Ko je trenutno na forumu
Imamo 125 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 125 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Beograd prajd, 31.05.2014.
+14
sini_do
Balonero
Johny Bravo
Mojra
madam mim
Mesrine
Lilith
Madona
Time
Avramova
Kementari
Strelac
Vukota
Batista
18 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 13 od 17
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Beograd prajd, 31.05.2014.
oblica ::
Ima i onih koji jednostavno ne žele da se razmnožavaju. Odstupaju od pravila, pa ih niko ne dira. A ugrožavaju nam vrstu... pare se, al neće da se upare...
Dok ovi što se pare sa istim polom, mogu da se upare sa suprotnim i doprinesu opstanku vrste.
sva odstupanja od pravila su debela manjina, inače ne bi bili manjina, nego većina i postali pravilo.
ovi koji se pare s istim spolom ne žele parenje sa suprotnim spolom. zašto onda žele "proizvod" tog parenja?
to što homoseksualce protivnici "diraju" je uglavnom posljedica nametanja njihove ideologije (nije baš prikladna riječ, ali pametnija mi ne pada na pamet). mene se ne tiče šta netko radi u svoja 4 zida, ali ako mi to gura pod nos, onda ću se pobuniti. isto kao što ću se pobuniti ako mi susjed odvrne glazbu u tri ujutro.
Kementari- Napredni član
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 07.09.2013
Bliži se prajd, o čemu bi drugom?Time ::A kako ste smorili s pederima više ceo dan
A jadni nekrofili i zoofili, samo jednom godišnje, u vreme održavanja prajda ih se ljudi opsete
Balonero- Član
- Broj poruka : 482
Datum upisa : 05.07.2010
za ubiti?Lilith ::ako već nisu koristili preventivu, postoji i kiretaža... omaći se može imati strašne posledice, naročito u klinačkom dobu ili u nekim kraćim kombinacijama.
ne kažem da i brak ima garanciju štto se dece tiče... ali od začeća do rođenja se ima dosta vremena za preduzeti nešto.
ja i ako sam se omakla, srećna sam zbog toga... bolje nego da su me utamanili...
Gost- Gost
oblica ::A zamisli neko sutra objavi ozbiljnu naučnu studiju kojom je dokazao da su svi koji su forumašili duže od godinu dana bolesni. Da loše utiču na okolinu te da ih treba eleminisati po hitnom postupku.
Neću da zamišljam,jer to nikako ne bi bila ozbiljna studija.
A druga stvar,oni koji forumaše nisu deo nikakvog plana.
Šta ti misliš,da se bilo kakvo grupisanje ili delovanje,dešava spontano i bez organizacije "iz senke"?
Misliš da su ljudi spontano izašli na ulice protiv Miloševića,ili svežije, u Ukrajini protiv vlasti?
Misliš da homoseksualci spontano izlaze na parade?
Kako da ne.
Logistika,simboli,sve je to neko drugi osmislio za njih,to nema veze sa homoseksualcima.
I kad se sve to lepo dotera,namesti,obični ljudi,kao ovce,pohrle za ovnom predvodnikom,koji nimalo nije bezazlen i koji ništa ne radi iz ubeđenja.
Tako da,svako ko bude izašao na ovakvu paradu,da bi se borio protiv vetrenjača i za maglu,nije nimalo pametan,već je sastavni deo tupe mase i ništa više.
Poslednji izmenio Mesrine dana Čet Maj 01, 2014 12:44 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Time ::A kako ste smorili s pederima više ceo dan
i mene je smorilo, ali nemam pametnija posla.
Lilith- Profi član
- Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013
Oni ne biraju, takvi su rođeni.Kementari ::
ovi koji se pare s istim spolom ne žele parenje sa suprotnim spolom. zašto onda žele "proizvod" tog parenja?
Balonero- Član
Pa dobro, buni se ti. To je tvoje pravo.Kementari ::
sva odstupanja od pravila su debela manjina, inače ne bi bili manjina, nego većina i postali pravilo.
to što homoseksualce protivnici "diraju" je uglavnom posljedica nametanja njihove ideologije (nije baš prikladna riječ, ali pametnija mi ne pada na pamet). mene se ne tiče šta netko radi u svoja 4 zida, ali ako mi to gura pod nos, onda ću se pobuniti. isto kao što ću se pobuniti ako mi susjed odvrne glazbu u tri ujutro.
Zašto iko želi da ima dete je jedna sasvim posebna i opširna tema. Ovde je više tema to zašto neko ne želi da homoseksualci imaju decu.
Gost- Gost
Ma ja ne mogu da shvatim,kako ljudima može više da se sviđa Q od Pi.
Nema ništa lepše od male,slatke... Mace...
Nema ništa lepše od male,slatke... Mace...
Mesrine- Moderator
oblica ::za ubiti?Lilith ::ako već nisu koristili preventivu, postoji i kiretaža... omaći se može imati strašne posledice, naročito u klinačkom dobu ili u nekim kraćim kombinacijama.
ne kažem da i brak ima garanciju štto se dece tiče... ali od začeća do rođenja se ima dosta vremena za preduzeti nešto.
ja i ako sam se omakla, srećna sam zbog toga... bolje nego da su me utamanili...
meni je svejedno da li sam se omakla, iskreno... bitno mi je da se meni nije omaklo, jer ne znam šta bih radila da jeste.
Lilith- Profi član
Lilith ::Time ::A kako ste smorili s pederima više ceo dan
i mene je smorilo, ali nemam pametnija posla.
idi kači tamo kako zamišljate forumaše u RL sad sam otvorio temu
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
oblica ::
Zašto iko želi da ima dete je jedna sasvim posebna i opširna tema. Ovde je više tema to zašto neko ne želi da homoseksualci imaju decu.
ali oni ne mogu imati djecu. dva muškarca ne mogu začeti dijete, isto kao ni dvije žene.
dijete mogu začeti samo muškarac i žena.
vrtimo se ukrug.
Kementari- Napredni član
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 07.09.2013
Ko zna. Sa psihijatrima nikad nisi načisto. Svako malo otkriju novu bolest.Mesrine ::Neću da zamišljam,jer to nikako ne bi bila ozbiljna studija.
A druga stvar,oni koji forumaše nisu deo nikakvog plana.
Šta ti misliš,da se bilo kakvo grupisanje ili delovanje,dešava spontano i bez organizacije "iz senke"?
Misliš da su ljudi spontano izašli na ulice protiv Miloševića,ili svežije, u Ukrajini protiv vlasti?
Misliš da homoseksualci spontano izlaze na parade?
Kako da ne.
Logistika,simboli,sve je to neko drugi osmislio za njih,to nema veze sa homoseksualcima.
I kad se sve to lepo dotera,namesti,obični ljudi,kao ovce,pohrle za ovnom predvodnikom,koji nimalo nije bezazlen i koji ništa ne radi iz ubeđenja.
Tako da,svako ko bude izašao na ovakvu paradu,da bi se borio protiv vetrenjača i za maglu,nije nimalo pametan,već je sastavni deo tupe mase i ništa više.
Misliš da smo se mi spontano okupili ovde na forumu, a?
Misliš da ti znaš odakle ti negativan stav po pitanju parade? Možda si jurnuo za nekim predvodnikom?
Logistika i simboli brale. Sve su te ošamutili.
Gost- Gost
Time ::idi kači tamo kako zamišljate forumaše u RL sad sam otvorio temu
neke poznajem, neke sam videla na slikama... a ove koje nisam videla ako okačim naljutiću ih.
sačekaću da neko drugi krene...
Lilith- Profi član
Kementari :: ali oni ne mogu imati djecu. dva muškarca ne mogu začeti dijete, isto kao ni dvije žene.
vrtimo se ukrug.
nije valjda...
Lilith- Profi član
Kementari ::
ali oni ne mogu imati djecu. dva muškarca ne mogu začeti dijete, isto kao ni dvije žene.
vrtimo se ukrug.
Nisu sterilni = mogu imati decu. Mogu usvojiti, mogu prirodnim putem sa suprotnim polom napraviti dete.
Nema potrebe da se vrtimo.
Gost- Gost
oblica :: Ko zna. Sa psihijatrima nikad nisi načisto. Svako malo otkriju novu bolest.
Misliš da smo se mi spontano okupili ovde na forumu, a?
Misliš da ti znaš odakle ti negativan stav po pitanju parade? Možda si jurnuo za nekim predvodnikom?
Logistika i simboli brale. Sve su te ošamutili.
Nisam ni očekivao od tebe da shvatiš,jer da bi čovek tako nešto shvatio,treba mnogo znanja. Ti misliš da si provalila Budizam,a samim tim uhvatila Boga za muda, i da dalje nema?
Ali ja ti praštam,jer je ženski mozak tako pravljen,da više buni,nego što rešava...
Mesrine- Moderator
Pederi i lezbijke su muškarci i žene.Kementari ::oblica :: Zašto iko želi da ima dete je jedna sasvim posebna i opširna tema. Ovde je više tema to zašto neko ne želi da homoseksualci imaju decu.
vrtimo se ukrug.
Muškarac može da oplodi, žena može da rodi.
Krug vidiš samo ti.
Balonero- Član
oblica :: Nisu sterilni = mogu imati decu. Mogu usvojiti, mogu prirodnim putem sa suprotnim polom napraviti dete.
Nema potrebe da se vrtimo.
Zamislimo homoseksualca koji treba da oplodi ženu da bi se rodilo dete. Ako on ne voli intimni kontakt sa suprotnim polom, kako izdržava seksualni odnos, pitam se/te? Zar to nije mazohizam? Polazim od sebe i već mi nije dobro.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Mesrine ::Nisam ni očekivao od tebe da shvatiš,jer da bi čovek tako nešto shvatio,treba mnogo znanja. Ti misliš da si provalila Budizam,a samim tim uhvatila Boga za muda, i da dalje nema?
Ali ja ti praštam,jer je ženski mozak tako pravljen,da više buni,nego što rešava...
E nek si ti meni oprostio i dobro je da nisi imao očekivanja.
srce bi mi prepuklo da sam te razočarala
Gost- Gost
oblica :: E nek si ti meni oprostio i dobro je da nisi imao očekivanja.
srce bi mi prepuklo da sam te razočarala
Čovek vredi onoliko,koliko prašta. A ja praštam mnogo.
Mesrine- Moderator
Avramova ::Zamislimo homoseksualca koji treba da oplodi ženu da bi se rodilo dete. Ako on ne voli intimni kontakt sa suprotnim polom, kako izdržava seksualni odnos, pitam se/te? Zar to nije mazohizam? Polazim od sebe i već mi nije dobro.
To bi bilo dobro da pitas one koji provedu život sa suprotnim polom samo zato što žive u konzervativnoj sredini.
Rekla sam da je tehnički izvodljivo, kao protivargument na tvrdnju da nije moguće.
Ko kako izdržava, ne znam.
Gost- Gost
Kalca, nemoj tim recnikom prema Oblici, ili bilo kome drugom...
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
Strelac,brate,ja rečnik biram prema osobi sa kojom komuniciram i koristim samo onakav kakav ta osoba razume,iliti kakvim se i sama koristi.
Tako i sa Oblicom i sa svima u životu sa kojima se moja aura dotakne.
Vidiš kakav rečnik koristim kada razgovaram sa tobom?
Mesrine- Moderator
oblica :: To bi bilo dobro da pitas one koji provedu život sa suprotnim polom samo zato što žive u konzervativnoj sredini.
Rekla sam da je tehnički izvodljivo, kao protivargument na tvrdnju da nije moguće.
Ko kako izdržava, ne znam.
Pitam učesnike u diskusiji a ti spominješ tehničku izvodljivost što je meni pretužno a po malo i smešno.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Mesrine ::Strelac,brate,ja rečnik biram prema osobi sa kojom komuniciram i koristim samo onakav kakav ta osoba razume,iliti kakvim se i sama koristi.
Ako se ne slazete, nemoj da je vredjas... hvatanje boga za muda ne prilici da se kaze ikome, a pogotovo dami...
Moze sve da se kaze pristojno... ako te neko zivcira, nemoj ni da repliciras...
Da bude mira u kuci.
Strelac- Profi član
- Broj poruka : 2632
Datum upisa : 19.11.2012
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Beograd nekad i sad
» Politehnicka skola Beograd
» SP 2014 - Brazil
» Penny Dreadful (2014- )
» Internt kladionica SP Brazil 2014
» Politehnicka skola Beograd