Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Televizija, kako utice na nas?
+23
Johny Bravo
bad_lieutenant
mrvica*
madam mim
furija
Strelac
crni labud
djavolica
country girl
Lady
slavena
Fristajlo
ostensibly
IMHO
shondononda
maks
Lila
Dragana
Arwen Evenstar
Vidra
Bass
Avramova
Dr.acula
27 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Televizija, kako utice na nas?
Na sta sam presla?
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Pa ti silni daljinski i dugmici ko za krematorijum u maratoncima, ukazuju da si se digitalizovala To je napredak i historijski trenutak za televiziju i covecanstvo. Moz da gledas sve indijske , turske i severno korejske serije kad god pozelis a i da iznova i iznova pratis borbu kurjacica sa mafijom i istorijsko nemacko da 2025
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Sve bih to samo da sam savladala paljenje paklene naprave a nisam i nemam nameru. Sa TV ostvarujem kontakt samo kada brisem prasinu, to sam vec pisala. Ozbiljno mislim da su iskomplikvali stvari. Sta fali samo jedno dugme kao nekada?
E, da je sreće da ima više emisija koje se bave važnim društvenim temama, kao što je ova "U hodu" (davno nisam gledala na RTS-u nešto tako dobro kao ovu emisiju o stanju prosvete u nas) ili ova nova, "Studio 3" (na RTS 1), ja bih dobrovoljno plaćala pretplatu...
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
Nikako.
I dalje ne gledam.
I dalje ne gledam.
djavolica- Profi član
- Broj poruka : 3352
Datum upisa : 17.08.2013
Godina : 36
Pogubno. Zatupljuje, zaglupljuje, ograničava i sprečava duhovni razvoj, ne dozvoljava prosečnom gledaocu da misli svojom glavom već manipuliše ljudskom svešću do idiotskih granica. Naravno, u samom vrhu su televizije sa nacionalnom frekvencijom. Srećan je onaj ko nema mogućnosti da prati svo smeće koje mu svakodnevno serviraju.
mrvica*- Član
- Broj poruka : 417
Datum upisa : 11.12.2011
Moje poslednje gledanje TV je bilo još dok je trajala emisija Kamenka Katića kada nas je izveštavao o vremenskoj prognozi. Bila sam jako mala.
Sada TV na mene ne utiče nikako jer ga ne gledam i sve se mislim, šta ako mi ga instaliraju a ja uveče legnem a on "gori" celu noć. Ne, ipak odbijam taj luksuz. Želim osta... i tu je internet zaglupio te se ne izrazih do kraja.
Sada TV na mene ne utiče nikako jer ga ne gledam i sve se mislim, šta ako mi ga instaliraju a ja uveče legnem a on "gori" celu noć. Ne, ipak odbijam taj luksuz. Želim osta... i tu je internet zaglupio te se ne izrazih do kraja.
zavisi od emisije..
bad_lieutenant- Profi član
- Broj poruka : 1546
Datum upisa : 01.05.2014
@bad_
Da li je previše ako te zamolim da me obavestiš kada je korisno ostati uz TV?
Da li je previše ako te zamolim da me obavestiš kada je korisno ostati uz TV?
ja gledam sport uglavnom,ponekad slusam muziku ili gledam film..uglavnom..
Hm... Javi se, pojavi se ako ima razloga.
Avramova ::... i sve se mislim, šta ako mi ga instaliraju a ja uveče legnem a on "gori" celu noć...
Ma, da vidiš kako se divno spava uz digitalni radio kanal... izabereš žanr koji ti srcu prija (recimo head bangers, klasiku, džez ili hitove 70', 80', 90'....)... milina prava
madam mim- Profi član
Verujem madam jer mi se to redovno dešavalo kada sam TV imala u mojoj sobi. Doduše nisam ništa čula već nakon prvih pet minuta dok ne utonem u san, zaista prija i vredi odlutati u svet snova sa takvim zvucima.
Još lepše je, čini mi se, kada me probude.
Odoh po decu da mi momentalno instaliraju antenu. Moj TV još uvek radi na stari pogon.
Još lepše je, čini mi se, kada me probude.
Odoh po decu da mi momentalno instaliraju antenu. Moj TV još uvek radi na stari pogon.
Pre par dana zasedoh na tren u dnevnoj sobi da odredim mesto za moju predivnu palmu, upalim TV onako usput i ostah sa sve magičnom krpom u ruci.
Ovaj tip je odličan
A nenadmašan je zna se
Ali ni Nenad Veljković nije loš.
Ne, više ne gledam TV.
Ovaj tip je odličan
A nenadmašan je zna se
Ali ni Nenad Veljković nije loš.
Ne, više ne gledam TV.
i ja gledam 24kitchen TV,jes' da sam duduk za kuvanje al' me opuštaju emisije o kulinarstvu za razliku od političkih baljezgarija i turskih serija
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Ne gledam TV uopšte, to je bilo slučajno pa me prikovalo da odgledam Nenada Veljkovića a drugi dan ovu dvojicu. Onda sam rešila da u startu prekinem sa tim porokom.
Jedino što bih gledala to je neki dobar film ali nikako SF i te stvarčice već neku npr. melodramu ev. triler i naravno dobra preporuka.
TV jeste "prozor u svet" ali ima i drugih "prozora".
Jedino što bih gledala to je neki dobar film ali nikako SF i te stvarčice već neku npr. melodramu ev. triler i naravno dobra preporuka.
TV jeste "prozor u svet" ali ima i drugih "prozora".
na vas ne znam,na mene ič ne utiče. Sve što vidim na TV-u,znam da lažu.
Gluma tamo gde joj nije mesto je sve upropastila. Danas ima više glume na sportskim terenima,informativnim programima,"kulturnim" i "muzičkim",nego u Narodnom Pozorištu,dapače.
Gluma tamo gde joj nije mesto je sve upropastila. Danas ima više glume na sportskim terenima,informativnim programima,"kulturnim" i "muzičkim",nego u Narodnom Pozorištu,dapače.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Mesrine ::na vas ne znam,na mene ič ne utiče. Sve što vidim na TV-u,znam da lažu.
Pa, glumi se i na forumima. I ovo je medij. A glumi se i u RL...
madam mim- Profi član
Ima kod nas jedan kafic u kome je tv "zaglavljen" na 24kitchen. Tek kad odem tamo shvatim koliko fashion tv zna biti interesantan.
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Batista ::Ima kod nas jedan kafic u kome je tv "zaglavljen" na 24kitchen. Tek kad odem tamo shvatim koliko fashion tv zna biti interesantan.
I ti si "pao" Sine i drago mi je zbog toga jer kakva je ponuda, to je najbolje. Makar ćeš sutra-prekosutra imati vajde od toga.
Ako televizija može uticat na nekoga, onda ta osoba je???
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Na mene super utiče
kako je ne gledam osećam se super,preporodio samse..
kako je ne gledam osećam se super,preporodio samse..
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
pretpostavljam kao i ostali mediji, na nekoga dobro a na nekoga lose
Onako kako to Platon opisuje u alegoriji o pecini (mislim da to bi VI knjiga). Neko stiska dugmice a neko posmatra igru "senki"... Mnogima je tesko da shvate da "iza" postoji jos nesto i da ono sto svakodnevno gledaju nije stvarnost
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
mene relaksira ,pre neki dan sam na Nacionalnoj Geografiji gledao emisiju "top lista najsmrdljivijih zivotinja"
Ocekivano tvor je bio prvi ali kako je moguce da slon koji u proseku ima 6-7 tona bude tek 3-ci
Medjutim fascinirila me prica o smrdljivoj stonozi i lemuru narkomanu,ljudi taj snimak ste trebali da vidite.Znaci jedna stonoga ima ogromnu otrovnu zlezdu koju koristi kao odbrambeni mehanizam od raznoraznih grabljivica,onda je lemur uzeo u usta tu stonogu da zvace,prijao mu je ukus njenog otrova koji je izmedju ostalog koristio da namaze telo kao zastitu protivU komaraca , posle par minuta zvakanja on je zablavio ,oci su mu se spustile na pola koplja i bio je srecan k'o hipici na Woodstocku i naravno nije mogao vise pa je ispljunuo stonogu koja je otisla svojim putem....a on ostao da smrdi i stondira
Ocekivano tvor je bio prvi ali kako je moguce da slon koji u proseku ima 6-7 tona bude tek 3-ci
Medjutim fascinirila me prica o smrdljivoj stonozi i lemuru narkomanu,ljudi taj snimak ste trebali da vidite.Znaci jedna stonoga ima ogromnu otrovnu zlezdu koju koristi kao odbrambeni mehanizam od raznoraznih grabljivica,onda je lemur uzeo u usta tu stonogu da zvace,prijao mu je ukus njenog otrova koji je izmedju ostalog koristio da namaze telo kao zastitu protivU komaraca , posle par minuta zvakanja on je zablavio ,oci su mu se spustile na pola koplja i bio je srecan k'o hipici na Woodstocku i naravno nije mogao vise pa je ispljunuo stonogu koja je otisla svojim putem....a on ostao da smrdi i stondira
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sta sve utice na pad nataliteta?
» Sta utice na prvi utisak o nekome?
» Kako do stana?
» Kako se snalazite
» Kako se piše
» Sta utice na prvi utisak o nekome?