Ko je trenutno na forumu
Imamo 91 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 91 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Koji parfem koristite?
+47
Bela_golubica
harmonija
Istina ex Natasha
Johnny-Azra
Marko
Mesrine
Marea
Noelia
jelena
Vulin
inspy
Andjela
cvjeticanin
Georgina
Fristajlo
L2
SKYKING
Fi Pi
Akhenaton
Fraya
Miško
Vidra
No_koment
slavena
Dotore
Renata
Snowflake
klinka13
Nova clanica
Bella
digitalmandrak
Cleopatra
IMHO
Avramova
laza
IceQueen
Prepoznatljiva
Dragana
Anhelito
ludo_913
All Angel
BG_HIGHLANDER
Orhideja
RINGE
pjer
Lila
ellen
51 posters
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Koji parfem koristite?
Uh pa kako bi moglo da se bira izmedju ta dva, mislim se ja. Ne bi li bilo kriminalno da parfemom spricamo potpazusje, kakve bismo samo mirise dobili?Neki tip ::Izmedju Dezodoransa od 200 din i Parfema vise sam za parfeme..zato sto imaju jacu notu..i postojaniji su...
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Avramova....
Ma ko se to ne kupa 10 dana?? Taj koji se ne kupa 10 dana ne treba mu ni dezodorans ni parfem.. treba mu tri vode i ribaca cetka da skine svu prvljastinu...zamisli sada da posle 10 dana stavis bilo sta na telo koje cezne za vodom... pa to je najgora kombinacija sto moze da postoji...
To bi isto kao kada bi prljav zid krecio u belo , bez podloge ili pranje zida..
Ja pricam o normalnim ljudima koji higijenu stavljaju na prvom mestu...
Ma ko se to ne kupa 10 dana?? Taj koji se ne kupa 10 dana ne treba mu ni dezodorans ni parfem.. treba mu tri vode i ribaca cetka da skine svu prvljastinu...zamisli sada da posle 10 dana stavis bilo sta na telo koje cezne za vodom... pa to je najgora kombinacija sto moze da postoji...
To bi isto kao kada bi prljav zid krecio u belo , bez podloge ili pranje zida..
Ja pricam o normalnim ljudima koji higijenu stavljaju na prvom mestu...
Gost- Gost
Cleopatra...
Uh pa kako bi moglo da se bira izmedju ta dva, mislim se ja. Ne bi li bilo kriminalno da parfemom spricamo potpazusje, kakve bismo samo mirise dobili?
ti samo uzmes za komentarisanje ono sto ti najvise odgovara.... a tamo gde sam napisao da ispod pazuha stavim stik, nisi uzela u obzir...
Gost- Gost
@Neki tip
Nemam pojma ko se ne kupa 10 dana ali znam da ima i takvih svuda po gradu i normalni su ljudi, štaviše ima normalnijih od nekih koji se pirkaju svaki čas i štrckaju parfeme u po bela dana i tako te neke lepe stvari (što bi rekao Dotore :: a meni je jako simpatično)
Kada kažem "normalni" mislim na sve one koji tegle po građevinama, u polju, sezonce i slične koji ne vide mačku pred očima kada im se završi radni dan. Kome je do kupanja, a sami su. Da je sreće, imali bi bolje uslove a ovako, u montažnoj baraci teško da će imati tuš svako veče.
Nemam pojma ko se ne kupa 10 dana ali znam da ima i takvih svuda po gradu i normalni su ljudi, štaviše ima normalnijih od nekih koji se pirkaju svaki čas i štrckaju parfeme u po bela dana i tako te neke lepe stvari (što bi rekao Dotore :: a meni je jako simpatično)
Kada kažem "normalni" mislim na sve one koji tegle po građevinama, u polju, sezonce i slične koji ne vide mačku pred očima kada im se završi radni dan. Kome je do kupanja, a sami su. Da je sreće, imali bi bolje uslove a ovako, u montažnoj baraci teško da će imati tuš svako veče.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Neki tip ::,,, da ispod pazuha stavim stik,..
I ja koristim stik.
Znas mene.Neki tip ::ti samo uzmes za komentarisanje ono sto ti najvise odgovara....
Lucidno ali mi prodje kroz glavu, kako bi to izgledalo kada bi moralo da se bira.a tamo gde sam napisao da ispod pazuha stavim stik, nisi uzela u obzir...
Ja se jos pitam za koga prave one dezodoranse sto sprecavaju neprijatne mirise 72h.Avramova ::Nemam pojma ko se ne kupa 10 dana ali znam da ima i takvih svuda po gradu
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Ne vidim nista lose u tome sto neko stavlja parfem u po bela dana... ne razumem gde pise da je parfem samo za uvece...zato . molim Admina da mi kaze u kom to listu sluzbenog glasnika pise..Avramova..
štaviše ima normalnijih od nekih koji se pirkaju svaki čas i štrckaju parfeme u po bela dana
Radnici na gradjevini imaju tuseve, a svako ko se ne kupa po 10 dana je stvar kulture i vaspitanja..a ne uslova...
Gost- Gost
Cena prava sitnica 199 din..em jeftino em kvalitetno... ma bre to izvetri za pola sata i kao da nisi nista stavila na sebe...vise se oseca omeksivac za rublje nego dezodorans..Cleo
Ja se jos pitam za koga prave one dezodoranse sto sprecavaju neprijatne mirise 72h. Question
Gost- Gost
Žao mi je, ali- ovo, naprosto, nije tačno. Jedva da imaju i vode, da se umiju, na mnogo gradilišta...Neki tip ::
Radnici na gradjevini imaju tuseve, a svako ko se ne kupa po 10 dana je stvar kulture i vaspitanja..a ne uslova...
Mislim da ovo što tvrdiš izvire iz tvog nepoznavanja stanja u kome se ti ljudi nalaze, posle smene na gradilištu. Ne dao ti Bog da ga upoznaš...
Treba ih razumeti; lako je osuditi. Krvavo težak posao može čoveku da umrtvi osećaj potrebe za higijenom...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
taj koji se ne kupa na gradilistu, ne kupa se ni kuci.... jednostavno je tako navikao... nije mu bitno u zivotu da li je cist ili ne...Fristajlo...
Mislim da ovo što tvrdiš izvire iz tvog nepoznavanja stanja u kome se ti ljudi nalaze, posle smene na gradilištu. Ne dao ti Bog da ga upoznaš...
Ma ja ih ne osudjujem... samo kazem da je to stvar navike...i kulture...Treba ih razumeti; lako je osuditi. Krvavo težak posao može čoveku da umrtvi osećaj potrebe za higijenom...
Da uzmes 10 gradjevinskih radnika i postrojis ih, sigurno nece biti svi iste higijene, mogu da se kladim..Žao mi je, ali- ovo, naprosto, nije tačno. Jedva da imaju i vode, da se umiju, na mnogo gradilišta...
Gost- Gost
Neki tip :: Ne vidim nista lose u tome sto neko stavlja parfem u po bela dana... ne razumem gde pise da je parfem samo za uvece...zato . molim Admina da mi kaze u kom to listu sluzbenog glasnika pise..
Možda ti ne vidiš i nije strašno, ljudski je grešiti. Pošto se parfem koristi ISKLJUČIVO u večernjim satima, zato postoji toaletna voda koja se koristi u po bela dana. Oba moraju znalački da se koriste, to se podrazumeva.
Ni jedan propis ne sadrži odrednice o pravilnom korišćenju šminke, o higijeni i tako te lepe stvari (što bi rekao Dotore a meni je jako simpatično) pa, prema tome, i kada staviš parfem u po bela dana nećeš biti sankcionisan ali ćete svaka žena koja zna pravila zaobići u širokom luku.
Avramova
Izvinjavam se i dalje ne razumem... kako ce ta gospodja koja zna pravila znati sta ja imam na sebi...da li imam parfem, parfemsku vodu, toaletnu vodu ili kolonjsku voda...mozda bi treba da se osecam na znoj kao sto neke zene vole pa da me ne obilazite u sitokom krugu???Avramova..
Ni jedan propis ne sadrži odrednice o pravilnom korišćenju šminke, o higijeni i tako te lepe stvari (što bi rekao Dotore a meni je jako simpatično) pa, prema tome, i kada staviš parfem u po bela dana nećeš biti sankcionisan ali ćete svaka žena koja zna pravila zaobići u širokom luku.
:skriven:
Gost- Gost
Da vas onjušim na pola metra znala bih koju ste magičnu tečnost prosuli po sebi. Ovako... samo slutim. Dobro je da se poznajemo samo preko monitora. Nikako mi se ne dopada vaš dnevni parfem. Mislim da bi vama savršeno pristajao miris nedozrele dinje.
Poslednji izmenio Avramova dana Sub Jun 28, 2014 11:11 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova...
Cenim i postujem vase istancano culo mirisa,pitam se da li ste ga izostrili voznjom u Gradskom Saobracajnom preduzecu..???. tamo sve mozete osetiti od parfema ala pustanje golubova do Gabrijele Sabatini..Da vas onjušim na pola metra znala bih koju ste magičnu tečnost prosuli po sebi. Ovako... samo slutim. Dobro je da se poznajemo samo preko monitora. Nikako mi se ne dopada vaš dnevni parfem. Mislim da bi vama savršeno pristajao miris nedozrele dinje.
Gost- Gost
Neki tip :: Cenim i postujem vase istancano culo mirisa,pitam se da li ste ga izostrili voznjom u Gradskom Saobracajnom preduzecu..???. tamo sve mozete osetiti od parfema ala pustanje golubova do Gabrijele Sabatini..
Je l' vi to ozbiljno? Za ovo kratko vreme kako kušam gradski prevoz nemam lošeg iskustva što se arome tiče. Mogu misliti kako je vama. :hulahop:
Ma znate, uvek sam nekako imala sreće da se ne maltretiram po gradskom prevozu, od obdaništa pa do danas. Izuzimam retke slučajeve i ovu nedelju dok je auto na registraciji.
P.S. Taxi bih koristila samo kada bih znala da bi taksista bio jedan tip, moj stari znalac sa foruma... neću vam navoditi ime, svejedno je, ionako ga ne poznajete. :ljuljaska:
Vama u Zemunu je potrebno nedelju dana da registrujete auto???Ma znate, uvek sam nekako imala sreće da se ne maltretiram po gradskom prevozu, od obdaništa pa do danas. Izuzimam retke slučajeve i ovu nedelju dok je auto na registraciji.
Eh koliko bi tek bilo nedelja za registraciju da niste sposobna zena...
Gost- Gost
Neki tip :: Eh koliko bi tek bilo nedelja za registraciju da niste sposobna zena...
Zar sam pisala da ja registrujem auto?
Gospodjo.. toliko toga kazete sto nema veze sa vama da se na kraju i zbunite i prosto ne verujete da ste to napisali..
Gost- Gost
Neki tip ::
Ma neka ste se vi nama nasmejali pa makar i bez razloga.
Ma neka ste se vi nama nasmejali pa makar i bez razloga.
Pozivam se na vas pp koje ste mi pisali, kako pisete na forumu
. ja nista ne pricam napamet..
Gost- Gost
@Neki tip
Vi se pozivajte na pp (?!) a ja ću na Pravilnik foruma.
A sada da vam olakšam. Auto ne vozim ja ali se vozim u njemu. Prosto ko pasulj.
Vi se pozivajte na pp (?!) a ja ću na Pravilnik foruma.
A sada da vam olakšam. Auto ne vozim ja ali se vozim u njemu. Prosto ko pasulj.
U zadnje vreme ovaj...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
dobila sam od drugarice na poklon
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
...za mene poseban....
https://2img.net/r/ihimizer/img585/4072/tremptricia.jpg
Georgina- Član
- Broj poruka : 211
Datum upisa : 26.04.2011
Godina : 51
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ruz/karmin...Volite li ruzeve ili uopste i ne koristite taj modni dodatak?
» Instrumental koji vam se svidja
» Na koji nacin ste dosli do posla?
» Ah, ti gestovi...Koji neverbalni signali...
» Koji vam je omiljeni film iz detinjstva?
» Instrumental koji vam se svidja
» Na koji nacin ste dosli do posla?
» Ah, ti gestovi...Koji neverbalni signali...
» Koji vam je omiljeni film iz detinjstva?
Strana 4 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi
Sre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra