Ko je trenutno na forumu
Imamo 110 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 110 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Smrti Nema ...
+15
lotos
Lilith
Johny Bravo
Poli
sini_do
Vulin
naOpaka
Miško
furija
Johnny-Azra
inspy
laza
Avramova
Loreal
Mesrine
19 posters
Ideja forum :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Ezoterija
Strana 4 od 6
Strana 4 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Smrti Nema ...
lepa su ..opasno....moj fetish ...
mrzi me sve to da chinim...
kachim, mrachim, vedrim, oblachim...
dovoljna su slovca za tebe
mrzi me sve to da chinim...
kachim, mrachim, vedrim, oblachim...
dovoljna su slovca za tebe
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
Johnny-Azra ::Smrti nema ni u stopalama..
shta to ono - u lazi su kratke noge, u stopalima nema ni zivota?
naOpaka- Profi član
Evo još jednog dokaza da smrti nema...
Stopala zvana fetiš, ako su dobra, žive večno...
Stopala zvana fetiš, ako su dobra, žive večno...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
jjubi i slavi metafiziku
joj shto je us*rana ova s cvetom...
nova neka ...
slatka al onako ...pokakana ::
av dugujem ti pismo veeeliko :D
joj shto je us*rana ova s cvetom...
nova neka ...
slatka al onako ...pokakana ::
av dugujem ti pismo veeeliko :D
naOpaka- Profi član
Ima smrada i dok smrde,žive...naOpaka ::Johnny-Azra ::Smrti nema ni u stopalama..
shta to ono - u lazi su kratke noge, u stopalima nema ni zivota?
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Jes, pa ako ste u pravu - imacemo dva Dzonija.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Simpa ste svi ali možemo li opet na temu? Hvala.
Loreal- Profi član
- Broj poruka : 3359
Datum upisa : 30.01.2013
aко можемо да га имамо два ,онда без проблема можемо да га имамо и у бесконачном броју.Vulin ::Jes, pa ako ste u pravu - imacemo dva Dzonija.
То би било стварно језиво.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Smrt ne postoji, postoji samo smrt fizičkog tela, a fizičko telo je samo nosač i tamnica duše... Posle smrti fizičkog tela, tek nastaje život, jer duša i svest su slobodni i bez okova, koji su bili vezani za fizičko telo...... Tako nastaje pravi život poslije smrti, a taj život zavisi od duhovnog napredka i nivoa, koji je čovjek stekao za ovo zemaljskim životom... tako ima i više nebesa, kao što svaka ptica ide svome jatu, tako i svaka duša ide svome jatu i svome nebu, i nisu svi na istom mestu, jer ima više nebesa.......
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
из овога произилази да ми уствари нисмо живи, што је врло могуће,не знам, пошто нам се душа налази у телу, као носач,изнова........а богами Џони можда има неколико носача, док оригинална душа му лута по беспућима свемира. шалим се.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Nema, nema...Smrti Nema ...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
inspy ::из овога произилази да ми уствари нисмо живи, што је врло могуће,не знам, пошто нам се душа налази у телу, као носач,изнова........а богами Џони можда има неколико носача, док оригинална душа му лута по беспућима свемира. шалим се.
Nesvesno si pogodila.
Samo deo duše se inkarnira, u zavisnosti od toga kol`ko je duša "napredna", zavisi koliki deo će se inkarnirati.
Ostali "deo duše" šeta svemirom i u mitologiji je poznat kao "Anđeo Čuvar".
Mesrine- Moderator
Jedino kad se um bori protiv duše, to nikako nije prihvatljivo. Onda je moguća manipulacija takvim čovekom.
Mesrine- Moderator
Dobro, što se toga i mene tiče, ne spadam u takve.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Smrti ima u smislu, prestanka rada materijalnog tela..jer onog momenta kada dusa napusti telo,potpuno, ne u astralnim putovanjima,tog momenta pocinje raspadanje materije.Dusa se vraca sa novim iskustvima,dozivljenim kroz zivot u telu, na planeti Zemlji...vraca se svojoj grupi dusa , i priprema se za novu inkarnaciju.
Tako vekovima, dok dusa ne sazri, i postaje ili Avatar na Zemlji u svojoj poslednjoj inkarnaciji, ili se pridruzuje i stapa sa Izvorom,vracajuci svoju svetlosnu energiju,i svoja stecena iskustva,jedinstvenoj energijiTvorca, nastavljajuci zajedno..stvaranje,kreiranje,novih dusa...
Tako vekovima, dok dusa ne sazri, i postaje ili Avatar na Zemlji u svojoj poslednjoj inkarnaciji, ili se pridruzuje i stapa sa Izvorom,vracajuci svoju svetlosnu energiju,i svoja stecena iskustva,jedinstvenoj energijiTvorca, nastavljajuci zajedno..stvaranje,kreiranje,novih dusa...
Poli- Legendarni član
- Broj poruka : 13437
Datum upisa : 25.03.2014
Ja sam, izgleda neka stara dusa i jako malo "posla" mi je ostalo da zavrsim na zemlji Ne srecem vise ni duse sa kojima sam u karmickoj vezi Nisam sposobna cak ni da se "zaduzim" kako bi se pri sledecoj reinkarnaciji oduzivala.... Doduse, srela sam jednu "sudbinsku " al ne odosmo zajeno u vecnost Mada, mozda se taj neko debelo zaduzio pa cu imati priliku jos jednom da se "rodim" da bi racune sveli na nulu
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Mozda,ti sama to najbolje osecas,mada smo rodjenjem dobili i veo zaborava, upravo zato da nas pamcenje proslih zivota i iskustva stecena kroz razne zivote,...nebi sprecila u ispunjavanju novih,znanja i iskutava u sadasnjem zivotu..
Poli- Legendarni član
- Broj poruka : 13437
Datum upisa : 25.03.2014
Po zakonima fizike logično je da je duša besmrtna jer je duša energija , a materija i energija se ne mogu uništiti...
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
nema logike u nečemu što se naziva dušom i zakonima bilo koje nauke... babe i žabe.
ako duša zadržava svest, nije ništa drugo nego upravo svest, iako mnogi pobijaju vezu, mislim na religijski nastrojene koji misle da bog i biblija zadržavaju sva autorska prava i usmeravaju način razmišljanja u smeru koji negira bilo kakvu vezu sa umom.
ako duša zadržava svest, nije ništa drugo nego upravo svest, iako mnogi pobijaju vezu, mislim na religijski nastrojene koji misle da bog i biblija zadržavaju sva autorska prava i usmeravaju način razmišljanja u smeru koji negira bilo kakvu vezu sa umom.
Lilith- Profi član
- Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013
a šta onda biva sa dušom dok spavamo? san ne traje 8 sati nego par sekundi i to baš ne proizilazi iz svesvnog dela uma...
Johny Bravo- Super član
misliš da nam duša ''šalje'' snove?
ne odvajam je od tela dok je u telu, sigurno da ima neku ulogu, i svest i podsvest su deo uma.
a kad se odvoje, postoji onaj misteriozno činjenični 21 gr koji se negde prilikom smrti izgubi... nisam sigurna koliko nam ide u prilog da duša u funkciji svesti ne prestaje da živi. naročito za one koji su se napatili sa sećanjima ili savešću za života.
ne odvajam je od tela dok je u telu, sigurno da ima neku ulogu, i svest i podsvest su deo uma.
a kad se odvoje, postoji onaj misteriozno činjenični 21 gr koji se negde prilikom smrti izgubi... nisam sigurna koliko nam ide u prilog da duša u funkciji svesti ne prestaje da živi. naročito za one koji su se napatili sa sećanjima ili savešću za života.
Lilith- Profi član
- Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013
Dusa ne moze biti nista drugo nego energija Bilo odakle da ta energija dolazi..... Energija je neunistiva pa samim tim i neumiruca Nebitno je kako ce se ta energija materijalizuvati posle telesne smrti.
lotos- Član
- Broj poruka : 223
Datum upisa : 21.11.2013
Mislim da se u startu nismo dobro razumeli,ja nisam rekao da je ono što osećamo (senzorno) svest ,već da je to energija.
Termin "duša" sam upotrebio za te naše senzorne osete,koji su za života prisutni čak i bez spoljašnjeg stimulansa, ne treba da me drmne struja pa da bih osećao svoje prste,npr.
e sad šta stvarno biva sa tih 21g iliti kuda odlaze to već ne znam.Nisam ekspert za kvantnu fiziku,parapsihologiju,religiju....samo sam izneo svoj davni zaključak.
Termin "duša" sam upotrebio za te naše senzorne osete,koji su za života prisutni čak i bez spoljašnjeg stimulansa, ne treba da me drmne struja pa da bih osećao svoje prste,npr.
e sad šta stvarno biva sa tih 21g iliti kuda odlaze to već ne znam.Nisam ekspert za kvantnu fiziku,parapsihologiju,religiju....samo sam izneo svoj davni zaključak.
Johny Bravo- Super član
Strana 4 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Reinkarnacija, život posle smrti
» Srpske sinagoge kojih nema
» Nema države bez mašinskog inženjera.
» Da nema vetra, pauci bi nebo premrežili
» Srpske sinagoge kojih nema
» Nema države bez mašinskog inženjera.
» Da nema vetra, pauci bi nebo premrežili
Ideja forum :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Ezoterija
Strana 4 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi
Sre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra