Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 180 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 180 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

SPC, ima li kraja pozoristu koje nam priredjuju?

+5
Prince
cvjeticanin
Orhideja
digitalmandrak
Fraya
9 posters

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Ići dole

SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 Empty Re: SPC, ima li kraja pozoristu koje nam priredjuju?

Počalji od Fraya Uto Apr 12, 2011 12:38 pm

Cleopatra ::
digitalmandrak ::Zahvaljujuci Svetom Savi i Hilandaru ti se danas ne zoves Fikreta ili Merima...
Ne bih se mnogo bunila, turski velikani nisu svoja bogatstva iznosili iz zemlje, vec su ista navlacili u nju. Ja inace gotivim muslimane, pa ti verovatno nisam kompetentan sagovornik. Vere me ne zanimaju narocito, sve su to ista naglabanja u osnovi, pa im i ne pridajem narocit znacaj. Mentalitet je nesto sto me mnogo vise distancira od pojedinih ljudi, nego verska zajednica kojoj pripadaju.

Osmanlije su imali savrseno drugi vid bogacenja,plemstvo u tom smislu
nije ni postojalo, ali stvarno bre prelazite sada na teme koje nemaju ama
bas nikakve veze sa "mojim" topikom.
Fraya
Fraya
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2139
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 Empty Re: SPC, ima li kraja pozoristu koje nam priredjuju?

Počalji od SKYKING Uto Apr 12, 2011 12:42 pm

Nista bez Gavrila... SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2531996303
A jel ocete da vam ispricam nesto o Jovanu Zlatoustom?
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Uto Apr 12, 2011 12:46 pm

I pravo da ti kazem, mislim da nije OK da ovde govoris da smo ti i ja, a i
Cleo nesto narocito u odnosu na nase sugradjane koji se zovu Fikreta
i Merima, ili (pretpostavljam) i Istvan.

Ni ti nisi shvatila poentu...
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fraya Uto Apr 12, 2011 12:50 pm

Ja sam Digi jako pametna,nemoj da podcenjujes moje alatke
za shvatanje ,a narocito ne za poente. Jednostavno si se nespretno
izrazio i umesto da to korigujes ,sada nam obajasnjavas da smo
nesposobne da shvatimo poentu. Pa nije lako razumeti konfuzne
misli.
Fraya
Fraya
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fraya Uto Apr 12, 2011 12:51 pm

SKYKING ::Nista bez Gavrila... SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2531996303

Ajde,casti ti tvoje (momacke) SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2979583794
Ne zezam se, zaista bi zelela da cujem.
Fraya
Fraya
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Uto Apr 12, 2011 12:57 pm

Ja sam Digi jako pametna,nemoj da podcenjujes moje alatke
za shvatanje ,a narocito ne za poente. Jednostavno si se nespretno
izrazio i umesto da to korigujes ,sada nam obajasnjavas da smo
nesposobne da shvatimo poentu. Pa nije lako razumeti konfuzne
misli.

Ne vidim sta je u ovome konfuzno...Osim naslova teme

Nisi shvatila poentu...Hteo sam da kazem da su Sveti Sava,Hilandar i Kosovski mit zasluzni sto smo pod turcima sacuvali svoj nacionalni indetitet...

digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Uto Apr 12, 2011 1:00 pm

I koja je, po tebi,poenta mog posta?
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Uto Apr 12, 2011 1:02 pm

Fraya ::
SKYKING ::Nista bez Gavrila... SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2531996303

Ajde,casti ti tvoje (momacke) SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2979583794
Ne zezam se, zaista bi zelela da cujem.
Bese to pre 2011 godina...
godina minus prva... leta gospodnjeg...
Sede mudre glave.. arhandjeli, apostoli i... Gavrilo... SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2531996303

ostalo na pp
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fraya Uto Apr 12, 2011 1:05 pm

Poenta bi bila " ona nas je odrzala,njojzi hvala" a to
sigurno nisu moji filmovi.
Fraya
Fraya
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Uto Apr 12, 2011 1:09 pm

I ? cemu onda onda ova prozivka?

I pravo da ti kazem, mislim da nije OK da ovde govoris da smo ti i ja, a i
Cleo nesto narocito u odnosu na nase sugradjane koji se zovu Fikreta
i Merima, ili (pretpostavljam) i Istvan.

Mislim i na ovakvim diskusijama mora se znati sta i dokle.
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Apr 12, 2011 1:10 pm

SKYKING ::
Bese to pre 2011 godina...
godina minus prva... leta gospodnjeg...
Sede mudre glave.. arhandjeli, apostoli i... Gavrilo... SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2531996303

ostalo na pp

Nije pošteno, hoću i ja da čujem tvoju besedu. PP za: Avramova > Preuzimam lično.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Apr 12, 2011 4:21 pm

[quote="digitalmandrak"]

Komletan utisak...hm...Kako onda objasnjavas cinjenicu da narod po statistikama najvece poverenje ima u Crkvu?
Jel' sad treba da glumim dr. Jovana Raskovica i kazem ''lud narod''?

Tema je?

Nova crkva pod jurisdikcijom iliti nadleznoscu Artemija. Artemije je hohstapler koji treba da ide u zatvor, ali kod nas popovi ne idu u zatvor . Posebna kasta prepodobnih koji su zasticeni od strane drzave i naroda.

Prohor Pcinjski, zar mislis da je isti kao i svaka crkva u bilo kom mestu Srbije?

Ti imas iskustva sa tim manastirom, a ja sa crkvom u svom komsiluku koja uopste nisu za pohvalu. Da je primer koji ja poznajem jedini, ni po jada, ali nije. Crkva se ponasa, radi kao mafijaska organizacija, prihodi, rashodi, donatori, prijatelji, crkveni kumovi, politikanstvo, tuga . A tek manastiri po Fruskoj Gori, kome su dodeljeni, na upravljanje, tuga druga.

Crkva bi trebalo da bude sasvim nesto drugo od onoga sto je danas, ali, to su opet neke teske, dubiozne i dosadne price koje necemo pricati ovde i koje nemaju veze sa temom.

@Av
''A koji ulazi na vrata jeste pastir ovcama.''
''I druge ovce imam koje nisu iz ovog tora, i one mi valja dovesti; i čuće glas moj, i biće jedno stado i jedan pastir.''

''Tada im reče Isus opet: Zaista, zaista vam kažem: ja sam vrata k ovcama.''

''Njemu vratar otvara, i ovce glas njegov slušaju, i svoje ovce zove po imenu, i izgoni ih;''
.... itd

Glupo mi je sto ovo ovako navodim ,ali, moram, kad se trazi.

Pozdrav Av! SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 1687652137
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Apr 13, 2011 12:55 am

SKYKING ::A jel ocete da vam ispricam nesto o <strong>Jovanu Zlatoustom
Jel' to ono- kako je sedmica dobila crtu? SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2214231980
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Apr 13, 2011 12:01 pm

SKYKING ::
Avramova ::
SKYKING ::Nemojte me zezati...
Manastir Hilandar je pod jurisdikcijom Vaseljenske patrijarsije a ne SPC...

A SPC je pod jurisdikcijom Vaseljenske patrijaršije (bez obzira na autokefalnost). Amin!
Da li???

Da!

Divlja :: ''A koji ulazi na vrata jeste pastir ovcama.''...

Gde piše da su ovce za šišanje?
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Apr 13, 2011 8:40 pm

Avramova ::
Gde piše da su ovce za šišanje?
Postoje nepisana pravila...
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Sre Apr 13, 2011 8:44 pm

Kakva nepisana pravila? Nemojte izmišljati. SPC, ima li kraja pozoristu koje  nam priredjuju? - Page 4 2979583794
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Apr 13, 2011 9:48 pm

Fristajlo :: Postoje nepisana pravila...

Ta pravila se odnose na sve ljude podložne "šišanju" i nema potrebe stavljati ih u kontekst ove teme.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Apr 14, 2011 12:00 pm

Ima potrebe, to je bas ono sto i jeste problem SPC , i svih ostalih hriscanskih crkava, popovi su shvatili da ovce mogu da sisaju na nularicu ako treba, a moze, ovce se rado daju sisati zbog tradicije najpre, pa striza traje po celu godinu, deceniju, evo vec vekovima. Ako, ako, ...
Vladike zive ko kraljevi u srednjem veku.Raskos, moc, uticaj, a nikom se ne polazu racuni, sem (kao) bogu. Fenomenalno, tako se to radi.

Tacno je da postoje nepisana pravila.
Pitajte Artemija u Kapeli Svetog Justina Ćelijskog. Mozete se i na drugim mestima raspitati, sve se moze kad se hoce.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Čet Apr 14, 2011 12:26 pm

Ima potrebe, to je bas ono sto i jeste problem SPC , i svih ostalih
hriscanskih crkava, popovi su shvatili da ovce mogu da sisaju na
nularicu ako treba, a moze, ovce se rado daju sisati zbog tradicije
najpre, pa striza traje po celu godinu, deceniju, evo vec vekovima. Ako,
ako, ...
Vladike zive ko kraljevi u srednjem veku.Raskos, moc,
uticaj, a nikom se ne polazu racuni, sem (kao) bogu. Fenomenalno, tako
se to radi.

Ko tebe moze da natera da das pare u crkvu ako neces? Jel postoji neki zakon mozda? Jel ti pop naplacuje secenje kolaca uz pratnju sudskih izvrsitelja? Daj,molim te...

Tacno je da postoje nepisana pravila.
Pitajte Artemija u Kapeli Svetog Justina Ćelijskog. Mozete se i na drugim mestima raspitati, sve se moze kad se hoce.

Na kojim mestima,na primer?
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Apr 14, 2011 1:13 pm

Digi, a gde ja kazem da te neko tera da nesto platis?

U tom je i caka, naucen su da dajes, da bi ti se dalo(na nebu?), daj popu, dobices od boga?
Zar ne?
I kako to zvuci?

Manipulacija koju je crkva dovela do savrsenstva. Licemera i manipulacija. Plus jos i crkvena mafija koja zivi u raskosi.

Da se daje socijalno ugrozenima onoliko koliko se daje popovima i crkvama, vise ne bi bilo gladnih, siromasnih, toliko bolesnih, ostavljenih na ulici, po kontajnerima na svetu, onih kojima je bozija pomoc najpotrebnija.
Da je crkva crkva kakva treba da bude, bilo bi i vise pravih vernika u Boga, a ne samo poklonika tradicionalnih kultnih radnji u okviru crkve koji Bogu ne trebaju ni malo. Da mu trebaju, vec bi se to dalo primetiti.

Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Apr 14, 2011 3:31 pm

Divlja ::I...popovi su shvatili da ovce mogu da sisaju na nularicu ako treba, a moze, ovce se rado daju sisati zbog tradicije najpre, pa striza traje po celu godinu, deceniju, evo vec vekovima.

Sigurno je da ima i takvih koji se mogu šišati ali je pošteno da se ne piše kao da se odnosi na sve jer se ne odnosi.

Divlja :: U tom je i caka, naucen su da dajes, da bi ti se dalo(na nebu?), daj popu, dobices od boga?
Zar ne?
I kako to zvuci?

Pitaj jednu od "ovaca za šišanje" da li prilog daje da bi Bog bio milosrdniji prema njemu, ili zato što smatraju da se valja dati popu, pa čak i ćute kada pop to traži od njih. NIsam pristalica toga i zato insistiram da se ne priča o svima.

Kada u moj stan dođe sveštenik da sveti slavsku vodicu, pred Vaskrs ili Božić, NIKADA mi nije ništa tražio, a ja sam bila u stanju i da mu ne dam ništa, kao što sam bila u stanju uraditi ono što sam osećala da treba da uradim. Ali, to je već moja stvar i ne želim to pominjati jer nisam to radila da bi bila veća u očima drugih.

Da se daje socijalno ugrozenima onoliko koliko se daje popovima i crkvama, vise ne bi bilo gladnih, siromasnih, toliko bolesnih, ostavljenih na ulici, po kontajnerima na svetu, onih kojima je bozija pomoc najpotrebnija.

Ovo jeste tačno a ja te pitam: koliko ti daješ za gladne, ugrožene...? I to je Bogougodno delo pa čak ugodno i za ateistu.

Da je crkva crkva kakva treba da bude, bilo bi i vise pravih vernika u Boga, a ne samo poklonika tradicionalnih kultnih radnji u okviru crkve koji Bogu ne trebaju ni malo. Da mu trebaju, vec bi se to dalo primetiti.

"Crkva je Bogom ustanovljena zajednica ljudi, ujedinjenih verom u jednoga Boga, Svetim tajnama, zakonom Božijim i crkvenom upravom. U Crkvi sav rod ljudski, od početka do kraja vermena, postaje sveto jedinstvo u kome se ne gubi čovek kao ličnost. U Crkvi je čovekova ličnost najveća svetinja. Zato je Crkva zajednica a ne društvo u kome se čovek kao pojedinac gubi."

Ako sveštenik radi ono što ne bi smeo, njemu je na savesti kao i onima kojima je nadređen u hijerarhijskom smislu.

Sa takvima ne treba vezivati vernike, makar ne sve.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Apr 14, 2011 4:42 pm

Crkveni kanon SPC ili neke slicne crkvene ustanove i ono sto sama Biblija govori da treba da je crkva bozija imaju zajednickih, dodirnih tacaka, tu se slazem.
''Gde je dvoje ili troje sabrano u ime moje, i ja sam s njima''- jeste, to je crkva.

Ali, crkva bozija nije gradjevina sama po sebi. Crkva bozija su vernici. Popovi bi trebali biti prvi medju jednakma u toj zajednici vernika. Ali..... Opet ali. Nisu. Kako je do toga doslo, manje je vazno.

Da, popovi ce odgovarati za sve sto cine pogresno. Svako od nas nosi svoje grehove.

Ako vernik vidi sta se desava u njegovoj crkvenoj zajednici, a u SPC se desava svasta, duzan je pred onim u koga veruje u cije je ime krsten, u cijoj je ljubavi opran, cijim zivotom i zrtvom, krvlju spasen, duzan je da reaguje, da menja stanje, po srcu da odluci i okrene se Bogu i Istini, a ne zajednici u kojoj se namnozilo kukolja i suvise, dakle, duzan je da uradi sve sto je u njegovoj moci da kuca bozija bude Kuca Bozija.
Da li to vernici danas rade u svojim zajednicama?
Tesko da rade, nemaju mehanizme, hrabrosti, volje, dovoljno ljubavi prema istini i Bogu. To najvise fali u crkvi. Apsurdno ali istinito.
Seti se draga Av , seti se Hrista, samo pogledaj na Njega, kad je ono isterivao trgovce iz hrama bozijeg u Jerusalimu, pobacao im zlatnike, pustio golubove na slobodu, burno i besno reagovao na ono sto je video i cuo u hramu svoga Boga Oca. Treba li se ugledati na Njega, ili nastaviti sa praksom ''pa dobro, nije to moj problem, a moja crkva je moja tradicija''itd
Mrtve crkve su opasna mesta, sakupljaju ljude oko krsta, a ne oko Hrista.

"Ako me
ko ljubi, držaće moju reč, pa će ga ljubiti
moj Otac, i doći ćemo k njemu i
nastanićemo se kod njega." (Jovan
14:23).

Crkva bozija je u covekovom srcu najpre. Bas tamo joj je mesto.

Prilog dajem, sigurno da bih mogla i trebala i vise, mislim da dam , najpre siromasnima.

Crkva, ovakva kakva je sada od mene nece dobiti nista. Ne zato sto sam skrta, vec zato sto necu da ucestvujem u sejanju tog zla koje se zove raskalasnost a potice iz same crkve koja sebe naziva kucom Gospodinovom.
Radije sa ljudima koji ljube Hrista razgovaram o Bogu, molim se , kajem moleci, kajem se pred Bogom.

Kad bi gospoda iz crkve osetila sta je to nemati ali bas nemati, mozda ne bi bas svako danas zavrsavao bogosloviju i postajao clan mafije ispod mantije.

PS
Daleko smo otisli od teme, izvinjavam se svima.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Apr 19, 2011 10:47 am

Divlja :: Ali, crkva bozija nije gradjevina sama po sebi. Crkva bozija su vernici. Popovi bi trebali biti prvi medju jednakma u toj zajednici vernika. Ali..... Opet ali. Nisu. Kako je do toga doslo, manje je vazno.

Crkva postoji zbog vernika u ime Isusa Hrista. Crkvu su uredili, raširili i učvrstili apostoli. Gde bi se služila liturgija, dnevne molitve i sve crkvene radnje; gde bi se propovedala vera a to rade sveštenici kao izaslanici apostola; ko bi čitao poslanice iz Svetog pisma Novog zaveta na službi Božijoj; gde bi se vršile Svete tajne nego u crkvi i ko bi ih vršio nego sveštenici? "Sveštenik je samo "provodna žica" preko koje dolazi Božija struja blagodati."

Svi smo mi isiti pod nebeskim svodom, braća i sestre u Hristu samo što nam je svima dat različit zadatak ali jedan važi za sve: drži se Božijih zapovesti protiv kojih samo đavo može da ima bilo šta protiv.

Ako vernik vidi sta se desava u njegovoj crkvenoj zajednici, a u SPC se desava svasta, duzan je pred onim u koga veruje u cije je ime krsten, u cijoj je ljubavi opran, cijim zivotom i zrtvom, krvlju spasen, duzan je da reaguje, da menja stanje, po srcu da odluci i okrene se Bogu i Istini, a ne zajednici u kojoj se namnozilo kukolja i suvise, dakle, duzan je da uradi sve sto je u njegovoj moci da kuca bozija bude Kuca Bozija.

Gde je smisao odlaska u crkvu ako čovek u duši već nije okrenut Bogu - Istini?

Da li to vernici danas rade u svojim zajednicama?
Tesko da rade, nemaju mehanizme, hrabrosti, volje, dovoljno ljubavi prema istini i Bogu. To najvise fali u crkvi. Apsurdno ali istinito.

Niko ne može da zna šta ko nosi u duši i kako veruje. Ne smemo se ogrešiti i donositi kvalifikacije ali možemo kvalifikovati postupke koje vidimo i samo te.

Crkva, ovakva kakva je sada od mene nece dobiti nista. Ne zato sto sam skrta, vec zato sto necu da ucestvujem u sejanju tog zla koje se zove raskalasnost a potice iz same crkve koja sebe naziva kucom Gospodinovom.

Kućom Gospodovom ju je nazvao sam Gospod Isus Hrist.

Kad neko od sveštenika radi ono što nije Bogougodno delo, o tome odlučuje Episkom na čelu Eparhije a mi, vernici, odlučujemo kako ćemo se odnositi prema takvom svešteniku. Moj je stav da se takvom i ne obraćam.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu