Ko je trenutno na forumu
Imamo 40 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 40 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Milovan Brkić...
2 posters
Strana 1 od 1
Milovan Brkić...
Milovan Brkić je čovek koga bi trebalo izmisliti, da ne postoji. Rodoljub, veliki čovek i odličan novinar "narodskog" tipa. Po sistemu, sve mi diraj, ali moj narod? Ko se zameri srpskom rodu, tu je Milovan Brkić da mu eba mamkata.
Mene ovaj čovek oduševljava. Ranije je bezuslovno podržavao Putina, samo reči hvale bile su usmerene ka ovom ruskom predsedniku. Ali, ne lezi vraže...
Kada je pred zadnje izbore Putin primio Vučića ( Brkić osnovano tvrdi da je pomenuti satrap najveći neprijatelj naroda Srbije ) i samim tim mu dao na značaju, ta kap u moru "podrške" uništitelju Srbije, prelila je čašu.
Do juče hvaljeni i veličani predsednik Rusije postao je najveći lopov, peder i psihopata. Nije smeo da odmaže Brkićevom narodu, kad već ne želi da pomogne.
Kada je Brkić u pitanju, možete da ga mrzite, ali ne možete da ga ne volite. Jedan jedini i neponovljivi glavni i odgovorni urednik Magazina Tablod.
Mene ovaj čovek oduševljava. Ranije je bezuslovno podržavao Putina, samo reči hvale bile su usmerene ka ovom ruskom predsedniku. Ali, ne lezi vraže...
Kada je pred zadnje izbore Putin primio Vučića ( Brkić osnovano tvrdi da je pomenuti satrap najveći neprijatelj naroda Srbije ) i samim tim mu dao na značaju, ta kap u moru "podrške" uništitelju Srbije, prelila je čašu.
Do juče hvaljeni i veličani predsednik Rusije postao je najveći lopov, peder i psihopata. Nije smeo da odmaže Brkićevom narodu, kad već ne želi da pomogne.
Kada je Brkić u pitanju, možete da ga mrzite, ali ne možete da ga ne volite. Jedan jedini i neponovljivi glavni i odgovorni urednik Magazina Tablod.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Re: Milovan Brkić...
Gospodna Brkića kada slušam gubim cca 850 gr/15 min.
Međutim, kako su novinari školovani da pišu a ne nužno i da tečno pričaju, ne mogu mu mnogo zameriti. Ono što mogu da mu zamerim jeste stav ukoliko se sa istim ne slažem. Ali... ko sam ja naspram ove novinarske gromade? Mala Srpkinja velikog srca
Skoro je nešto predviđao ali slabo, gore nego naši meteorolozi mada, ne znam zbog čega ih toliko kritikuju kada su precizni kao snajperisti.
A i Strelac bi mogao da se pojavi ako se nije do sada oženio.
Međutim, kako su novinari školovani da pišu a ne nužno i da tečno pričaju, ne mogu mu mnogo zameriti. Ono što mogu da mu zamerim jeste stav ukoliko se sa istim ne slažem. Ali... ko sam ja naspram ove novinarske gromade? Mala Srpkinja velikog srca
Skoro je nešto predviđao ali slabo, gore nego naši meteorolozi mada, ne znam zbog čega ih toliko kritikuju kada su precizni kao snajperisti.
A i Strelac bi mogao da se pojavi ako se nije do sada oženio.
Davidova- Administrator
- Broj poruka : 2799
Datum upisa : 18.05.2017
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me