Ko je trenutno na forumu
Imamo 79 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 79 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Da li vreme leci sve?
+29
Johnny-Azra
Fi Pi
crni labud
MisisM
Sinaj
zvezdica
laza
country girl
Thabit
Miško
Marea
Vulin
Vukota
Loreal
slavena
furija
djavolica
Korovjev
naOpaka
Shapat
Anhelito
cat09
ludo_913
Arwen Evenstar
Istina ex Natasha
Avramova
Dragana
Orhideja
ellen
33 posters
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 5 od 5
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Da li vreme leci sve?
Nisam mislio na love jade. Nego na te gubitke. Dosta sam ih doživio u kratkom roku, pa vidim jel me izliječilo ili ne. A, vrijeme prošlo, bol ostala.
crni labud- Banovan
- Broj poruka : 2183
Datum upisa : 02.10.2011
@crni labud
Dusevni tampon koji ce vecno to i da ostane. Po nekada se pitam, da li bi bila srecna da zna kako me jos uvek boli? Ma ne bi bila srecna, zato necu da me boli. Hocu da je zivim. Nije li tako dobro?
Dusevni tampon koji ce vecno to i da ostane. Po nekada se pitam, da li bi bila srecna da zna kako me jos uvek boli? Ma ne bi bila srecna, zato necu da me boli. Hocu da je zivim. Nije li tako dobro?
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Ona ne bi to sigurno htjela. Boli to sjećanje jer ti fali ona. Ali je ona sretna da ti je u mislima. Tko je u mislima, taj je i u srcu.
crni labud- Banovan
- Broj poruka : 2183
Datum upisa : 02.10.2011
Ne priznajem da je za ista potrebno vreme, vreme nismo mi, vreme nam je najveci neprijatelj.
Naravno da vrijeme nismo MI, vec dio njega..radi za nas.. ..i Ne priznajem da Nam je neprijatelj vrijeme....Zasto bi bilo tako??..osim ako ne postoji strah od istog, e u tom slucaju si onda daaaaleko od one tvoje Zaoke..
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Najbolje deluje kad dođe vreme da u zemlji postanemo seme!
Naravno kao svaki lek, podleže obavezno upozoreniju...
Naravno kao svaki lek, podleže obavezno upozoreniju...
____________________________________________________________________________________
Nije problem u onom ko je ovo piso, već u onom ko ovo čita...
(Psalm 3.14 Fi Pi)
Fi Pi- Profi član
- Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58
Вријеме је мајсторско решето,
пречистиће оно ове ствари.
Ситнарије ђецу забављају,
трудностима људи надвладаше;
трудови су за род бесмртије –
благо роду а благо потомству
Njegos...
пречистиће оно ове ствари.
Ситнарије ђецу забављају,
трудностима људи надвладаше;
трудови су за род бесмртије –
благо роду а благо потомству
Njegos...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Leči u smislu da manje mislimo na to "sve"...Preokupiramo se nekim drugim stvarima vremenom...
pahuljica- Član
- Broj poruka : 286
Datum upisa : 18.02.2014
Ne znam za ostalo ali ljubavne jade lijeci sigurno. Prije 10ak godina sam se zatalembesao u jednu drugaricu, i to se pravo zaljubio, ko cigani u bakar. A sada mogu sa sigurnoscu reci da me je proslo.
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Sumnjam da te proslo zato sto je proslo 10 godina. Proslo te jer su se okolnosti promenile. A to moze da bude 5 dana, 5 godina a mozda i nikad
Psihologija kaze da je osecaj gubitka i nepodnosljiv bol zbog toga (ne mora da se radi o ljubavnim jadima) normalno stanje negde do godinu dana. Posle toga prelazi u depresivne faze koje zahtevaju lecenje. Zapadne kulture zagovaraju da je osecaj bola stanje slabosti, odnosno podrzavaju sebicnost, egoizam i iskljucivanje emocija. Robotika ba
Ali, ma kakav gubitak da neko dozivi, osim licne sposobnosti da neko izbori sa tima, okolnosti u kojima se neko nalazi u mnogome uticu na nacin kako prihvatiti cinjenice i nastaviti dalje.
Psihologija kaze da je osecaj gubitka i nepodnosljiv bol zbog toga (ne mora da se radi o ljubavnim jadima) normalno stanje negde do godinu dana. Posle toga prelazi u depresivne faze koje zahtevaju lecenje. Zapadne kulture zagovaraju da je osecaj bola stanje slabosti, odnosno podrzavaju sebicnost, egoizam i iskljucivanje emocija. Robotika ba
Ali, ma kakav gubitak da neko dozivi, osim licne sposobnosti da neko izbori sa tima, okolnosti u kojima se neko nalazi u mnogome uticu na nacin kako prihvatiti cinjenice i nastaviti dalje.
Poslednji izmenio furija dana Ned Mar 02, 2014 12:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Vreme samo nabacuje slojeve bandaža tamo gde je napuklo
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Ne mislim da je to vreme, nego dogadjaji koji slede posle toga. Nekada se oni nizu brzo a nekad sporo... U duzem vremenskom periodu i takvih novih okolnosti i dogadjaja je vise (bar po zakonu verovatnoce)Time ::Vreme samo nabacuje slojeve bandaža tamo gde je napuklo
Poslednji izmenio furija dana Ned Mar 02, 2014 12:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
furija- Prijatelj foruma
furija ::Sumnjam da te proslo zato sto je proslo 10 godina. Proslo te jer su se okolnosti promenile. A to moze da bude 5 dana, 5 godina a mozda i nikad
Pa i jesu se promijenile, nisam je ni vidio vec 10 godina jer se tada nekada odselila.
Batista- Profi član
Pa i jesu se promijenile, nisam je ni vidio vec 10 godina jer se tada nekada odselila. ::
Ne zato sto je nisi video 1o godina nego zato sto si video desetine drugih cica koje su te zainteresovale i jos sto sta uz to
furija- Prijatelj foruma
furija ::
Ne zato sto je nisi video 1o godina nego zato sto si video desetine drugih cica koje su te zainteresovale i jos sto sta uz to
Ma jok, jedna je ona prava. Ostale su samo bleda kopija originala.
Time- Super član
pa postavila sam pitanje tamo na temi, sta vi muskarci smatrate pod pravom, ali se niste nesto napisali tamoMa jok, jedna je ona prava. Ostale su samo bleda kopija originala. ::
Uvek nekako ostane u dusi da je nesto pravo ako to ne odzivomo do kraja.... A da pitanje je da li bi to isto mislili da smo sa tom osobom 20 godina, na primer Onda bi moyda mislili da je neka druga mozda bila ta... Ne znam.... samo nabacujem misli... I i moram da nestam na sat vremena a vec kasnim pa su mi se misli zbrckale
furija- Prijatelj foruma
Hehehe i pesnik je rekao, u životu svaki čovek ima dve ljubavi, jedna mu kuha a druga mu je sudbina
PS
Ne znam gde ti je ta tema
PS
Ne znam gde ti je ta tema
Time- Super član
Pa znas kako se kaze, idealne zene moraju zadovoljiti sledece uslove
1. idealna zena mora dobro da kuha
2. idealna zena mora dobro da izgleda
3. idealna zena mora biti dobra u krevetu
4. te tri zene ne smiju se medjusobno poznavati
Ja ne mislim da postoji samo jedna "prava". Ako stvari budu dobro funkcionisale postoji mnogo osoba sa mozes biti sretan.
1. idealna zena mora dobro da kuha
2. idealna zena mora dobro da izgleda
3. idealna zena mora biti dobra u krevetu
4. te tri zene ne smiju se medjusobno poznavati
Ja ne mislim da postoji samo jedna "prava". Ako stvari budu dobro funkcionisale postoji mnogo osoba sa mozes biti sretan.
Batista- Profi član
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zaustavljeno vreme u Studenici.
» Najvrednija stvar na svetu - NASE VREME
» VREME KADA SU GIGANTI VLADALI ZEMLJOM
» Putovanje kroz vreme.. U kom periodu biste voleli da zivite?
» Najvrednija stvar na svetu - NASE VREME
» VREME KADA SU GIGANTI VLADALI ZEMLJOM
» Putovanje kroz vreme.. U kom periodu biste voleli da zivite?
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 5 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Danas u 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me