Ko je trenutno na forumu
Imamo 18 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Najlepša od najlepših
+14
miroljub
Orhideja
Cipelica
Iceman
Batista
Victoria
jelena
mamant
Hypnosis_
Miško
laza
Makarije
Klaudije
Avramova
18 posters
Ideja forum :: KULTURA, UMETNOST, STIL ŽIVOTA :: Film :: Slavni režiseri, glumci, kultni filmovi, oskarovci
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Najlepša
Re: Najlepša od najlepših
Makarije ::Razmnožavanje sa prelepim damama u temi je, složićeš se, ipak prevelik uticaj mašte. Ne kažem da je to loše, jer - mašta nikoga ne vređa a nama ulepšava dane, a i noći.
Ali, na umu imah nešto drugo: momenat gašenja svetla je trijumf čula vida, jer je ono sito.
Lepota se, složićeš se, opipati ne može.
Nigde nisam pomenuo sexualno opštenje sa dotičnim gospođama... Eto ti sad mašte, brate Makarije...
Ugleda čovek i dobru lubenicu na pijaci, pa mu bude sumnjivo... Gde će, šta će, mora malo i da je opipa, naročito breskve, kajsije, jer su osetljive i lako propadnu... Prevari ga očinji vid pa poželi da je sagleda i iznutra, a iznutra ona još zelena, nedozrela...
Složićeš se, brate Makarije, da je očinji vid zamka čula koliko i duše zavedene plotskim mislima... Dok je pipanje, po Božijoj milosti, instrument saznanja...
Klaudije- Profi član
- Broj poruka : 1054
Datum upisa : 28.09.2016
Ne bih ja poredio pijacu i ove vanvremenske lepotice, mada ideju o pipanju dotičnih nikako da iz glave izbacim
Ali, kako bih poštovao tvoje misli - daću i o tome mišljenje.
Lepotu žene ne čini samo ono prsti naši mozgu informaciju pošalju.
Lepotu žene čini njen pogled, osmeh, držanje, hod, zavodljivi pokreti prstiju kroz kosu, mnogo više od informacije da ima sve ono što je priroda propisala da žena ima.
Govor da li da pomenem, kao i njene uzdahe - ne znam, ali to ionako spada u čulo sluha.
Ne sporim ja tvoj redosled za uključivanje čula.
Samo htedoh da kažem da je lepota žene softver a ne hardver, ispravi me ako grešim.
Ali, kako bih poštovao tvoje misli - daću i o tome mišljenje.
Lepotu žene ne čini samo ono prsti naši mozgu informaciju pošalju.
Lepotu žene čini njen pogled, osmeh, držanje, hod, zavodljivi pokreti prstiju kroz kosu, mnogo više od informacije da ima sve ono što je priroda propisala da žena ima.
Govor da li da pomenem, kao i njene uzdahe - ne znam, ali to ionako spada u čulo sluha.
Ne sporim ja tvoj redosled za uključivanje čula.
Samo htedoh da kažem da je lepota žene softver a ne hardver, ispravi me ako grešim.
Makarije- Banovan
- Broj poruka : 1379
Datum upisa : 13.12.2016
Brate Makarije, mnogo stradaš za jednoga raba božijeg... Da sam ja tako ženu opisao kao ti, mene bi anđeli i heruvimi Gospodnji služili jer bih od tolike lepote već odavno postradao...
Ako joj je duša softver, telo joj mora biti hardver, jedino nismo rešili pitanje napajanja...
Ako ćemo po nauci ženu poznati, onda je elektrika prava stvar za tu nečasnu rabotu...
Kako god da okreneš, nešto se mora i opipati, ako ne iz požude i strasti, a onda bar radi stradanja Hristovog i vere u spasenje i živog večni... Da bi se čovek spasio i svoju jadnu i ubogu dušu Gospodu predao, mora po prirodi stvari i da sagreši... Jer ako nema greha, nema ni spasenja, tako vele sveti Oci...
Ako joj je duša softver, telo joj mora biti hardver, jedino nismo rešili pitanje napajanja...
Ako ćemo po nauci ženu poznati, onda je elektrika prava stvar za tu nečasnu rabotu...
Kako god da okreneš, nešto se mora i opipati, ako ne iz požude i strasti, a onda bar radi stradanja Hristovog i vere u spasenje i živog večni... Da bi se čovek spasio i svoju jadnu i ubogu dušu Gospodu predao, mora po prirodi stvari i da sagreši... Jer ako nema greha, nema ni spasenja, tako vele sveti Oci...
Klaudije- Profi član
Meni je Žena ideal lepote življenja, a ti nađi mesta u svojoj duši da mi oprostiš za te lepe reči koje o Njoj napisah.
Sve se plašim, verovaćeš mi, da ako Ženu opisujemo kao lepotu koja nečemu služi da pričamo o stvari, a ne o živoj duši.
Rekoše davno "sve što je lepo ne sme biti korisno. Čim počne da koristi nečemu (ili nekome) prestaće da bude lepo".
Ne napisah ove reči kao protivljenje tvom divljenju za ženskim telom, naprotiv, i sam u njemu uživam.
Samo mislim da je Žena i njena lepota iznad onog što opipati možemo.
Sve se plašim, verovaćeš mi, da ako Ženu opisujemo kao lepotu koja nečemu služi da pričamo o stvari, a ne o živoj duši.
Rekoše davno "sve što je lepo ne sme biti korisno. Čim počne da koristi nečemu (ili nekome) prestaće da bude lepo".
Ne napisah ove reči kao protivljenje tvom divljenju za ženskim telom, naprotiv, i sam u njemu uživam.
Makarije- Banovan
Makarije :: Rekoše davno "sve što je lepo ne sme biti korisno. Čim počne da koristi nečemu (ili nekome) prestaće da bude lepo".
Rekoše i ovo doslovce: "Ima stvari koje postoje samo zato da bi bile lepe.". Naravno, ovim nikako ne mislim na ženu kao veoma kompleksno biće.
Glasala za fantastičnu Avu Gardner. Da sam muško nikada se ne bih ženila ako to ne bi bila Ava.
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Lepota zene je njena unutrasnja lepota , energija koja izbija kroz svaku njenu poru.Volim zene,koje se ne stide da svoju lepotu pokazu,na sebi svojstven nacin,volim zenu tigricu,lavicu,koja vrca,sikce,rezi,mazi,ljubi.Volim zenu koja zna da svojim dodirom uzburka dusu i srce muskarcu,da mu oduzme dah.Volim onaj drcan beozobrazan pogled kojim lomi i najtvrdje srce,koja svojim pogledom govori vise od reci,a ne strukom,grudima,guzom...Ona ne mora biti lepa...ne
Od gore nabrojanih meni se dopada Sharone Stone.
Mada tu magicnost o kojoj sam pisala najvise ima Monica Bellucci,njene oci su ono sto je po meni najlepse na njoj.
Od gore nabrojanih meni se dopada Sharone Stone.
Mada tu magicnost o kojoj sam pisala najvise ima Monica Bellucci,njene oci su ono sto je po meni najlepse na njoj.
jelena- Legendarni član
- Broj poruka : 13189
Datum upisa : 07.04.2012
Pa dobro, nećemo baš u krajnost da odemojelena ::...koja svojim pogledom govori vise od reci,a ne strukom,grudima,guzom...
Inače, ja Merlilin nikada nisam doživeo kao lepoticu, možda i zbog toga što su godinama ideal lepe žene i sex simbola pokušali da nametnu kroz nju, iako je bila poročna da poročnija ne može biti. Uz to, ne podnosim Barbie lepotu, jer deluje prazno i veštački.
Džuliju takođe nisam nikada doživeo kao neku lepoticu, ni po izgledu ni po ponašanju.
Rekoh da nedostaje Ketrin Zita Džons, koja mi je uvek bila nekako nenametljivo ali prirodno lepa.
Makarije- Banovan
Makarije ::Meni je Žena ideal lepote življenja, a ti nađi mesta u svojoj duši da mi oprostiš za te lepe reči koje o Njoj napisah.
Čudan si ti rab božiji, brate Makarije, ili su putevi Gospodnji čudni...
Mnogo te dobro služi očinji vid kad tako o ženi pišeš i govoriš, ili kako ti reče, duša se reflektuje kroz očinji vid kao u ogledalu... Mene sve to zbunjuje jer stvari vidim jasno i prosto, onakvima kakve jesu, pa tako i ženu vidim, nekad celu, a nekad u delovima, sve u zavisnosti od toga šta mi prvo na um padne... Kada bih je mogao celu sagledati, i u celosti tako jasno opisati, bio bih ili pesnik ili filozof, ali onda za moje čulo dodira ne bi ostalo ništa jer bi sva snaga otišla uzvodno, u beskrajni okean sivih ćelija, a ne nizvodno...
Ovako, nekom je Bog dopustio da idu u širinu a nekom u dubinu, ali ima i takvih žena kojima se mora prići jednako široko i jednako duboko...
Klaudije- Profi član
Citirao si bas ono sto treba,ja takve zene volim...sta drugi vole u to ne zalazim
jelena- Legendarni član
rB Klaudije,
Ne ostavi mi ni reč da dodam na tvoje mišljenje.
Povlačim se pred rečitošću koja je u meni večito tinjala, a nikada prerasla u plamen.
Uteha, ako i to jeste, je što i ti ženu poštuješ kao i ja, i vešto uvodiš pojam druge dimenzije u taj odnos.
Draga jelena,
Ista nas žudnja spaja ...
Ne ostavi mi ni reč da dodam na tvoje mišljenje.
Povlačim se pred rečitošću koja je u meni večito tinjala, a nikada prerasla u plamen.
Uteha, ako i to jeste, je što i ti ženu poštuješ kao i ja, i vešto uvodiš pojam druge dimenzije u taj odnos.
Draga jelena,
Ista nas žudnja spaja ...
Makarije- Banovan
E, jesi ti neki čudan rab Božiji, brate Makarije...
Poštujem ženu, jašta, samo ne volim kad nosi pantalone... Ili bar da joj nisu toliko široke, da se i kroz njih po koja crta može jasno sagledati... Tek da se i o duši kakav valjan sud i zaključak mogu doneti...
Poštujem ženu, jašta, samo ne volim kad nosi pantalone... Ili bar da joj nisu toliko široke, da se i kroz njih po koja crta može jasno sagledati... Tek da se i o duši kakav valjan sud i zaključak mogu doneti...
Klaudije- Profi član
Klaudije ::E, jesi ti neki čudan rab Božiji, brate Makarije...
Čudno, monah Arsenije priča baš o tome kako je žena uvek privlačnija kada skriva telo. Naravno, ne burkom ni galabejom kao u Islamu ali ležerno, pre svega. Tome su vične senzualne Francuskinje. Kada se nešto nazire onda se dobija želja da se i dokuči, ako je na izvolte, želja postaje potpuno drugačija i jednostavnija. Tu nema osvajanja.
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
@Av znala sam da ce tvoj odgovor biti upravo ovakav
jelena- Legendarni član
Hm, to zbog donjeg veša?
Doduše, poznajemo se dovoljno.
Doduše, poznajemo se dovoljno.
Πάντα ῥεῖ
Monika...rekoh li ili ne...
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Eto vidiš, kako monah Arsenije i ja isto mislimo o pantalonama, telu i duši... I da su nam cilj i sudbina isti, i mene bi, kao i svete Oce, u freske zlatotkane, kao u Skadar na Bojani, uzidali... Nadam se, više mrtvog, nego živog...
Klaudije- Profi član
Klaudius, setih se pa da malo offtopicim, pozdravila te je Sonja, idi na tvoju temu da vidiš šta ti je ostavila.
I da, zašto Ava, pa zato jer je jedinstvena. Kada kažu "imala je lepotu koja ne poznaje godine", to je onda Ava.
I da, zašto Ava, pa zato jer je jedinstvena. Kada kažu "imala je lepotu koja ne poznaje godine", to je onda Ava.
Πάντα ῥεῖ
Pozdravi i ti nju... Čudna neka žena...
Jeste, Ava baš fino izgleda na slici.. Nismo baš generacija ali sve se mislim da ih je Bog stvorio u više primeraka, te da se sa onog spiska i kakva druga, ista ili slična, može iz ove žabokrečine plastičnohirurške i novokomponovane stilistike izbunariti... Nadam se, sa što manje gena i karakteristika Frankeštajnovih...
Jeste, Ava baš fino izgleda na slici.. Nismo baš generacija ali sve se mislim da ih je Bog stvorio u više primeraka, te da se sa onog spiska i kakva druga, ista ili slična, može iz ove žabokrečine plastičnohirurške i novokomponovane stilistike izbunariti... Nadam se, sa što manje gena i karakteristika Frankeštajnovih...
Klaudije- Profi član
Ko zna Klaudije, danas je sve plastično pa čak i mi kao da postajemo sve plastičniji. Ako se na vreme ne opametimo postaćemo muzej plastičnih figura. Ono malo što ne bude u toj grupi izumreće ili će u grupama odlaziti u pećine da krešu kamen o kamen, postaće porodice Kremenka, Kamenka, Beti, Vilme... Ko zna, možda će nam biti bolje ako nam se posreći pećina.
Da ponovimo neprolaznu lepotu zanosne Ave
Da ponovimo neprolaznu lepotu zanosne Ave
Πάντα ῥεῖ
Dajte, ljudi glasajte za BB.
Nećete valjda dopustiti da ova prelepa crnka, sa zavodljivom telom, još zavodljivijim pogledom i sa prelepim usnama, odnese pobedu?
Nećete valjda dopustiti da ova prelepa crnka, sa zavodljivom telom, još zavodljivijim pogledom i sa prelepim usnama, odnese pobedu?
Makarije- Banovan
Makarije ::Dajte, ljudi glasajte za BB.
Victoria- Novi član
- Broj poruka : 42
Datum upisa : 16.10.2016
Džaba sam krečio ...
Do kada uopšte traje glasanje?
Do kada uopšte traje glasanje?
Makarije- Banovan
и ја бих нешто и некога да окречим
Victoria- Novi član
- Broj poruka : 42
Datum upisa : 16.10.2016
Evo je, obična, normalna i prelepa.Makarije ::Veoma je lepa uživo.
Verovali ili ne, ona je često u Beogradu.
Privatna fotografija mog drugara (isekao sam ga sa fotke).
Makarije- Banovan
Monica Bellucci - idealna kombinacija ljepote i seksipila
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Najlepša jezera sveta
» Hellada (Ἑλλάς) - najlepsa, prijateljska i raskosna
» Azra
» Najlepši od najlepših Part 1
» Najlepši od najlepših Part 2
» Hellada (Ἑλλάς) - najlepsa, prijateljska i raskosna
» Azra
» Najlepši od najlepših Part 1
» Najlepši od najlepših Part 2
Ideja forum :: KULTURA, UMETNOST, STIL ŽIVOTA :: Film :: Slavni režiseri, glumci, kultni filmovi, oskarovci
Strana 2 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ned Nov 24, 2024 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra