... Znas ga valjda...
Izgleda da si mu ti postala centar pažnje. O, sudbino! Divlja, šta mi/nam to učini?!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Hahhaa, jbt evo i Av...
Gost- Gost
sa bocicom...Divlja ::
#Vidra
Vidra- Legendarni član
Strana 7 od 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Similar topics
» Aktivirao se jedini vulkan na Balkanu
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 7 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi