Ko je trenutno na forumu
Imamo 63 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 63 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Zashto Zubarke Imaju...
+6
Avramova
digitalmandrak
slavena
naOpaka
sini_do
Mesrine
10 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Zashto Zubarke Imaju...
Neshto nikako ne mozhe da mi bude jasno...Zashto svaka,ali svaka zubarka ima velike sise? I to ne samo one,nego i sestre koje im pomazhu u radu...
Ja u zhivotu nisam vid`o zubarku sa malim sisama,a bash sam se trudio da je pronadjem... U drugim profesijama ima svakojakih zhena,sa malim,srednjim i velikim,ali to nije sluchaj i sa Zubarkama,one su uvek VELIKE...
Zbog chega je to tako,nije mi jasno...Nadam se da ste i vi to primetili,ali se,takodje,nadam,da ce me neko ovde i sada prosvetliti,te mi objasniti zashto je to tako...
Zamolio bih bez opaski,tipa,"kako nema ja sam vid`o sa malim",jer takve i ako postoje,one su redje od Jednoroga...
Znachi,pitanje je,zashto sve zubarke imaju velike sise?
Ja u zhivotu nisam vid`o zubarku sa malim sisama,a bash sam se trudio da je pronadjem... U drugim profesijama ima svakojakih zhena,sa malim,srednjim i velikim,ali to nije sluchaj i sa Zubarkama,one su uvek VELIKE...
Zbog chega je to tako,nije mi jasno...Nadam se da ste i vi to primetili,ali se,takodje,nadam,da ce me neko ovde i sada prosvetliti,te mi objasniti zashto je to tako...
Zamolio bih bez opaski,tipa,"kako nema ja sam vid`o sa malim",jer takve i ako postoje,one su redje od Jednoroga...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Re: Zashto Zubarke Imaju...
Vecina zubarki ima velike grudi, to si u pravu, ali ima i onih koje nisu prsate, ja ih znam nekoliko.... Cak sam se prepao jedne prilike, kad mi je prisla zubarka mrsava, tankih ruku, pomislih, - kako ce mi ova zub izvadit,-, ali ona je izvadila zub tako vjesto, da nisam ni osjetio.... a imala je male grudi, ali veoma vjesta u zanatu.... Tako da nisu bas sve prsate.... ima i drugih......
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
nije stvar u tome da li imaju ili ne velike grudi nego shto mushka populacija od straa ne zna de da gleda nego pravo u metu ... a grudi zubarke su proporcionalno srazmerne strahu od zubarske intervencije
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
naOpaka ::nije stvar u tome da li imaju ili ne velike grudi nego shto mushka populacija od straa ne zna de da gleda nego pravo u metu ... a grudi zubarke su proporcionalno srazmerne strahu od zubarske intervencije
E , nek si im rekla!
Drugim recima, sluze za skretanje paznje, posto je svima nama poznata ta muska " hrabrost " kad dodju kod zubara!
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Ja predam knjizicu,sednem u cekaonicu i cim cujem onu burgiju,uzmem knjizicu i strafta...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
digitalmandrak ::Ja predam knjizicu,sednem u cekaonicu i cim cujem onu burgiju,uzmem knjizicu i strafta...
Ma ne boj se.. neve biti strasno!
slavena- Legendarni član
digitalmandrak ::Ja predam knjizicu,sednem u cekaonicu i cim cujem onu burgiju,uzmem knjizicu i strafta...
Ko bi reko da mi je bata tako strašljiv. :strah:
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Nema pomoci,ma kakve sise da su u pitanju...
pa kad ne volesh sise ccccc....
naOpaka- Profi član
digitalmandrak ::Nema pomoci,ma kakve sise da su u pitanju...
e al svaka chast tvom strahu , ne da se potkupiti
naOpaka- Profi član
Mesrine ::Neshto nikako ne mozhe da mi bude jasno...Zashto svaka,ali svaka zubarka ima velike sise? I to ne samo one,nego i sestre koje im pomazhu u radu...
Ccccc , sram te bilo.. :cush: .. Ne pravi se naivan. I ko zna sta ti uopste trazis kod i od jedne zubarke?! ::
slavena- Legendarni član
naOpaka ::digitalmandrak ::Nema pomoci,ma kakve sise da su u pitanju...
e al svaka chast tvom strahu , ne da se potkupiti
Ma, karakter tu igra glavnu ulogu!
slavena- Legendarni član
Ja bre sise obozavam,ali ako moram da prodjem kros svrdlanje vilice da bi bacio pogled na neciji dekolte,neka 'fala
na muci se poznaju junaci
naOpaka- Profi član
Mnogo je lepse da sednem kod fontane ,zapalim cigaru i smekam obdarene mlade mame... "Jao gospodjo,sto je sladak mali..." :: I tako to...
@ Naopaka
Po toj logici, ja sam već nekoliko nedelja junak. Razlog i zbog kog sam na ovom forumu. Mislim, ne kažem da članice foruma imaju velike sise.
Po toj logici, ja sam već nekoliko nedelja junak. Razlog i zbog kog sam na ovom forumu. Mislim, ne kažem da članice foruma imaju velike sise.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Vulin ::@ Naopaka
nego...kazesh da su zubarke? : :kastanjete:
naOpaka- Profi član
digitalmandrak ::Mnogo je lepse da sednem kod fontane ,zapalim cigaru i smekam obdarene mlade mame... "Jao gospodjo,sto je sladak mali..." :: I tako to...
ihhhh...klasichna linija manjeg otpora :c:
naOpaka- Profi član
Mesrine ::Zashto svaka,ali svaka zubarka ima velike sise? I to ne samo one,nego i sestre koje im pomazhu u radu...
. . . . . . . .
Kako bez opaski kada imam sasvim drugačije iskustvo. Tačnije, to što sam išla kod zubara i nije bog zna koliko i uvek su bili muškarci. Jedan je toliko bio zgodan da sam se žalila i na zdrav zub. ::
Sećam se jedne zubarke koja mi je nešto petljala da bi mi uzela lovu, tačnije glancala zube koji su mi inače beli po prirodi stvari. Nisam je uopšte zagledala a možebiti da bih da sam bila u strahu ali opet, ne bih zagledala kolike su joj grudi. Šta se to mene tiče, nisam muško.
naOpaka ::nije stvar u tome da li imaju ili ne velike grudi nego shto mushka populacija od straa ne zna de da gleda nego pravo u metu ... a grudi zubarke su proporcionalno srazmerne strahu od zubarske intervencije
Mislim da je ovo najbolje objašnjenje.
Međutim, postoji još jedna mogućnost, tačnije sumnja da li su grudi zaista velike ili su ih one povećale (postoje brushalteri koji imaju velike podupirače koji čine 50% gabarita :: ), znajući da će biti nadomak pacijentovom oku. Ovo bi bilo lepo kada bi to radile iz humanih razloga, da paciijent zaboravi šta mu predstoji, a ne da bi ga zavele. A možda je baš u pitanju zavođenje naročito ako je privatnik u pitanju, što veće grudi, više stalnih pacijenata. ::
Nemam više šta da kažem osim što mi je sini_do jako simpatičan kada piše da ga je neka prepala. ::
Е, ја зато идем код зубара...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Fristajlo ::Е, ја зато идем код зубара...
Štooooooo?
Може ми се.
Dobro onda.
јашта...
Sto ce reci da nijedna zubarka nije toooliko dobra...digitalmandrak ::Ja bre sise obozavam,ali ako moram da prodjem kros svrdlanje vilice da bi bacio pogled na neciji dekolte,neka 'fala
U strahu su velike oci,a obzirom na ugao posmatranja ...Zashto svaka,ali svaka zubarka ima velike sise?
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Izdajnici imaju imena ...
» Imaju li sindikati mooda da idu do kraja?
» Iluminati, ko su oni? Kakve veze imaju sa SZ
» Da li pusaci imaju obzira prema nepusacima?
» Osobe koje imaju fizička oštećenja
» Imaju li sindikati mooda da idu do kraja?
» Iluminati, ko su oni? Kakve veze imaju sa SZ
» Da li pusaci imaju obzira prema nepusacima?
» Osobe koje imaju fizička oštećenja
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra