Ko je trenutno na forumu
Imamo 18 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Diploma ili iskustvo?
+20
Vidra
Grom
Mesrine
Andjela
Orhideja
sini_do
Cleopatra
Fraya
Lila
Evgenija
Hogar_Strašni
Dotore
inspy
Anhelito
Shooter
RINGE
Fristajlo
Hipi
Dragana
Avramova
24 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo :: Posao i karijera
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Diploma ili iskustvo?
Neki tip :: Nase zene jesu lepe...ali lepota je prolazna...
Prolazna isto kao i ružnoća pa sada ti vidi šta se više isplati. :: Šala mala, uvek kažem da je svako nekome lep što znači da su svi ljudi lepi.
zbog lepe zene se moze glava izgubiti.. zar nije bolje imati manje lepu zenu i sigurnu a i glava je na svom mestu...
Greška! Manje lepa koristi te retke prilike za preljubu računajući da joj se neće uskoro ponoviti.
Lepa ne haje, može da bira, ima vremena
Naravno,ovo se ja malo šalim, nije baš tako, mislim sve su lepe, rekoh već.
Ovako.. lepa zena... uvek moras da mislis, da li je neka baraba prevarila, gde je, skim je, od 10 zainteresovanih, 9 ce muskih nesto pokusati, 1 ce bar uspeti....ona se zaljubi i ode...
Odakle ti ovo uverenje da mi je znati? Ako je lepa nije glupa.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Odakle ti ovo uverenje da mi je znati? Ako je lepa nije glupa. Mad
Lepota i pamet nikada nisu isle zajedno.... "Srpska poslovica"
Prolazna isto kao i ružnoća pa sada ti vidi šta se više isplati. Laughing Šala mala, uvek kažem da je svako nekome lep što znači da su svi ljudi lepi.
Ne gresis.. ruzna zena uvek ostaje ruzna... a lepota je prolazna..
Gost- Gost
Neki tip :: Lepota i pamet nikada nisu isle zajedno.... "Srpska poslovica"
Kao što sam ja Sharon Stone tako i ova poslovica ima smsla.
Ne gresis.. ruzna zena uvek ostaje ruzna... a lepota je prolazna..
To ti je kao ona jevrejska "Daboga imao pa nemao". Ipak, nije tako kako pišeš mada bi se moglo reći za ružnu ženu da postaje lepša jer nema šta da poružni pa kada je poredimo sa bivšom lepoticom, ona je zapravo u dobitku.
Poslednji izmenio Avramova dana Pon Jun 20, 2011 11:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Naučno dokazano da lepota i pamet idu zajedno
Američki i britanski naučnici zajedno su uspeli da sruše ustaljenu predrasudu o lepim ljudima kao manje inteligentnim. Po njihovom istraživanju lepi ljudi imaju koeficijent inteligencije za 14 poena viši u odnosu na ostale ljude.
Ovo istraživanje bazira se na Nacionalnoj studiji razvoja dece kojom je bilo obuhvaćeno 17.419 osoba rođenih u istoj nedelji 1958. godine u Britaniji, a njihov razvoj je praćen od rođenja do odraslog doba.
Tokom čitavog razvoja ispitanici su radili brojne testove, a istovremno je praćen kako njihov intelektualni napredak tako i njihov fizički izgled.
Ono što su naučnici takođe izveli kao zaključak iz ove studije je da su lepi ljudi za svoje partnere često birali upravo inteligentnije individue.
"Fizička privlačnost je u velikoj meri pozitivno povezana s inteligencijom. Ni jedno ni drugo nemaju veze sa socijalnim statusom, težinom i visinom kao ni zdravljem", kazao je jedan od istraživača s Ekonomskog fakulteta u Londonu, te objasnio da je veza između privlačnosti i inteligencije jača kod muškaraca nego kod žena.
Ja kada pogresim ja se i izvinem...evo povlacim ono sto sam rekao da lepota i pamet ne idu zajedno...Hm.. jednom, i ja da pogresim..
Američki i britanski naučnici zajedno su uspeli da sruše ustaljenu predrasudu o lepim ljudima kao manje inteligentnim. Po njihovom istraživanju lepi ljudi imaju koeficijent inteligencije za 14 poena viši u odnosu na ostale ljude.
Ovo istraživanje bazira se na Nacionalnoj studiji razvoja dece kojom je bilo obuhvaćeno 17.419 osoba rođenih u istoj nedelji 1958. godine u Britaniji, a njihov razvoj je praćen od rođenja do odraslog doba.
Tokom čitavog razvoja ispitanici su radili brojne testove, a istovremno je praćen kako njihov intelektualni napredak tako i njihov fizički izgled.
Ono što su naučnici takođe izveli kao zaključak iz ove studije je da su lepi ljudi za svoje partnere često birali upravo inteligentnije individue.
"Fizička privlačnost je u velikoj meri pozitivno povezana s inteligencijom. Ni jedno ni drugo nemaju veze sa socijalnim statusom, težinom i visinom kao ni zdravljem", kazao je jedan od istraživača s Ekonomskog fakulteta u Londonu, te objasnio da je veza između privlačnosti i inteligencije jača kod muškaraca nego kod žena.
Ja kada pogresim ja se i izvinem...evo povlacim ono sto sam rekao da lepota i pamet ne idu zajedno...Hm.. jednom, i ja da pogresim..
Gost- Gost
Ja se vec uplasila da negiras moje postojanje, verujem da bih bila mnogo lepsa i pametnija da mi mozak nije zaglavio u 13. godini zivota. Ovako dokle stigoh to mi je, ostalo se vadim na lucidnost. Da ne kazem, sarm.Neki tip ::Naučno dokazano da lepota i pamet idu zajedno
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Neki tip ::Naučno dokazano da lepota i pamet idu zajedno
Cleo.. ova konstatacija nema veze sa novcem...ima veze sa drugim stvarima..
Gost- Gost
Kazu, ako je zenska lepa od glave do pete, znaci - savrsena -, onda sigurno ima ticu u glavi,. mislim da tu ima istine,....... ali treba se drzat teme,... - Diploma ili iskustvo -,.. vazno je i jedno i drugo,. sta vredi iskustvo, ako nemas diplomu,. dodje neki debil sa diplomom, i on je iznad tebe,. tako je na zalost...
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Ako lijepa žena voli muškarca onda se neće naći u iskušenju, tako da ovo "ne pije vode"Neki tip :: Nase zene jesu lepe...ali lepota je prolazna...zbog lepe zene se moze glava izgubiti.. zar nije bolje imati manje lepu zenu i sigurnu a i glava je na svom mestu...
Ovako.. lepa zena... uvek moras da mislis, da li je neka baraba prevarila, gde je, skim je, od 10 zainteresovanih, 9 ce muskih nesto pokusati, 1 ce bar uspeti....ona se zaljubi i ode...
Manje lepa zena tih problema... ona je uvek tvoja.. i svi srecni i zadovoljni, niko ne pokusava, niko ne zeli, niko i ne hm..... i ona samo tebe voli, i sigurna ti je..
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Ako lijepa žena voli muškarca onda se neće naći u iskušenju, tako da ovo "ne pije vode"
Pije vodu jer zaljubljenost traje 7 god.. tako kazu strucnjaci a sta posle??? Nemoj da trazim na netu i dokumentujem ti da sam u pravu..
U stvari hm... a kada nisam pa u pravu:)
Poslednji izmenio Neki tip dana Sre Jun 29, 2011 11:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Ima zena koje vole, a varaju, ljubav i sex su dva razlicita pojma, mada je dobro ako se ukomponuje oboje, tad je odnos savrsen, i zajednicki zivot moze trajat vecno....
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Ne postoji savrsen odnos, savrsen muskarac, savrsena zena,nista ne traje vecno....nisam kontras.. Samo sam principijalan:)
Gost- Gost
Auuuuuuuuuu, ala ste se vi ovde dali u diskusije
Andjela- Profi član
- Broj poruka : 1702
Datum upisa : 26.06.2011
Andjela ::Auuuuuuuuuu, ala ste se vi ovde dali u diskusije
Andjela sestro draga.... ajde ziv ti ja .....meni za ljubav.. objasni onom tipu sini_do da nemas testesteron... na temi.. muskarci varaju zbog seksa a zene zbog ljubavi... ja vala vise ne mogu sa njim da izadjem na kraj:)
Gost- Gost
Nista nije savrseno i nista nije vecno sto rece i Neki tip.
Vazni su i diploma i iskustvo. Mozda je po mom misljenju ovo drugo malo vaznije.
Vazni su i diploma i iskustvo. Mozda je po mom misljenju ovo drugo malo vaznije.
Andjela- Profi član
Neki tip ::Andjela ::Auuuuuuuuuu, ala ste se vi ovde dali u diskusije
objasni onom tipu sini_do da nemas testesteron... na temi.. muskarci varaju zbog seksa a zene zbog ljubavi... ja vala vise ne mogu sa njim da izadjem na kraj:)
Taman sam se malo oraspolozila za diskusiju, a bila sam inace jako tuzna ovih dana, ali ipak ne mogu ja ulaziti u neke ozbiljne diskusije sa vama ovde. Ipak vas ne poznajem. Jos da me nesto pogresno shvatite pa da stradam ni kriva ni duzna.
Andjela- Profi član
Nije sini_do mislio na nešto nestvarno, makar ja stičem takav dojam. Kada kažemo savršeno, mislimo na najbolje moguće jer svima je jasno ko je Jedini Savršen.Neki tip ::Ne postoji savrsen odnos, savrsen muskarac, savrsena zena,nista ne traje vecno....nisam kontras.. Samo sam principijalan:)
Andjela :: Ipak vas ne poznajem. Jos da me nesto pogresno shvatite pa da stradam ni kriva ni duzna.
Samo se ti opusti i piši kao da si sa nama od prvog dana. Ovde niko ne strada a naročito ne zbog svog stava, ostalo već znaš.
Možeš dokumentovati koliko hoćeš ali ja ne govorim o zaljubljenosti jer biti zaljubljen i voljeti su dva pojma, tako da "ne pije vode".Neki tip :: Pije vodu jer zaljubljenost traje 7 god.. tako kazu strucnjaci a sta posle??? Nemoj da trazim na netu i dokumentujem ti da sam u pravu..
U stvari hm... a kada nisam pa u pravu:)
Žene su emotivci, žena koja voli ne vara. Nisi u pravu. Ako žena vara tad ne voli i nije zadovoljna u vezi.sini_do ::Ima zena koje vole, a varaju, ljubav i sex su dva razlicita pojma, mada je dobro ako se ukomponuje oboje, tad je odnos savrsen, i zajednicki zivot moze trajat vecno....
Čini li se meni ili smo mi promašili temu.
Orhideja :: Žene su emotivci, žena koja voli ne vara. Nisi u pravu. Ako žena vara tad ne voli i nije zadovoljna u vezi.
Čini li se meni ili smo mi promašili temu.
Marijana Mateus je takodje emotivac.... ona kada voli ne vara.... ali kada je pun budjelar..
Gost- Gost
Vodi ti Marijanu sebi kući, ali nemoj sve žene porediti s njom.
A kakve sve to veze ima sa naslovom teme, moliću?
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Nikakve iliti kako je neko polupismen uzeo ogromne novce
Orhideja :: Vodi ti Marijanu sebi kući, ali nemoj sve žene porediti s njom.
Toliko ljubavi bas ne mogu Marijani da pruzim da bi me volela do kraja zivota... Ali iskreno i nije neka riba...
Gost- Gost
Dobro, a šta je sa diplomom i iskustvom?
Dobar sam ljubavnik ali nemam diplomu....Sta mislite sta je bolje... Sada imate odgovor na dugo ocekivano pitanje.."diploma ili iskustvo"?
Gost- Gost
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo :: Posao i karijera
Strana 3 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me