Ko je trenutno na forumu
Imamo 105 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 105 Gosta :: 1 ProvajderNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Predložimo ime novog mosta u Beogradu
+9
Orhideja
Dragana
Debilko
No_koment
Fristajlo
sini_do
Vidra
digitalmandrak
Avramova
13 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Predložimo ime novog mosta u Beogradu
Avramova ::digitalmandrak ::Cicin most... :haa:
Cicin ili Čičin?
@Vidra
Sve je tu jasno.
Ni meni nije jasno.. zasto se samo ne zove "Most.".. zar je to bitno.. neka ga zovu i "Lonac" samo da ga ne polome !
Gost- Gost
Meni ponekada treba neke stvari nacrtati... jbg...Sve je tu jasno.
TV, pa da setamo, e sad da mu damo ime...
Neverovatno mi je da niko nije rekao Zirafa, od anketiranih ljudi koji su tamo setali, a o tome se onoliko pisalo po novinama... jos dosli ljudi koji zive van Beograda da setaju po nezvrsenom mostu... stvaaarno...
mozda sam ja nenormalna...
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Vidra ::Meni ponekada treba neke stvari nacrtati... jbg...Sve je tu jasno.
TV, pa da setamo, e sad da mu damo ime...
Neverovatno mi je da niko nije rekao Zirafa, od anketiranih ljudi koji su tamo setali, a o tome se onoliko pisalo po novinama... jos dosli ljudi koji zive van Beograda da setaju po nezvrsenom mostu... stvaaarno...
mozda sam ja nenormalna...
Navodno ga je obislo 65.000 ljudi.... koji izgleda nemaju druga posla nego da setaju mostom.. Ja naravno nisam bio...ali mislim da ima pametnijih stvari od setnje na mostu..
Gost- Gost
Cicin ili Čičin?
Chichin... :haa:
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Normalna si ti, ne brini. Znaš da ljudi vole fešte a na mostove smo baš slabi (mislim neki). Vrlo je moguće da je ta ljubav prema mostovima posledica čuvanja mosta u vreme bombardovanja '99. Čudi me da nije upriličen prigodan kulturno-umetnički program.Vidra :: ... stvaaarno... mozda sam ja nenormalna...
Digi, pitam se ja koja je to Cica, da ne tepaš tako ženi, kad ono Čiča ::
To harfa je zato što liči na harfu a ako ćemo po tome, liči i na razboj za tkanje. Ako bismo po tome, onda bi mogao da se zove RAZBOJ ili punim imenom Most razboja. A kako latinično b može da bude ćirilično v, eto nam mosta razvoja. Ima tu simbolike, i u razvoju, u razboju, boju, razbijanju, razbijačima i tako to... Ah da.... :albino: Sirogojno most, tamo se na razboju pletu preeeedivni džemperi.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Most Novaka Đokovića.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Fristajlo ::Most Novaka Đokovića.
Kud se ne setih?! :albino: Svaka čast šefe! Ponosim se tobom.
Poslednji izmenio Avramova dana Uto Avg 16, 2011 9:23 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Ne znam da li postoji iko polu-normalan a da bi imao nešto protiv...
Šta mislite da pošaljemo predlog Gradu?
Bači ga na glasanje, da vidimo koliko će članova da podrži; što se mene tiče, ne mogu da se setim manje kontroverzne osobe u Srbiji poslednjih 500 godina...
Ok, otvoriću anketu samo da još neko da predlog. Naravno, Sirogojna neću staviti. ::
Eto, a onda ćemo kao GG da zvanično pošaljemo predlog, u ime
Mislim da to nije prikladno ime za most, jer Noletovo ime treba da nosi nesto mnogo vece i znacajnije... Za most treba neko sveto ime,. da bozija sila bude na pomoci, jer -ime- utice na sudbinu i srecu......Fristajlo ::Most Novaka Đokovića.
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Most Kreni-Stani
No_koment- Profi član
- Broj poruka : 1036
Datum upisa : 24.04.2011
A..S'ti Nole?sini_do :: Za most treba neko sveto ime,
Pa, nije sve da bude crkva, aman...
A sacuvasmo ih tada... bas je od nas zavisilo... pogotovo sto ono 'target' bese nasa kovanica...Vrlo je moguće da je ta ljubav prema mostovima posledica čuvanja mosta u vreme bombardovanja '99.
Na razboju se tka, cini mi se... ili je to neki ultra -sega-giga moderan razboj pa sve radi sam...Sirogojno most, tamo se na razboju pletu preeeedivni džemperi.
A sta fali da se zove 'Zirafa'?
Zamisli 'popeo sam se na Zirafu', ili 'presao sam preko Zirafe' - to zvuci kao da si bio na vrhu sveta...
Vidra- Legendarni član
Vidra ::A sacuvasmo ih tada... bas je od nas zavisilo... pogotovo sto ono 'target' bese nasa kovanica...Vrlo je moguće da je ta ljubav prema mostovima posledica čuvanja mosta u vreme bombardovanja '99.
Mene peče savest al' sam makar slušala raspored pevača-čuvara a i to je nešto.
Jao jeste, davno sam učila domaćinstvo a Sirogojno ionako otpada.Na razboju se tka, cini mi se... ili je to neki ultra -sega-giga moderan razboj pa sve radi sam...Sirogojno most, tamo se na razboju pletu preeeedivni džemperi.
Ne fali al' Nole je Nole. (ubacila sam smajli nole pa što se ne bi most zvao po Velikom Novaku Đokoviću). Što moramo samo neke junake, ratnike, umetnike. Ovo bi bio prvi most nazvan po jednom moćnom sportisti.A sta fali da se zove 'Zirafa'?
Zamisli 'popeo sam se na Zirafu', ili 'presao sam preko Zirafe' - to zvuci kao da si bio na vrhu sveta...
Nemoj tako, ima jos mocnih sportista. Meni, napr, prvo padne na pamet Sale Djordjevic, a i Cavic je je tu negde.Ovo bi bio prvi most nazvan po jednom moćnom sportisti.
Da se razumemo, ne pocenjujem Noletov uspeh, ali nije u redu toliko nekoga izdvajati.
Eto, skoro na nekom decijem turniru bese jedan nas slavni trener. Ne mogu vam opisati energiju koju taj covek nosi sa sobom, da ne pricamo o njegovom sportskom uspehu.
S toga mislim, da taj predlog ( oko Noleta) uopste nije dobar.
A sta ce mostu ime, uopste? Ko zna kako je ime Plavom mostu. Plavi most je isto kao sto je i Beogradjanka- popularan naziv.
Za to, verovatno, treba malo vremena.
Vidra- Legendarni član
Vidra :: S toga mislim, da taj predlog ( oko Noleta) uopste nije dobar.
Nole je uradio nešto što je ceo svet video, to se ne sme zanemariti. Moramo biti malo mudri a i momak je zaslužio.
Što se mene tiče, najvažnije mi je da se ne sruši, ne daj bože.
Ej,a zar ne bi bilo još originalnije da se nazove po njegovom ćaletu.
Neko još može da dođe na ideju da da ime mosta po sportisti,ali po članovime njegove porodice,to bi bas bilo originalno.
A u tom slucaju,Gazeli promeniti ime po njegovoj kevi.Bilo bi bas super.
I sad da kocim,Da mi ne padne na pamet da Plavi most bude po devojci.
Neko još može da dođe na ideju da da ime mosta po sportisti,ali po članovime njegove porodice,to bi bas bilo originalno.
A u tom slucaju,Gazeli promeniti ime po njegovoj kevi.Bilo bi bas super.
I sad da kocim,Da mi ne padne na pamet da Plavi most bude po devojci.
Debilko- Profi član
- Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 62
Debilko, inspiracija ti je danas jača strana. ::
Za razliku od Vlada Divca?Nole je uradio nešto što je ceo svet video, to se ne sme zanemariti. Moramo biti malo mudri a i momak je zaslužio.
Ili Cavica, Nadje Higl? Bilo kog vaterpoliste (izvinjavam se onima koje nisam pomenula)...
Pristrasna si, Av.
Treba biti mudar, i ne treba izvdajati neciji uspeh mimo ostalih, pogotovo ne u sportu, jer su svi nasi sportisti jednako - vrhunski.
Verovatno tudjoj...I sad da kocim,Da mi ne padne na pamet da Plavi most bude po devojci.
Vidra- Legendarni član
Vidra ::
Svim sportistima koje si nabrojala svača čast ali ono što je Đoković uradio daleko je od svih uspeha pobrojanih. Zaista, budimo objektivni.
Jednostavna pitanja: ko je naš najbolji košarkaš, ko je najbolji svetski košarkaš, a ko najbolji teniser sveta i nema veze na koji period se odnosi?
Poslednji izmenio Avramova dana Čet Avg 18, 2011 5:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : korektura)
Sta? moram da pitam jer ga ne pratim...ali ono što je Đoković uradio
Moj omiljeni teniser bio je Andre Agassi.
Sad i preterujes... tako daJednostavna pitanja: ko je naš najbolji košarkaš, ko je najbolji svetski košarkaš, a ko najbolji teniser sveta i nema veze na koji period se odnosi?
Ono sto mi prvo padne na pamet to je da su kosarkasi bili prvaci i Evrope, i sveta i Olipmpijade. Takav uspeh jedan teniser ne moze da postigne za zivota.Zaista, budimo objektivni.
Onda neka naprave po jedan most za svakog od njih. Sto se vaterpolista tice, samo Partizan ima devet sampionih titula Evrope.
Zato i kazem da nije lepo izdvajati neciji uspeh medju ostalima...
Vidra- Legendarni član
Izmiče vam suština, bojim se...
Novak Đoković ni po kom racionalnom osnovu ne zaslužuje ništa više od bilo kog građanina Srbije da se most nazove njegovim imenom; no, po nekom političkom i logičkom- najviše. Pokušajte da se setite bilo koje druge osobe za koju se može danas i ovde reći da postoji neki konsenzus da se radi o pozitivnoj pojavi i ličnosti; ja se ne dosećam ni jedne.
Pokušajte na trenutak da isključite svoj lični ugao gledanja na stvari i racionalno ocenite da li iko drugi ima više nepodeljenih simpatija među građanstvom ove države i grada. Ako takvog nađete, kapa dole.
Inače će politikanti most "krstiti" po svojim trenutnim politikantskim potrebama, a ja u tome ne bih da sudelujem, jer mi je malo muka od toga; setite se incidenata sa ulicom Zorana Đinđića, kojoj će se ime održati do sledećih izbora...
Novak Đoković ni po kom racionalnom osnovu ne zaslužuje ništa više od bilo kog građanina Srbije da se most nazove njegovim imenom; no, po nekom političkom i logičkom- najviše. Pokušajte da se setite bilo koje druge osobe za koju se može danas i ovde reći da postoji neki konsenzus da se radi o pozitivnoj pojavi i ličnosti; ja se ne dosećam ni jedne.
Pokušajte na trenutak da isključite svoj lični ugao gledanja na stvari i racionalno ocenite da li iko drugi ima više nepodeljenih simpatija među građanstvom ove države i grada. Ako takvog nađete, kapa dole.
Inače će politikanti most "krstiti" po svojim trenutnim politikantskim potrebama, a ja u tome ne bih da sudelujem, jer mi je malo muka od toga; setite se incidenata sa ulicom Zorana Đinđića, kojoj će se ime održati do sledećih izbora...
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?