Ko je trenutno na forumu
Imamo 84 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 84 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Tito "Svevideće Oko"...
+5
digitalmandrak
babamara
Enna
Istina ex Natasha
Mesrine
9 posters
Ideja forum :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Ezoterija
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Tito "Svevideće Oko"...
Tito je jedini lider,političar,koji se je popeo na vrh Keopsove piramide. Na taj način on je pokazao upućenima,pripadnicima raznih tajnih društava,kao i onima koji se razumeju u simbole,ko je tata.
Ovim potezom on je "kazao",da je najveći od svih,što i jeste tako.
Bio je dobar poznavalac tajnih kanala kojima se kontroliše svet,oscilirao je među svim tajnim silama,zato je njegova tvorevina SFRJ bila to što jeste.
U ovakva znanja upućeni su članovi mnogih tajnih službi,kao što su KGB,CIA,MI5-6,Mosad,kao i Titova UDBA,koja je bila jedna od najjačih tajnih službi na svetu. ( jaka tajna služba = jaka država )
Niko ga nije voleo,tajno,iako su mu svi ukazivali počasti javno. Mrzeli su ga Jezuiti kao i čitav Vatikan,Masoni,Iluminati,Templari,Crveni Tong i mnogi drugi...
Njegovu smrt želela su mnga tajna društva i službe,ali nisu nikako mogli da ga uklone.
Tito je bio ne Veliki Majstor,nego Najveći na celoj šahovskoj tabli Sveta. Do današnjih dana neprevaziđen...
Vrh Piramide...
Ovim potezom on je "kazao",da je najveći od svih,što i jeste tako.
Bio je dobar poznavalac tajnih kanala kojima se kontroliše svet,oscilirao je među svim tajnim silama,zato je njegova tvorevina SFRJ bila to što jeste.
U ovakva znanja upućeni su članovi mnogih tajnih službi,kao što su KGB,CIA,MI5-6,Mosad,kao i Titova UDBA,koja je bila jedna od najjačih tajnih službi na svetu. ( jaka tajna služba = jaka država )
Niko ga nije voleo,tajno,iako su mu svi ukazivali počasti javno. Mrzeli su ga Jezuiti kao i čitav Vatikan,Masoni,Iluminati,Templari,Crveni Tong i mnogi drugi...
Njegovu smrt želela su mnga tajna društva i službe,ali nisu nikako mogli da ga uklone.
Tito je bio ne Veliki Majstor,nego Najveći na celoj šahovskoj tabli Sveta. Do današnjih dana neprevaziđen...
Vrh Piramide...
____________________________________________________________________________________
Gnosis,Gnoza e Gnosticum ...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Re: Tito "Svevideće Oko"...
Tito je pokupio svo znanje od Hitlera i Staljina. Napravio umesto, konc logora i Sibira, Goli Otok. Od Amerike i Engleske uzeo kredite. Bilo je vestacko blagostanje za mnoge. Umro. Krediti ostali u nasledje. Zatim se 'braca' omrznuse, naoruzase.. Krvozedne psihopate, iz svih tih naroda, juznih Slovena, strpase mnoge u grobove. Lopovi pokradose sve sto mogose. Porusise sto se porusiti moze...Posteni nastradase.
Sad svi u svojim drzavama srecni i zadovoljni.
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
Natasha ::Tito je pokupio svo znanje od Hitlera i Staljina. Napravio umesto, konc logora i Sibira, Goli Otok. Od Amerike i Engleske uzeo kredite. Bilo je vestacko blagostanje za mnoge. Umro. Krediti ostali u nasledje. Zatim se 'braca' omrznuse, naoruzase.. Krvozedne psihopate, iz svih tih naroda, juznih Slovena, strpase mnoge u grobove. Lopovi pokradose sve sto mogose. Porusise sto se porusiti moze...Posteni nastradase.
Natasha,ne mlati granje,cela Juga je dugovala 13 milijardi dolara i to je mogla da vrati za jedan dan.
Danas samo Slovenija duguje,ako se ne varam,60 milijardi dolara i to onih "demokratskih", To su priče za malu decu,ne nasedaj na takve izjave,tipa,uvek je kriv onaj pre nas,a mi smo dobri...
____________________________________________________________________________________
Mesrine- Moderator
Majku ti božiju,kakva tema!
Pridružujem se, i podržavam govor druga Mesrinea iz petinih žila.
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Dobro je i ti mene negde da podržiš...
Mesrine- Moderator
Podržavam ti ovaj govor, druže Mesrine,Tito je bio i ostao no 1, svi ostali su ponavljači.
Tito? Imao je oči i na leđima. I tri noge. ::
Tito? Imao je oči i na leđima. I tri noge. ::
Enna- Banovan
Druže Mesrine, drug Tito je živ, ličiš mi na druga Tita, i on je uvek voleo da podrži i pridrži svako žensko čeljade, teta Sofiju Loren, Brižit Bardo, Elizabet Tejlor, ...
Imao je šest ruku ,kao Šiva majku ti božiju, svaku zadihanu omladinku je držao u oku, a Jovanka piz.... :: , i... Ja ga i danas volim, mada i ne znam zašto, magiiijaaa, a ne kao neki.
Imao je šest ruku ,kao Šiva majku ti božiju, svaku zadihanu omladinku je držao u oku, a Jovanka piz.... :: , i... Ja ga i danas volim, mada i ne znam zašto, magiiijaaa, a ne kao neki.
Enna- Banovan
Enna ::Druže Mesrine, drug Tito je živ, ličiš mi na druga Tita, i on je uvek voleo da podrži i pridrži svako žensko čeljade, teta Sofiju Loren, Brižit Bardo, Elizabet Tejlor, ...
More idi radi tamo , nije ni čudo što propadamo kao zemlja. Niko ništa ne radi , svi kuckaju po raznim interneCima , pa čak i kad su na poslu ...
Ja podržavam i pridržavam samo retke , nisam kao Tito...
Mesrine- Moderator
Eee moram staviti cvike kod zdravih očiju, ,vid' stvarno-ne ličiš uopšte. ::
Tito je ipak bio lovac sa pedigreom, samo kapitalci su dolazili u obzir, divljač ima sama da se ustreli kad on uđe u šumu, svi se postroje i pevaju ''druže Tito mi ti se kunemo''....
Tito je ipak bio lovac sa pedigreom, samo kapitalci su dolazili u obzir, divljač ima sama da se ustreli kad on uđe u šumu, svi se postroje i pevaju ''druže Tito mi ti se kunemo''....
Enna- Banovan
Tito je ipak bio ''Svevideći'' samim tim iznad svih. Bog,majku mu božiju,bog iz Kumroveca.
Enna- Banovan
Ti znaš ... Tito je bio bravar i komunista socijaljista majku mu božiju, prvi sin naše revoljucije, sve ostalo su nijanse, a nekom je bio i bog, šta ima veze.
Enna- Banovan
Enna ::Ti znaš ... Tito je bio bravar i komunista socijaljista majku mu božiju, prvi sin naše revoljucije, sve ostalo su nijanse, a nekom je bio i bog, šta ima veze.
Tito je bio veliki ezoteric ,majstor, i znao je mnoge istine , koje su nedostupne većini. Bio je obrazovaniji od mnogih koji potcenjuju njegovo obrazovanje,iako su imali u svome nazivu "doktor"...
A to rade iz tog razloga, što ne znaju kako da omalovaže njegovo delo, koje je jedno od najvećih u širokopoznatoj istoriji. Tito je bio i ostao najveći i neprevaziđeni majstor "šahovske table", mogu samo da jedu go*na oni koji misle da su pametni,a nisu...
Mesrine- Moderator
Eeeee...... Stvarno je bio i elokventan i harizmatičan, ali i veliki lovac o daaa...
To što je bio ''Zidar'' ne znači da je bacao magiju, jedino kad sa Jovankom okrene šolju pa gledaju u budućnost. Cenim ga jer je bio iskren, ta'ki je ka'ki je, naš je, majku mu....
Kult ličnosti je bio dovoljan da neki prolupaju i vide ga kao jako pametnog i tajanstvenog čoveka :: .
Enna- Banovan
Ne mogu da ti objašnjavam nešto , o čemu pojma nemaš. Evo ti pesmica , mnogo lepa, mame mi...
Lec gooooUuu...
Mesrine- Moderator
Pesmmma je opasno dobra!!!!
I Tito bi se složio,kad on i Hajile Selasije zamotaju po jednu... ::
Enna- Banovan
Enna ::
Pesmmma je opasno dobra!!!!
I Tito bi se složio,kad on i Hajile Selasije zamotaju po jednu... ::
Ma bitno je da se ti i ja složimo , za Tita i Salasija... Baš me briga , snaći će se oni ,nekako...
Mesrine- Moderator
Istina ! Voleo je modru boju.Mesrine ::Enna ::Ti znaš ... Tito je bio bravar i komunista socijaljista majku mu božiju, prvi sin naše revoljucije, sve ostalo su nijanse, a nekom je bio i bog, šta ima veze.
Tito je bio veliki ezoteric ,majstor, i znao je mnoge istine , koje su nedostupne većini. Bio je obrazovaniji od mnogih koji potcenjuju njegovo obrazovanje,iako su imali u svome nazivu "doktor"...
A to rade iz tog razloga, što ne znaju kako da omalovaže njegovo delo, koje je jedno od najvećih u širokopoznatoj istoriji. Tito je bio i ostao najveći i neprevaziđeni majstor "šahovske table", mogu samo da jedu go*na oni koji misle da su pametni,a nisu...
babamara- Član
- Broj poruka : 132
Datum upisa : 12.10.2012
Ne lozim se na hostaplere i bitange.... :haa:
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Tito je davnih dana masone lepo pridobio da rade za Jugu, znao je odakle duva vetar i gde treba biti prisutan kad je reč o politici.
Amerika ga je podržavala jer je znao prave ljude na pravim mestima , a Rusija trpela jer je isto to dobro znao iste te ljude i još neke, SFRJ je zahvaljujući ovom velikom majstoru nesvrstanih igara bila zemlja za poštovanje.
Najviše mi se dopada što je ove hohštaplere nacionaliste držao pod kontrolom za života- e da je poživeo tri veka, Juga bi bila velesila, kad-tad lepo on reče ''same republike ne mogu ništa da učine...'' i vidi se da neke ne mogu ništa. Bez njega smo goli k'o pištolji, nemaju ovi današnji političari pojma sa pojmom, to su bitange bez šlifa koji ne razumeju puno kad je spoljna i unutrašnja politka u pitanju, ali zato znaju da kradu za sebe i svoje oko sebe uz podignuta tri prsta, to se danas zove nacionalni interes? Ih, pih, puj.
Kad Tito sedne sa Selasijem , pa dva cara krenu da razgovaraju, pa zapali svako po jednu, pa krene priča,zora ne sme da svane dok oni ne završe razgovor.. :: .
Amerika ga je podržavala jer je znao prave ljude na pravim mestima , a Rusija trpela jer je isto to dobro znao iste te ljude i još neke, SFRJ je zahvaljujući ovom velikom majstoru nesvrstanih igara bila zemlja za poštovanje.
Najviše mi se dopada što je ove hohštaplere nacionaliste držao pod kontrolom za života- e da je poživeo tri veka, Juga bi bila velesila, kad-tad lepo on reče ''same republike ne mogu ništa da učine...'' i vidi se da neke ne mogu ništa. Bez njega smo goli k'o pištolji, nemaju ovi današnji političari pojma sa pojmom, to su bitange bez šlifa koji ne razumeju puno kad je spoljna i unutrašnja politka u pitanju, ali zato znaju da kradu za sebe i svoje oko sebe uz podignuta tri prsta, to se danas zove nacionalni interes? Ih, pih, puj.
Kad Tito sedne sa Selasijem , pa dva cara krenu da razgovaraju, pa zapali svako po jednu, pa krene priča,zora ne sme da svane dok oni ne završe razgovor.. :: .
Enna- Banovan
Najviše mi se dopada što je ove hohštaplere nacionaliste držao pod kontrolom za života- e da je poživeo tri veka, Juga bi bila velesila, kad-tad
Pa mogli smo da ga zaledimo i odmrzavamo svakog 25.maja i 29.novembra... :haa:
Salu na stranu,*ebes drzavu koja se raspadne 10 godina posle smrti lidera...Da je valjala jos bi trajala....
nemaju ovi današnji političari pojma sa pojmom, to su bitange bez šlifa koji ne razumeju puno kad je spoljna i unutrašnja politka u pitanju, ali zato znaju da kradu za sebe i svoje oko sebe uz podignuta tri prsta, to se danas zove nacionalni interes? Ih, pih, puj.
Slazem se...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
digitalmandrak ::
Salu na stranu,*ebes drzavu koja se raspadne 10 godina posle smrti lidera...Da je valjala jos bi trajala....
Kakvi Miloševići,Šiljoševići,Tuđmani Kučani,da smo ga zaledili, pa dođe dvadeset peti maj, pa ga pokažemo, a ovi miševi drhte od hladnoće... ::
Enna- Banovan
digitalmandrak ::Najviše mi se dopada što je ove hohštaplere nacionaliste držao pod kontrolom za života- e da je poživeo tri veka, Juga bi bila velesila, kad-tad
Salu na stranu,*ebes drzavu koja se raspadne 10 godina posle smrti lidera...Da je valjala jos bi trajala....nemaju ovi današnji političari pojma sa pojmom, to su bitange bez šlifa koji ne razumeju puno kad je spoljna i unutrašnja politka u pitanju, ali zato znaju da kradu za sebe i svoje oko sebe uz podignuta tri prsta, to se danas zove nacionalni interes? Ih, pih, puj.
Slazem se...
Jeste da to nije tema,ali nije se ta država raspala tek tako. Tu državu su "rasturile" tajne sile, koje je Tito znao dobro da obuzda, dok je bio živ.
Recimo, Tito je "eliminisao" sve jezuitske sveštenike u Hrvatskoj posle rata, koji su učestvovali u pokolju stanovništva na ovim prostorima i to Vatikan , pogotovu jezuiti, nikad nisu mogli da mu oproste. Prvo, to je bila osveta i da pokaže Vatikanu da sa njim nema zezanja. A drugo, nije želeo uticaj jezuita na ovim prostorima. ( naravno ,ide priča kako je on ubijao hrvatske sveštenike , međutim, to niti su bili Hrvati , niti su bili sveštenici ).
A mnogi kažu kako je bio "Hrvat", "Katolik", kako je "vukao" za Hrvatsku,što nije tačno. On je bio Jugosloven i verovao je u Jugu.
Dobro je poznavao prilike u centrima moći, tajnim službama,tajnim društvima i sve je to znao da iskoristi u korist Jugoslavije...
Zato je bio najveći od svih, jer je za njegovog života, Jugoslavija opstala,iako je bila trn u oku svima.
Kad je on umro, Jugoslavija je bila kao "jagnje" koje se je našlo u čoporu vukova, jer oni koji dođoše posle njega pojma nisu imali šta je prava politika i gde se ona vodi.
Uz pomoć raznih jadnih karaktera , kao što su Mesić,Milošević,Tuđman,Izetbegović i ostala bagra, desilo se je to što se je desilo...
Problem na ovim prostorima je taj, što svaki političar "radi" za interese raznih tajnih društava, a nikako za narod koji živi na ovim prostorima.
Tako da su svi političari neprijatelji baš tog "naroda" na čijem su čelu, a ne tuđeg. Recimo, Tači je neprijatelj naroda koji živi na Kosovu, a ne neprijatelj nas koji živimo u Srbiji. Naši neprijatelji ( čitaj paraziti ) se pojavljuju na našim "nacionalnim" televizijama i tamo se smeškaju i "valjaju" razne "žvake" , dok se džepovi pune. ( oni su ,prvo , agenti neke tajne sile, pa tek onda "naši" političari)...
Samo jedan je hteo da radi za Narod , posle Tita...
Završio je sa mecima od snajpera i raznim drugim ,kao i sa "ugašenim" kamerama. Tako završavaju političari koji žele boljitak svom narodu,a ne raznim psihopatama koji ovaj svet vode...
Mesrine- Moderator
Зрели смо за новог бравара...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
како ко
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Strana 1 od 2 • 1, 2
Ideja forum :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Parapsihologija, ezoterija, carstvo misterija :: Ezoterija
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Danas u 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra