Ko je trenutno na forumu
Imamo 106 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 106 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Свето Писмо
+6
Mesrine
Enna
sini_do
Vulin
Istina ex Natasha
Avramova
10 posters
Ideja forum :: NAUKA :: Religija
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Свето Писмо
Marea ::Draga Enna, srce je jedini pravi put. Dokaze i ne vidim oko sebe, ponekad., ne tako cesto. Vidim ih jedino u sebi.
Da,i to može da se kaže,nosiš sve u sebi- a u tebi je ceo svet, u svakom od nas ima boga, samo ga treba pronaći.
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Marea ::Draga Natasha, covjek je sam po sebi pravi put. Ako ne nosis Boga u sebi dzaba ti sva sveta pisma, i sva blaga ovog svijeta.
Od srca Marea!
Kao da ja to ne znam! Zasto bih bila na ovoj Temi da ne nosim Gospoda u srcu i zelim da ga i drugi upoznaju da bi ga isto nosili u srcu i cinili dela pravde, istine i ljubavi....
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
Da, ali si zaboravila jednu vaznu cinjenicu, a to je; da ne mozes biti vjernik, a misliti da samo ti nosis Boga u sebi onako kako treba..To se ne zove ni istina, ni pravda, ni ljubav.
I zato ti od srca savjetujem da krenes od sebe sa svojim zeljama.
I zato ti od srca savjetujem da krenes od sebe sa svojim zeljama.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Enna ::Marea ::Draga Enna, srce je jedini pravi put. Dokaze i ne vidim oko sebe, ponekad., ne tako cesto. Vidim ih jedino u sebi.
Da,i to može da se kaže,nosiš sve u sebi- a u tebi je ceo svet, u svakom od nas ima boga, samo ga treba pronaći.
Eto, tacno tako. :cmok:
Ono sto vidis u sebi a to se i reflektuje iz tebe.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
I onda, glavno pitanje, priznajete li svih tridesetak jevanđelja kao nosioce ''radosne vesti'' ili samo ovih četiri izabranih od Ireneja?
Jeste da početniku u izučavanju Svetog Pisma izgleda i to puno, ali, za dalje traganje onih koji vole da istražuju to je premalo, gladni su dubine i istine od tamo. Treba ići dalje, napredovati...
Jeste da početniku u izučavanju Svetog Pisma izgleda i to puno, ali, za dalje traganje onih koji vole da istražuju to je premalo, gladni su dubine i istine od tamo. Treba ići dalje, napredovati...
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
...Gde god se odbace božanski propisi, greh prestaje da izgleda grešan a pravda poželjna. Oni koji odbijaju da se pokore Božjoj vladavini potpuno su nesposobni da vladaju sami sobom. Njihovim opasnim naukama usađuje se greh neposlušnosti u srca dece i omladine, koja po svojoj prirodi ne podnose ograničenja, a posledica toga je da se u društvu širi bezakonje i razuzdanost. Iako se mnogi rugaju lakovernosti onih koji se pokoravaju Božjim zahtevima, oni sami rado prihvataju sotonine obmane. Oni popuštaju telesnim željama i čine grehe koji su navukli Božje sudove na neznabošce....
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Ideja forum :: NAUKA :: Religija
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?