Ko je trenutno na forumu
Imamo 101 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 101 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Moja profesorka
3 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo :: Obrazovanje
Strana 1 od 1
Moja profesorka
Možda smo nekada čitali ovaj pismeni zadatak ali nije loše da se podsetimo i porazgovaramo o nastavnicima i njihovom uticaju na učenike kao i posledicama koje mogu proisteći.
Na temu "Najlepši dan u životu" učenik je napisao pismeni zadatak koji je obišao celu Srbiju pa i van granica:
Izvor
Na temu "Najlepši dan u životu" učenik je napisao pismeni zadatak koji je obišao celu Srbiju pa i van granica:
Najlepši dan u životu
Teško je odlučiti se za najlepši dan. Bilo ih je tako mnogo, ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Ili je to bio Božić. Nije važno.
U stvari šta je u opšte bitno kad ću u svakom slučaju dobiti trojku na pismenom? Uvek dobijem 3, još od petog razreda. Milsim da profesorka ni ne čita ove moje radove... Siguran sam u to jer sam nekoliko puta napisao odlične radove pa ipak dobio trojku. Hajde da proverim. Ako ovo čita profesorka će morati nekako da reaguje. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca? To bi učinila sa zadovoljstvom. Ako ovo nije dovoljno, rećiću da je ona jedna odvratna žena. I jako glupa! Kao da je Milorad Pavić jedini pisac na svetu. Siguran sam da ništa novo nije pročitala u poslednjih deset godina. A tek kako je ružna!
Na kraju hoću da kažem da mi je tog dana bilo toliko lepo da sam cele noći sanjao lepe stvari!
dobar (3)
Potpis nečitak
Izvor
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Re: Moja profesorka
Uopšte ne verujem da je ovo istinit slučaj. Taj neko ko je profesor srpskog taj je završio filološki fakultet, i sve i da ne čita baš sve napisano, čita makar dijagonalno što rekla madam mim
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Ne treba zanemariti činjenicu da je učenik imao u vidu početak i kraj koji se ticao teme a verovatno poznavajući svoju profesorku koja je samo to čitala. Ima učitelja/profesora koji ni toliko ne čitaju. To što je završila filološki ama baš ništa ne znači a trebalo bi.
Mislim da je ovo novinarska patka, vidi se po nevešto iskarikiranom rukopisu da to muškarac dete nije pisao.
Time- Super član
Pošto sam skeptična na ovakve stvarčice i meni je to palo napamet ali, kako znam da učenici mogu biti domišljati, ovo sam prihvatila kao istinu.
Kako god, ko se dosetio, dobro se dosetio.
Jedno ne možemo osporiti, mnogi nastavnici ne čitaju sve pismene zadatke. To je valjda i bio motiv za ovu zezalicu ako je zezalica.
Kako god, ko se dosetio, dobro se dosetio.
Jedno ne možemo osporiti, mnogi nastavnici ne čitaju sve pismene zadatke. To je valjda i bio motiv za ovu zezalicu ako je zezalica.
Pogledaj samo malo slovo J napisano je bar na četiri različita načina....
Time- Super član
Tačno, videla sam ali ne mislim da je to nemoguće. Baš ću da pogledam moj rukopis i znam sigurno da je z negde latinično a češće ćirilično u latinici, verovatno kako mi je zgodnije da ga napišem.
K'o što reče car Stefan Dušan:
"Internet ume da bude nepouzdan izvor".
"Internet ume da bude nepouzdan izvor".
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Ni manje ni više od "žive" reči.