Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 34 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 34 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak?

+8
Vukota
Hypnosis_
madam mim
Johny Bravo
bad_lieutenant
Avramova
Time
Istina ex Natasha
12 posters

Ići dole

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Empty Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak?

Počalji od Istina ex Natasha Ned Jan 25, 2015 9:45 am

Imala sam 14 godina kada sam gledala Rusku verziju ANE KARENJINE. Vec sam procitala roman. U to vreme, pa i sada /Dostojevski/ najvise sam citala Ruske klasike. Nikada nisam zaboravila film. Pomislila sam, ako ikada budem imala devojcicu, zvace se Ana. Dobila sam je. Do danasnjeg dana i sve do kraja, bice to film mog zivota!

Istina ex Natasha
Istina ex Natasha
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Empty Re: Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak?

Počalji od Time Ned Jan 25, 2015 9:51 am

Leptirica Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1050154034

http://www.imdb.com/title/tt0200800/

Лептирица
Лептирица је југословенски филм из 1973. године, који представља један од првих и најпознатијих хорор филмова на њеним просторима. Базиран је на приповеци Милована Глишића „После деведесет година“, а сценарио и режију је радио Ђорђе Кадијевић.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0
Time
Super član
Super član

Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Empty Re: Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak?

Počalji od Avramova Ned Jan 25, 2015 2:00 pm

Pored "Lovca na jelene" koji me svaki puta iznova oduševljava i ushićuje na sve moguće načine kao i "Let iznad kukavičijeg gnezda", "Devičanski izvor" Ingmara Bergmana, "Društvo mrtvih pesnika", "Rubljov" itd. itd. bez premca najsnažniji utisak na mene ostavlja film kome nemam apsolutno ništa zameriti. "Shadowlands"

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? COTSWOLDS-SHADOWLANDS
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Time Ned Jan 25, 2015 3:05 pm

Time ::Leptirica Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1050154034

Лептирица
Лептирица је југословенски филм из 1973. године, који представља један од првих и најпознатијих хорор филмова на њеним просторима. Базиран је на приповеци Милована Глишића „После деведесет година“, а сценарио и режију је радио Ђорђе Кадијевић.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0

Zaboravih da kažem, imadoh tada četiri godinice Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1050154034
Time
Super član
Super član

Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Ned Jan 25, 2015 3:24 pm

Nema veze, i tada se stiču utisci pa i nezaboravni, možda najjači.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bad_lieutenant Ned Jan 25, 2015 5:19 pm

Time ::

Лептирица

Zaboravih da kažem, imadoh tada četiri godinice Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1050154034

odlican film, verovatno najstrasniji film koji sam gledao..i sad nek kazu dusmani da mi ne mozemo da napravimo vrhunsku stvar..
bad_lieutenant
bad_lieutenant
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1546
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johny Bravo Ned Jan 25, 2015 6:11 pm

@ bad lietuenant,
slazem se u vezi Leptirice....

evo ga jedan od mojih favorita
Johny Bravo
Johny Bravo
Super član
Super član

Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od madam mim Pon Jul 06, 2015 7:20 am

@Džoni Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 2034808023

Na preporuku jednog znalca, odgledah češki film "Kolja" (1996) pre neki dan... Ne sećam se kad sam poslednji put videla tako topao, pozitivan, lako duhovit i nepatetično dirljiv film (uz možda ovaj koji je Džoni naveo kao svog favorita). Uz to i vanredno dobro snimljen! Izuzetna fotografija!
Stvarno, ko nije do sad video, može slobodno da potraži na netu ili u video klubu, neće zažaliti...
A tebi, dragi moj T., hvala na preporuci i živ bio! Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 2706174320

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? L-bbw2ave71s6g08

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Kolya
madam mim
madam mim
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hypnosis_ Sub Nov 21, 2015 9:29 pm

Лептирица

Od ovog filma se i sada jezim Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 500484114
Hypnosis_
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2027
Datum upisa : 18.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vukota Sub Nov 21, 2015 10:04 pm

Terminator...
Vukota
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sub Nov 21, 2015 10:10 pm

Hadersfild....
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Ned Nov 22, 2015 2:03 am

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Tjmz4rblhvk670gyjpxin8sbfnb
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sre Nov 25, 2015 9:46 pm

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? MV5BMTI4Mjc4NTM4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDAyOTEzMQ@@._V1_SY317_CR1,0,214,317_AL_

Ruska kinematografija je jedinstvena u svetu.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PatakPrvi Sre Jan 18, 2017 9:18 pm

Ovih dana sam pogledao dva filma , koji su na mene ostavili prilican utisak . Da li ce biti nezaboravan , ostaje da se vidi .
Ujedno ih i preporucujem .

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Elle-film

Film Pola Verhovena , rezisera Robokapa , Totalnog Opoziva , ali i Niskih Strasti , itd.. sa sjajnom Izabel Iper u glavnoj ulozi .
Dozivio sam ga kao nekakav filmski rekvijem umornoj Evropi .

I drugi, italijanski , Savrseni stranci..

Nekoliko dobrih prijatelja koji se dugo poznaju  ,uglavnom parova...  iz zeze odluci da ukine privatnost svojih mobilnih telefona ..

Takodje , jako zanimljiv i tjera na razmisljanje .
PatakPrvi
PatakPrvi
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 774
Datum upisa : 12.08.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jan 18, 2017 9:25 pm

PatakPrvi ::Ovih dana sam pogledao dva filma , koji su na mene ostavili prilican utisak . Da li ce biti nezaboravan , ostaje da se vidi .
Ujedno ih i preporucujem .

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? Elle-film

Film Pola Verhovena , rezisera Robokapa , Totalnog Opoziva , ali i Niskih Strasti , itd.. sa sjajnom Izabel Iper u glavnoj ulozi .
Dozivio sam ga kao nekakav filmski rekvijem umornoj Evropi .

Ne sumnjam u tvoje preporuke a naročito za izdvojeni film. Od režisera, glumaca (meni naročito izuzetne i omiljene Izabel Iper, kratke filmografije) sve govori da će film biti nezaboravan.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PatakPrvi Sre Jan 18, 2017 9:27 pm

Avramova ::
Ne sumnjam u tvoje preporuke a naročito za izdvojeni film. Od režisera, glumaca (meni naročito izuzetne i omiljene Izabel Iper, kratke filmografije) sve govori da će film biti nezaboravan.

Preporucujem ti i Savrsene strance . Vrijede vremena .
PatakPrvi
PatakPrvi
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jan 18, 2017 9:30 pm

Prihvatam preporuke. Ne pominješ muziku, kakav je utisak?
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PatakPrvi Sre Jan 18, 2017 9:37 pm

Avramova ::Prihvatam preporuke. Ne pominješ muziku, kakav je utisak?

Heh..iako jako cesto dobra muzika isprati , dobar film ..ovaj put to nije slucaj .
Ali , niti im ne nedostaje .
Savrseni Stranci su i lijep primjer , ajde da kazem , jeftinog...a dobrog filma .
Bezmalo se sva radnja odvija u jednoj prostoriji , a drzi paznju ko najbolji trileri.. Smile
PatakPrvi
PatakPrvi
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jan 18, 2017 9:49 pm

Znači da je sve ostalo dovoljno dobro i bez upečatljive muzike.

Koliko je po tebi muzika od značaja za film? Imaš li kakav primer gde se muzika naročito istakla dok se ostalo može svrstati u manje vredno?
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Sre Jan 18, 2017 9:59 pm

Poštar zvoni tri puta... Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1089422333
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PatakPrvi Pet Jan 20, 2017 1:32 pm

Avramova ::Znači da je sve ostalo dovoljno dobro i bez upečatljive muzike.

Koliko je po tebi muzika od značaja za film? Imaš li kakav primer gde se muzika naročito istakla dok se ostalo može svrstati u manje vredno?

Pitala si me , pa red je da ti odgovorim ...Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 363364791
Mada , mislim da offtopicimo Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 750862024
Odgovoricu ti svojim rjecima , bez Gugla i ''kopipejsta''...  Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 750862024 .

Film je jedna kompleksna manipulacija nama , gdje nas autor uzme za ruku , i vodi gdje on hoce .
E sad .. radi to uz pomoc mnogih alata .. i reziser je , otprilike , ko dirigent manjeg ili veceg orkestra . Nekad  manjeg , kamernog..a nekad bome veceg  , simfonijskog .. I uopste nije pravilo da veci orkestar ''odsvira'' bolji film od manjeg .
Odmah negdje na pocetku ( nijemi film) iako nije bilo tehnickih mogucnosti ,  ljudi su shvatili da fali ''ton'' koji ce ''podbociti'' sliku ...Bilo sta.. Pa su donosili klavire u kino sale , i tako pokrivali sliku..
I jbte.. Smile ..pomagalo je  Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 3021264613
A onda ... Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 750862024

Kasnije se i tim nijemim dodavala muzika , i dimenzija vise..i bili su bivali  JOS bolji .

I tako dalje , i tako dalje..dodjosmo do mnogih filmova  kojima je muzika pomogla da postanu remek djela . U kojima su reziseri i uz pomoc muzike i umjetnika koji je prave , uspjevali da nas odvedu tacno tamo gdje su htjeli .
Fala im na tome , i nama je bivalo fino .
Srecom puno puta . Tesko bi ih bilo , pa mozda i nemoguce ,  pobrojati ili izdvojite najbolje .

Ipak , ja izdvajam ovaj , koji je na mene ostavio veliki utisak .
Potpuno se ''stopila s kadrom''.

Mnogo volim ovu scenu .  Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 2379809758

Oduzih , a opet toliko se o tome moze pricati , da nisam uspio ni zagrebati po materiji

PS

Sigurno da ima '' filmskih muzika'' koji su bili najbolji dio filma .. ali eto , sad ne mogu da se sjetim nijedne .
PatakPrvi
PatakPrvi
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Jan 20, 2017 8:30 pm

Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1183843469 Koji je film na vas ostavio nezaboravan utisak? 1273374577

Nije offtopic, naprotiv. Dobro je malo razgovarati i objasniti utisak.

Dopada mi se scena iz meni omiljenog "Svedoka" i jesi u pravu, muzika se baš stopila s kadrom.

P.S. Mogao bi pogledati i "drugu stranu" da nema kakve kakofonije mada, ne verujem da se to može desiti Vangelisu. Very Happy
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu