Ko je trenutno na forumu
Imamo 35 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 35 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Look dana
+17
Храст
Mima
Cipelica
Sonja
inspy
Beskraj
Lilith
Avramova
IceQueen
slavena
Mojra
Miškica
Kementari
Epitaf
Johny Bravo
Thabit
Time
21 posters
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Look dana
Model levo, sasvim jednostavan ali pun pogodak i nikada out.
Davidova- Administrator
- Broj poruka : 2799
Datum upisa : 18.05.2017
Da, prosto je božanstvena.
Idemo na još jedan lukčić dana.
Davidova- Administrator
Tomtom ::Avramova ::
Slažem se.
Slažem se.
Tašna je
http://glossy.espreso.rs/moda-i-lepota/u-trendu/109157/kombinacija-koja-cini-da-izgledamo-mrsavije-andjelini-dzoli-ovaj-trik-nije-potreban-ali-zaista-deluje-foto
Isidora- Član
- Broj poruka : 108
Datum upisa : 02.02.2017
Godina : 55
Ne verujem da joj je bio cilj da izgleda mršavije. Stvarno je preterala a možda drugačije ne može. Svejedno je dobar savet za bucke mada je to prastari trik.
Inače mi se dopada klasično moderna kombinacija.
Da postavim današnji look
Mislim da je ovakav model idealan za one koji se po drugi/treći puta venčavaju.
Inače mi se dopada klasično moderna kombinacija.
Da postavim današnji look
Davidova- Administrator
Davidova ::
Ta sam ! Po drugi put !
Sviđa mi se haljina, samo da je malo neke veselije boje, crvene, ili tako nešto slično ...
Sky- Profi član
- Broj poruka : 1405
Datum upisa : 13.09.2017
Davidova ::Da, prosto je božanstvena.
Fantastičan mantilić ! Uh, ovo bih baš nosila
Sky- Profi član
Ma ne smem ga ni gledati koliko mi se dopada. Razmšljala sam da sama sašijem jer sva čar je u širini i zadnjem delu. Volim pertlanje na svakom mestu.
Davidova- Administrator
Koji li je ovo materijal? Pametna ti ideja to za šivenje, majke mi.
Sky- Profi član
Liči mi na tzv. "balon" materijal za mantile, svakako je pamučni. Dovoljno je imati osnovni kroj npr. iz Burde, ostalo je lako ko je snalažljiv. I kada sam sebi šila po Burdinim krojevima, uvek sam nešto menjala i uspešno.
Davidova- Administrator
Vreme je da konačno naučim da šijem.
Sky- Profi član
Veruj, ništa lakše. Kada sam krenula u "avanturu" šivenja mislila sam da je to nešto jako strašno a posle sam se uverila da nije. Da li je do afiniteta ili nečeg drugog ne znam, tek meni je pošlo za rukom.
Davno beše. Umesto knjige u krevetu sam pred spavanje čitala Burdina objašnjenja uz šnitove. Kažu: štepni gde je strelica levo, dodaj 1 na 1; uglavi x na y, spoj m1 sa m7 itd. itd. Zamalo da me šlog strefi od nerazumnih objašnjenja. Kasnije, kada sam se sabrala, shvatih da su ta objašnjenja tako jednostavna. Važno je iskrojiti šnit po obrascu i posle sve ide kao podmazano.
Beležila sam sve što sam sašila i sada vidim da je to impozantan broj. Nije bila nužda, ali osećala sam potrebu da se i tu oprobam. Pošto imam mnogo "krpica", u poslednje vreme sam se fokusirala na kuhinjske krpe. Lepša mi je svaka koju sama obrubim nego kupovna i obavezno karirana. Moje su sve bele. Još nisam potrošia damast koji su mi baka i deda dali u miraz. Damast koga više nema u prodaji.
Look noći
Izgleda da ću krenuti i sa štrikerajom, igle su tu, ravne drvene, okrugle plastične pa kako šta dohvatim.
Davno beše. Umesto knjige u krevetu sam pred spavanje čitala Burdina objašnjenja uz šnitove. Kažu: štepni gde je strelica levo, dodaj 1 na 1; uglavi x na y, spoj m1 sa m7 itd. itd. Zamalo da me šlog strefi od nerazumnih objašnjenja. Kasnije, kada sam se sabrala, shvatih da su ta objašnjenja tako jednostavna. Važno je iskrojiti šnit po obrascu i posle sve ide kao podmazano.
Beležila sam sve što sam sašila i sada vidim da je to impozantan broj. Nije bila nužda, ali osećala sam potrebu da se i tu oprobam. Pošto imam mnogo "krpica", u poslednje vreme sam se fokusirala na kuhinjske krpe. Lepša mi je svaka koju sama obrubim nego kupovna i obavezno karirana. Moje su sve bele. Još nisam potrošia damast koji su mi baka i deda dali u miraz. Damast koga više nema u prodaji.
Look noći
Izgleda da ću krenuti i sa štrikerajom, igle su tu, ravne drvene, okrugle plastične pa kako šta dohvatim.
Davidova- Administrator
I ovo je super kombinacija ...Navali na igle i štrikaj kad umeš ! ))
Sky- Profi član
Dobar look E, tu bi mogla onda bundica iz teme o modnim užasima mada ni ova nije loša.
Moj prilog i predlog:
Uz ovakve sandale i još poneki, redak par farmerke idu odlično. Ovakve sam nosila letos i farmerke i slične sandale, bila sam višlja a sada sam se vratila na par cm manje. A torba je odlična ali ne bolja od one sive na Andjelini Žoli.
Moj prilog i predlog:
Uz ovakve sandale i još poneki, redak par farmerke idu odlično. Ovakve sam nosila letos i farmerke i slične sandale, bila sam višlja a sada sam se vratila na par cm manje. A torba je odlična ali ne bolja od one sive na Andjelini Žoli.
Davidova- Administrator
Sky ::Davidova ::
Ta sam ! Po drugi put !
Sviđa mi se haljina, samo da je malo neke veselije boje, crvene, ili tako nešto slično ...
Ovde je svečanost primarna na haljini a vedrina, veselost neka ide ih srca, duše. Boja je po mom ukusu ali ni tvoj predlog nije loš. Jedino nikako ne bih obukla roza boju ili zelenu, dok svetlo plavu bih.
Npr. pre nikako nisam volela svetloplave nijanse a od ove godine prosto počinjem da ih obožavam, ali na meni nikako, ne idu mi uz ten.
Davidova- Administrator
Ovu madam sam već postavila na nekoj temi ili sam je "ukrala". Ne mari, setih se da bi mogla biti dobro rešenje za prvo venčanje ali i svako naredno ako zatreba, vuče na radost i početak.
Retko mi se dopadaju cvetni dezeni ali ovaj je jednostavno neodoljiv sa sve mašnama (ili "bokorima") koje inače ne volim osim kada su na poleđini pa onako nonšalantno padnu od struka nadole.
Retko mi se dopadaju cvetni dezeni ali ovaj je jednostavno neodoljiv sa sve mašnama (ili "bokorima") koje inače ne volim osim kada su na poleđini pa onako nonšalantno padnu od struka nadole.
Davidova- Administrator
Predivna haljina ...Čak me i ona podseća na venčanicu, nekako je svetla i romantična ..
Sky- Profi član
Kako da ne, potpuno može biti venčanica.
Idemo na sledeći look:
Volim kada vidim lepo u jednostavnom. To treba znati nositi.
Idemo na sledeći look:
Volim kada vidim lepo u jednostavnom. To treba znati nositi.
Davidova- Administrator
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Misao dana
» Fotografija dana
» Lične fotografije
» Sta pevusite ovih dana?
» Lice dana/nedelje/godine/decenije/veka
» Fotografija dana
» Lične fotografije