Ko je trenutno na forumu
Imamo 73 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 73 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Irska
5 posters
Strana 1 od 1
Irska
E, ovako. Potrudim se da malo vise upoznam osobe sa tog Ostrva. I ovde u Melburnu, a i na Internetu. Odem na njihov Forum /tu ih ima kao kusijeh pasa, sto znaci, hiljade i hiljade/. Upoznam ih i na Facebook. A i neke sto zive u Beogradu i tu rade. Ovo me interesovalo zato sto ih Englezi ne smatraju ni za sta. Oni su za njih isto sto i nasi Albanci sa Kosova. Na tom nivou. Ja bih rekla, neuporedivo su nizi, jednom reci, gamad koja se namnozila najvise u Americi. :cyclops: :sleep: Ne bih ja otvarala ovu Temu da ne nadjoh na njihovom Forumu masu koja MRZI nas Srbe. Smatraju nas da smo najgori i da nam ne treba dopustiti da udjemo u EU. Zaboga, mi necivilizovani fasisti itd. Mislim da bi trebalo nasem narodu malo vise objasniti kakve neprijatelje imamo. A sto je najgore od svega, oni nas i ne znaju. Daleko su. Po tome sto misle i govore, vidi im se niska pamet. Englezi su u pravu. Nastavite gde ja stadoh....
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
Re: Irska
Albanci nisu nasi, a u stvari su Siptari.Oni su za njih isto sto i nasi Albanci sa Kosova.
Mozda nas posmatraju kao Engleze koji njih okupirase.Smatraju nas da smo najgori i da nam ne treba dopustiti da udjemo u EU. Zaboga, mi necivilizovani fasisti itd
Svojevremeno na dobrotvornom koncertu koji je organizovao Pavaroti za decu Bosne, Bono Voks je izjavio da ce pevati za svu decu Bosne osim za Srpsku. Tome ima bar deset godina.Mislim da bi trebalo nasem narodu malo vise objasniti kakve neprijatelje imamo.
Sta oni nas ima da znaju... Da nije ovoga svega ne bi ni culi za Srbe, a pre svega o Srbima cuju iz svojih medija, a okupirani su Englezima.A sto je najgore od svega, oni nas i ne znaju. Daleko su. Po tome sto misle i govore, vidi im se niska pamet. Englezi su u pravu.
Za sta su Englezi u pravu? Sto im oteli parce dedovine?
Ili sto je i Sv. Patrik Englez...
Verovatno ima i neka grupa koja se okuplja s ljubavlju prema Srbima.nadjoh na njihovom Forumu masu koja MRZI nas Srbe
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Običan narod kao i svaki drugi, samo zaglupljen i zaluđen besomučnom propagandom, a dodatno unesrećen religijskim podelama, viševekovnom okupacijom od strane Engleza, izolacijom prirodne vrste i iseljavanjem.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Od svega odvojih samo ovo, mislim da je naš narod apsolutno svjestan da prijatelja u svijetu imamo toliko da ih možemo izbrojati na prste jedne ruke.Natasha :: Mislim da bi trebalo nasem narodu malo vise objasniti kakve neprijatelje imamo.
Nikad se niko nije potrudio da nas upozna.A sto je najgore od svega, oni nas i ne znaju.
Od kad postoji saobraćaj više ništa nije daleko.Daleko su.
Ovo se odnosi na Irce, nikad me nešto posebno nisu zanimali, ni oni ni njihova istorija, kod njih mi se dopada njihov ples i to je to.Po tome sto misle i govore, vidi im se niska pamet. Englezi su u pravu. Nastavite gde ja stadoh....
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
OK, people. Mnogo sam preterala...
Ova Tema je rezultat sto me neki Shone O'Sulliven nazvao da sam ono sto nisam. Losa mi je mana sto odmah reagujem ovako kako sam. Mora da i tamo ima dobrih, kao i svuda. Vi ste u pravu sa komentarima. Nisam znala da i tamo ima nasih koji zive i rade. Vecinom, izbeglice. Evo jedne slike:
Serbs from Ireland:
Serbs from Ireland:
A gde nema nasih?Nisam znala da i tamo ima nasih koji zive i rade.
'Govori srpski da te ceo svet razume'...
Pa sta ako si preterala ( a nisi). To samo pokazuje tvoju iskrenu dusu...Mnogo sam preterala...
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Natasha ::E, ovako. Potrudim se da malo vise upoznam osobe sa tog Ostrva. I ovde u Melburnu, a i na Internetu. Odem na njihov Forum /tu ih ima kao kusijeh pasa, sto znaci, hiljade i hiljade/. Upoznam ih i na Facebook. A i neke sto zive u Beogradu i tu rade. Ovo me interesovalo zato sto ih Englezi ne smatraju ni za sta. Oni su za njih isto sto i nasi Albanci sa Kosova. Na tom nivou. Ja bih rekla, neuporedivo su nizi, jednom reci, gamad koja se namnozila najvise u Americi. :cyclops: :sleep: Ne bih ja otvarala ovu Temu da ne nadjoh na njihovom Forumu masu koja MRZI nas Srbe. Smatraju nas da smo najgori i da nam ne treba dopustiti da udjemo u EU. Zaboga, mi necivilizovani fasisti itd. Mislim da bi trebalo nasem narodu malo vise objasniti kakve neprijatelje imamo. A sto je najgore od svega, oni nas i ne znaju. Daleko su. Po tome sto misle i govore, vidi im se niska pamet. Englezi su u pravu. Nastavite gde ja stadoh....
Sestro reci ti njima da su jednim delom poreklom Srbi,z sta postoje i dokazi,barem delom,a oni nek se cesu....ili raspitaju...
Hiperborejac- Član
- Broj poruka : 275
Datum upisa : 23.07.2012
Hiperborejac, kakvi su dokazi da su oni jednim delom Srbi a mi jednim delom Irci? Stvarno bih volela da znam kako da znam. Postoji neki genetski kod. Koliko vidim oni su 1b1 a to kod nas Srba nema. Mi smo sloveni pomesani sa Ilirima, a mozda neki i sa Turcima. Ima tu logike.
Pa nisam mislio da su 100% kao sto ni jedan narod nije 100% cist...kako ti rece jedan deo...kako pa recimo preko Kelta...sad za ispitivanje gena cu proveriti koja Hapolo grupa je kod njih....ako si sa 1b1 mislila na hapolo grupu,...a ujedno da ti kazem Iliri su Srbi.iliti jedan od naziva za Srbe....nemoj da te neko zavarava sa glupim teorijama,da su Iliri starosedeoci a sloveni dosli ta je teorija u novije vreme stavljena pod debelu sumnju,vec je skoro i oborena ali zvanicno jos vazi....pozdrav.. i drago mi je da se za ovu temu intresujes...
Hiperborejac- Član
Meni je prvi put da cujem za tu Hapolo grupu. Posto zivim u inostranstvu, mnogo toga se drugacije izgovara nego kod nas. Na primer DNK koji je razlicit kod svih ljudi, ali se po tome moze utvrditi da li je neko u srodstvu sa nekim. To je veliko otkrice u kriminalogiji koje je pomoglo da se mnogi slucajevi rese od dugo vremena.
Bas sam se sinoc setila ovog komentara jer je na TV pocela jedna Irska serija, ovde u Melburnu, gde zivim. Posmatrala sam pazljivo. A i ranije sam primetila, jer ima ih ovde u Australiji jako puno. Skoro svi imaju plave oci i jako svetlu kosu. Sada, ne secam se kako se bas kaze za one koji imaju neku vrstu narandzaste boje, mislim da se govorilo ridji. Otkud znam. Davno sam otisla. Kod njih je jako puno takvih, dok kod nas Srba, najveci broj ima braon oci, tamnu kosu, mnogi imaju i tamniju kozu, tako da ne vidim bas nikakvu slicnot u izgledu. Irci su narod nordijskog porekla, koliko sam ja uspela sa mojim istrazivanjem. Takodje i Skotlandjani pripadaju istoj grupi i oni su Kelti. Mogu ti samo reci nesto sto me iznenadilo, a nije trebalo. Od mnogih Turaka koje sam upoznala u Melburnu, pomislila sam da su nasi. Cak imaju i slican nastup tj. body language kao mi. A o hrani da ne pricam. Privlace me njihovi restorani kao magnet.
Na primer, pogledaj Poljake, Cehe, Ruse, vecinom su plavi, dok je to kod nas suprotno.
Bas sam se sinoc setila ovog komentara jer je na TV pocela jedna Irska serija, ovde u Melburnu, gde zivim. Posmatrala sam pazljivo. A i ranije sam primetila, jer ima ih ovde u Australiji jako puno. Skoro svi imaju plave oci i jako svetlu kosu. Sada, ne secam se kako se bas kaze za one koji imaju neku vrstu narandzaste boje, mislim da se govorilo ridji. Otkud znam. Davno sam otisla. Kod njih je jako puno takvih, dok kod nas Srba, najveci broj ima braon oci, tamnu kosu, mnogi imaju i tamniju kozu, tako da ne vidim bas nikakvu slicnot u izgledu. Irci su narod nordijskog porekla, koliko sam ja uspela sa mojim istrazivanjem. Takodje i Skotlandjani pripadaju istoj grupi i oni su Kelti. Mogu ti samo reci nesto sto me iznenadilo, a nije trebalo. Od mnogih Turaka koje sam upoznala u Melburnu, pomislila sam da su nasi. Cak imaju i slican nastup tj. body language kao mi. A o hrani da ne pricam. Privlace me njihovi restorani kao magnet.
Na primer, pogledaj Poljake, Cehe, Ruse, vecinom su plavi, dok je to kod nas suprotno.
Tu si u pravu,ne licimo bas na nase rodjake....a za DNK si u pravu to je to samo sto ovo spada u kako da se izrazim arheo genetiku...al u principu to je to....ugrubo receno...reliktni geni...
Ali nemoj da te to zbuni...pa koliko je samo vojski ovuda proslo....i gde su sve srbi stigli....pa ne bi me cudilo da licimo i na kineze...sala
Da te ne bih smarao sa ovom temom,ali eto mnoga Keltska plemena su bila ovde, a njihovi potomci jos uvek su ovde...samo ko sto zakljucismo oboje...malo pomesani i izmenjeni.... , uzmimo npr...Skordisci....koji su osnovali danasnji BGD, i druga mesta....mogu se naci pored drugih plemena i u Irskoj,da ne govorim detaljno o ENGL....Skotska, Wells itd....al veruj mi i ja sam ucio ono kako su nam prezentovali dok nisam poceo da slusam sta i ostali imaju da kazu..i da tragam...
Sto se Turaka tice to je vec uticaj kulture....ko sto rece hrane....fenotip...a da te malo i potresem deo turaka se kroz istoriju takodje pomesao sa srbima al ne ovde zadnjih 500 god...ko sto bi zakljucila vec mnogo ranije u Turskoj....pa eto zakljucka...a oba naroda su ratnicka,gorstacka....delom i nomadska....
Ali nemoj da te to zbuni...pa koliko je samo vojski ovuda proslo....i gde su sve srbi stigli....pa ne bi me cudilo da licimo i na kineze...sala
Da te ne bih smarao sa ovom temom,ali eto mnoga Keltska plemena su bila ovde, a njihovi potomci jos uvek su ovde...samo ko sto zakljucismo oboje...malo pomesani i izmenjeni.... , uzmimo npr...Skordisci....koji su osnovali danasnji BGD, i druga mesta....mogu se naci pored drugih plemena i u Irskoj,da ne govorim detaljno o ENGL....Skotska, Wells itd....al veruj mi i ja sam ucio ono kako su nam prezentovali dok nisam poceo da slusam sta i ostali imaju da kazu..i da tragam...
Sto se Turaka tice to je vec uticaj kulture....ko sto rece hrane....fenotip...a da te malo i potresem deo turaka se kroz istoriju takodje pomesao sa srbima al ne ovde zadnjih 500 god...ko sto bi zakljucila vec mnogo ranije u Turskoj....pa eto zakljucka...a oba naroda su ratnicka,gorstacka....delom i nomadska....
Hiperborejac- Član
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Danas u 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?