Ko je trenutno na forumu
Imamo 149 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 149 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Oblik koji vas najvise privlaci je odraz vase podsvesti
+13
slavena
bad_lieutenant
mrvica*
madam mim
Johny Bravo
Mesrine
inspy
Vulin
laza
Avramova
djavolica
SuperKartica
furija
17 posters
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Oblik koji vas najvise privlaci je odraz vase podsvesti
Izaberite iz donje slike oblik koji vas najviše privlači i saznajte šta to govori o vašoj podsvesti i vašoj ličnosti. Pokušajte da odaberete jedan koji vam najviše odovara vizuelno, ali u redu je ako odaberete i njih nekoliko.
Nadamo se da će vam ovaj mini test možda reći nešto više o vama, vašoj podsvesti tj. ličnosti ili ako ništa drugo barem će vas malo zabaviti.
1. Vi ste bezbrižni, razigrani i veseli
Volite slobodan i spontan život. Pokušavate da živite punim plućima, u skladu s motom: “Samo jednom se živi.” Vrlo ste radoznali i otvoreni prema svemu novom; težite promenama. Nema ništa gore za vas nego kad se osećate sputanim. Svoju okolinu doživljavate svestrano i volite iznenađenja. S vama ponekad nije lako jer se ljudi ne mogu osloniti na vas, ali ste s druge strane vrlo zanimljivi i s vama nikad nije dosadno.
2. Vi ste nezavisni, nekonvencionalni i nesputani
Vi zahtevate slobodan i nesputan život koji vam omogućuje da samo sebi otvarate svoj put. Imate umetničke sklonosti koje pokušavate da ispoljite u svom poslu ili u slobodno vreme. Vaš nagon za slobodom ponekad uzrokuje da učinite upravo suprotno od onoga što se od vas očekuje. Vaš stil života je vrlo individualistički. Nikada ne oponašate ono što je “in”; već naprotiv, nastojite da živite prema vlastitim idejama i uverenjima, čak i ako to znači da plivate protiv struje.
3. Vi ste introspektivni, osetljivi i reflektivni
Bavite se sobom i svojom okolinom češće i temeljitije nego većina ljudi. Ne volite površnosti; radije ćete biti sami nego da morate da trpite neki plitki razgovor. U svemu tražite dublji smisao. Vaši odnosi s prijateljima su vrlo jaki, što vam daje unutrašnji mir i harmoniju koja vam je potrebna. Ne smeta vam biti sam na duže vreme; i retko vam je dosadno.
4. Vi ste prizemljeni, dobro uravnoteženi i usklađeni
Cenite prirodni stil i volite ono što je jednostavno. Ljudi vam se dive, jer stojite s obe noge čvrsto na zemlji i mogu se osloniti na vas. Svojim bližnjima pružate osećaj sigurnosti i prostora. Ljudi vas doživljavaju kao toplu osobu s puno razumevanja za ljudske probleme. Odbacujute sve što je napadno i banalno. Skeptični ste prena modnim trendovima u svim poljima života, a odeća mora biti praktična i nenametljivo elegantna.
5. Vi ste stručni, pragmatični i samouvereni
Vi uzimate odgovornost za svoj život i ulažete manje vere u sreću, a više u praktično delovanje. Probleme rešavate vrlo jednostavno i praktično. Imate realan pogled na stvari u svom svakodnevnom životu i hvatate se u koštac s njima bez kolebanja. Vrlo ste odgovorni na poslu i ljudi znaju da se na vas mogu osloniti. Vaša snaga volje projektuje samopouzdanje koje nadahnjuje. Nikada niste u potpunosti zadovoljni dok ne ostvarite svoje ideje.
6. Vi ste mirni, diskretni i neagresivni
S vama je lako i diskretni ste. Bez napora stičete prijatelje, ali u isto vreme uživate u svojoj privatnosti i nezavisnosti. Volite da se sklonite od svega i budete sami s vremena na vreme kako biste razmišljali o smislu života i uživali u sebi. Potreban vam je prostor i volite da pobegnete u napuštenu prirodu, ali u suštini niste samotnjak. Vi ste u miru sa samim sobom i sa svetom, cenite život i ono što ovaj svet ima da ponudi.
7. Vi ste analitični, pouzdani i samouvereni
Vi imate istančan ukus za ono što je visokog kvaliteta i trajno. Kao rezultat toga, volite se ukrasiti nekim “draguljima”, koje otkrivate na mestima koja su drugi prevideli. Zato, kultura ima posebnu ulogu u vašem životu. Pronašli ste svoj vlastiti stil, koji je elegantan i ekskluzivan, lišen modnih hirova. Vaš ideal, na kojem temeljite svoj život, je kulturno zadovoljstvo. Od ljudi s kojima ste u kontaktu očekujete određen nivo kulture.
8. Vi ste romantični, sanjivi i emocionalni
Vi ste vrlo osetljiva osoba. Ne želite da gledate na stvari samo iz trezvenog i racionalnog ugla, već su vam jednako važni i vaši osećaji. Zapravo, vi osećate da je u životu takođe važno imati snove. Odbijate ljude koji preziru romantizam i koji su vođeni samo racionalnošću i razumom. Ne dopuštate da išta ograničava vašu bogatu paletu raspoloženja i emocija.
9. Vi ste dinamični, aktivni i ekstrovertni
Vi ste vrlo spremni da prihvatite određene rizike i snažno se predate nečemu u zamenu za zanimljiv i raznovrstan rad. Za razliku od toga, rutina ima paralizirajući efekat na vas. Najviše volite da imate aktivnu ulogu u događajima oko vas. Na taj način je vaša inicijativa vrlo izražena.
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Re: Oblik koji vas najvise privlaci je odraz vase podsvesti
9-ka mi je savrsena
Samo nisam ni znala da i ja umem da izrazim inicijativu
Samo nisam ni znala da i ja umem da izrazim inicijativu
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
3. Vi ste introspektivni, osetljivi i reflektivni
Bavite se sobom i svojom okolinom češće i temeljitije nego većina ljudi. Ne volite površnosti; radije ćete biti sami nego da morate da trpite neki plitki razgovor. U svemu tražite dublji smisao. Vaši odnosi s prijateljima su vrlo jaki, što vam daje unutrašnji mir i harmoniju koja vam je potrebna. Ne smeta vam biti sam na duže vreme; i retko vam je dosadno.
jbt. istina
SuperKartica- Član
- Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.09.2014
5. Vi ste stručni, pragmatični i samouvereni Vi uzimate odgovornost za svoj život i ulažete manje vere u sreću, a više u praktično delovanje. Probleme rešavate vrlo jednostavno i praktično. Imate realan pogled na stvari u svom svakodnevnom životu i hvatate se u koštac s njima bez kolebanja. Vrlo ste odgovorni na poslu i ljudi znaju da se na vas mogu osloniti. Vaša snaga volje projektuje samopouzdanje koje nadahnjuje. Nikada niste u potpunosti zadovoljni dok ne ostvarite svoje ideje. ::
Ima istine.
djavolica- Profi član
- Broj poruka : 3352
Datum upisa : 17.08.2013
Godina : 36
Za svaki slučaj biram sve oblike.
A sada odoh da pročitam kakva sam u njihovim očima.
A sada odoh da pročitam kakva sam u njihovim očima.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Da pročitam pa ću da izaberem...
Šalim se...
Vi ste vrlo spremni da prihvatite određene rizike i snažno se predate nečemu u zamenu za zanimljiv i raznovrstan rad. Za razliku od toga, rutina ima paralizirajući efekat na vas. Najviše volite da imate aktivnu ulogu u događajima oko vas. Na taj način je vaša inicijativa vrlo izražena.
Šalim se...
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
lazo, ima i mene u devetki naročito kada je rizik u pitanju. Rutinu zaista ne podnosim. Evo baš sam sada cedila špagete na novi način.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Ljubičanstveni, ima te i u kecu.
5 брате мили ал ово није тачно
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
inspy, ti si novi broj 10.
A evo kako to izgleda:
A evo kako to izgleda:
е баш ти хвала,., личи ми на касету што и јесам
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Kako da protumačim kasetu? Crtež u paintu se zove "Gojko" i to mi je jako dobar drug pa sam vas nekako povezala. Inače je matematičar.
Mene najviše privlače ovakvi obli(ci)
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Mesrinko nitkove jes' ti to neki vidovnjak ili si mi hakovao nalog ? Taman sam hteo da upitam za stručno mišljenje šta simbolizuje kruška?
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Mesi, proćiće Međunarodni praznik - Dan žena.
Opaska: kakve bi bile da nisu isturile sedalni deo da ne kažem obline?
Kruška,jabuka,srce...
Avke ma` darlin`,ali... Isturile su.
Avke ma` darlin`,ali... Isturile su.
Mesrine- Moderator
A da nisu ne bi izgledale tako kako izgledaju mada, meni i nisu neke.
Kada smo kod oblina i toliko idemo u off, evo šta je oblik:
Mmmm....Oooobliiiik....
Mesrine- Moderator
Ovde sam više akcentirala pamučni veš ali sam ipak htela da se zadržimo kod oblika, zbog offa.
ova slika mi obećava ,Avke imaš li kontakt telefon ove tete što se trudi da ukloni višak garderobe?,najmanje što mogu učinit' za nju jeste da je spasem upale mišićaAvramova ::A da nisu ne bi izgledale tako kako izgledaju mada, meni i nisu neke.
Johny Bravo- Super član
Ako te interesuje veš, stigao direkte iz Arilja.
jes' ti pažljivo pročitala šta sam prethodno napisao? Šta će mi veš bar toga imam na bacanje - samo, ne znam.... zašto su mi gaće otpozadi ,hm,..kao da su progorele ,al bukvalno sve koje imam?
Johny Bravo- Super član
Pa sada... ne mogu ti baš precizno odgovoriti, beše noć dok sam pisala tako da pola ne uzmi za ozbiljno.
4. Vi ste prizemljeni, dobro uravnoteženi i usklađeni
Cenite prirodni stil i volite ono što je jednostavno. Ljudi vam se dive, jer stojite s obe noge čvrsto na zemlji i mogu se osloniti na vas. Svojim bližnjima pružate osećaj sigurnosti i prostora. Ljudi vas doživljavaju kao toplu osobu s puno razumevanja za ljudske probleme. Odbacujute sve što je napadno i banalno. Skeptični ste prena modnim trendovima u svim poljima života, a odeća mora biti praktična i nenametljivo elegantna.
Nisam baš tako uprizemljena...
Nisam baš tako uprizemljena...
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Koje se bolesti najviše plašite?
» Koja pojava u društvu vam najviše smeta?
» Vaše omiljeno jelo
» Vase/nase slabe tacke
» Ah, ti gestovi...Koji neverbalni signali...
» Koja pojava u društvu vam najviše smeta?
» Vaše omiljeno jelo
» Vase/nase slabe tacke
» Ah, ti gestovi...Koji neverbalni signali...
Ideja forum :: NAUKA :: Psihologija
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi