Ko je trenutno na forumu
Imamo 67 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 67 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Srbija - tamna strana medalje
+3
Miško
Džudi
Davidova
7 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 1
Srbija - tamna strana medalje
Gde vidite "tamnu stranu medalje" kada je naša Srbija u pitanju?
Šta je to što ne valja zbog čega smo nezadovoljni? Ima li nade da se ponešto ispravi, da posvetlimo tamnu stranu medalje.
Šta je to što ne valja zbog čega smo nezadovoljni? Ima li nade da se ponešto ispravi, da posvetlimo tamnu stranu medalje.
Davidova- Administrator
- Broj poruka : 2799
Datum upisa : 18.05.2017
Re: Srbija - tamna strana medalje
Tamna strana Srbije..ima je svuda, na svakom koraku..
Neću da mešam ekonomiju i politiku, te dve oblasti su preterano tamne..Spomenuću samo Reality show programe u kojima su starlete i neke nepoznate ( bar meni ) osobe.
Užasno je što to gledaju i deca i onda se devojčice dive nekim Tijanama, Macama i ostalima koje nisu i ne mogu biti ponos naše zemlje.
Neću da mešam ekonomiju i politiku, te dve oblasti su preterano tamne..Spomenuću samo Reality show programe u kojima su starlete i neke nepoznate ( bar meni ) osobe.
Užasno je što to gledaju i deca i onda se devojčice dive nekim Tijanama, Macama i ostalima koje nisu i ne mogu biti ponos naše zemlje.
Džudi- Član
- Broj poruka : 143
Datum upisa : 28.12.2015
Godina : 52
Više volim svetlu stranu medalje ...
Miško- Počasni član
- Broj poruka : 1976
Datum upisa : 19.03.2011
Necu pisati o pojavama koje prate savremeno drustvo celog sveta,skrenucu paznju na nasu ,, tamnu stranu medalje,, a to je zavist.
Mislim da nigde nije zabelezena tolika kolicina zavisti a jos nafilovana licemerjem kao u Srbiji,postala je nas simbol,znak raspoznavanja,normalna pojava.Da nije nje u tolikoj kolicini u nama ne bi smo bili ovoliko podeljeni,nesrecni,pogubljeni , ne bi smo poput ovaca lutali bec pravca i cilja kroz ova opasna vremena ne primecujuci koliko sami sebi stetimo i zakopavamo se sve dublje i dublje bez tudje ,, pomoci,,.
Mislim da nigde nije zabelezena tolika kolicina zavisti a jos nafilovana licemerjem kao u Srbiji,postala je nas simbol,znak raspoznavanja,normalna pojava.Da nije nje u tolikoj kolicini u nama ne bi smo bili ovoliko podeljeni,nesrecni,pogubljeni , ne bi smo poput ovaca lutali bec pravca i cilja kroz ova opasna vremena ne primecujuci koliko sami sebi stetimo i zakopavamo se sve dublje i dublje bez tudje ,, pomoci,,.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Tamna strana Srbije je udbaško-lopovsko-lažnojevrejski sistem, koji izjeda Srbiju kao kancer.
To je razna bagra sa svojim naslednicima koja ovaj narod potkrada, izdaje i drži u okovima već čitav jedan vek. Samo menjaju boje, dok je sistem uvek u njihovim rukama. Na vodećim mestima su u svim institucijama, drže se čvrsto, u svim su strankama, a kad budu uhvaćeni sa rukom u tegli, oni se odmah pozivaju na to da su "jevreji". A oni su Jevreji, isto kol`ko sam i ja Japanac.
Jevreji su častan Narod, kao i Srbi, a ova bagra nema nikakve veze ni sa jednima, niti sa drugima. Oni su "jugosloveni", internacionalisti,a u suštini su kao kameleoni, prilagođavaju se situaciji, nemaju ideologiju niti veruju u bilo šta. Dokle god bagra ne bude pohapšena i osuđena, a mnogi će se razbežati po svetu, te će ih nova, srpska BIA , nalaziti i "rešavati" kako dolikuje u svetu tajnih službi, nema od ove zemlje ništa.
To je razna bagra sa svojim naslednicima koja ovaj narod potkrada, izdaje i drži u okovima već čitav jedan vek. Samo menjaju boje, dok je sistem uvek u njihovim rukama. Na vodećim mestima su u svim institucijama, drže se čvrsto, u svim su strankama, a kad budu uhvaćeni sa rukom u tegli, oni se odmah pozivaju na to da su "jevreji". A oni su Jevreji, isto kol`ko sam i ja Japanac.
Jevreji su častan Narod, kao i Srbi, a ova bagra nema nikakve veze ni sa jednima, niti sa drugima. Oni su "jugosloveni", internacionalisti,a u suštini su kao kameleoni, prilagođavaju se situaciji, nemaju ideologiju niti veruju u bilo šta. Dokle god bagra ne bude pohapšena i osuđena, a mnogi će se razbežati po svetu, te će ih nova, srpska BIA , nalaziti i "rešavati" kako dolikuje u svetu tajnih službi, nema od ove zemlje ništa.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Mesrine, to je sve ista bagra, BIA, policija i "jevreji" ...
Ljudi iz senke vladaju, vedre i oblače.
Dok tako bude, Srbiji dobro biti neće.
Ljudi iz senke vladaju, vedre i oblače.
Dok tako bude, Srbiji dobro biti neće.
Sky- Profi član
- Broj poruka : 1405
Datum upisa : 13.09.2017
Jeste, zato sam i naglasio "srpska BIA" će da rešava one koji pobegnu iz zemlje. A razbežaće se kao pacovi i to mnogo brže nego što misliš.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Dokle god budu odgovarali i trebali "gazdama" biće bezbedni...
Sky- Profi član
Lekari opšte prakse koji od 100% vremena baveći se svojim dnevnim poslom, 50% vremena potroše radeći na kompjuteru. Pacijent je automatski stavljen u drugi plan.
Moja poslednja poseta lekaru bila je zbog uputa za oftalmologa da mi odredi dioptriju. Lekarka je kuckala na kompjuteru prilično vremena, mene je tek na mah pogledala a onda je došao kraj radnog vremena, ušla je lekarka iz druge smene i vrlo komotno iz ordinacije izbacila i moju lekarku i mene. Na hodniku je udarila pečat i potpis na uput koji je sama uradila na PC i poslala sestri na šalteru koja je sve to štampala i dala meni a onda ja lekarki. Bože mi pamet sačuvaj što bi rekao moj Kum Čoče iliti Vukotin Rođo.
To se desilo tada i nikada više, reagovaću.
Moja poslednja poseta lekaru bila je zbog uputa za oftalmologa da mi odredi dioptriju. Lekarka je kuckala na kompjuteru prilično vremena, mene je tek na mah pogledala a onda je došao kraj radnog vremena, ušla je lekarka iz druge smene i vrlo komotno iz ordinacije izbacila i moju lekarku i mene. Na hodniku je udarila pečat i potpis na uput koji je sama uradila na PC i poslala sestri na šalteru koja je sve to štampala i dala meni a onda ja lekarki. Bože mi pamet sačuvaj što bi rekao moj Kum Čoče iliti Vukotin Rođo.
To se desilo tada i nikada više, reagovaću.
Davidova- Administrator
Citat
Prema Jovanu Cvijiću u našim krajevima, pod specifičnim istorijskim i kulturnim uslovima, formirao se osobeni etnopsihički tip, a to je centralni tip, za koga je karakterističan "rajinski mentalitet". Ovaj tip je nastao u središnjem delu Balkanskog poluostrva (u plodnim dolinama Morave i Vardara), kod bespomoćnog pravoslavnog stanovništva koje je vekovima bilo izloženo Turskim i Arbanaškim pljačkanjima i zulumima. U neprestanom strahu od dušmana i pod stalnim pritiskom težnje za održanjem golog života razvio se podanički mentalitet potištenih i servilnih ljudi.
Sindrom osobina rajinskog karaktera čine crte: plašljivost, fatalizam, potuljenost, pakost, nepoverljivost, pragmatizam, lukavstvo, egoizam, čulnost, slepa odanost gospodaru, poniznost prema moćnima i surov odnos prema nemoćnima, kao i moralna mimikrija .
Prema Jovanu Cvijiću u našim krajevima, pod specifičnim istorijskim i kulturnim uslovima, formirao se osobeni etnopsihički tip, a to je centralni tip, za koga je karakterističan "rajinski mentalitet". Ovaj tip je nastao u središnjem delu Balkanskog poluostrva (u plodnim dolinama Morave i Vardara), kod bespomoćnog pravoslavnog stanovništva koje je vekovima bilo izloženo Turskim i Arbanaškim pljačkanjima i zulumima. U neprestanom strahu od dušmana i pod stalnim pritiskom težnje za održanjem golog života razvio se podanički mentalitet potištenih i servilnih ljudi.
Sindrom osobina rajinskog karaktera čine crte: plašljivost, fatalizam, potuljenost, pakost, nepoverljivost, pragmatizam, lukavstvo, egoizam, čulnost, slepa odanost gospodaru, poniznost prema moćnima i surov odnos prema nemoćnima, kao i moralna mimikrija .
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Sve, malo šta nije. Prvi na top list je BNV. On pokriva još 50 stavki a ona sledi dalje, sve tamno. Beograd je najružniji grad na svetu od kada su počeli miševi i pacovi da rovare po njemu.
Bože, pomozi da ne potamnimo i mi zajedno sa njim!
Bože, pomozi da ne potamnimo i mi zajedno sa njim!
Davidova- Administrator
Kriminalni šljam koji vlada Srbijom je tamna strana medalje.
Mi smo toliko isponižavani i satirani da malo ko sme sebi da prizna obim zla i gluposti koji nam se upumpavaju preko svih medija od 1990-tih ... Previše boli...
Mi smo toliko isponižavani i satirani da malo ko sme sebi da prizna obim zla i gluposti koji nam se upumpavaju preko svih medija od 1990-tih ... Previše boli...
Sky- Profi član
Ма ко то може да унизи мене и брата мога (сестра се подазумева).
Ничија није горела до зоре па неће ни њихова.
Шта је тамна страна медаље?
Па ево да кажем како ја то видим:
Тамна страна медаље су сви они који су напустили ИФ због јефтиних интереса и не схватајући шта су изгубили.
ВЕЛИКИ ОСТАЈУ!
Ничија није горела до зоре па неће ни њихова.
Шта је тамна страна медаље?
Па ево да кажем како ја то видим:
Тамна страна медаље су сви они који су напустили ИФ због јефтиних интереса и не схватајући шта су изгубили.
ВЕЛИКИ ОСТАЈУ!
Davidova- Administrator
IF? Investicioni fond?
Tomtom- Član
- Broj poruka : 356
Datum upisa : 12.10.2017
Može i to. Svako po malo i zakupimo domen, pa stavimo reklame i svakome padne po koja crkavica.
Bolje je da sam ostala u krevetu, ni petlovi se još nisu probudili.
Bolje je da sam ostala u krevetu, ni petlovi se još nisu probudili.
Davidova- Administrator
Similar topics
» Srbija - svetla strana medalje
» Smiješna strana novina
» Smesna strana muzike
» Ženska Strana Boga ...
» Srbija danas - mit ili stvarnost?
» Smiješna strana novina
» Smesna strana muzike
» Ženska Strana Boga ...