Ko je trenutno na forumu
Imamo 37 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 37 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
+40
Batista
Johny Bravo
country girl
crni labud
Komsinica
furija
Vukota
Sinaj
Strelac
Marea
Admin
djavolica
Loreal
Time
Evgenija
carsamuilo
Debilko
laza
Vrdalama
Fi Pi
Nova clanica
slavena
Hipi
Mastifal
Prince
Dotore
inspy
Johnny-Azra
Orhideja
Snowflake
svejedno
Bass
shondononda
RINGE
Cleopatra
Lila
digitalmandrak
Fristajlo
Dragana
Avramova
44 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 6 od 44
Strana 6 od 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: Uticaj "Ceca" zraka na sablasne nevene
Orhideja ::
Molim da mi se Jeca izbaci iz rulje, upravo me je osvojila sa svojom kolumnom. Od dana danasnjeg necu se na nju vise ni jednom posrati.
JELENA KARLEUŠA - OTVORITE SVOJ UM!
Umesto uvoda, moram da napišem da, na sreću, moj muž nikad ne čita moja pisanija. Idemo.
Koristiću svakodnevni rečnik da bi me svi dobro razumeli. Uvijenim, komplikovanim rečima i praznom demagogijom ništa neću postići. Znači, brate, direkt u glavu!
Održana je Parada ponosa.
Svi ste videli šta se desilo.
Počeću pitanjima - Dokle će milioni Srba da puštaju šaku govana da od nas prave divljake i budale? HMM? Dokle će bagra biti glasna i jasna, a mi mutav narod? Dokle će nam huligani razbijati grad i napadati one koji IMAJU LJUDSKO PRAVO DA ŠETAJU? Dokle će razbijati glave našim policajcima? I dok raznim imbecilima u Skupštini Betoven i Šopen pevaju i sviraju „na noge“, Srbija JE NEMA! Dokle?
Ej, okej je to što mnogi od vas ne vole pedere i ne podržavaju Paradu ponosa. Ali i nije okej, baš da vam kažem. Zašto ne volite pedere? To je isto kao da kažete da ne volite crnce, ili muslimane, ili budističke monahe, samo zato što su različiti od vas! Možda ne volite polarne medvede? Ali, to je vaša stvar. Ako ste rasisti, šovinisti, homofobi, idioti, imate pravo na to, ali zadržite to u sebi. Ili razmislite da li je vreme da se menjate iz korena. Čovek se rađa kao crn, kao žut, kao beo, kao gej, kao strejt. Znači - čovek se tako rodi i to je tako. Vreme je da mnogi od vas skapiraju da homoseksualnost nije bolest. Znači - i dokazano, i zvanično, i nezvanično, i kako hoćete.
Da li ste vi, koji iz nekog razloga držite dupe uza zid dok ovo čitate, možda čuli da je 20 posto čovečanstva homoseksualne orijentacije? Niste čuli? E sad znate. Prenesite mungosu iz Jagodine i to, a i da mu je čovek iz najbližeg okruženja, njegova „desna ruka“- gej! Eto. Ali ga nije naguzio zato što su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko neće! Ajmo redom. Bez nervoze, moliću. Konačno da kao ljudi otvoreno porazgovaramo na ovu tabu temu.
U Srbiji je normalno da dete gleda kako ćale mariše kevu, ali nije normalno da se dva odrasla čoveka vole. U Srbiji je normalno da se nacionalnim herojem nazove svaki koji je pobio više od 100 ljudi druge veroispovesti, ali nije normalno da gradom šetaju oni koji zagovaraju ljubav, mir, slobodu, toleranciju! Samo je u Srbiji normalno da se ćerka naziva SINE, ali nije normalno da ta ista ćerka poželi da poljubi drugog SINA. Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne - Adama i Stevu!“ Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca, između sebe pravila decu i tako redom. Znači, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Čekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor! Ali i mungos i svi homoseksualci na planeti su - braća! Molim lepo.
Elem, evo kako moj muž, klasična Srbenda i samoproklamovani seljak u duši, komentariše pedere: „Odvratno je što jedni druge j..u u dupe! Fuj! Sve bih ih pobio! Povraća mi se od pomisli na to što oni rade! To nije prirodno, to je bolesno, to nije od Boga! Dupe ne služi za to!“ (Izvinite na ovome, samo vam prenosim u integralnoj, srpskoj verziji.)
Onda ga ja, nezainteresovanim tonom, sve gledajući omiljenu mi seriju na TV, pitam da li je u redu kad on, isto to pokušava da uradi meni i mom dupetu? (A u sebi dodam: A NORMALNO JE KADA SE VI FUDBALERI, ONAKO ZNOJAVI, BACATE NA GOMILU KADA POSTIGNETE GOL ILI KADA SE UDARATE ONAKO BRATSKI PO DUPETU, RAZMENJUJETE MOKRE MAJICE I ZA KRAJ SE SVI GRUPNO TUŠIRATE?! Hahahahaha! Pa to ni ekstremno slobodni pederi ne rade.) I uvek za nokaut dodam da neću više da mu pušim jer USTA NE SLUŽE ZA TO! Molim lepo. Odmah skače sa stolice i viče: MA NEMOJ, MA NEMOJ, NIJE TO ISTO! „Pa kako, ljubavi, nije isto?“, grickam semenke i dodajem: „ISTO JE, SREĆO, TEBI JE LEPO TAKO, DRUGOM LJUDSKOM BIĆU ONAKO! NIJE POENTA U RUPI, VEĆ U SRCU. LJUBAVI, POMIRI SE S TIM, SVI SMO MI PEDERI.“
I tako se naša intelektualna rasprava završi po kratkom postupku. Ponekad skoči da me davi, unese mi se u lice, a najveća osveta mu je kad mi isključi TV ili sakrije daljinski. Pa dobro, put do ljudske samospoznaje kroz vekove je uvek imao bolnu i burnu putanju! Nekada su crnci bili robovi, prodavani su kao stoka, danas je crni čovek predsednik Amerike. Nekada žene nisu imale pravo glasa, a danas ja pišem kolumnu koju svi živi (živi bili) čitaju. Danas je homofobija na snazi, sutra ćemo se i toga sećati kao naše neandertalske prošlosti! U svakom slučaju, ko se ne slaže sa mnom, mada zašto ne bi, slobodno može da se odseli u Jagodinu. Tamo nema pedera, samo mungosa! Žirafe su izvršile samoubistvo.
PS: I za kraj, da dodam... Svi vi, pravi muškarci, dlakave Srbende, mačo tipovi, pogledajte se malo u ogledalo. To na vama su dizajnirali upravo homoseksualci, a ta majčica, te patikice, gel u kosici, tašnica preko grudi i sveopšti BG fenseraj je u stvari klasična pederska estetika koju više ni oni ne furaju. Tako da pssssssstttt!
PS 2: Veliki pozdrav srpskoj policiji!
Do čitanja, vaša JK.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Jadna je zemlja u kojoj pevaljke, i to loše, imaju priliku da javno iznose svoje "mišljenje"...
Mučenica, na kraju je morala i taticu da pohvali...
Mučenica, na kraju je morala i taticu da pohvali...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Prvo, sumnjam da je ovo pisala JK ne zato što je dobro jer nije. O, ne, ni slučajno, već zato što je bombastično.
Drugo, što se JK obraća samo onima koji mrze pedere? Što se nije obratila i onima, (npr. i meni) koji ne mrze nikoga pa ni pedere ali ne odobravaju gej paradu jer je to bezobrazluk ne homoseksualaca već onih koji bi da se ovajde u toj stvari, a to već nije stvar niti odluka ovdašnjih poslušnika ili kako god da ih nazivaju.
Treće, savršeno me ne zanima mišljenje nekoga ko mi ne može ponuditi ništa više do loše prepravljenog izgleda tela i lica od gomile "zaradjenog" novca u ovoj našoj nesrećnoj državi Srbiji.
A neko reče da je Kalasova kreštalica.
Ima li sve ovo smisla ili je samo još jedan razlog da zaridam nad sudbinom koja nas šamara već decenijama (možda je i za ovo kriv komunizam) i sve više osećam kako Balašević kaže: "Za ovu zemlju me veže samo sila zemljine teže".
Žao mi je što je sve to tako a još više što je malo onih koji nešto mogu i žele učiniti. Moje NESLUŠANJE je suviše mali doprinos. Dižem belu zastavu.
Još uvek me uspavljuju Mocart, Pink Flojdi, Erik Sati, Balašević, Azra, Bah, Vlatko Stefanovski, Pogorelić, Tome Zdravković, Bajramovića, Zajdi zajdi jasno solnce... eh, da nije Solnca!
Drugo, što se JK obraća samo onima koji mrze pedere? Što se nije obratila i onima, (npr. i meni) koji ne mrze nikoga pa ni pedere ali ne odobravaju gej paradu jer je to bezobrazluk ne homoseksualaca već onih koji bi da se ovajde u toj stvari, a to već nije stvar niti odluka ovdašnjih poslušnika ili kako god da ih nazivaju.
Treće, savršeno me ne zanima mišljenje nekoga ko mi ne može ponuditi ništa više do loše prepravljenog izgleda tela i lica od gomile "zaradjenog" novca u ovoj našoj nesrećnoj državi Srbiji.
A neko reče da je Kalasova kreštalica.
Ima li sve ovo smisla ili je samo još jedan razlog da zaridam nad sudbinom koja nas šamara već decenijama (možda je i za ovo kriv komunizam) i sve više osećam kako Balašević kaže: "Za ovu zemlju me veže samo sila zemljine teže".
Žao mi je što je sve to tako a još više što je malo onih koji nešto mogu i žele učiniti. Moje NESLUŠANJE je suviše mali doprinos. Dižem belu zastavu.
Još uvek me uspavljuju Mocart, Pink Flojdi, Erik Sati, Balašević, Azra, Bah, Vlatko Stefanovski, Pogorelić, Tome Zdravković, Bajramovića, Zajdi zajdi jasno solnce... eh, da nije Solnca!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
http://www.gay-serbia.com/hrvatski-mediji-o-jeleni-karleusi-i-odbrani-gej-prava-4189/
Jk je po mom misljenju neiskrena,zaboravila je da pomene da je od nje Nenad Canak(lsv)trazio da brani gej populaciju kao javna i poznata licnost!ali i da ima stotinu javnih licnosti da nas brane ne bi pomoglo,u glavama bi trebalo promeniti razmisljanje,ali to ce biti tesko dok srpska pravoslavna crkva(sodoma i gomora)ima veliki uticaj na primitivnu masu...
hungarian74 · Subotica, Serbia · 20.10.2010, 2:04
Kolumne Jelene Karleuše u beogradskom listu "Kurir" prešle su granice Srbije i postale čitane u svim zemljama bivše Jugoslavije, a ona iz broja u broj svojim skandaloznim rečenicama izaziva neviđena reagovanja i komentare, objavio je zagrebački "Jutarnji list".
Ne zezajte mi
saborca Jelenu,inteligentna je ona..
Vaši KomentariAvramova ::Prvo, sumnjam da je ovo pisala JK ne zato što je dobro jer nije. O, ne, ni slučajno, već zato što je bombastično.
Jk je po mom misljenju neiskrena,zaboravila je da pomene da je od nje Nenad Canak(lsv)trazio da brani gej populaciju kao javna i poznata licnost!ali i da ima stotinu javnih licnosti da nas brane ne bi pomoglo,u glavama bi trebalo promeniti razmisljanje,ali to ce biti tesko dok srpska pravoslavna crkva(sodoma i gomora)ima veliki uticaj na primitivnu masu...
hungarian74 · Subotica, Serbia · 20.10.2010, 2:04
Kolumne Jelene Karleuše u beogradskom listu "Kurir" prešle su granice Srbije i postale čitane u svim zemljama bivše Jugoslavije, a ona iz broja u broj svojim skandaloznim rečenicama izaziva neviđena reagovanja i komentare, objavio je zagrebački "Jutarnji list".
Ne zezajte mi
saborca Jelenu,inteligentna je ona..
Poslednji izmenio widowerprince dana Čet Okt 28, 2010 9:17 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
Ja lično, više cenim "njene" kolumne po novinama, od njene pevačke karijere. Mislim da su to suštastvene gluposti i provokacije, ali, ne može se poreći određeni nivo veštine u sklapanju rečenica.
Kad bi joj to uspevalo u sklapanju tonova tokom njenog pevanja, postala bi bar osrednja pevačica...
Kad bi joj to uspevalo u sklapanju tonova tokom njenog pevanja, postala bi bar osrednja pevačica...
Ko nam garantuje da je to pisala Karleluša?
Meni to liči na gospođu mama Divnu, koja i vodi ceo taj "projekat". Žena je inteligentna, i vrlo dobro poznaje tehnologije medijskog eksponiranja.
Evo kako utice na (ne) sablasne (ne) nevene...
ja kad se tusiram obavezno pjevusim...
Idealno, idealno lose si ti
za mene idealno da pridjem ti..
negdje na pola tusiranja "okrenem" na
zvacu tvoju vernu zenu
da joj kazem s kim si sad
i po gradu cu da pricam
da si los u krevetu
zato ti je bolje lezi tuuu...tananan nanan
pazi koga biras
za ulogu zrtve
a negdje pri kraju tusiranja obavezno pjevam
i nudim ti se ja, a ti vec negde posluzen
ma samo sedi tu
PONUDJEN KO POCASCEN....
ja kad se tusiram obavezno pjevusim...
Idealno, idealno lose si ti
za mene idealno da pridjem ti..
negdje na pola tusiranja "okrenem" na
zvacu tvoju vernu zenu
da joj kazem s kim si sad
i po gradu cu da pricam
da si los u krevetu
zato ti je bolje lezi tuuu...tananan nanan
pazi koga biras
za ulogu zrtve
a negdje pri kraju tusiranja obavezno pjevam
i nudim ti se ja, a ti vec negde posluzen
ma samo sedi tu
PONUDJEN KO POCASCEN....
Gost- Gost
Nisu klinci krivi vec drzava u kojoj je sund postao mejnstrim...Danas je ionako sve estrada
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Sećam se kako je naša "građanska elita" sa prezirom pljuvala po bivšem režimu zbog toga, dok se nije dohvatila vlasti; sada, to im više ne smeta...
Ejjj, Srbijo...
Ejjj, Srbijo...
Pa po svemu sudeći sablasnim nevenima nije loše.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
I meni. Divna je divno čitala vesti na Radio Beogradu pa je imala šta i naučiti, pretpostavljam.Fristajlo ::Meni to liči na gospođu mama Divnu, koja i vodi ceo taj "projekat". Žena je inteligentna, i vrlo dobro poznaje tehnologije medijskog eksponiranja.
Divna je vrlo inteligentna i obrazovana žena, ali, prilično dekadentna i bez ikakvih skrupula. Ovo njeno "dete" je produkt njenog marketinškog manevrisanja.
nije Jelena tako losa, a i cula sam je negdje nekad, neznam gdje tacno, da podrazava gej, no to nije ni bitno...nije mi samo jasno zasto mislite da ona ovo nije mogla reci, jer ovo nije neki nauk sto je rekla vec normalno misljenje osobe koja podrzava gej...itd. itd...
Gost- Gost
Kukavicaaaaaaa
nisam znala da si takva
kukavicaaaaaaaaaaa
ovo je vrh , extra....
a jos uz cugu,
ihaaa case se lome
ruke krvare...
nisam znala da si takva
kukavicaaaaaaaaaaa
ovo je vrh , extra....
a jos uz cugu,
ihaaa case se lome
ruke krvare...
Gost- Gost
O Ceci
Kako je nije sramota da pesmu "Isuse" peva polugola. Kako nije sramota sve one koji dižu ruke i padaju u trans zbog tog detalja.
Kako se niko nije pobunio protiv toga, a "Čokolada" je kritikovana.
Ona nije samo šund zbog muzike, ona je brutalna, drska, polupismena, neobrazovana i štetna pojava.
Kako je nije sramota da pesmu "Isuse" peva polugola. Kako nije sramota sve one koji dižu ruke i padaju u trans zbog tog detalja.
Kako se niko nije pobunio protiv toga, a "Čokolada" je kritikovana.
Ona nije samo šund zbog muzike, ona je brutalna, drska, polupismena, neobrazovana i štetna pojava.
Avramova ::
Ona je... Ceca ::
Snowflake- Član
- Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010
Ona je odlično osmišljen proizvod za široku potrošnju.Avramova ::
Ma Ceca je Kjerkegor za Karleušu, makar ćuti pa izgleda da mudruje. :twisted: Preleteh ponovo tekst i tek sada vidim da je dno dna. Očigledno da je Divna vodila računa da napiše tekst koji će priličiti njenoj vrloj kćerki. Katastrofa, skoro da sam zaplakala.
Ceca je i lepša od Karleuše, ima čak i čelo. ::
Ako ovako nastavim, još ću ispasti Cecin fan.
Ceca je i lepša od Karleuše, ima čak i čelo. ::
Ako ovako nastavim, još ću ispasti Cecin fan.
Nikad nije kasno za spoznaju...
Tačno - rekoh ja dok se kroz sobu tiho prolamaju zvuci instrumentala protkanih rečima "...još ima vremena za nova kajanja.." (živa na toplomeru se zaustavila na 37,5 :hulahop: )
Dobro je kad nije 39 sa 2...
Raste Fri, raste al' ne dam se. Na TV love ajkule. ::
Već si stigla do halucinacija?
Gasi Cecu, overdoziraćeš...
Gasi Cecu, overdoziraćeš...
Samo se vi sprdajte,ali Ceca je ikona ne samo Srbije nego možda i cijelog Balkana...Koliko vidim svi ste dobro upućeni u njen život i svi znate poneki stih iz njenih predivnih pjesama...A vidim bogami da poneko zna i cijelu pjesmu napamet...Prema tome Ceca je kraljica...To CECO kraljice....Samo za CECU...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Strana 6 od 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 6 od 44
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?